×
Hoe het werkt Prijzen Help

Hoe het werkt

1. Vul je postcode in
1. Enter your postcode

Vind schoonmaakhulpen bij jou in de buurt door je postcode in te vullen

Enter your postcode to find cleaners available in your area

2. Plan je afspraak
2. Choose your preferred date

Kies de gewenste frequentie, duur, datum en tijd van je schoonmaak.

Select the preferred date, time and frequency of your clean

3. Vergelijk schoonmaakhulpen
3. Send your booking request

Vergelijk profielen en prijzen van de beschikbare hulpen en bevestig je aanvraag.

Compare cleaner profiles, prices and select who will receive your request

Bij meer dan

80.000

huishoudens schoongemaakt

Meer dan

90%

heeft een regelmatige afspraak

Beoordeling van

4,7/5

sterren

In meer dan

50

steden beschikbaar

Via Helpling vind je gemakkelijk en voordelig een schoonmaker uit Nijmegen

Schoonmaakster via Helpling? Zo gevonden!

We zijn tegenwoordig allemaal druk, druk, druk. Dan hebben we toch al helemaal geen tijd (en zin) om ook nog eens iedere week het huis uitgebreid schoon te moeten maken? Helpling biedt uitkomst! Dit platform is dé online marktplaats voor het inhuren van een schoonmaakster uit Nijmegen. Je zoekt en boekt heel eenvoudig een huishoudelijke hulp uit de buurt op basis van jouw budget, locatie en schoonmaakwensen.

Via Helpling vind je particuliere schoonmaakhulpen uit Nijmegen die zin hebben om hun handen uit de mouwen te gaan steken. De schoonmakers werken zelfstandig, maar wij testen ze wel zorgvuldig op kennis en ervaring, voordat zij hun schoonmaakdiensten via het platform mogen aanbieden. Op de persoonlijke pagina van de huishoudelijke hulp uit Nijmegen kun je zien of hij of zij over een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) beschikt en hoe andere klanten de schoonmaakhulp beoordelen. Zo houden we de kwaliteit van de schoonmaakhulpen uit Nijmegen hoog. Op dit moment worden de schoonmakers die zich via Helpling aanbieden beoordeeld met een gemiddelde van 4,7 van de 5 sterren.

Schoonmaakhulp in alle soorten en maten

De schoonmakers uit Nijmegen die zich bij Helpling hebben aangemeld, zijn van alle markten thuis en heel flexibel. Of het nu gaat om de ramen wassen, oven reinigen, vloer dweilen of kasten opruimen. Het is aan jou wat er wanneer een schoonmaakbeurt nodig heeft. Niet alles hoeft natuurlijk even vaak schoongemaakt te worden. Als je voor een wekelijkse of tweewekelijkse boeking gaat, kan je met jouw vaste hulp uit Nijmegen afspreken wat er iedere schoonmaakafspraak gedaan moet worden. Wanneer je wilt dat de schoonmaakster een keer wat langer blijft of eens iets extra’s doet, kun je dit met elkaar bespreken. Het is erg makkelijk om via de app of website met elkaar contact op te nemen. Tip: loop de eerste afspraak even samen het huis door om de huishoudelijke hulp te laten zien wat aandachtspunten zijn en waar de schoonmaakbenodigdheden te vinden zijn.

Boek je hulp in Nijmegen binnen een minuut

Met de hulp van Helpling is het nu makkelijker dan ooit om een schoonmaakster uit Nijmegen te boeken. Op het platform bieden vele ervaren huishoudelijke hulpen uit Nijmegen hun schoonmaakdiensten en het is aan jou om te bepalen welke het beste bij jou past. Laat de huishoudelijke klusjes aan iemand anders over en geniet straks van een lekker schoon huis én meer vrije tijd.

In slechts een paar stappen plan je een afspraak met een schoonmaakhulp uit Nijmegen:

  • Geef je postcode op om de beschikbaarheid van schoonmakers in Nijmegen te checken
  • Vul de datum en de tijd in die jou het beste uitkomen
  • Vergelijk de verschillende schoonmakers
  • Vind jouw beste match op basis van jouw budget, locatie en wensen
  • Boek de schoonmaakhulp en betaal veilig online, na afloop van de schoonmaak

Nadat de schoonmaker uit Nijmegen is langsgeweest, heb je ook de mogelijkheid om hem of haar te beoordelen. Op deze manier geef je de hulp waardevolle feedback, help je andere klanten bij het kiezen van een schoonmaker en bn blijft de kwaliteit van het platform hoog en transparant.

Kom je ergens niet uit? Je kunt maandag tot en met zaterdag contact opnemen met onze klantenservice. Dit kan via het nummer 085-8888338 of de mail [email protected] Bekijk ook even de FAQ’s op de website, misschien staat jouw vraag er wel tussen.

Boek nu jouw vertrouwde huishoudelijke hulp