Is het weer hoog tijd voor de voorjaarsschoonmaak?

Boek eenvoudig een ervaren hulp
via Helpling vanaf €13,90 per uur

Voorjaarsschoonmaak met Helpling

Nu dat de winter voorbij is en de lente zon weer begint te schijnen is het wellicht ook weer tijd voor de grote voorjaarsschoonmaak. Natuurlijk hou je jouw woning ook in de winter schoon, maar zodra het voorjaar wordt en de ramen weer open gaan, zie je steeds meer stof… Herkenbaar? Dan is het tijd voor een voorjaarsschoonmaak in jouw woning. Een voorjaarsschoonmaak neemt doorgaans veel tijd in beslag en kost dan ook de nodige moeite. Maak je daar dit jaar geen zorgen over, boek simpelweg online een ervaren schoonmaakhulp en je hoeft verder zelf vrijwel niets meer te doen.

Via ons online schoonmaakplatform werken zelfstandige schoonmaakhulpen die wij uitgebreid voor je gescreend en getest hebben. Zij zijn ervaren in de schoonmaak en helpen je graag met de voorjaarsschoonmaak. Wij koppelen een schoonmaakhulp met de boeking op basis van beste locatie en beoordeling. Een voorjaarsschoonmaak is belangrijk om het seizoen fris te beginnen. Een schoon en fris huis is niet alleen prettig maar ook gezond. Men functioneert en voelt zich beter in een schone omgeving. Onderschat daarom het belang van een voorjaarsschoonmaak niet!

Voorjaarsschoonmaak boeken via Helpling is

  • Gemakkelijk online boeken
  • Ervaren en verzekerde schoonmaakhulpen
  • Veilig online betalen
  • 100% tevredenheidsgarantie

In 3 stappen jouw schoonmaakhulp boeken

Jij bepaalt de voorjaarsschoonmaak

Bij iedere schoonmaakdienst die je via Helpling boekt, kun je geheel zelf bepalen hoelang en waarvoor je de hulp nodig hebt. Overleg met jouw schoonmaakhulp hoe de geboekte schoonmaakuren besteed moeten worden of geef het tijdens het maken van de boeking online aan. De volgende diensten behoren zeker ook tot een voorjaarsschoonmaak:

  • Stofzuigen en dweilen
  • Afstoffen en luchten
  • Schoonmaken van badkamer en keuken
  • Opmaken van bedden
  • Vouwen van wasgoed en kleding

Voor een volledige voorjaarsschoonmaak is er toch vaak grondiger poetswerk nodig. Gelukkig kun je via Helpling ook aanvullende schoonmaakdiensten eenvoudig boeken of bespreken met jouw hulp. Een aanvullende dienst zoals, ramen wassen, oven reinigen of de koelkast ontdooien en reinigen, voegt slechts tijd toe aan de geschatte tijdsduur van de schoonmaak. Mocht je andere specifieke voorkeuren hebben voor de voorjaarsschoonmaak kun je dit altijd met jouw persoonlijke huishoudelijke hulp bespreken.

Boek de voorjaarsschoonmaak in slechts 60 seconden

Voorjaarsschoonmaak of wekelijkse schoonmaak?

Gaat het voor jou slechts om de geplande voorjaarsschoonmaak of heb je liever een wekelijkse boeking? Alles is geheel aan jou, jij bepaalt wanneer en waarvoor je een schoonmaakhulp nodig hebt. Je hoeft je niet contractueel te verbinden aan je Helpling en boekt geheel flexibel wanneer dat jou uit komt.

Alle schoonmaaksters op ons platform zijn ervaren en weten hoe ze een voorjaarsschoonmaak aan moeten pakken. Wij hebben voor jou de beste schoonmaaksters in jouw buurt geselecteerd en getest op hun schoonmaakkennis. Alle hulpen op ons online platform hebben een intakegesprek en test schoonmaak doorlopen. Dit is een standaard procedure voor de toegang tot ons online platform. Wij verzekeren jou van een geschikte schoonmaakhulp en verzekeren de hulp tegen eventuele schade tijdens de voorjaarsschoonmaak.