×
Hoe het werkt Prijzen Support

Hoe het werkt

1. Vul je postcode in
1. Enter your postcode

Vul je postcode in om huishoudelijke hulp in jouw buurt te zoeken.

Enter your postcode to check if we currently have cleaners in your area.

2. Kies een schoonmaakplan
2. Choose your cleaning plan

Kies wat bij jou past. Een wekelijkse, tweewekelijkse of een eenmalige schoonmaak.

Select a convenient cleaning plan based on your needs and we will match you with a local, vetted cleaner.

3. Betaal veilig online
3. Pay securely online

Je betaalt gemakkelijk en veilig online, en pas nadat de schoonmaak heeft plaatsgevonden.

You'll only pay after the cleaning has taken place, easily and securely online.

4. Een schoon huis
4. Enjoy a spotless home

Geniet van een schoon huis en laat een beoordeling achter over de huishoudelijke hulp uit Utrecht.

Enjoy a sparkling home and provide your feedback for constant quality improvement.

Schoonmakers in Utrecht, zo gevonden!

Kies voor een betrouwbare en ervaren schoonmaker in Utrecht

Heb je geen tijd of geen zin om je huis in Utrecht regelmatig schoon te maken? Of ben je door omstandigheden niet in staat om zelf je huis goed schoon te maken? Maak dan gebruik van Helpling, dé marktplaats voor het boeken van een huishoudelijke hulp. Helpling koppelt particuliere schoonmakers in Utrecht aan huishoudens. Je boekt binnen een minuut een schoonmaakhulp online. Elke schoonmaker is zorgvuldig gecheckt op schoonmaakkennis en ervaring. Om de kwaliteit van de schoonmakers op het platform hoog en transparant te houden, maken we gebruik van een beoordelingsysteem. Op het persoonlijke profiel van de schoonmaker uit Utrecht kun je bekijken hoe hij of zij beoordeeld is door voorgaande klanten. Hier is ook te zien of de schoonmaakhulp in het bezit is van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Eenvoudig een schoonmaakster in Utrecht vinden

Schoonmaakster in Utrecht gezocht? Je vindt via Helpling eenvoudig een schoonmaakster. Je vult je postcode in op onze website om schoonmakers in jouw buurt te zoeken. Er zijn hulpen actief in verschillende stadsdelen, de kans is groot dat er een hulp nog geen vijf minuten bij je vandaan woont. Je kunt een huishoudelijke hulp boeken in Utrecht Noordoost, Utrecht West, Utrecht Zuid, Utrecht Noordwest, Utrecht Binnenstad, Vleuten-de Meern en Leidsche Rijn. Wanneer er beschikbaarheid is in je postcode kies je eenvoudig het schoonmaakplan dat het beste bij jou past. Dat kan een wekelijkse, tweewekelijkse of eenmalige schoonmaak zijn. Je rekent af in een beveiligde betaalomgeving, maar pas nadat de schoonmaakhulp in Utrecht zijn werk heeft gedaan. Na de schoonmaak zullen we je vragen een beoordeling over jouw schoonmaakhulp achter te laten, zodat andere klanten kunnen zien hoe de hulp het gedaan heeft.

Boek een particuliere huishoudhulp in Utrecht

Takenpakket goed afstemmen met je schoonmaakhulp

De perfecte schoonmaak is voor iedereen anders. Het is daarom verstandig om bij het eerste bezoek van de door jou gekozen schoonmaker in Utrecht goed aan te geven wat jij belangrijk vindt. Loop samen een rondje door het huis en maak duidelijk wat voor jou prioriteit heeft. Jij bepaalt zelf welke schoonmaakwerkzaamheden door de schoonmaker worden verricht. Tot de basistaken behoren stofzuigen, afstoffen en dweilen, klusjes als de woning doorluchten, de badkamer en wc schoonmaken, het poetsen van de keuken en het opmaken van de bedden. Je kunt je speciale voorkeuren aangeven, zoals het lappen van de ramen, het schoonmaken van de koelkast of het strijken van de kleding. Vergeet niet om te vertellen waar je nieuwe schoonmaakhulp alle benodigde huishoudelijke apparaten en schoonmaakmiddelen kan vinden.

Schoonmakers gezocht? Helpling helpt je snel aan de beste huishoudhulp

Bij een wekelijkse of tweewekelijkse boeking van een schoonmaakster in Utrecht krijg je een vaste schoonmaakhulp. Als je liever een andere hulp wilt om je huis schoon te laten maken, is dit eenvoudig te regelen via jouw account op website of in de app. Vervolgens word je voorgesteld aan een nieuwe schoonmaker. Je kunt via ons platform eenvoudig je afspraken toevoegen, verzetten of annuleren. Ook is het mogelijk om direct contact op te nemen met je Utrechtse schoonmaakhulp via de website of onze app. Kom je ergens toch niet uit of heb je nog andere vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice, die zeven dagen per week van ’s morgens vroeg tot begin van de avond voor je klaar staat. Als je vaste schoonmaakhulp in huis op vakantie of ziek is, gaat Helpling op zoek naar een vervangende schoonmaker in Utrecht die jouw huis weer helemaal fris en in orde maakt.

Dit zeggen onze klanten

Met vier kinderen thuis is er altijd wat te doen. Door de ondersteuning van Helpling heb ik weer tijd voor mijzelf.
Eindelijk is er in ons huis geen discussie meer wie er moet schoonmaken omdat we een wekelijkse boeking hebben gemaakt. Elke week komt er nu een vaste schoonmaakhulp via Helpling.
Ik vond het fijn dat ik bij mijn herhaalboeking een vaste huishoudelijke hulp kon kiezen.
Esther
Den Haag
Kevin
Amsterdam
Darina
Leiden

In deze wijken vind je huishoudelijke hulp in Utrecht

  • Utrecht Binnenstad
  • Utrecht Oost
  • Utrecht West
  • Utrecht Zuid
  • Utrecht Overvecht
  • Utrecht Noordoost
  • Utrecht Zuidwest
  • Utrecht Noordwest
  • Utrecht Vleuten-De Meern

Boek nu jouw vertrouwde schoonmaakhulp