Particuliere schoonmaakster in Utrecht gezocht?

Vind direct een ervaren schoonmaakster uit je buurt via Helpling vanaf €14,90/u.

Het platform voor schoonmakers in Utrecht

Ben je op zoek naar een schoonmaakster voor jouw huis in Utrecht? Heb je net als vele andere onder ons soms simpelweg niet genoeg tijd voor het huishouden? Een schoonmaakster kan je veel tijd besparen en is tegenwoordig via Helpling zo gevonden!

Helpling biedt je veilig online de mogelijkheid om de meest geschikte schoonmaakhulp uit de buurt te vinden. Via ons platform verbinden wij jou aan de schoonmaakster met de beste beoordeling en beschikbaarheid in Utrecht. De schoonmakers die via Helpling werken zijn verzekerd en ervaren en daarbij zit je verder nooit vast aan een abonnement of contract. Het is mogelijk om eenmalig of regelmatig te boeken, geheel flexibel. Ook rekenen wij geen verdere service kosten en betaal je enkel voor de gemaakte schoonmaakuren. Het tarief van een wekelijkse of tweewekelijkse schoonmaak is €14,90 per uur.

  • Ervaren en gescreende hulpen
  • Flexibel afspraken inplannen en beheren
  • Veilig online betalen
  • 100% tevredenheidsgarantie

Zo vind je een ervaren schoonmaker in Utrecht

Gescreende schoonmakers in Utrecht

De schoonmakers uit Utrecht die aangemeld zijn op ons platform hebben niet zomaar toegang gekregen. Wij hebben iedere schoonmaakster in Utrecht persoonlijk gesproken en getest. De selectie bestaat onder andere uit een test schoonmaak, zo weten wij dat de schoonmaakster ervaren is en vakkennis heeft. Daarnaast leveren de schoonmakers uit Utrecht minstens twee relevante schoonmaak referenties aan en een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Hierdoor durven wij de Utrechtse schoonmakers dan ook geheel verzekerd aan je te koppelen.

Tijdens het maken van jouw persoonlijke schoonmaak boeking kun je exact zelf aangeven waar de schoonmaakster meer aandacht aan moet besteden. Zo beschik je vast over een reguliere schoonmaak die bestaat uit: Dweilen, stofzuigen, afstoffen en doorluchten van alle kamers. Het schoonmaken van de keuken en badkamer en het vouwen van kleding en wasgoed.

Boek een particuliere schoonmaakhulp uit Utrecht

Toegang tot vele ervaren schoonmaaksters in Utrecht

Prijs van schoonmaak in Utrecht

Prijs schoonmaker eenmalige boeking Prijs schoonmaker regelmatige boeking

Voor het boeken van een schoonmaakhulp hanteert Helpling enkel vaste uurtarieven, hierbij worden nooit extra servicekosten gerekend, enkel de gewerkte schoonmaakuren. Een wekelijks of tweekelijkse schoonmaak kost €14,90 per uur en een enkele boeking €16,90 per uur. Het boeken van een particuliere schoonmaak in Utrecht is zo geregeld. In tegenstelling tot dure schoonmaakbedrijven of zwarte werksters regel je daarnaast alles nu eenvoudig online, komt er een gescreende hulp en ben je verzekerd tegen schade. Jij bepaalt hoe vaak, wanneer en waarvoor je een schoonmaker via Helpling kunt gebruiken.


Klanten uit Utrecht

Geniet nu des te meer van Utrecht

Nu een Helpling jouw huishoudelijke taken overneemt blijft er meer tijd over om te genieten en daar zijn zat leuke plekjes voor in Utrecht. Om je vast op weg te helpen geven we je graag onze persoonlijke top 3 uitstapjes in Utrecht. Ga er lekker op uit terwijl jouw schoonmaakhulp het huis op orde maakt.

Top 3 in Utrecht