Coronavirus (COVID-19): Actueel beleid Helpling
×
Hoe het werkt Prijzen Help

Hoe het werkt

1. Vul je postcode in
1. Enter your postcode

Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je postcode in te vullen

Enter your postcode to find cleaners available in your area

2. Kies je datum en tijd
2. Choose your preferred date

Kies de gewenste frequentie, duur, datum en tijd van je schoonmaak.

Select the preferred date, time and frequency of your clean

3. Selecteer hulpen die bij jou passen
3. Select the cleaners that suit your preferences

Je kan de profielen van de hulpen vergelijken en kiezen wat bij jou past

Compare cleaner profiles, prices and select who will receive your request

4. Verstuur je verzoeken
4. Send your booking request

De eerste hulp die accepteert komt bij jou schoonmaken

The first cleaner that accept the request will clean your home

Bij meer dan

100.000

huishoudens schoongemaakt

Meer dan

90%

heeft een regelmatige afspraak

Beoordeling van

4,7/5

sterren

In meer dan

50

steden beschikbaar

Jouw voordelen

Helpling’s marktplaats is transparant

Alle huishoudelijke hulpen op ons platform hebben een persoonlijke profiel waarmee zij zichzelf presenteren. In dit openbare profiel kun je beoordelingen van andere klanten bekijken en het uurtarief van de hulp zien. Daarnaast kunnen hulpen een foto, persoonlijke tekst, Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en referenties van eerdere klanten of werkgevers toevoegen. Hulpen bepalen hun eigen uurtarief, maar houden rekening met een minimum van €14,60.

Beheer je afspraken eenvoudig

Log in op de website of download de app voor een overzicht van je afspraken. Wanneer je een afspraak wilt toevoegen, verzetten of annuleren kun je dit eenvoudig zelf regelen. Via jouw account kun je ook contact opnemen met je huishoudelijke hulp. Er is onder andere een berichtenfunctie waarin je gemakkelijk berichten kan sturen die alleen zichtbaar zijn voor jou en de huishoudelijke hulp die jouw boekingsverzoeken heeft geaccepteerd.

Behulpzame klantenservice

Kom je ergens niet uit? Dan kun je terecht bij onze klantenservice. Wanneer je vaste hulp niet kan komen, gaan wij voor je op zoek naar een vervangende hulp. Zo hoef je geen schoonmaak te missen. De klantenservice biedt graag ondersteuning dus aarzel niet om contact met ons op te nemen als je een vraag of verzoek hebt. De klantenservice is telefonisch te bereiken op 085-8888338 van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 8.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur.

Schoonmaker in Hoorn gezocht? Boek online via Helpling

Regel het huishouden via Helpling

Wanneer je een drukke dag hebt gewerkt op je werk of de hele dag hebt gestudeerd, wil je ‘s avonds niets anders dan rust. Stofzuigen, dweilen, wassen en poetsen zijn dingen waar je dan écht geen zin meer in hebt. Hoe fijn zou het zijn als je na een lange, drukke dag thuiskomt in een schoon en fris huis? Via Helpling is dat mogelijk! Op deze online marktplaats bieden vele schoonmakers uit Hoorn hun schoonmaakdiensten aan. De hulpen op het platform werken partucilier via de Regeling Dienstverlening aan Huis. Schoonmaakhulpen gebruiken het platform om aan klanten te komen en voor huishoudens is het een handige manier om een goede schoonmaakster uit de buurt te vinden. Via onze website of app vind je heel eenvoudig een schoonmaakster bij jou uit de buurt die matcht met jouw wensen en budget.

Klusjes voor jouw schoonmaker

Geen huis is hetzelfde en elk huishouden is verschillend. Daarom bepaal jij zelf wat voor jou en jouw huis belangrijk is. Schoonmaakwerkzaamheden kunnen variëren van wassen, stofzuigen en dweilen tot aan strijken, dweilen en afstoffen. De schoonmakers uit Hoorn zijn flexibel dus in overleg is er heel veel mogelijk. Je kunt tijdens de eerste afspraak met de schoonmaker bespreken wat je wensen zijn en wat voor jou prioriteit heeft. Loop samen een rondje door het huis, zodat de huishoudelijke hulp precies begrijpt waar hij of zij mee aan de slag kan. Laat ook even zien waar de schoonmaakbenodigdheden te vinden zijn, want deze hoeven de hulpen niet zelf mee te nemen. Zo gebruiken ze alleen maar producten die jij fijn vindt.

Voor zowel de hulp als voor het huishouden is het het makkelijkste om voor een vaste schoonmaakster uit Hoorn te kiezen. Op deze manier weet de hulp precies wat er bij jou in huis moet gebeuren en wat jouw wensen zijn. Als je altijd verzekerd wilt zijn van een schoon huis, boek je iedere week een hulp, maar om de week kan ook. Heb je een keer een speciale klus? Overleg met je schoonmaker of hij of zij iets langer kan blijven of iets extra’s voor je kan doen.

Dé online marktplaats voor schoonmaakhulp

De schoonmaak van je huis was nog nooit zo snel en gemakkelijk geregeld. Via Helpling boek je in een paar klikken een schoonmaakhulp uit Hoorn die de huishoudelijke taken van je over kan nemen. Ga voor een vaste hulp als je (twee)wekelijks verzekerd wilt zijn van een schoon huis en meer vrije tijd! Helpling eens uitproberen met een eenmalige boeking kan ook. Vind nu de schoonmaker uit jouw buurt die past bij jouw huis, agenda en portemonnee:

  • Vul je postcode in en zie wie er beschikbaar zijn bij jou in de buurt
  • Kies je gewenste dag en tijd van de schoonmaak
  • Bekijk en vergelijk de profielen van schoonmakers uit Hoorn
  • Selecteer je favoriete schoonmaakster(s) en rond de boeking af
  • Betaal eenvoudig online nadat de schoonmaak heeft plaatsgevonden

Op je persoonlijke account kun je al jouw boekingen inzien. Helpling is vrijblijvend dus afspraken wijzigen, verzetten of annuleren kan altijd. Ook het wisselen van hulp is mogelijk! Wij helpen je graag bij het vinden van een nieuwe, passende schoonmaakhulp uit Hoorn als je dit zou willen. Kom je ergens niet uit of heb je nog vragen? Je kunt van maandag tot en met zaterdag bij onze klantenservice terecht met al je vragen. Je kunt onze medewerkers bereiken via de telefoon 085-8888338 of via de mail [email protected]

FAQs

Wat is Helpling?

Helpling is een online marktplaats waarop huishoudelijke hulpen en huishoudens elkaar kunnen vinden. We zijn actief in 10 verschillende landen. Dat maakt ons de grootste online marktplaats voor huishoudelijke hulp diensten van Europa. Helpling is geen schoonmaakbedrijf, maar een platform dat particuliere schoonmakers koppelt aan huishoudens. Via ons platform boek je in slechts een aantal klikken een huishoudelijke hulp bij jou in de buurt. Voor schoonmakers is het makkelijker dan ooit om een vaste klantenkring op te bouwen. Alle hulpen hebben een profiel met klantenbeoordelingen, ervaring en de prijs die zij vragen. Het prikbord met briefjes in de supermarkt is niet meer nodig, vanaf nu vind je op basis van de duizenden beoordelingen eenvoudig de beste particuliere huishoudelijke hulp.

Hoe gaat de eerste schoonmaak?

Geen huis is hetzelfde en alle klanten zijn verschillend. Als jouw schoonmaker voor het eerst langskomt is het goed om even met elkaar af te stemmen. Alle hulpen hebben ervaring, maar zo kunnen zij beter naar jouw wens te werk gaan. Loop bij het eerste bezoek samen een rondje door het huis en geef aan wat je belangrijk vindt. Leg hierbij ook uit waar alle schoonmaakmiddelen en apparaten te vinden zijn. Heb je speciale voorkeuren of zijn er plekjes die extra aandacht nodig hebben? Bespreek deze voor de schoonmaak even met de hulp.

Wie zijn de huishoudelijke hulpen op het platform?

De huishoudelijke hulpen die werken via ons platform hebben uiteenlopende achtergronden. Een groot gedeelte heeft gewerkt in de thuiszorg of schoonmaaksector, anderen hebben hun ervaring opgedaan bij het runnen van hun gezin. Alle huishoudelijke hulpen hebben een uitgebreid screeningsproces doorlopen. Daarnaast moet iedere huishoudelijke hulp een kopie van een legitimatiebewijs opsturen. Een groot deel van de huishoudelijke hulpen is in het bezit van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). Dit is aangegeven in het openbare profiel van iedere huishoudelijke hulp. De beoordeling van klanten is ook belangrijk, alle hulpen hebben een eigen profiel waarop je reviews kunt lezen. Hulpen die werken via Helpling hebben een gemiddelde beoordeling 4,8/5 sterren.

Kan ik van huishoudelijke hulp wisselen?

Dat kan! Als je een wekelijkse of tweewekelijkse boeking maakt dan zorgen wij er in principe voor dat je altijd dezelfde, vaste huishoudelijke hulp krijgt. Mocht je willen wisselen van huishoudelijke dan kun je dit aanvragen via jouw Helpling-account. Wij nemen in dat geval contact met je op om je wensen te bespreken en zullen je voorstellen aan een nieuwe huishoudelijke hulp.

Wat kost een schoonmaak via Helpling?

De huishoudelijke hulpen op het platform bepalen zelf hun eigen uurtarief voor regelmatige boekingen en eenmalige boekingen. Deze prijs hangt vaak samen met de gemiddelde prijs in hun regio, de opgedane ervaring en het feit of zij bereid zijn om speciale klusjes in huis uit te voeren. Denk bijvoorbeeld aan strijken, ramen lappen of het doen van de was.

Wie zijn de hulpen en voor wie is Helpling?

De hulpen op ons platform zijn particulieren die huishoudelijk werk doen bij particulieren thuis. Wij maken gebruik van een derde partij genaamd 'Onfido' om de identiteit van de hulpen te controleren en om te checken of ze een werkvergunning voor Nederland hebben. Hulpen die werken via het Helpling platform doen dat als particulier en zijn direct bij het huishouden dienst. Dit is mogelijk door de Regeling Dienstverlening aan Huis. Met de Regeling Dienstverlening aan Huis kan een opdrachtgever iemand voor maximaal 3 dagen per week in dienst nemen voor werk in en om het huis. Alleen particulieren mogen gebruik maken van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Dit geldt zowel voor jou als voor je hulp. Bedrijven kunnen dus geen hulp vinden via het Helpling platform.

Boekingen kunnen uitsluitend online worden gemaakt. Heb je problemen met het plaatsen van een boeking? Laat het ons dan weten via 0858888338 of [email protected], wij helpen je graag.

Boek nu jouw vertrouwde huishoudelijke hulp