×
Hoe het werkt Prijzen Support

Hoe het werkt

1. Vul je postcode in
1. Enter your postcode

Vul je postcode in om hulpen in jouw buurt te zoeken.

Enter your postcode to check if we currently have cleaners in your area.

2. Kies een schoonmaakplan
2. Choose your cleaning plan

Kies wat bij jou past. Een wekelijkse, tweewekelijkse of een eenmalige schoonmaak.

Select a convenient cleaning plan based on your needs and we will match you with a local, vetted cleaner.

3. Betaal veilig online
3. Pay securely online

Je betaalt gemakkelijk en veilig online, en pas nadat de schoonmaak heeft plaatsgevonden.

You'll only pay after the cleaning has taken place, easily and securely online.

4. Een schoon huis
4. Enjoy a spotless home

Geniet van een schoon huis en laat een beoordeling achter over de hulp.

Enjoy a sparkling home and provide your feedback for constant quality improvement.

Geniet van een schoon huis dankzij Helpling

Je nieuwe persoonlijke werkster via Helpling

Ben je op zoek naar een betrouwbare werkster voor het huishouden? Dan ben je bij Helpling aan het juiste adres! Via Helpling boek je eenvoudig en snel een werkster die alle schoonmaak- en huishoudelijke taken van je overneemt.

Helpling is een online platform waar alle huishoudens in Nederland flexibel een werkster kunnen boeken waarvoor en wanneer zij dat willen. Velen hebben geen tijd of geen zin om het huishouden zelf te doen, hiervoor biedt een hulp in de huishouding uitkomst. Echter is het vaak lastig om een geschikte, legale werkster te vinden in je directe omgeving. Bij Helpling is dit allemaal overzichtelijk en duidelijk geregeld en ben je altijd verzekerd van een werkster met ervaring.

Het boeken van een werkster kan eenmalig of regelmatig. Je bepaalt verder volledig zelf hoe de geboekte schoonmaakuren worden besteed en betaalt nooit extra servicekosten. Je betaalt enkel en alleen de gemaakte schoonmaakuren en dit doe je eenvoudig online vanuit je gebruikersaccount.

Gescreende en ervaren werksters

Alle werksters op het Helpling platform zijn ervaren en betrouwbare huishoudelijke hulpen die uitgebreid door ons gescreend zijn. Elke werkster heeft een intakegesprek gehad en een test schoonmaak uitgevoerd. Ook zijn zij in het bezit van een Verklaring omtrent Gedrag en meerdere relevante schoonmaakreferenties. Als Helpling en de werkster beiden tevreden zijn na deze standaard procedure, krijgt de werkster toegang tot het Helpling platform.

Op basis van de beste beoordeling wordt de beschikbaarheid van alle huishoudelijke hulpen bepaald. De beoordelingen die de werksters ontvangen na het schoonmaakwerk zijn uiteindelijk doorslaggevend voor de verdere beschikbaarheid van de werkster. Heb je een werkster nodig voor het opruimen van je kledingkast of het schoonmaken van de oven? Jij bepaalt geheel zelf hoe de tijd wordt besteed.

Vind een werkster in slechts 60 seconden!

Eenvoudig een ervaren werkster boeken

Het boeken van een werkster kost je slechts 1 minuut via Helpling. Het is nog nooit zo gemakkelijk geweest als nu. Om een werkster via Helpling te boeken vragen wij je om de 3 stappen van het boekingsproces te doorlopen. Je vult de volgende gegevens in:

  • Adres- en persoonsgegevens
  • Gewenste datum en tijdstip
  • Betaling

Wij doen de rest. Je krijgt alle nodige informatie per e-mail toegestuurd. Wij zorgen ervoor dat jouw huis schoon en fris wordt terwijl jij geniet van je vrije tijd. Mocht je nog verdere vragen hebben kijk dan eens bij onze uitgebreide support pagina of neem contact op met onze behulpzame klantenservice. Ons team zit 7 dagen per week voor je klaar en is bereikbaar via het nummer 020-8885830 of stuur een mail naar [email protected]

Dit zeggen onze klanten

Met vier kinderen thuis is er altijd wat te doen. Door de ondersteuning van Helpling heb ik weer tijd voor mijzelf.
Eindelijk is er in ons huis geen discussie meer wie er moet schoonmaken omdat we een wekelijkse boeking hebben gemaakt. Elke week komt er nu een vaste schoonmaakhulp via Helpling.
Ik vond het fijn dat ik bij mijn herhaalboeking een vaste hulp kon kiezen.
Esther
Den Haag
Kevin
Amsterdam
Darina
Leiden

Boek nu jouw vertrouwde schoonmaakhulp