Schoonmaakwerk via Helpling in jouw eigen buurt

Meld je nu aan als hulp en werk waar en wanneer jij dat wilt

Wat enkele partners zeggen over werken via Helpling

Schoonmaakwerk via Helpling, zo werkt het:

Registreer je als schoonmaakhulp bij Helpling

Selecteer je eigen beschikbaarheid en werkgebied

Ontvang, bekijk en accepteer boekingen

Verdien geld in jouw buurt

Flexibel schoonmaakwerk via Helpling

Helpling is een online marktplaats waar huishoudens en schoonmaakhulpen worden samengebracht. Ons platform biedt de mogelijkheid voor klanten om binnen 60 seconden een geschikte schoonmaakhulp uit de buurt te boeken. Via zowel onze website als mobiele app maken wij het vinden van een schoonmaakhulp hierbij eenvoudiger dan ooit. In korte tijd is Helpling dan ook enorm gegroeid, zijn wij actief in meer dan 50 steden en bieden wij inmiddels schoonmaakwerk aan honderden partners in Nederland.

Om de toenemende vraag aan te kunnen zoeken wij jou als partner ter ondersteuning van ons Helpling team. Wanneer je als partner bij Helpling bent aangemeld bieden wij je het volgende aan:

  • Aantrekkelijke vergoeding: vergoeding tussen €11 en €12 per uur.
  • Veel flexibiliteit: bepaal zelf waar, wanneer en hoeveel je werkt.
  • Persoonlijk aanspreekpunt: altijd professionele begeleiding en ondersteuning van het Helpling team.
  • Gespreide uitbetaling: verdiensten worden tweemaal per maand uitbetaald.

En zo werkt het:

Werkaanbiedingen via Helpling ontvang je zowel per e-mail, SMS als optioneel via een app op je smartphone. Vul binnen jouw Helpling-profiel al je persoonlijke gegevens en je mobiele telefoonnummer in. Binnen je profiel kun je alle schoonmaak afspraken overzichtelijk zien en accepteren of weigeren.

Je kunt je beschikbaarheid zelf aangeven en vastleggen. Daarbij is het belangrijk om zowel wanneer je wilt werken als de regio waarbinnen je wilt werken, aan te geven. Onze klanten waarderen de betrouwbaarheid van onze service, probeer daarom je beschikbaarheid altijd nauwkeurig aan te geven.

Meld je bij ons aan en vind direct schoonmaakwerk:

Je bepaalt zelf wanneer je wilt werken

Je bepaalt zelf waar je wilt werken

Ontvang twee keer per maand een uitbetaling

Zo ben je ook met ander werk, hobby's, en vakanties altijd flexibel

Hoe beter de reviews, hoe meer nieuwe klanten!

Verdiensten als schoonmaakhulp

Helpling is actief door heel Nederland en werft veel schoonmaakwerk in de grotere steden als Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag, en Haarlem. Maar ook buiten de Randstad, verdeeld over de rest van Nederland is de vraag naar schoonmaakhulp groot. Momenteel zijn wij actief in meer dan 50 steden en gezien wij steeds meer boekingen ontvangen, kunnen wij steeds meer schoonmaakhulp gebruiken. Door de vele schoonmaakwerkopdrachten die wij verkrijgen, krijg je de kans om veel te werken en te verdienen. Jij bepaalt zelf welke en hoeveel schoonmaakwerk je aanneemt en bent als zelfstandige schoonmaakhulp geheel eigen baas.

De vergoeding ligt tussen de €11 en €12. Dit bedrag is afhankelijk van de duur van de schoonmaak en of het een eenmalige of regelmatige boeking betreft. Een schoonmaak boeken via Helpling kan al vanaf 2,5 uur per opdracht, echter weten wij uit ervaring dat de gemiddelde opdracht vaak minstens 3 uur duurt.

Jouw verdiensten worden 2 maal per maand op je bankrekening overgemaakt.

Alle schoonmaakspullen worden door de lokale klanten beschikbaar gesteld. Je hoeft dus niet te investeren in schoonmaakmiddelen en ook niets mee te nemen.

Extra's via Helpling

Ontvang €50 bonus per door jou aangemelde schoonmaakhulp

Ontvang €20 bonus per door jou aangemeld huishouden

Ontvang onze nieuwsbrief met bruikbare schoonmaaktips

Wie zoekt Helpling

Wij behandelen alle aanvragen en reacties op de schoonmaak vacatures, maar hebben natuurlijk wel een aantal vereisten. Voordat je reageert op een schoonmaak vacature van Helpling moet je aan de volgende voorwaarden voldoen:

  • Klant- en kwaliteitsbewust zijn
  • Ervaring in de schoonmaak
  • Internettoegang hebben (wij doen alles online)
  • Werkvergunning voor Nederland bezitten
  • Nederlands bankrekeningnummer

Ben je geïnteresseerd om deel uit de maken van het Helpling team van schoonmaakhulpen en profiteer je graag van onze persoonlijke ondersteuning? Vul je gegevens voor de schoonmaak vacature dan vandaag nog in en vindt direct schoonmaakwerk binnen jouw omgeving!

Bij verdere vragen of problemen staat onze partnerlijn zeven dagen per week voor je klaar op het nummer: 085 - 888 8338 of schrijf een e-mail naar [email protected].