×
Hoe het werkt Prijzen Support

Hoe het werkt

1. Vul je postcode in
1. Enter your postcode

Vul je postcode in om hulpen in jouw buurt te zoeken.

Enter your postcode to check if we currently have cleaners in your area.

2. Kies een schoonmaakplan
2. Choose your cleaning plan

Kies wat bij jou past. Een wekelijkse, tweewekelijkse of een eenmalige schoonmaak.

Select a convenient cleaning plan based on your needs and we will match you with a local, vetted cleaner.

3. Betaal veilig online
3. Pay securely online

Je betaalt gemakkelijk en veilig online, en pas nadat de schoonmaak heeft plaatsgevonden.

You'll only pay after the cleaning has taken place, easily and securely online.

4. Een schoon huis
4. Enjoy a spotless home

Geniet van een schoon huis en laat een beoordeling achter over de hulp.

Enjoy a sparkling home and provide your feedback for constant quality improvement.

Werkster gezocht? Bij Helpling zit je goed!

Particuliere werkster gezocht?

Heb je een groot huishouden, ben je te druk, of heb je simpelweg geen zin in huishoudelijke taken? Dan is een werkster, die de schoonmaak en andere klussen in en rondom het huis verzorgt, de perfecte oplossing. Via Helpling vind je snel en eenvoudig flexibele werksters bij jou in de buurt die alle huishoudelijke taken uit handen kunnen nemen. Helpling is een online marktplaats die werksters en particuliere huishoudens met elkaar matcht. Zoek je een huishoudelijke hulp voor de wekelijkse schoonmaak, om de week, of een eenmalige extra hulp die je helpt met een grote klus? Allemaal zo gevonden via Helpling. Tijdens het boekingsproces geef je je voorkeuren aan wat betreft datum en tijd. Daarnaast kun je de profielen van hulpen bekijken en selecteren. Dan gaan wij op zoek naar de perfecte match. Voordat de schoonmaak plaatsvindt, overleg je zelf met je werkster wat je graag wilt dat er wordt gedaan. Zodat de schoonmaak altijd naar jouw voorkeur gebeurt.

Betrouwbare werksters met ervaring

Veel mensen zien er tegenop om iemand in huis te halen voor het uitvoeren van huishoudelijke taken. Is mijn werkster betrouwbaar en is hij of zij wel voorzichtig met mijn meubels en servies? Als je een huishoudelijke hulp boekt via Helpling hoef je je hier geen zorgen over te maken. Alle werksters die actief zijn op het online platform van Helpling zijn verzekerd tegen materiële schade. Daar komt bij dat een groot deel van de hulpen in het bezit zijn van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Dit zie je terug op hun persoonlijke profiel en daar kun je ook de ervaringen van andere klanten bekijken. Iedere werkster heeft uitgebreide beoordelingen zodat je een weet wat je kunt verwachten. Via Helpling kun je dus eenvoudig betrouwbare werkster met ervaring vinden, die aan de slag gaat met jouw wensen. Omdat je iedere keer dezelfde huishoudelijke hulp hebt, zal hij of zij jouw huis snel leren kennen. Zo kun jij volledig genieten van thuiskomen in een schoon huis.

Vind een werkster in slechts 60 seconden!

Zoek een werkster met optimale flexibiliteit

Voor mensen met een drukke baan zijn huishoudelijke taken veelal een grote opgave. Vaak heb je 's avonds of in het weekend geen behoefte aan de spons en het sopje. Opruimen, schoonmaken en afstoffen kost vaak veel tijd die je liever op een andere manier besteedt. Met een werkster die op een vaste tijd in de week een paar uur komt schoonmaken, geniet je altijd van een schoon huis zonder dat het jou tijd kost. De werksters die je via Helpling inhuurt, zijn volledig flexibel. Dat betekent dat je ook bij vaste huishoudelijke hulpen per keer kunt overleggen welke taken er uitgevoerd dienen te worden. Zo kun je bijvoorbeeld afspreken dat zij altijd het hele huis stofzuigt en de keuken schoonmaakt, maar in overleg is er veel mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan strijken, bedden opmaken, afwassen en de ramen lappen. Ook fijn, we laten je niet in de kou staan wanneer je hulp stopt, verhinderd is, of op vakantie gaat. De Helpling klantenservice staat 7 dagen per week voor je klaar en een vervangende werkster is vaak zo gevonden.

Boek eenvoudig een werkster via Helpling

Het boeken van een werkster via Helpling is snel en eenvoudig. Binnen één minuut heb je online een schoonmaakverzoek voor werkster geplaatst. Je kunt aangeven hoe lang en wanneer je hulp nodig hebt en profielen van werksters bekijken en selecteren. Op de profielen van de schoonmakers staat informatie over ervaring, Verklaring Omtrent Gedrag en je vindt er beoordelingen van andere klanten. Na je boeking kun je via de website of de app eenvoudig al je afspraken beheren. Denk hierbij aan het boeken, verzetten of annuleren van afspraken. Ook is het mogelijk om direct contact op te nemen met je werkster. Kom je toch nog iets tegen waar je niet helemaal uitkomt zijn we elke dag bereikbaar!

Dit zeggen onze klanten

Met vier kinderen thuis is er altijd wat te doen. Door de ondersteuning van Helpling heb ik weer tijd voor mijzelf.
Eindelijk is er in ons huis geen discussie meer wie er moet schoonmaken omdat we een wekelijkse boeking hebben gemaakt. Elke week komt er nu een vaste schoonmaakhulp via Helpling.
Ik vond het fijn dat ik bij mijn herhaalboeking een vaste hulp kon kiezen.
Esther
Den Haag
Kevin
Amsterdam
Darina
Leiden

Helpling is onder andere beschikbaar in:

Boek nu jouw vertrouwde schoonmaakhulp