Coronavirus (COVID-19): Actueel beleid Helpling
×
Hoe het werkt Prijzen Help

Hoe het werkt

1. Vul je postcode in
1. Enter your postcode

Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je postcode in te vullen

Enter your postcode to find cleaners available in your area

2. Kies je datum en tijd
2. Choose your preferred date

Kies de gewenste frequentie, duur, datum en tijd van je schoonmaak.

Select the preferred date, time and frequency of your clean

3. Selecteer hulpen die bij jou passen
3. Select the cleaners that suit your preferences

Je kan de profielen van de hulpen vergelijken en kiezen wat bij jou past

Compare cleaner profiles, prices and select who will receive your request

4. Verstuur je verzoeken
4. Send your booking request

De eerste hulp die accepteert komt bij jou schoonmaken

The first cleaner that accept the request will clean your home

Bij meer dan

100.000

huishoudens schoongemaakt

Meer dan

90%

heeft een regelmatige afspraak

Beoordeling van

4,7/5

sterren

In meer dan

50

steden beschikbaar

Jouw voordelen

Helpling’s marktplaats is transparant

Alle huishoudelijke hulpen op ons platform hebben een persoonlijke profiel waarmee zij zichzelf presenteren. In dit openbare profiel kun je beoordelingen van andere klanten bekijken en het uurtarief van de hulp zien. Daarnaast kunnen hulpen een foto, persoonlijke tekst, Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en referenties van eerdere klanten of werkgevers toevoegen. Hulpen bepalen hun eigen uurtarief, maar houden rekening met een minimum van €14,60.

Beheer je afspraken eenvoudig

Log in op de website of download de app voor een overzicht van je afspraken. Wanneer je een afspraak wilt toevoegen, verzetten of annuleren kun je dit eenvoudig zelf regelen. Via jouw account kun je ook contact opnemen met je huishoudelijke hulp. Er is onder andere een berichtenfunctie waarin je gemakkelijk berichten kan sturen die alleen zichtbaar zijn voor jou en de huishoudelijke hulp die jouw boekingsverzoeken heeft geaccepteerd.

Behulpzame klantenservice

Kom je ergens niet uit? Dan kun je terecht bij onze klantenservice. Wanneer je vaste hulp niet kan komen, gaan wij voor je op zoek naar een vervangende hulp. Zo hoef je geen schoonmaak te missen. De klantenservice biedt graag ondersteuning dus aarzel niet om contact met ons op te nemen als je een vraag of verzoek hebt. De klantenservice is telefonisch te bereiken op 085-8888338 van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 8.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur.

Schoonmaker in Nijmegen gezocht? Boek online via Helpling

Schoonmaakster via Helpling? Zo gevonden!

We zijn tegenwoordig allemaal druk, druk, druk en vrije uurtjes zijn schaars. De vrije tijd die je dan hebt, besteed je natuurlijk zo goed en leuk mogelijk. Stofzuigen, dweilen, poetsen en strijken zijn niet direct de klusjes waar je op zit te wachten na een lange werkdag of in je vrije weekend. Helpling heeft hiervoor de oplossing. Dit is dé online marktplaats voor het inhuren van een schoonmaakster uit Nijmegen. Op het platform bieden vele schoonmaakhulpen hun schoonmaakdiensten aan via de Regeling Dienstverlening aan Huis, oftewel partuciliere schoonmakers die voor partuciliere huishoudens werken. Alle hulpen hebben een eigen profiel met een uurtarief, persoonlijke informatie en beoordelingen van andere klanten. Bekijk en vergelijk de schoonmakers uit Nijmegen en kies de hulp die past bij jouw budget, locatie en schoonmaakwensen. Stuur je boekingsverzoek vandaag nog en houdt voortaan meer tijd over échte leuke dingen.

Het takenpakket

De schoonmakers uit Nijmegen die zich bij Helpling hebben aangemeld, zijn van alle markten thuis en heel flexibel. Of het nu gaat om de ramen wassen, oven reinigen, vloer dweilen of kasten opruimen. Het is aan jou wat er wanneer een schoonmaakbeurt nodig heeft. Niet alles hoeft natuurlijk even vaak schoongemaakt te worden. Als je voor een wekelijkse of tweewekelijkse boeking gaat, kan je met jouw vaste hulp uit Nijmegen afspreken wat er iedere schoonmaakafspraak gedaan moet worden. Wanneer je wilt dat de schoonmaakster een keer wat langer blijft of eens iets extra’s doet, kun je dit met elkaar bespreken. Het is erg makkelijk om via de app of website met elkaar contact op te nemen. Tip: loop de eerste afspraak even samen het huis door om de huishoudelijke hulp te laten zien wat aandachtspunten zijn en waar de schoonmaakbenodigdheden te vinden zijn.

Zoek en boek jouw hulp

Dankzij Helpling is het nu makkelijker dan ooit om een goede hulp uit de buurt te vinden. Op het plaform bieden vele schoonmakers uit Nijmegen hun schoonmaakdiensten aan en het is aan jou om te bepalen welke je kiest. Laat de huishoudelijke klusjes aan iemand anders over en geniet straks van een lekker schoon huis én meer vrije tijd.

  • Geef je postcode op om de beschikbaarheid van schoonmakers in Nijmegen te checken
  • Vul de datum en de tijd in die jou het beste uitkomen
  • Bekijk en vergelijk de verschillende schoonmakers
  • Vind jouw beste match op basis van jouw budget, locatie en wensen
  • Boek de schoonmaakhulp en betaal veilig online, na afloop van de schoonmaak

Gemak van Helpling

Bij Helpling kun je kiezen voor een wekelijkse, tweewekelijkse of eenmalige boeking. Bij een (twee)wekelijkse afspraak wordt je gekoppeld aan een vaste schoonmaker uit Nijmegen die iedere keer op een vast moment langskomt. Dit is handig als je altijd verzekerd wilt zijn van een schoon en fris huis. Daarnaast is het ook wel fijn dat je de schoonmaakhulp dan een beetje kent. Een eenmalige boeking is bijvoorbeeld een uitkomst als je gaat verhuizen of een feestje hebt gehad. Of je nu voor een vaste of eenmalige schoonmaak gaat: afspraken wijzigen, verzetten of annuleren is altijd mogelijk bij Helpling. Ook het wisselen van schoonmaker kan gewoon door een nieuw boekingsverzoek aan te maken. Daarnaast helpt de klantenservice je ook graag persoonlijk bij het vinden van een nieuwe, passende schoonmaakhulp uit Nijmegen. Heb je verder nog vragen? De klantenserivce staat van maandag tot en met zaterdag voor je klaar via de telefoon 085-8888338 of e-mail [email protected]

FAQs

Wat is Helpling?

Helpling is een online marktplaats waarop huishoudelijke hulpen en huishoudens elkaar kunnen vinden. We zijn actief in 10 verschillende landen. Dat maakt ons de grootste online marktplaats voor huishoudelijke hulp diensten van Europa. Helpling is geen schoonmaakbedrijf, maar een platform dat particuliere schoonmakers koppelt aan huishoudens. Via ons platform boek je in slechts een aantal klikken een huishoudelijke hulp bij jou in de buurt. Voor schoonmakers is het makkelijker dan ooit om een vaste klantenkring op te bouwen. Alle hulpen hebben een profiel met klantenbeoordelingen, ervaring en de prijs die zij vragen. Het prikbord met briefjes in de supermarkt is niet meer nodig, vanaf nu vind je op basis van de duizenden beoordelingen eenvoudig de beste particuliere huishoudelijke hulp.

Hoe gaat de eerste schoonmaak?

Geen huis is hetzelfde en alle klanten zijn verschillend. Als jouw schoonmaker voor het eerst langskomt is het goed om even met elkaar af te stemmen. Alle hulpen hebben ervaring, maar zo kunnen zij beter naar jouw wens te werk gaan. Loop bij het eerste bezoek samen een rondje door het huis en geef aan wat je belangrijk vindt. Leg hierbij ook uit waar alle schoonmaakmiddelen en apparaten te vinden zijn. Heb je speciale voorkeuren of zijn er plekjes die extra aandacht nodig hebben? Bespreek deze voor de schoonmaak even met de hulp.

Wie zijn de huishoudelijke hulpen op het platform?

De huishoudelijke hulpen die werken via ons platform hebben uiteenlopende achtergronden. Een groot gedeelte heeft gewerkt in de thuiszorg of schoonmaaksector, anderen hebben hun ervaring opgedaan bij het runnen van hun gezin. Alle huishoudelijke hulpen hebben een uitgebreid screeningsproces doorlopen. Daarnaast moet iedere huishoudelijke hulp een kopie van een legitimatiebewijs opsturen. Een groot deel van de huishoudelijke hulpen is in het bezit van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). Dit is aangegeven in het openbare profiel van iedere huishoudelijke hulp. De beoordeling van klanten is ook belangrijk, alle hulpen hebben een eigen profiel waarop je reviews kunt lezen. Hulpen die werken via Helpling hebben een gemiddelde beoordeling 4,8/5 sterren.

Kan ik van huishoudelijke hulp wisselen?

Dat kan! Als je een wekelijkse of tweewekelijkse boeking maakt dan zorgen wij er in principe voor dat je altijd dezelfde, vaste huishoudelijke hulp krijgt. Mocht je willen wisselen van huishoudelijke dan kun je dit aanvragen via jouw Helpling-account. Wij nemen in dat geval contact met je op om je wensen te bespreken en zullen je voorstellen aan een nieuwe huishoudelijke hulp.

Wat kost een schoonmaak via Helpling?

De huishoudelijke hulpen op het platform bepalen zelf hun eigen uurtarief voor regelmatige boekingen en eenmalige boekingen. Deze prijs hangt vaak samen met de gemiddelde prijs in hun regio, de opgedane ervaring en het feit of zij bereid zijn om speciale klusjes in huis uit te voeren. Denk bijvoorbeeld aan strijken, ramen lappen of het doen van de was.

Wie zijn de hulpen en voor wie is Helpling?

De hulpen op ons platform zijn particulieren die huishoudelijk werk doen bij particulieren thuis. Wij maken gebruik van een derde partij genaamd 'Onfido' om de identiteit van de hulpen te controleren en om te checken of ze een werkvergunning voor Nederland hebben. Hulpen die werken via het Helpling platform doen dat als particulier en zijn direct bij het huishouden dienst. Dit is mogelijk door de Regeling Dienstverlening aan Huis. Met de Regeling Dienstverlening aan Huis kan een opdrachtgever iemand voor maximaal 3 dagen per week in dienst nemen voor werk in en om het huis. Alleen particulieren mogen gebruik maken van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Dit geldt zowel voor jou als voor je hulp. Bedrijven kunnen dus geen hulp vinden via het Helpling platform.

Boekingen kunnen uitsluitend online worden gemaakt. Heb je problemen met het plaatsen van een boeking? Laat het ons dan weten via 0858888338 of [email protected], wij helpen je graag.

Boek nu jouw vertrouwde huishoudelijke hulp