×
Hoe het werkt Prijzen Help

Hoe het werkt

1. Vul je postcode in
1. Enter your postcode

Vind schoonmaakhulpen bij jou in de buurt door je postcode in te vullen

Enter your postcode to find cleaners available in your area

2. Plan je afspraak
2. Choose your preferred date

Kies de gewenste frequentie, duur, datum en tijd van je schoonmaak.

Select the preferred date, time and frequency of your clean

3. Vergelijk schoonmaakhulpen
3. Send your booking request

Vergelijk profielen en prijzen van de beschikbare hulpen en bevestig je aanvraag.

Compare cleaner profiles, prices and select who will receive your request

Bij meer dan

80.000

huishoudens schoongemaakt

Meer dan

90%

heeft een regelmatige afspraak

Beoordeling van

4,7/5

sterren

In meer dan

50

steden beschikbaar

Schoonmaker uit Weesp gezocht? Gemakkelijk en voordelig via Helpling

Ervaren en flexibele schoonmakers aangeboden in Weesp

Met een stressvolle baan, een druk gezin of een combinatie hiervan, kunnen de huishoudelijke klusjes er nog wel eens bij inschieten. Je hebt namelijk wel belangrijkere of leukere dingen te doen. Kan jij wel wat hulp in de huishouding gebruiken? Helpling helpt je daarbij! Dit is dé online marktplaats waar huishoudens en huishoudelijke hulpen uit Weesp samenkomen. Via de app of de website boek je heel eenvoudig en snel een schoonmaakster uit de buurt die de schoonmaak van het huis van jou kan overnemen.

Helpling is dé online marktplaats voor het boeken van een schoonmaakster uit Weesp. De schoonmaakhulpen die via Helpling schoonmaken, werken particulier voor huishoudens. Zij zijn allemaal ervaren en hebben uiteenlopende achtergronden. Een groot deel van de huishoudelijke hulpen heeft eerder in de (thuis)zorg of schoonmaaksector gewerkt en een aantal van hen heeft simpelweg ervaring opgedaan door het runnen van een eigen huishouden. Om kwaliteit van de schoonmakers op het platform hoog en transparant te houden, maken we gebruik van een beoordelingssysteem. Na iedere schoonmaakbeurt kunnen klanten hun schoonmaakhulp beoordelen. Dit kun je terugvinden op de persoonlijke pagina van de schoonmaker uit Weesp. Hier is ook te zien of hij of zij in het bezit is van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

De taken van jouw huishoudelijke hulp

Helpling helpt je bij het vinden van een schoonmaakhulp in Weesp, maar jij maakt zelf alle keuzes. Zo is het aan jouzelf welke schoonmaker je kiest uit een ruim aanbod van schoonmakers in Weesp. Op de persoonlijke pagina van de huishoudelijke hulp kun je zien wat het uurtarief is, hoe hij of zij beoordeeld wordt door andere klanten en of de hulp in het bezit is van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). Daarnaast bepaal jij ook wat de schoonmaakhulp voor je doet in huis. Als je voor een vaste schoonmaakster uit Weesp kiest, is het handig om samen een schoonmaakplan op te stellen. Loop samen het huis door, zodat de hulp precies weet wat er allemaal gedaan kan worden en wat voor jou belangrijk is. Als je een keer, naast de gewone schoonmaakroutine, een extra klus hebt, kun je dit bij de schoonmaker aangeven en hem of haar iets langer boeken. Jij beslist ook wanneer de schoonmaak plaatsvindt. Boek de schoonmaakster uit Weesp op het moment dat jou het beste uitkomt. Je kiest zelf welke dag de schoonmaker langskomt, of dat (twee)wekelijks of eenmalig is, hoe laat hij of zij komt schoonmaken en voor hoeveel uur dat is. Op basis van al deze opties krijg je te zien welke schoonmaakhulpen uit Weesp er met jou matchen.

Tip: plan de hulp in als je aan het werk bent. Hoe fijn is het om na een lange werkdag lekker thuis te komen in een schoon huis? Het is overigens wel belangrijk dat je tijdens de eerste afspraak thuis bent, zodat je de huishoudelijke hulp kunt ontmoeten en je jouw wensen kunt doorspreken.

Een schoon en fris huis in Weesp dankzij Helpling

Helpling is dé manier voor het vinden én boeken van een huishoudelijke hulp in Weesp. Maar hoe weet je nou of je een ervaren en flexibele schoonmaker boekt? Check van tevoren de reviews en ratings van de schoonmaakhulp. Door middel van het beoordelingssysteem kun je precies zien hoe voorgaande klanten de huishoudelijke hulp hebben beoordeeld. Vergeet het ook zelf niet te doen nadat de schoonmaakster uit Weesp bij jou is langsgeweest!

Met behulp van Helpling ben je geen uren meer kwijt aan de schoonmaak van je huis. Het kost je voortaan nog maar slechts een minuut om de schoonmaak geregeld te hebben.

Boek direct een schoonmaker in Weesp:

  • Vul je postcode in en zie welke schoonmakers er in buurt beschikbaar zijn
  • Geef de gewenste dag, tijdstip en duur van de schoonmaak op
  • Bekijk en vergelijk de profielen van de schoonmakers in Weesp
  • Selecteer je favoriete schoonmaakhulpen
  • Vul je gegevens in, rond de boeking af en betaal pas na afloop van de schoonmaak

Wanneer de boeking is gelukt, ontvang je een boekingsbevestiging. Je kunt vervolgens op je persoonlijke pagina afspraken inzien en eventueel wijzigen of annuleren als dat nodig is. Het is ook mogelijk om hier, na de schoonmaak, je huishoudelijke hulp te beoordelen. Daarnaast kun je via je online account ook al je facturen bekijken.

Zijn er nog dingen onduidelijk of wil je meer weten over Helpling? Vraag het de medewerkers van onze klantenservice! Zij zijn van maandag tot en met zaterdag te bereiken via de telefoon 085-8888338 of de mail op [email protected]

Boek nu jouw vertrouwde huishoudelijke hulp