1. Postcode invullen
1. Enter postal code

Bekijk of er klussen bij jou in de buurt zijn.

Enter the postal code and see if there are jobs in your area

2. Contactgegevens invullen
2. Enter contact details

Vul je contact gegevens in & maak een gratis account aan

Enter your contact details and create a free profile

3. Laatste vragen
3. Discuss last questions

Beantwoord een aantal vragen om de juiste klussen binnen te krijgen

Discuss last questions to get the right cleaning jobs

4. Wacht op ons telefoontje
4. Wait for our call

Wacht op ons telefoontje, rond je registratie af en je kunt beginnen!

We'll reach out to you soon, to complete you registration and get you started!

Flexibel schoonmaakwerk via Helpling

in English

Helpling is een online marktplaats waar huishoudens en schoonmaakhulpen worden samengebracht. Ons platform biedt de mogelijkheid voor klanten om binnen 60 seconden een geschikte schoonmaakhulp uit de buurt te boeken. Via zowel onze website als mobiele app maken wij het vinden van een schoonmaakhulp hierbij eenvoudiger dan ooit. In korte tijd is Helpling dan ook enorm gegroeid, zijn wij actief in meer dan 50 steden en bieden wij inmiddels schoonmaakwerk aan honderden partners in Nederland.

Om de toenemende vraag aan te kunnen zoeken wij jou als partner ter ondersteuning van ons Helpling team. Wanneer je als partner bij Helpling bent aangemeld bieden wij je het volgende aan:

  • Aantrekkelijke vergoeding: vergoeding tussen €11 en €12 per uur.
  • Veel flexibiliteit: bepaal zelf waar, wanneer en hoeveel je werkt.
  • Persoonlijk aanspreekpunt: altijd professionele begeleiding en ondersteuning van het Helpling team.
  • Gespreide uitbetaling: verdiensten worden tweemaal per maand uitbetaald.

En zo werkt het:

Werkaanbiedingen via Helpling ontvang je zowel per e-mail, SMS als optioneel via een app op je smartphone. Vul binnen jouw Helpling-profiel al je persoonlijke gegevens en je mobiele telefoonnummer in. Binnen je profiel kun je alle schoonmaak afspraken overzichtelijk zien en accepteren of weigeren.

Je kunt je beschikbaarheid zelf aangeven en vastleggen. Daarbij is het belangrijk om zowel wanneer je wilt werken als de regio waarbinnen je wilt werken, aan te geven. Onze klanten waarderen de betrouwbaarheid van onze service, probeer daarom je beschikbaarheid altijd nauwkeurig aan te geven.

Meld je bij ons aan en vind direct schoonmaakwerk

Verdiensten als schoonmaakhulp

Helpling is actief door heel Nederland en werft veel schoonmaakwerk in de grotere steden als Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag, en Haarlem. Maar ook buiten de Randstad, verdeeld over de rest van Nederland is de vraag naar schoonmaakhulp groot. Momenteel zijn wij actief in meer dan 50 steden en gezien wij steeds meer boekingen ontvangen, kunnen wij steeds meer schoonmaakhulp gebruiken. Door de vele schoonmaakwerkopdrachten die wij verkrijgen, krijg je de kans om veel te werken en te verdienen. Jij bepaalt zelf welke en hoeveel schoonmaakwerk je aanneemt en bent als zelfstandige schoonmaakhulp geheel eigen baas.

De vergoeding ligt tussen de €11 en €12. Dit bedrag is afhankelijk van de duur van de schoonmaak en of het een eenmalige of regelmatige boeking betreft. Een schoonmaak boeken via Helpling kan al vanaf 2,5 uur per opdracht, echter weten wij uit ervaring dat de gemiddelde opdracht vaak minstens 3 uur duurt.

Jouw verdiensten worden 2 maal per maand op je bankrekening overgemaakt.

Alle schoonmaakspullen worden door de lokale klanten beschikbaar gesteld. Je hoeft dus niet te investeren in schoonmaakmiddelen en ook niets mee te nemen.

Wat anderen zeggen over Helpling:

Vroeger had ik een eigen zaak waardoor ik weinig tijd overhield voor andere dingen. Nu kan ik zelf flexibel mijn uren bepalen en werken wanneer ik wil.
Ik doe dit naast mijn studie en vind het een fijne manier om bij te verdienen. De klanten zijn vaak verrast wanneer ik eerder klaar ben dan gepland en hierdoor nog extra werk kan doen.
Ik werk inmiddels meer dan een jaar via Helpling en heb al veel vaste huishoudens waar ik wekelijks kom schoonmaken. De omgang met alle verschillende klanten is erg leuk. Zij zijn allemaal beleefd, ik heb nog nooit een probleem gehad bij een klant thuis.
Yvette
Mark
Milena

Wie zoekt Helpling

Wij behandelen alle aanvragen en reacties op de schoonmaak vacatures, maar hebben natuurlijk wel een aantal vereisten. Voordat je reageert op een schoonmaak vacature van Helpling moet je aan de volgende voorwaarden voldoen:

  • Klant- en kwaliteitsbewust zijn
  • Ervaring in de schoonmaak
  • Internettoegang hebben (wij doen alles online)
  • Werkvergunning voor Nederland bezitten
  • Nederlands bankrekeningnummer

Ben je geïnteresseerd om deel uit de maken van het Helpling team van schoonmaakhulpen en profiteer je graag van onze persoonlijke ondersteuning? Vul je gegevens voor de schoonmaak vacature dan vandaag nog in en vindt direct schoonmaakwerk binnen jouw omgeving!

Vind nu schoonmaakwerk bij jou in de buurt!