Coronavirus (COVID-19): Actueel beleid Helpling
×
Hoe het werkt Prijzen Help

Hoe het werkt

1. Vul je postcode in
1. Enter your postcode

Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je postcode in te vullen

Enter your postcode to find cleaners available in your area

2. Kies je datum en tijd
2. Choose your preferred date

Kies de gewenste frequentie, duur, datum en tijd van je schoonmaak.

Select the preferred date, time and frequency of your clean

3. Selecteer hulpen die bij jou passen
3. Select the cleaners that suit your preferences

Je kan de profielen van de hulpen vergelijken en kiezen wat bij jou past

Compare cleaner profiles, prices and select who will receive your request

4. Verstuur je verzoeken
4. Send your booking request

De eerste hulp die accepteert komt bij jou schoonmaken

The first cleaner that accept the request will clean your home

Bij meer dan

100.000

huishoudens schoongemaakt

Meer dan

90%

heeft een regelmatige afspraak

Beoordeling van

4,7/5

sterren

In meer dan

50

steden beschikbaar

Jouw voordelen

Helpling’s marktplaats is transparant

Alle huishoudelijke hulpen op ons platform hebben een persoonlijke profiel waarmee zij zichzelf presenteren. In dit openbare profiel kun je beoordelingen van andere klanten bekijken en het uurtarief van de hulp zien. Daarnaast kunnen hulpen een foto, persoonlijke tekst, Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en referenties van eerdere klanten of werkgevers toevoegen. Hulpen bepalen hun eigen uurtarief, maar houden rekening met een minimum van €14,60.

Beheer je afspraken eenvoudig

Log in op de website of download de app voor een overzicht van je afspraken. Wanneer je een afspraak wilt toevoegen, verzetten of annuleren kun je dit eenvoudig zelf regelen. Via jouw account kun je ook contact opnemen met je huishoudelijke hulp. Er is onder andere een berichtenfunctie waarin je gemakkelijk berichten kan sturen die alleen zichtbaar zijn voor jou en de huishoudelijke hulp die jouw boekingsverzoeken heeft geaccepteerd.

Behulpzame klantenservice

Kom je ergens niet uit? Dan kun je terecht bij onze klantenservice. Wanneer je vaste hulp niet kan komen, gaan wij voor je op zoek naar een vervangende hulp. Zo hoef je geen schoonmaak te missen. De klantenservice biedt graag ondersteuning dus aarzel niet om contact met ons op te nemen als je een vraag of verzoek hebt. De klantenservice is telefonisch te bereiken op 085-8888338 van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 8.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur.

Schoonmaker in Purmerend gezocht? Boek online via Helpling

Regel het huishouden via Helpling

Poetsen. Niet iedereen is er zo’n fan van. Het is altijd weer een groot karwei om het huis schoon te maken. Vervolgens is het dan nog de kunst om het ook schoon te houden. Zonde om daar, elke week weer, je kostbare vrije uurtjes in te steken. Maar wist je dat dat eigenlijk helemaal niet nodig is? Via Helpling vind je heel eenvoudig een schoonmaakster uit Purmerend die de schoonmaak van jou kan overnemen. Helpling maakt het voor schoonmakers in Purmerend makkelijk om aan schoonmaakwerk te komen en voor huishoudens is het platform de ideale manier om een flexibele en ervaren schoonmaakster uit de buurt te vinden. Er is een ruim aanbod van ervaren huishoudelijke hulpen in Purmerend. Bekijk en vergelijk de profielen en kies de hulp die het best bij jou en je huishouden past.

Persoonlijk schoonmaakplan

Wie, wat, waar en wanneer? Dat bepaal jij! Elk huis is verschillend en dus moet ook elk huis op een andere manier worden schoongemaakt. Daarnaast ligt het er natuurlijk aan wat voor jou persoonlijk belangrijk is. Zet het voor jezelf op een rijtje en loop tijdens de eerste afspraak samen met de schoonmaakster een rondje door het huis. Zo weet de huishoudelijke hulp uit Purmerend precies wat er bij je thuis gedaan kan worden en wat voor jou prioriteit heeft. Wanneer je voor een herhaalboeking kiest, wordt je gekoppeld aan een vaste schoonmaker uit Purmerend. Op deze manier weet hij of zij elke keer precies wat er in huis gedaan moet worden en wat voor jou belangrijk is. De schoonmakers uit Purmerend zijn flexibel en kunnen van alles voor je doen. Of het nu gaat om dweilen, stofzuigen, wassen, strijken of om het schoonmaken van de keuken, badkamer en toilet. Er zijn ook klusjes die niet zo regelmatig gedaan hoeven te worden. Denk hierbij aan het lappen van de ramen, poetsen van de oven of schoonmaken van de koelkast. Heb je een keer zo’n extra klusje? Bespreek het met de schoonmaker uit Purmerend. In overleg is er altijd heel veel mogelijk! Je neemt eenvoudig contact op met je hulp via de chat of telefoon. Heeft het huis een grotere schoonmaakbeurt nodige dan normaal? Het is mogelijk om de hulp een keer wat langer in te plannen.

Schakel Helpling in

Wanneer je een schoonmaker via Helpling boekt, krijg je niet alleen een schoon huis, maar ook meer vrije tijd. Zo hoef je niet meer in het weekend of na een lange werkdag in huis aan de slag. Als je een vaste hulp boekt, kun je er ook voor kiezen de sleutel te geven. Zo kan hij of zij aan de slag kan als jij er niet bent en kom je thuis in een schoon en fris huis. Er is een ruim aanbod van schoonmakers in Purmerend dus er zit altijd wel iemand tussen die bij jou en je huis past.

  • Vul je postcode in om de beschikbare hulpen in Purmerend te checken
  • Geef de gewenste datum, duur en tijd van de schoonmaak op
  • Bekijk en vergelijk de schoonmakers uit Purmerend
  • Selecteer een of meerdere schoonmaaksters en rond de boeking af
  • Betaal pas na afloop van de schoonmaak

Als een van de geselecteerde hulpen je boeking heeft geaccepteerd, ontvang je hier een bevestiging van. Het wijzigen, verzetten of annuleren van schoonmaakafspraken is altijd mogelijk. Je betaalt pas na afloop van de schoonmaak, want het kan zijn dat de schoonmaakster langer of korter de tijd nodig heeft dan gepland en dan wordt dit aangepast. Wil je om een of andere reden wisselen van schoonmaakhulp? We helpen je graag bij het vinden van een nieuwe, passende hulp uit Purmerend. Kom je ergens niet uit? Heb je vragen over Helpling of het boekingsproces? Neem contact op met de medewerkers van onze klantenservice. Zij zijn van maandag tot en met zaterdag te bereiken via het nummer 085-8888338 of de mail [email protected]

FAQs

Wat is Helpling?

Helpling is een online marktplaats waarop huishoudelijke hulpen en huishoudens elkaar kunnen vinden. We zijn actief in 10 verschillende landen. Dat maakt ons de grootste online marktplaats voor huishoudelijke hulp diensten van Europa. Helpling is geen schoonmaakbedrijf, maar een platform dat particuliere schoonmakers koppelt aan huishoudens. Via ons platform boek je in slechts een aantal klikken een huishoudelijke hulp bij jou in de buurt. Voor schoonmakers is het makkelijker dan ooit om een vaste klantenkring op te bouwen. Alle hulpen hebben een profiel met klantenbeoordelingen, ervaring en de prijs die zij vragen. Het prikbord met briefjes in de supermarkt is niet meer nodig, vanaf nu vind je op basis van de duizenden beoordelingen eenvoudig de beste particuliere huishoudelijke hulp.

Hoe gaat de eerste schoonmaak?

Geen huis is hetzelfde en alle klanten zijn verschillend. Als jouw schoonmaker voor het eerst langskomt is het goed om even met elkaar af te stemmen. Alle hulpen hebben ervaring, maar zo kunnen zij beter naar jouw wens te werk gaan. Loop bij het eerste bezoek samen een rondje door het huis en geef aan wat je belangrijk vindt. Leg hierbij ook uit waar alle schoonmaakmiddelen en apparaten te vinden zijn. Heb je speciale voorkeuren of zijn er plekjes die extra aandacht nodig hebben? Bespreek deze voor de schoonmaak even met de hulp.

Wie zijn de huishoudelijke hulpen op het platform?

De huishoudelijke hulpen die werken via ons platform hebben uiteenlopende achtergronden. Een groot gedeelte heeft gewerkt in de thuiszorg of schoonmaaksector, anderen hebben hun ervaring opgedaan bij het runnen van hun gezin. Alle huishoudelijke hulpen hebben een uitgebreid screeningsproces doorlopen. Daarnaast moet iedere huishoudelijke hulp een kopie van een legitimatiebewijs opsturen. Een groot deel van de huishoudelijke hulpen is in het bezit van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). Dit is aangegeven in het openbare profiel van iedere huishoudelijke hulp. De beoordeling van klanten is ook belangrijk, alle hulpen hebben een eigen profiel waarop je reviews kunt lezen. Hulpen die werken via Helpling hebben een gemiddelde beoordeling 4,8/5 sterren.

Kan ik van huishoudelijke hulp wisselen?

Dat kan! Als je een wekelijkse of tweewekelijkse boeking maakt dan zorgen wij er in principe voor dat je altijd dezelfde, vaste huishoudelijke hulp krijgt. Mocht je willen wisselen van huishoudelijke dan kun je dit aanvragen via jouw Helpling-account. Wij nemen in dat geval contact met je op om je wensen te bespreken en zullen je voorstellen aan een nieuwe huishoudelijke hulp.

Wat kost een schoonmaak via Helpling?

De huishoudelijke hulpen op het platform bepalen zelf hun eigen uurtarief voor regelmatige boekingen en eenmalige boekingen. Deze prijs hangt vaak samen met de gemiddelde prijs in hun regio, de opgedane ervaring en het feit of zij bereid zijn om speciale klusjes in huis uit te voeren. Denk bijvoorbeeld aan strijken, ramen lappen of het doen van de was.

Wie zijn de hulpen en voor wie is Helpling?

De hulpen op ons platform zijn particulieren die huishoudelijk werk doen bij particulieren thuis. Wij maken gebruik van een derde partij genaamd 'Onfido' om de identiteit van de hulpen te controleren en om te checken of ze een werkvergunning voor Nederland hebben. Hulpen die werken via het Helpling platform doen dat als particulier en zijn direct bij het huishouden dienst. Dit is mogelijk door de Regeling Dienstverlening aan Huis. Met de Regeling Dienstverlening aan Huis kan een opdrachtgever iemand voor maximaal 3 dagen per week in dienst nemen voor werk in en om het huis. Alleen particulieren mogen gebruik maken van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Dit geldt zowel voor jou als voor je hulp. Bedrijven kunnen dus geen hulp vinden via het Helpling platform.

Boekingen kunnen uitsluitend online worden gemaakt. Heb je problemen met het plaatsen van een boeking? Laat het ons dan weten via 0858888338 of [email protected], wij helpen je graag.

Boek nu jouw vertrouwde huishoudelijke hulp