Coronavirus (COVID-19): Actueel beleid Helpling
×
Hoe het werkt Prijzen Help

Hoe het werkt

1. Vul je postcode in
1. Enter your postcode

Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je postcode in te vullen

Enter your postcode to find cleaners available in your area

2. Kies je datum en tijd
2. Choose your preferred date

Kies de gewenste frequentie, duur, datum en tijd van je schoonmaak.

Select the preferred date, time and frequency of your clean

3. Selecteer hulpen die bij jou passen
3. Select the cleaners that suit your preferences

Je kan de profielen van de hulpen vergelijken en kiezen wat bij jou past

Compare cleaner profiles, prices and select who will receive your request

4. Verstuur je verzoeken
4. Send your booking request

De eerste hulp die accepteert komt bij jou schoonmaken

The first cleaner that accept the request will clean your home

Bij meer dan

100.000

huishoudens schoongemaakt

Meer dan

90%

heeft een regelmatige afspraak

Beoordeling van

4,7/5

sterren

In meer dan

50

steden beschikbaar

Jouw voordelen

Helpling’s marktplaats is transparant

Alle huishoudelijke hulpen op ons platform hebben een persoonlijke profiel waarmee zij zichzelf presenteren. In dit openbare profiel kun je beoordelingen van andere klanten bekijken en het uurtarief van de hulp zien. Daarnaast kunnen hulpen een foto, persoonlijke tekst, Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en referenties van eerdere klanten of werkgevers toevoegen. Hulpen bepalen hun eigen uurtarief, maar houden rekening met een minimum van €14,60.

Beheer je afspraken eenvoudig

Log in op de website of download de app voor een overzicht van je afspraken. Wanneer je een afspraak wilt toevoegen, verzetten of annuleren kun je dit eenvoudig zelf regelen. Via jouw account kun je ook contact opnemen met je huishoudelijke hulp. Er is onder andere een berichtenfunctie waarin je gemakkelijk berichten kan sturen die alleen zichtbaar zijn voor jou en de huishoudelijke hulp die jouw boekingsverzoeken heeft geaccepteerd.

Behulpzame klantenservice

Kom je ergens niet uit? Dan kun je terecht bij onze klantenservice. Wanneer je vaste hulp niet kan komen, gaan wij voor je op zoek naar een vervangende hulp. Zo hoef je geen schoonmaak te missen. De klantenservice biedt graag ondersteuning dus aarzel niet om contact met ons op te nemen als je een vraag of verzoek hebt. De klantenservice is telefonisch te bereiken op 085-8888338 van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 8.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur.

Schoonmaakster in Zeist gezocht? Boek online via Helpling

Regel het huishouden via Helpling

Je kent het wel. De geur van schoon beddengoed, blinkende tegeltjes in de badkamer en glasheldere ramen. Het is elke keer opnieuw een heerlijk moment als het huis weer een goede schoonmaakbeurt heeft gehad. Helaas kost het wel veel moeite om het huis iedere keer weer spik en span te krijgen. Heb je hier geen zin in, tijd voor of ben je niet in staat om het zelf te doen? Laat de schoonmaak aan een huishoudelijke hulp over! Via Helpling is het heel makkelijk om een schoonmaakster uit Zeist te vinden die bij jou past. Helpling is geen schoonmaakbedrijf, maar een online marktplaats voor schoonmaakdiensten waar vraag en aanbod samenkomen. Schoonmaaksters uit Zeist die op zoek zijn naar schoonmaakwerk bieden via het platform hun schoonmaakdiensten aan en voor huishoudens is het platform weer een handige manier om een hulp uit de buurt te vinden. Ieder huis en ieder huishouden is anders. Bedenk wat jij belangrijk vind en

De schoonmaak van je huis

Afstoffen, dweilen, ramen lappen, bed opmaken, toilet schoonmaken, oven poetsen, stofzuigen en noem maar op: de schoonmaakhulpen uit Zeist zijn van alle markten thuis. Jij beslist welke huishoudelijke klusjes je aan de schoonmaker geeft. Het is ook helemaal aan jou wanneer hij of zij langskomt, hoe lang en hoe vaak. Zo kun je kiezen voor een huishoudelijke hulp die wekelijks, tweewekelijks of eenmalig komt schoonmaken. Heb je niet zo’n groot huis of is er geen uitgebreide poetsbeurt nodig? Dan kun je aan twee uur genoeg hebben. Wil je het huis van onder tot boven grondig schoon hebben? In dat geval is het slim om een schoonmaakster voor drie of vier uur te boeken. Als je een keer een extra klus hebt of als je wilt dat de hulp iets langer blijft, is dat geen probleem. De schoonmakers uit Zeist zijn heel flexibel dus er is, in overleg, heel veel mogelijk. Het is handig om tijdens de eerste schoonmaakafspraak even samen het huis door te gaan. Je kunt dan aangeven wat voor jou prioriteit heeft en dan weet de schoonmaker precies wat hij of zij allemaal voor jou kan doen. Vergeet dan ook niet om te laten zien waar hij of zij de schoonmaakbenodigdheden kan vinden.

Schakel Helpling in

Helpling is dé manier om een ervaren en flexibele huishoudelijke hulp uit Zeist te vinden. De schoonmaakhulpen die via het platform werken, worden gemiddeld beoordeeld met 4,7 van de 5 sterren. Op de online pagina van de schoonmaker kun je zien hoe hij of zij persoonlijk wordt beoordeeld door voorgaande klanten. Dat is wel zo fijn om te weten voordat je een schoonmaker boekt.

  • Vul je postcode in en zie welke schoonmakers in Zeist beschikbaar zijn
  • Geef de gewenste datum, duur en tijd van de schoonmaak op
  • Bekijk en vergelijk de prijzen en profielen van de hulpen
  • Selecteer een of meerdere schoonmaaksters en rond de boeking af
  • Betaal pas na afloop van de schoonmaak

Schoon huis, fijn thuis

Maak je niet langer druk om de schoonmaak van je huis en kies voor een wekelijkse of tweewekelijkse boeking. Dan wordt je gematcht aan een vaste hulp die iedere keer op hetzelfde moment bij jou in Zeist komt schoonmaken. Wel zo fijn dat de hulp dan precies weet wat voor jou belangrijk is. Je kunt er dan ook voor kiezen om de sleutel van het huis aan jouw vaste hulp te geven. Een eenmalige is handig bij bijvoorbeeld een verhuizing of feestje. Ben je niet tevreden over je hulp of wil je jouw afspraak verzetten? Boekingen wijzigen kan altijd, want Helpling is helemaal vrijblijvend. Heb je nog vragen over Helpling, de schoonmaakhulpen uit Zeist of over het boekingsproces? Vraag het onze medewerkers van de klantenservice. Zij zijn van maandag tot en met zaterdag te bereiken via de telefoon 085-8888338 of de mail [email protected]

FAQs

Wat is Helpling?

Helpling is een online marktplaats waarop huishoudelijke hulpen en huishoudens elkaar kunnen vinden. We zijn actief in 10 verschillende landen. Dat maakt ons de grootste online marktplaats voor huishoudelijke hulp diensten van Europa. Helpling is geen schoonmaakbedrijf, maar een platform dat particuliere schoonmakers koppelt aan huishoudens. Via ons platform boek je in slechts een aantal klikken een huishoudelijke hulp bij jou in de buurt. Voor schoonmakers is het makkelijker dan ooit om een vaste klantenkring op te bouwen. Alle hulpen hebben een profiel met klantenbeoordelingen, ervaring en de prijs die zij vragen. Het prikbord met briefjes in de supermarkt is niet meer nodig, vanaf nu vind je op basis van de duizenden beoordelingen eenvoudig de beste particuliere huishoudelijke hulp.

Hoe gaat de eerste schoonmaak?

Geen huis is hetzelfde en alle klanten zijn verschillend. Als jouw schoonmaker voor het eerst langskomt is het goed om even met elkaar af te stemmen. Alle hulpen hebben ervaring, maar zo kunnen zij beter naar jouw wens te werk gaan. Loop bij het eerste bezoek samen een rondje door het huis en geef aan wat je belangrijk vindt. Leg hierbij ook uit waar alle schoonmaakmiddelen en apparaten te vinden zijn. Heb je speciale voorkeuren of zijn er plekjes die extra aandacht nodig hebben? Bespreek deze voor de schoonmaak even met de hulp.

Wie zijn de huishoudelijke hulpen op het platform?

De huishoudelijke hulpen die werken via ons platform hebben uiteenlopende achtergronden. Een groot gedeelte heeft gewerkt in de thuiszorg of schoonmaaksector, anderen hebben hun ervaring opgedaan bij het runnen van hun gezin. Alle huishoudelijke hulpen hebben een uitgebreid screeningsproces doorlopen. Daarnaast moet iedere huishoudelijke hulp een kopie van een legitimatiebewijs opsturen. Een groot deel van de huishoudelijke hulpen is in het bezit van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). Dit is aangegeven in het openbare profiel van iedere huishoudelijke hulp. De beoordeling van klanten is ook belangrijk, alle hulpen hebben een eigen profiel waarop je reviews kunt lezen. Hulpen die werken via Helpling hebben een gemiddelde beoordeling 4,8/5 sterren.

Kan ik van huishoudelijke hulp wisselen?

Dat kan! Als je een wekelijkse of tweewekelijkse boeking maakt dan zorgen wij er in principe voor dat je altijd dezelfde, vaste huishoudelijke hulp krijgt. Mocht je willen wisselen van huishoudelijke dan kun je dit aanvragen via jouw Helpling-account. Wij nemen in dat geval contact met je op om je wensen te bespreken en zullen je voorstellen aan een nieuwe huishoudelijke hulp.

Wat kost een schoonmaak via Helpling?

De huishoudelijke hulpen op het platform bepalen zelf hun eigen uurtarief voor regelmatige boekingen en eenmalige boekingen. Deze prijs hangt vaak samen met de gemiddelde prijs in hun regio, de opgedane ervaring en het feit of zij bereid zijn om speciale klusjes in huis uit te voeren. Denk bijvoorbeeld aan strijken, ramen lappen of het doen van de was.

Wie zijn de hulpen en voor wie is Helpling?

De hulpen op ons platform zijn particulieren die huishoudelijk werk doen bij particulieren thuis. Wij maken gebruik van een derde partij genaamd 'Onfido' om de identiteit van de hulpen te controleren en om te checken of ze een werkvergunning voor Nederland hebben. Hulpen die werken via het Helpling platform doen dat als particulier en zijn direct bij het huishouden dienst. Dit is mogelijk door de Regeling Dienstverlening aan Huis. Met de Regeling Dienstverlening aan Huis kan een opdrachtgever iemand voor maximaal 3 dagen per week in dienst nemen voor werk in en om het huis. Alleen particulieren mogen gebruik maken van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Dit geldt zowel voor jou als voor je hulp. Bedrijven kunnen dus geen hulp vinden via het Helpling platform.

Boekingen kunnen uitsluitend online worden gemaakt. Heb je problemen met het plaatsen van een boeking? Laat het ons dan weten via 0858888338 of [email protected], wij helpen je graag.

Boek nu jouw vertrouwde huishoudelijke hulp