×
Hoe het werkt Prijzen Help
1. Vul je postcode in
1. Enter your postcode

Vul je postcode in om hulpen in jouw buurt te zoeken.

Enter your postcode to check if we currently have cleaners in your area.

2. Kies een schoonmaakplan
2. Choose your cleaning plan

Kies wat bij jou past. Een wekelijkse, tweewekelijkse of een eenmalige schoonmaak.

Select a convenient cleaning plan based on your needs and we will match you with a local, vetted cleaner.

3. Betaal veilig online
3. Pay securely online

Je betaalt gemakkelijk en veilig online, en pas nadat de schoonmaak heeft plaatsgevonden.

You'll only pay after the cleaning has taken place, easily and securely online.

4. Een schoon huis
4. Enjoy a spotless home

Geniet van een schoon huis en laat een beoordeling achter over de hulp.

Enjoy a sparkling home and provide your feedback for constant quality improvement.

FAQs

Wat is Helpling?

Helpling is het leidende schoonmaakplatform van Nederland. We zijn geen schoonmaakbedrijf, we zijn een platform dat particuliere schoonmakers koppelt aan huishoudens. Via ons platform boek je binnen 60 seconden een schoonmaakhulp bij jou in de buurt. Alle hulpen zijn ervaren, uitgebreid gescreend en in het bezit van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). Daarnaast hebben alle hulpen een profiel met klantenbeoordelingen. Geen briefjes in de supermarkt meer, vanaf nu vind je op basis van de duizenden beoordelingen eenvoudig de beste particuliere huishoudelijke hulp.

Hoe gaat de eerste schoonmaak?

Geen huis is hetzelfde en alle klanten zijn verschillend. Als jouw schoonmaker voor het eerst langskomt is het goed om even met elkaar af te stemmen. Alle hulpen hebben ervaring, maar zo kunnen zij beter naar jouw wens te werk gaan. Loop bij het eerste bezoek samen een rondje door het huis en geef aan wat je belangrijk vindt. Leg hierbij ook uit waar alle schoonmaakmiddelen en apparaten te vinden zijn. Heb je speciale voorkeuren of zijn er plekjes die extra aandacht nodig hebben? Bespreek deze voor de schoonmaak even met de hulp.

Hoe worden hulpen geselecteerd?

Alle schoonmaakhulpen die werken via ons platform hebben een uitgebreid screeningsproces doorlopen. Daarnaast moet iedere schoonmaakhulp een kopie van een legitimatiebewijs opsturen en in het bezit zijn van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). De beoordeling van klanten is ook belangrijk, alle hulpen hebben een eigen profiel waarop je reviews kunt lezen. Hulpen die werken via Helpling hebben een gemiddelde beoordeling 4,8/5 sterren.

Kan ik van schoonmaakhulp wisselen?

Dat kan! Als je een wekelijkse of tweewekelijkse boeking maakt dan zorgen wij er in principe voor dat je altijd dezelfde, vaste schoonmaakhulp krijgt. Mocht je willen wisselen van schoonmaakhulp dan kun je dit aanvragen via jouw Helpling-account. Wij nemen in dat geval contact met je op om je wensen te bespreken en zullen je voorstellen aan een nieuwe schoonmaakhulp.

Meer vragen?

In welke steden is Helpling actief?

Boek nu jouw vertrouwde schoonmaakhulp