×
Hoe het werkt Prijzen Support

Hoe het werkt

1. Vul je postcode in
1. Enter your postcode

Vul je postcode in om hulpen in jouw buurt te zoeken.

Enter your postcode to check if we currently have cleaners in your area.

2. Kies jouw schoonmaakplan
2. Choose your cleaning plan

Kies wat bij jou past. Een wekelijkse, tweewekelijkse of een eenmalige schoonmaak.

Select a convenient cleaning plan based on your needs and we will match you with a local, vetted cleaner.

3. Betaal veilig online
3. Pay securely online

Je betaalt gemakkelijk en veilig online, en pas nadat de schoonmaak heeft plaatsgevonden.

You'll only pay after the cleaning has taken place, easily and securely online.

4. Een schoon huis
4. Enjoy a spotless home

Geniet van een schoon huis en laat een beoordeling achter over de hulp.

Enjoy a sparkling home and provide your feedback for constant quality improvement.

Huishoudelijke hulp gezocht in Utrecht? Gemakkelijk en voordelig via Helpling

Een schoon en fris huis dankzij Helpling

De schoonmaak van je huis is altijd een vervelende en tijdrovende klus die veel moeite kost. Heb jij geen zin of tijd om iedere week opnieuw de handen uit de mouwen te steken in huis? Laat de schoonmaak over aan Helpling, dé marktplaats voor het boeken van een huishoudelijke hulp uit Utrecht. Via dit platform komen particuliere schoonmaakhulpen en huishoudens uit Utrecht samen. Op basis van jouw locatie, budget en wensen vind je heel eenvoudig en snel een schoonmaker uit de buurt die bij jou past. Binnen een minuut kun je de eerste afspraak met een schoonmaakster uit Utrecht hebben geregeld.

De schoonmaaksters uit Utrecht die via Helpling schoonmaken, hebben diverse achtergronden. Een groot deel van hen heeft eerder in de thuiszorg of schoonmaaksector gewerkt en veel schoonmaakhulpen hebben ervaring opgedaan bij het runnen van een eigen huishouden. Op het persoonlijke profiel van de huishoudelijke hulp zie je wat zijn of haar uurtarief is, of de hulp in het bezit is van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en hoe de schoonmaker wordt beoordeeld door voorgaande klanten. Op deze manier heb je goed inzicht in de kwaliteit van de huishoudelijke hulpen uit Utrecht die via platform werken.

Binnen 60 seconden een schoonmaakster in Utrecht

Huishoudelijke hulp op maat

De schoonmaak van een huis is iets persoonlijks. Voor iedereen is weer iets anders belangrijk. Bespreek daarom met de huishoudelijke hulp uit Utrecht wat jij van de schoonmaak verwacht. Loop tijdens de eerste schoonmaakafspraak samen het huis door om te laten zien wat voor jou prioriteit heeft en vergeet ook niet om de schoonmaakhulp uit Utrecht aan te wijzen waar schoonmaakbenodigdheden te vinden zijn. Wanneer je voor een vaste boeking kiest, waarbij de hulp iedere week of twee weken langskomt, kun je een vast schoonmaakplan opstellen. Denk na over de taken die wekelijks gedaan kunnen worden, zoals het schoonmaken van de toilet, afstoffen van de kasten en stofzuigen van de vloer. Er zijn ook klusjes die niet zo regelmatig hoeven te gebeuren, bijvoorbeeld het poetsen van de oven of lappen van de ramen. Heb je eens een extra klus voor de schoonmaakster of wil je dat hij of zij wat langer blijft? De schoonmakers uit Utrecht zijn heel flexibel dus overleg het met je hulp als een keer speciale wensen hebt. Je kunt via de telefoon of chatfunctie op je account erg makkelijk contact opnemen.

Dé online marktplaats voor het boeken van een schoonmaakhulp in Utrecht

De schoonmaak van je huis was nog nooit zo snel geregeld. Dankzij Helpling kost een schoon huis jou voortaan nog maar een minuut van je tijd. Via het platform bieden vele ervaren en flexibele schoonmakers uit Utrecht hun huishoudelijke hulp aan en het is aan jou wie je kiest. Op basis van je wensen en budget zie je welke schoonmaakhulp het beste bij jou én je huis past.

Geef de huishoudelijke klusjes uit handen en houd meer vrije tijd over. Je boekt een hulp in slechts 5 stappen:

  • Bekijk met behulp van je postcode welke schoonmakers er in Utrecht beschikbaar zijn
  • Geef de gewenste frequentie, dag en tijd van de schoonmaak op
  • Vergelijk verschillende schoonmaakhulpen uit Utrecht
  • Boek de schoonmaakster die matcht met jouw wensen en budget
  • Betaal veilig online na afloop van de schoonmaak

Via je online profiel kun je eenvoudig afspraken toevoegen, verzetten of annuleren. Nadat de schoonmaak heeft plaatsgevonden, kun je online de factuur inzien. Ook heb je dan de mogelijkheid om de schoonmaakster uit Utrecht te beoordelen.

Heb je nog vragen over het platform, de huishoudelijke hulpen uit Utrecht of het boekingsproces? De klantenservice van Helpling helpt je graag! Onze medewerkers zijn zeven dagen bereikbaar via de e-mail ([email protected]).

Dit zeggen onze klanten

Met vier kinderen thuis is er altijd wat te doen. Door de ondersteuning van Helpling heb ik weer tijd voor mijzelf.
Eindelijk is er in ons huis geen discussie meer wie er moet schoonmaken omdat we een wekelijkse boeking hebben gemaakt. Elke week komt er nu een vaste schoonmaakhulp via Helpling.
Ik vond het fijn dat ik bij mijn herhaalboeking een vaste hulp kon kiezen.
Esther
Den Haag
Kevin
Amsterdam
Darina
Leiden

Zoek direct een schoonmaakhulp in Utrecht