×
Hoe het werkt Prijzen Help

Hoe het werkt

1. Vul je postcode in
1. Enter your postcode

Vind schoonmaakhulpen bij jou in de buurt door je postcode in te vullen

Enter your postcode to find cleaners available in your area

2. Plan je afspraak
2. Choose your preferred date

Kies de gewenste frequentie, duur, datum en tijd van je schoonmaak.

Select the preferred date, time and frequency of your clean

3. Vergelijk schoonmaakhulpen
3. Send your booking request

Vergelijk profielen en prijzen van de beschikbare hulpen en bevestig je aanvraag.

Compare cleaner profiles, prices and select who will receive your request

Bij meer dan

80.000

huishoudens schoongemaakt

Meer dan

90%

heeft een regelmatige afspraak

Beoordeling van

4,7/5

sterren

In meer dan

50

steden beschikbaar

Schoonmaakster gezocht in Purmerend? Gemakkelijk en voordelig via Helpling

Helpling helpt je aan een schoon huis

Poetsen. Niet iedereen is er zo’n fan van. Het is altijd weer een groot karwei om het huis schoon te maken. Vervolgens is het dan nog de kunst om het ook schoon te houden. Zonde om daar, elke week weer, je kostbare vrije uurtjes in te steken. Maar wist je dat dat eigenlijk helemaal niet nodig is? Via Helpling vind je heel eenvoudig een schoonmaakster uit Purmerend die de schoonmaak van jou kan overnemen. Het is zo gemakkelijk dat je binnen een minuut je eerste afspraak geregeld kunt hebben. Er is een ruim aanbod van ervaren huishoudelijke hulpen in Purmerend. Bekijk en vergelijk de profielen en kies de hulp die het best bij jou en je huishouden past.

Helpling maakt het voor schoonmakers in Purmerend makkelijk om aan schoonmaakwerk te komen en voor huishoudens is het platform de ideale manier om een flexibele en ervaren schoonmaakster uit de buurt te vinden. De particuliere schoonmakers uit Purmerend die via Helpling werken, hebben uiteenlopende achtergronden. Zo heeft een groot gedeelte eerder in de schoonmaaksector of thuiszorg gewerkt, maar er zijn ook veel schoonmaakhulpen die ervaring hebben opgedaan door het runnen van hun gezin. Na iedere schoonmaakbeurt heeft de klant de mogelijkheid om de huishoudelijke hulp en de schoonmaakbeurt te beoordelen. Op de persoonlijke pagina van de schoonmaker kun je zien hoe hij of zij presteert. Daarnaast kun je daar ook zien of de schoonmaakster uit Purmerend in het bezit is van een Verklaring Omtrent Gedrag. Zo heb je goed inzicht in de kwaliteit van de schoonmakers op het platform van Helpling.

Stel een eigen schoonmaakplan op

Wie, wat, waar en wanneer? Dat bepaal jij! Elk huis is verschillend en dus moet ook elk huis op een andere manier worden schoongemaakt. Daarnaast ligt het er natuurlijk aan wat voor jou persoonlijk belangrijk is. Zet het voor jezelf op een rijtje en loop tijdens de eerste afspraak samen met de schoonmaakster een rondje door het huis. Zo weet de huishoudelijke hulp uit Purmerend precies wat er bij je thuis gedaan kan worden en wat voor jou prioriteit heeft. Wanneer je voor een herhaalboeking kiest, wordt je gekoppeld aan een vaste schoonmaker uit Purmerend. Op deze manier weet hij of zij elke keer precies wat er in huis gedaan moet worden en wat voor jou belangrijk is.

De schoonmakers uit Purmerend zijn flexibel en kunnen van alles voor je doen. Of het nu gaat om dweilen, stofzuigen, wassen, strijken of om het schoonmaken van de keuken, badkamer en toilet. Er zijn ook klusjes die niet zo regelmatig gedaan hoeven te worden. Denk hierbij aan het lappen van de ramen, poetsen van de oven of schoonmaken van de koelkast. Heb je een keer zo’n extra klusje? Bespreek het met de schoonmaker uit Purmerend. In overleg is er altijd heel veel mogelijk! Je neemt eenvoudig contact op met je hulp via de chat of telefoon. Heeft het huis een grotere schoonmaakbeurt nodige dan normaal? Het is mogelijk om de hulp een keer wat langer in te plannen. Op je persoonlijke profiel is het erg eenvoudig om je afspraken in te zien, te wijzigen of te annuleren.

Vind een schoonmaker in Purmerend die bij jou past

Door Helpling is het nu makkelijker dan ooit om een schoonmaakster uit Purmerend te vinden. Op deze online marktplaats is er keuze uit een ruim aanbod van ervaren huishoudelijke hulpen uit Purmerend. Check wie er het beste bij jou en je wensen past en geniet binnenkort van een schoon en fris huis waar je zelf niks meer aan hoeft te doen.

Binnen een minuut boek je een schoonmaakster in Purmerend:

  • Vul je postcode in om de beschikbare hulpen te checken
  • Geef de gewenste datum, duur en tijd van de schoonmaak op
  • Bekijk en vergelijk de schoonmakers uit Purmerend
  • Selecteer een of meerdere schoonmaaksters
  • Vul je gegevens in en rond de boeking af

Als een van de geselecteerde hulpen je boeking heeft geaccepteerd, ontvang je hier een bevestiging van. Je kunt je boekingen inzien op je profiel en wijzigen of annuleren als het nodig is. Je betaalt pas na afloop van de schoonmaak. Het kan zijn dat de schoonmaakster langer of korter de tijd heeft dan gepland en dan wordt dit aangepast.

Kom je ergens niet uit? Heb je vragen over Helpling of het boekingsproces? Neem contact op met de medewerkers van onze klantenservice. Zij zijn van maandag tot en met zaterdag te bereiken via het nummer 085-8888338 of de mail [email protected]

Boek nu jouw vertrouwde huishoudelijke hulp