Begin met verdienen

1. Gratis inschrijven
1. Register for free

Maak gratis een account aan en upload je legitimatiebewijs

Create your free profile and upload your ID

2. Maak je profiel compleet
2. Complete your profile

Stel in waar, wanneer en voor elke uurprijs je wilt werken

You decide when, where and at which price your cleaning can be booked

3. Aan de slag!
3. Let’s start!

Accepteer de opdrachten die jij wilt en start met schoonmaken

You decide which offers you accept and start cleaning

4. Uitbetaling
4. Earn money

Je verdiensten worden elke twee weken op je bankrekening gestort

All your payments are processed into your bank account, every two weeks

Schoonmaakwerk in Rotterdam via Helpling

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Meld je gratis aan bij Helpling en ga aan de slag als schoonmaakhulp in Rotterdam! Via dit online platfom vind je heel eenvoudig schoonmaakwerk bij jou in de buurt. Helpling is een online platform waarop huishoudens uit Rotterdam een schoonmaakhulp boeken. Dit maakt het voor jou heel makkelijk om aan schoonmaakwerk in Rotterdam te komen en een klantenbestand in de buurt op te bouwen i.

Wanneer je een account hebt aangemaakt, kun je op jouw persoonlijke profiel aangeven welke dagen en hoeveel uur je per week wilt werken. Op deze manier kun je helemaal zelf jouw agenda bepalen. Op basis van de beschikbaarheid die je hebt opgegeven, ontvang je verzoeken voor schoonmaakwerk van huishoudens uit Rotterdam. Jij kiest zelf welke verzoeken voor schoonmaakwerk je accepteert.

We ontvangen wekelijks vele verzoeken in Rotterdam dus je kunt heel veel werken als je wilt. Je kunt 40 uur schoonmaken per week, maar 10 uur kan ook. Wat je daarmee verdient? Dat bepaal je zelf! Op je persoonlijke profiel stel je jouw uurtarief in. Deze pas je ook net zo gemakkelijk weer aan. Houd hierbij rekening met jouw schoonmaakervaring, de gemiddelde prijs in Rotterdam en of het om een eenmalige of vaste boeking gaat. Met eenmalige boekingen ben je flexibeler, maar deze kosten ook meer moeite. Vaste boekingen geven daarentegen wel weer zekerheid voor een gevulde agenda op lange termijn.

Dit zijn de voordelen van schoonmaakwerk zoeken via Helpling:

 • Als schoonmaakhulp op het platform werk je via de Regeling Dienstverlening aan Huis. Je hoeft je daarom niet in te schrijven bij de Kamer van Koophandel als ZZP’er.
 • Iedere twee weken wordt je uitbetaald.
 • Je bepaalt je eigen uurtarief. Dit kun je aanpassen wanneer je wilt en zo vaak je wilt.
 • Je bepaalt je eigen rooster. Je geeft zelf aan wanneer je wel en niet wilt werken.
 • Je kunt direct aan de slag. Nadat je een gratis account hebt aangemaakt en een geldig legitimatiebewijs hebt geüpload, kun je boekingsverzoeken accepteren.
 • Huishoudens zorgen voor de schoonmaakbenodigdheden. Jij hoeft zelf niet te investeren in schoonmaakspullen of producten mee te nemen naar de boeking.

Past werken via Helpling bij jou?

Helpling is actief in heel Rotterdam (en omgeving). Woon je in Spangen en vind je Kralingen iets te ver? Op je persoonlijke profiel kun je instellen waar je wel en niet in Rotterdam wilt werken. Is schoonmaakwerk via Helpling iets voor jou?

 • Je hebt schoonmaakervaring.
 • Je beheerst de Nederlandse en/of Engelse taal goed.
 • Je mag in Nederland werken.
 • Je hebt een mobiele telefoon met internet.
 • Je hebt een Nederlands bankrekeningnummer.
 • Je bent voornamelijk overdag beschikbaar.

Heb je nog vragen over de schoonmaakwerk in Rotterdam via Helpling? Onze klantenservice is van maandag tot en met zaterdag bereikbaar via de telefoon 085-888 8338 of e-mail partner@helpling.nl.

FAQ

Hoe ontvang ik boekingen?

Als er een schoonmaakverzoek: schoonmaak Rotterdam, bij jou in de buurt is, ontvang je een push melding via de Helpling Partner-app, sms of e-mail. Je kunt zelf instellen waarop je de meldingen het liefst ontvangt.

Wie zorgt er voor de schoonmaakbenodigdheden?

Je hoeft zelf niks mee te nemen naar de schoonmaakafspraak. Je kunt gebruik maken van de schoonmaakmiddelen en apparaten van de klant. Vraag tijdens de eerste afspraak wat je allemaal kan gebruiken voor het schoonmaken en hoe het precies werkt.

Wat houdt particulier schoonmaken in?

Schoonmaakhulpen die via Helpling werken, zijn niet bij ons in dienst. Het platform wordt uitsluitend gebruikt als marktplaats voor het aanbieden van hun schoonmaakdiensten.Helpling heeft geen schoonmaak vacatures maar brengt je in contact met een breed klantenbestand. Je werkt als schoonmaker particulier onder de Regeling Dienstverlening aan Huis. Dit houdt in dat je als huishoudelijke hulp maximaal drie dagen per week voor een particuliere opdrachtgever, zoals een huishouden, mag werken.

Wat verdien ik?

Je bepaalt zelf welk uurtarief je vraagt. Deze prijs kun je baseren op jouw ervaring en op prijzen van andere schoonmakers uit de buurt. Een deel van je verdiensten draag je af aan Helpling als commissie voor bijvoorbeeld het ontvangen van nieuwe klanten, de persoonlijke klantenservice en de verzekering bij eventuele schade. De marge verschilt afhankelijk van de soort opdracht en stad, hierboven kun je de gemiddelde verdiensten per uur berekenen.

Vind werk in jouw buurt