Coronavirus (COVID-19): Actueel beleid Helpling
×
Hoe het werkt Prijzen Help

Hoe het werkt

1. Vul je postcode in
1. Enter your postcode

Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je postcode in te vullen

Enter your postcode to find cleaners available in your area

2. Kies je datum en tijd
2. Choose your preferred date

Kies de gewenste frequentie, duur, datum en tijd van je schoonmaak.

Select the preferred date, time and frequency of your clean

3. Selecteer hulpen die bij jou passen
3. Select the cleaners that suit your preferences

Je kan de profielen van de hulpen vergelijken en kiezen wat bij jou past

Compare cleaner profiles, prices and select who will receive your request

4. Verstuur je verzoeken
4. Send your booking request

De eerste hulp die accepteert komt bij jou schoonmaken

The first cleaner that accept the request will clean your home

Bij meer dan

100.000

huishoudens schoongemaakt

Meer dan

90%

heeft een regelmatige afspraak

Beoordeling van

4,7/5

sterren

In meer dan

50

steden beschikbaar

Jouw voordelen

Helpling’s marktplaats is transparant

Alle huishoudelijke hulpen op ons platform hebben een persoonlijke profiel waarmee zij zichzelf presenteren. In dit openbare profiel kun je beoordelingen van andere klanten bekijken en het uurtarief van de hulp zien. Daarnaast kunnen hulpen een foto, persoonlijke tekst, Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en referenties van eerdere klanten of werkgevers toevoegen. Hulpen bepalen hun eigen uurtarief, maar houden rekening met een minimum van €14,60.

Beheer je afspraken eenvoudig

Log in op de website of download de app voor een overzicht van je afspraken. Wanneer je een afspraak wilt toevoegen, verzetten of annuleren kun je dit eenvoudig zelf regelen. Via jouw account kun je ook contact opnemen met je huishoudelijke hulp. Er is onder andere een berichtenfunctie waarin je gemakkelijk berichten kan sturen die alleen zichtbaar zijn voor jou en de huishoudelijke hulp die jouw boekingsverzoeken heeft geaccepteerd.

Behulpzame klantenservice

Kom je ergens niet uit? Dan kun je terecht bij onze klantenservice. Wanneer je vaste hulp niet kan komen, gaan wij voor je op zoek naar een vervangende hulp. Zo hoef je geen schoonmaak te missen. De klantenservice biedt graag ondersteuning dus aarzel niet om contact met ons op te nemen als je een vraag of verzoek hebt. De klantenservice is telefonisch te bereiken op 085-8888338 van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 8.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur.

Schoonmaker in Weesp gezocht? Boek online via Helpling

Een schoon en fris huis dankzij Helpling

Met een stressvolle baan, een druk gezin of een combinatie hiervan, kunnen de huishoudelijke klusjes er nog wel eens bij inschieten. Je hebt namelijk wel belangrijkere of leukere dingen te doen. Kan jij wel wat hulp in de huishouding gebruiken? Helpling helpt je daarbij! Dit is dé online marktplaats waar huishoudens en huishoudelijke hulpen uit Weesp samenkomen. Via de app of de website boek je heel eenvoudig en snel een schoonmaakster uit de buurt die de schoonmaak van het huis van jou kan overnemen. Het klinkt misschien als iets voor luie mensen, maar je zult zien hoeveel stress, gedoe en tijd dit je zal besparen. Iedere schoonmaker die via Helpling schoonmaakt, heeft een profiel. Hierop is te zien hoeveel ervaring de hulpen hebben, hoe zij beoordeeld worden door voorgaande klanten en welk uurtarief ze vragen. Op basis hiervan kun jij de schoonmaker uit Weesp boeken die het beste past bij jouw agenda, budget, en portemonnee.

De taken van jouw huishoudelijke hulp

Helpling helpt je bij het vinden van een schoonmaakhulp in Weesp, maar jij maakt zelf alle keuzes. Je kiest niet alleen wie er komt schoonmaken, maar ook welke taken je aan de hulp geeft. Als je voor een vaste schoonmaakster uit Weesp kiest, is het handig om samen een schoonmaakplan op te stellen. Loop samen het huis door, zodat de hulp precies weet wat er allemaal gedaan kan worden: van dweilen en stofzuigen tot aan het poetsen van de toilet en lappen van de ramen. Als je een keer, naast de gewone schoonmaakroutine, een extra klus hebt, kun je dit bij de schoonmaker aangeven en hem of haar iets langer boeken. Tip: plan de hulp in als je aan het werk bent. Hoe fijn is het om na een lange werkdag lekker thuis te komen in een schoon huis? Het is overigens wel belangrijk dat je tijdens de eerste afspraak thuis bent, zodat je de huishoudelijke hulp kunt ontmoeten en je jouw wensen kunt doorspreken.

Een schoon en fris huis

Helpling is de manier voor het vinden én boeken van een schoonmaker in Weesp. Maar hoe weet je nou dat je een hulp in huis haalt die bij jou past? Check van tevoren de reviews en ratings van de schoonmaakhulp. Door middel van het beoordelingssysteem kun je precies zien hoe voorgaande klanten de huishoudelijke hulp hebben beoordeeld. Vergeet het ook zelf niet te doen nadat de schoonmaakster uit Weesp bij jou is langsgeweest! Kijk direct welke hulpen er beschikbaar zijn bij jou in de buurt:

  • Vul je postcode in en zie welke schoonmakers er in buurt beschikbaar zijn
  • Geef de gewenste dag, tijdstip en duur van de schoonmaak op
  • Bekijk en vergelijk de profielen van de schoonmakers in Weesp
  • Selecteer je favoriete schoonmaakhulp(en) uit Weesp
  • Vul je gegevens in, rond de boeking af en betaal na afloop van de schoonmaak

Helpling altijd opzegbaar

Wanneer de boeking is gelukt, ontvang je een boekingsbevestiging. Je kunt vervolgens op je persoonlijke pagina afspraken inzien en eventueel wijzigen of annuleren, Helpling is namelijk helemaal vrijblijvend en je zit nergens aan vast. Daarnaast kun je via je online account ook al je facturen bekijken. Als je voor een (twee)wekelijkse boeking kiest, wordt je gekoppeld aan een vaste hulp. Mocht je om wat voor reden dan ook toch willen wisselen, dan kan dat gewoon. We helpen je graag bij het vinden van een nieuwe schoonmaakster uit Weesp die bij je past. Zijn er verder nog dingen onduidelijk of wil je meer weten over Helpling? Vraag het de medewerkers van onze klantenservice! Zij zijn van maandag tot en met zaterdag te bereiken via de telefoon 085-8888338 of de mail op [email protected]

FAQs

Wat is Helpling?

Helpling is een online marktplaats waarop huishoudelijke hulpen en huishoudens elkaar kunnen vinden. We zijn actief in 10 verschillende landen. Dat maakt ons de grootste online marktplaats voor huishoudelijke hulp diensten van Europa. Helpling is geen schoonmaakbedrijf, maar een platform dat particuliere schoonmakers koppelt aan huishoudens. Via ons platform boek je in slechts een aantal klikken een huishoudelijke hulp bij jou in de buurt. Voor schoonmakers is het makkelijker dan ooit om een vaste klantenkring op te bouwen. Alle hulpen hebben een profiel met klantenbeoordelingen, ervaring en de prijs die zij vragen. Het prikbord met briefjes in de supermarkt is niet meer nodig, vanaf nu vind je op basis van de duizenden beoordelingen eenvoudig de beste particuliere huishoudelijke hulp.

Hoe gaat de eerste schoonmaak?

Geen huis is hetzelfde en alle klanten zijn verschillend. Als jouw schoonmaker voor het eerst langskomt is het goed om even met elkaar af te stemmen. Alle hulpen hebben ervaring, maar zo kunnen zij beter naar jouw wens te werk gaan. Loop bij het eerste bezoek samen een rondje door het huis en geef aan wat je belangrijk vindt. Leg hierbij ook uit waar alle schoonmaakmiddelen en apparaten te vinden zijn. Heb je speciale voorkeuren of zijn er plekjes die extra aandacht nodig hebben? Bespreek deze voor de schoonmaak even met de hulp.

Wie zijn de huishoudelijke hulpen op het platform?

De huishoudelijke hulpen die werken via ons platform hebben uiteenlopende achtergronden. Een groot gedeelte heeft gewerkt in de thuiszorg of schoonmaaksector, anderen hebben hun ervaring opgedaan bij het runnen van hun gezin. Alle huishoudelijke hulpen hebben een uitgebreid screeningsproces doorlopen. Daarnaast moet iedere huishoudelijke hulp een kopie van een legitimatiebewijs opsturen. Een groot deel van de huishoudelijke hulpen is in het bezit van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). Dit is aangegeven in het openbare profiel van iedere huishoudelijke hulp. De beoordeling van klanten is ook belangrijk, alle hulpen hebben een eigen profiel waarop je reviews kunt lezen. Hulpen die werken via Helpling hebben een gemiddelde beoordeling 4,8/5 sterren.

Kan ik van huishoudelijke hulp wisselen?

Dat kan! Als je een wekelijkse of tweewekelijkse boeking maakt dan zorgen wij er in principe voor dat je altijd dezelfde, vaste huishoudelijke hulp krijgt. Mocht je willen wisselen van huishoudelijke dan kun je dit aanvragen via jouw Helpling-account. Wij nemen in dat geval contact met je op om je wensen te bespreken en zullen je voorstellen aan een nieuwe huishoudelijke hulp.

Wat kost een schoonmaak via Helpling?

De huishoudelijke hulpen op het platform bepalen zelf hun eigen uurtarief voor regelmatige boekingen en eenmalige boekingen. Deze prijs hangt vaak samen met de gemiddelde prijs in hun regio, de opgedane ervaring en het feit of zij bereid zijn om speciale klusjes in huis uit te voeren. Denk bijvoorbeeld aan strijken, ramen lappen of het doen van de was.

Wie zijn de hulpen en voor wie is Helpling?

De hulpen op ons platform zijn particulieren die huishoudelijk werk doen bij particulieren thuis. Wij maken gebruik van een derde partij genaamd 'Onfido' om de identiteit van de hulpen te controleren en om te checken of ze een werkvergunning voor Nederland hebben. Hulpen die werken via het Helpling platform doen dat als particulier en zijn direct bij het huishouden dienst. Dit is mogelijk door de Regeling Dienstverlening aan Huis. Met de Regeling Dienstverlening aan Huis kan een opdrachtgever iemand voor maximaal 3 dagen per week in dienst nemen voor werk in en om het huis. Alleen particulieren mogen gebruik maken van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Dit geldt zowel voor jou als voor je hulp. Bedrijven kunnen dus geen hulp vinden via het Helpling platform.

Boekingen kunnen uitsluitend online worden gemaakt. Heb je problemen met het plaatsen van een boeking? Laat het ons dan weten via 0858888338 of [email protected], wij helpen je graag.

Boek nu jouw vertrouwde huishoudelijke hulp