×
Hoe het werkt Prijzen Help

Hoe het werkt

1. Vul je postcode in
1. Enter your postcode

Vind schoonmaakhulpen bij jou in de buurt door je postcode in te vullen

Enter your postcode to find cleaners available in your area

2. Plan je afspraak
2. Choose your preferred date

Kies de gewenste frequentie, duur, datum en tijd van je schoonmaak.

Select the preferred date, time and frequency of your clean

3. Vergelijk schoonmaakhulpen
3. Send your booking request

Vergelijk profielen en prijzen van de beschikbare hulpen en bevestig je aanvraag.

Compare cleaner profiles, prices and select who will receive your request

Bij meer dan

80.000

huishoudens schoongemaakt

Meer dan

90%

heeft een regelmatige afspraak

Beoordeling van

4,7/5

sterren

In meer dan

50

steden beschikbaar

Schoonmaakhulp in Hoorn? Gemakkelijk en voordelig via Helpling

Schoonmaker in Hoorn gezocht? Zoek en boek via Helpling

Wanneer je een drukke dag hebt gewerkt op je werk of de hele dag hebt gestudeerd, wil je ‘s avonds niets anders dan rust. Stofzuigen, dweilen, wassen en poetsen zijn dingen waar je dan écht geen zin meer in hebt. Hoe fijn zou het zijn als je na een lange, drukke dag thuiskomt in een schoon en fris huis? Via Helpling is dat mogelijk! Op deze online marktplaats bieden schoonmakers uit Hoorn hun schoonmaakdiensten aan. Via onze website of app vind je heel eenvoudig een schoonmaakster bij jou uit de buurt die matcht met jouw wensen en budget.

De schoonmaakhulpen uit Hoorn werken particulier via de Regeling Dienstverlening aan Huis. Helpling is een online marktplaats waarop schoonmakers en huishoudens elkaar kunnen vinden. Schoonmaakhulpen gebruiken het platform om aan klanten te komen en voor huishoudens is het een handige manier om een goede schoonmaakster uit de buurt te vinden. Om de kwaliteit van het platform in de gaten te houden, maken we gebruik van een beoordelingssysteem. Na iedere schoonmaakbeurt hebben klanten de mogelijkheid om de schoonmaker uit Hoorn te beoordelen. We vinden het namelijk erg belangrijk dat je een ervaren en gemotiveerde schoonmaakster via ons platform boekt. Op het persoonlijke profiel van de schoonmaker zie je hoe hij of zij beoordeeld wordt en of de hulp in het bezit is van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Op deze manier houden we de kwaliteit van het platform hoog en transparant.

Welke taken geef jij aan jouw schoonmaker?

Geen huis is hetzelfde en elk huishouden is verschillend. Daarom bepaal jij zelf wat voor jou en jouw huis belangrijk is. Schoonmaakwerkzaamheden kunnen variëren van wassen, stofzuigen en dweilen tot aan strijken, dweilen en afstoffen. De schoonmakers uit Hoorn zijn flexibel dus in overleg is er heel veel mogelijk. Je kunt tijdens de eerste afspraak met de schoonmaker bespreken wat je wensen zijn en wat voor jou prioriteit heeft. Loop samen een rondje door het huis, zodat de huishoudelijke hulp precies begrijpt waar hij of zij mee aan de slag kan. Laat ook even zien waar de schoonmaakbenodigdheden te vinden zijn, want deze hoeven de hulpen niet zelf mee te nemen. Zo gebruiken ze alleen maar producten die jij fijn vindt.

Voor zowel de hulp als voor het huishouden is het het makkelijkste om voor een vaste schoonmaakster uit Hoorn te kiezen. Op deze manier weet de hulp precies wat er bij jou in huis moet gebeuren en wat jouw wensen zijn. Als je altijd verzekerd wilt zijn van een schoon huis, boek je iedere week een hulp, maar om de week kan ook. Heb je een keer een speciale klus? Overleg met je schoonmaker of hij of zij iets langer kan blijven of iets extra’s voor je kan doen.

Dé online marktplaats voor het vinden van een huishoudelijke hulp

De schoonmaak van je huis was nog nooit zo snel geregeld! Met behulp van Helpling ben jij voortaan niet meer je kostbare vrije uurtjes kwijt aan poetsen, maar kom je gewoon thuis in een schoon en fris huis. Maak gratis een account aan en vind binnen no time een schoonmaker uit Hoorn die het huishouden van je overneemt. Op je persoonlijke pagina kun je al je boekingen inzien. Log in op de website of download de app voor een overzicht van je boekingen. Je kunt hier eenvoudig afspraken toevoegen, verzetten of annuleren als dat nodig is.

Zoek en boek in een paar stappen een schoonmaker uit Hoorn:

  • Vul je postcode in en zie wie er beschikbaar zijn bij jou in de buurt
  • Kies een dag en tijdstip dat jou uitkomt
  • Bekijk en vergelijk de profielen van schoonmakers uit Hoorn
  • Selecteer je favoriete schoonmaakster(s) en rond de boeking af
  • Betaal eenvoudig online nadat de schoonmaak heeft plaatsgevonden

Vergeet ook niet om de schoonmaker uit Hoorn te beoordelen nadat hij of zij bij je langs is geweest. Op deze manier help je andere klanten die via Helpling een goede schoonmaakster zoeken.

Kom je ergens niet uit? Je kunt van maandag tot en met zaterdag bij onze klantenservice terecht met al je vragen. Je kunt onze medewerkers bereiken via de telefoon 085-8888338 of via de mail [email protected]

Boek nu jouw vertrouwde huishoudelijke hulp