Zo werkt Helpling

Binnen 3 stappen een schoonmaakhulp uit de buurt

Veelgestelde vragen

Helpling is een online platform waarop we huishoudens en gescreende particuliere schoonmaakhulpen aan elkaar koppelen. Je kunt via ons binnen 60 seconden een betrouwbare en ervaren schoonmaakhulp vinden uit je eigen buurt! In alle grote steden in Nederland hebben wij zelfstandige hulpen geselecteerd die onder toepassing van de Regeling Dienstverlening aan Huis hun diensten aanbieden. Alvorens de hulpen via ons platform aan de slag kunnen, worden zij uitvoerig gescreend om voor klanten de kwaliteit en betrouwbaarheid te waarborgen. De hulpen ontvangen vervolgens na iedere schoonmaak een beoordeling van de klant. Dit beoordelingssysteem zorgt er voor dat enkel en alleen de beste hulpen in aanmerking komen voor nieuwe opdrachten en toegang behouden tot ons platform. Briefjes in de supermarkt met 'huishoudelijke hulp gezocht' behoren dus tot de verleden tijd. Vanaf nu vind je op basis van de duizenden beoordeling eenvoudig de beste huishoudelijke hulp bij jou uit de buurt.

Het maken van een boeking is erg eenvoudig:
1. Vul je postcode in en controleer daarmee de beschikbaarheid in de regio
2. Selecteer vervolgens de gewenste schoonmaakduur, datum, tijdstip en exacte adres in
3. Een gescreende hulp komt langs en maakt je huis schoon terwijl jij relaxed achterover leunt

Jazeker! Wanneer je je favoriete hulp hebt gevonden, kun je er met een wekelijkse of tweewekelijkse boeking voor zorgen dat hij of zij vast bij je langskomt. Selecteer je favoriete Helpling binnen je profiel en je ziet precies wanneer hij of zij beschikbaar is.
Onze website boekt dan elke week of twee weken een nieuwe schoonmaak in met je favoriete schoonmaker. Je hoeft dan dus geen losse boeking meer te maken. Komt de schoonmaak toch een keer niet gelegen, dan kun je binnen je profiel contact opnemen met de hulp en/of 48 uur van tevoren de afspraak kosteloos verzetten!
Voor toelating tot het platform geldt een uitgebreide selectieprocedure. In een intakegesprek wordt aan de hand van een CV met referenties de werkervaring en motivatie besproken. Daarbij is een goede beheersing van de Nederlandse of Engelse taal natuurlijk essentieel. Vervolgens testen wij of de hulp over de benodigde kennis over de schoonmaak beschikt. De hulpen worden ook gevraagd om een Verklaring Omtrent Gedrag te overhandigen voordat zij actief mogen worden op het platform.
De schoonmaakhulpen die werkzaam zijn via Helpling maken enkel bij particulieren thuis schoon. Toch kun je via Helpling ook eenvoudig een professioneel schoonmaakbedrijf vinden die de schoonmaak van je kantoorruimte verzorgt. Vraag gratis verschillende offertes aan van de beste schoonmaakbedrijven uit de regio.
Helpling is momenteel in meer dan 50 Nederlandse steden beschikbaar. De meeste actieve huishoudelijke hulpen bevinden zich in de vier grootste steden: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht. Maar ook ver buiten de Randstad van Groningen tot Maastricht kun je via Helpling eenvoudig een gescreende schoonmaker vinden!

Benieuwd of Helpling ook binnen jouw regio actief is? Doe dan de onderstaande postcode check!

Meer vragen?

Vind alle antwoorden!

Toch nog meer hulp nodig?
Dan kun je 7 dagen per week bellen met onze vriendelijke klantenservice. Het Helpling telefoonnummer is: 085-8888338.
Mocht onze klantenservice niet bereikbaar zijn of je wilt je vraag graag online stellen, neem dan contact op door middel van ons contactformulier.

Neem contact op