×
Hoe het werkt Prijzen Help

Hoe het werkt

1. Vul je postcode in
1. Enter your postcode

Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je postcode in te vullen

Enter your postcode to find cleaners available in your area

2. Kies je datum en tijd
2. Choose your preferred date

Kies de gewenste frequentie, duur, datum en tijd van je schoonmaak.

Select the preferred date, time and frequency of your clean

3. Selecteer hulpen die bij jou passen
3. Select the cleaners that suit your preferences

Je kan de profielen van de hulpen vergelijken en kiezen wat bij jou past

Compare cleaner profiles, prices and select who will receive your request

4. Verstuur je verzoeken
4. Send your booking request

De eerste hulp die accepteert komt bij jou schoonmaken

The first cleaner that accept the request will clean your home

Bij meer dan

100.000

huishoudens schoongemaakt

Meer dan

90%

heeft een regelmatige afspraak

Beoordeling van

4,7/5

sterren

In meer dan

50

steden beschikbaar

Jouw voordelen

Helpling’s marktplaats is transparant

Alle huishoudelijke hulpen op ons platform hebben een persoonlijke profiel waarmee zij zichzelf presenteren. In dit openbare profiel kun je beoordelingen van andere klanten bekijken en het uurtarief van de hulp zien. Daarnaast kunnen hulpen een foto, persoonlijke tekst, Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en referenties van eerdere klanten of werkgevers toevoegen. Hulpen bepalen hun eigen uurtarief, maar houden rekening met een minimum van €14,60.

Beheer je afspraken eenvoudig

Log in op de website of download de app voor een overzicht van je afspraken. Wanneer je een afspraak wilt toevoegen, verzetten of annuleren kun je dit eenvoudig zelf regelen. Via jouw account kun je ook contact opnemen met je huishoudelijke hulp. Er is onder andere een berichtenfunctie waarin je gemakkelijk berichten kan sturen die alleen zichtbaar zijn voor jou en de huishoudelijke hulp die jouw boekingsverzoeken heeft geaccepteerd.

Behulpzame klantenservice

Kom je ergens niet uit? Dan kun je terecht bij onze klantenservice. Wanneer je vaste hulp niet kan komen, gaan wij voor je op zoek naar een vervangende hulp. Zo hoef je geen schoonmaak te missen. De klantenservice biedt graag ondersteuning dus aarzel niet om contact met ons op te nemen als je een vraag of verzoek hebt. De klantenservice is telefonisch te bereiken op 085-8888338 van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 8.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur.

Schoonmaker in Zoetermeer gezocht? Boek online via Helpling

Schoonmaakhulp nodig? Via Helpling zo gevonden!

Hoe groot of klein je huis ook is, het huishouden kost altijd veel tijd en moeite. Heb je het druk? Ben je fysiek niet in staat om schoon te maken? Of heb je er gewoon geen zin in? Helpling biedt de ideale oplossing! Via deze online marktplaats boek je heel eenvoudig een schoonmaakster uit Hoofddorp die jou kan helpen met het huishouden en klusjes van je overneemt. Alle hulpen op het platform hebben eigen profiel waarop te zien is hoeveel ervaring ze hebben en hoe ze beoordeeld worden door andere klanten. Zo weet je precies wie je in huis haalt. Vul je wensen in en vind in een paar klikken een schoonmaakhulp uit de buurt die matcht met jouw huis, agenda en portemonnee.

Het takenpakket van de schoonmaker

Wie, wat, waar en wanneer? Jij betaalt dus jij bepaalt. Je kiest zelf een schoonmaakhulp uit een ruim aanbod van schoonmakers in Hoofddorp en je boekt hem of haar op het moment dat jou het beste uitkomt. Daarnaast beslis jij ook zelf welke huishoudelijke klusjes de hulp voor jou doet. De schoonmaaksters uit Hoofddorp zijn van alle markten thuis en kunnen van alles voor je betekenen op het gebied van schoonmaken. Ieder huis en ieder huishouden is anders dus bedenk wat voor jou en je huis belangrijk is. Wanneer je voor een vaste schoonmaakhulp kiest, weet hij of zij precies wat er bij jou in huis moet gebeuren en wat je wensen zijn. Stel een plan op en loop samen een rondje door het huis. Dan kun je de schoonmaker laten zien wat hij of zij precies voor jou kan doen en wat prioriteit heeft. Als je een keer speciale wensen hebt, zoals het poetsen van de oven of het lappen van de ramen, kun je dit met je hulp bespreken. De huishoudelijke hulpen in Hoofddorp zijn erg flexibel en het is meestal geen probleem als je eens een extra klusje hebt of als je wilt dat hij of zij iets langer blijft.

Jouw favoriete schoonmaker uit Hoofddorp

Het boeken van een schoonmaakhulp via Helpling is heel eenvoudig. Op basis van jouw wensen zie je welke hulpen er bij jou in Hoofddorp beschikbaar zijn. Wil je voorgoed af zijn van de huishoudelijke taken? Boek dan een vaste hulp die wekelijks of tweewekelijks langskomt. Een eenmalige boeking is handig als je Helpling wilt uitproberen of op een specifiek moment hulp nodig hebt. In een paar klikken stuur je een boekingsverzoek uit naar jouw favoriete hulpen uit de buurt:

  • Check aan de hand van je postcode welke schoonmakers beschikbaar zijn
  • Beslis of je voor een vaste of eenmalige boeking gaat
  • Vul de gewenste datum, tijdstip en duur van de schoonmaak in
  • Selecteer de hulpen die matchen met jou budget en wensen
  • Stuur je boekingsverzoek en betaal nadat de schoonmaak heeft plaatsgevonden

Vrijblijvend Helpling gebruiken

Helpling is helemaal vrijblijvend. Ben je bijvoorbeeld niet tevreden met je schoonmaker uit Hoofddorp? Dan kunnen je afspraken met deze hulp gewoon geannuleerd worden en helpen we je graag bij het zoeken van een nieuwe, passende schoonmaakhulp. Een schoonmaak verzetten of wijzigen is ook te alle tijde mogelijk. Vergeet ook niet om jouw hulp uit Hoofddorp te beoordelen na afloop van de schoonmaak. Zo help je andere klanten bij het kiezen van een goede hulp op het platfprm. Heb je verder nog vragen over Helpling, het boekingsproces of de schoonmakers uit Hoofddorp? Neem contact op met de medewerkers van onze klantenservice. Zij zijn van maandag tot en met zaterdag bereikbaar via de telefoon 085-8888338 of de mail [email protected]

FAQs

Wat is Helpling?

Helpling is een online marktplaats waarop huishoudelijke hulpen en huishoudens elkaar kunnen vinden. We zijn actief in 10 verschillende landen. Dat maakt ons de grootste online marktplaats voor huishoudelijke hulp diensten van Europa. Helpling is geen schoonmaakbedrijf, maar een platform dat particuliere schoonmakers koppelt aan huishoudens. Via ons platform boek je in slechts een aantal klikken een huishoudelijke hulp bij jou in de buurt. Voor schoonmakers is het makkelijker dan ooit om een vaste klantenkring op te bouwen. Alle hulpen hebben een profiel met klantenbeoordelingen, ervaring en de prijs die zij vragen. Het prikbord met briefjes in de supermarkt is niet meer nodig, vanaf nu vind je op basis van de duizenden beoordelingen eenvoudig de beste particuliere huishoudelijke hulp.

Hoe gaat de eerste schoonmaak?

Geen huis is hetzelfde en alle klanten zijn verschillend. Als jouw schoonmaker voor het eerst langskomt is het goed om even met elkaar af te stemmen. Alle hulpen hebben ervaring, maar zo kunnen zij beter naar jouw wens te werk gaan. Loop bij het eerste bezoek samen een rondje door het huis en geef aan wat je belangrijk vindt. Leg hierbij ook uit waar alle schoonmaakmiddelen en apparaten te vinden zijn. Heb je speciale voorkeuren of zijn er plekjes die extra aandacht nodig hebben? Bespreek deze voor de schoonmaak even met de hulp.

Wie zijn de huishoudelijke hulpen op het platform?

De huishoudelijke hulpen die werken via ons platform hebben uiteenlopende achtergronden. Een groot gedeelte heeft gewerkt in de thuiszorg of schoonmaaksector, anderen hebben hun ervaring opgedaan bij het runnen van hun gezin. Alle huishoudelijke hulpen hebben een uitgebreid screeningsproces doorlopen. Daarnaast moet iedere huishoudelijke hulp een kopie van een legitimatiebewijs opsturen. Een groot deel van de huishoudelijke hulpen is in het bezit van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). Dit is aangegeven in het openbare profiel van iedere huishoudelijke hulp. De beoordeling van klanten is ook belangrijk, alle hulpen hebben een eigen profiel waarop je reviews kunt lezen. Hulpen die werken via Helpling hebben een gemiddelde beoordeling 4,8/5 sterren.

Kan ik van huishoudelijke hulp wisselen?

Dat kan! Als je een wekelijkse of tweewekelijkse boeking maakt dan zorgen wij er in principe voor dat je altijd dezelfde, vaste huishoudelijke hulp krijgt. Mocht je willen wisselen van huishoudelijke dan kun je dit aanvragen via jouw Helpling-account. Wij nemen in dat geval contact met je op om je wensen te bespreken en zullen je voorstellen aan een nieuwe huishoudelijke hulp.

Wat kost een schoonmaak via Helpling?

De huishoudelijke hulpen op het platform bepalen zelf hun eigen uurtarief voor regelmatige boekingen en eenmalige boekingen. Deze prijs hangt vaak samen met de gemiddelde prijs in hun regio, de opgedane ervaring en het feit of zij bereid zijn om speciale klusjes in huis uit te voeren. Denk bijvoorbeeld aan strijken, ramen lappen of het doen van de was.

Boek nu jouw vertrouwde huishoudelijke hulp