×
Hoe het werkt Prijzen Help

Hoe het werkt

1. Vul je postcode in
1. Enter your postcode

Vind schoonmaakhulpen bij jou in de buurt door je postcode in te vullen

Enter your postcode to find cleaners available in your area

2. Plan je afspraak
2. Choose your preferred date

Kies de gewenste frequentie, duur, datum en tijd van je schoonmaak.

Select the preferred date, time and frequency of your clean

3. Vergelijk schoonmaakhulpen
3. Send your booking request

Vergelijk profielen en prijzen van de beschikbare hulpen en bevestig je aanvraag.

Compare cleaner profiles, prices and select who will receive your request

Bij meer dan

80.000

huishoudens schoongemaakt

Meer dan

90%

heeft een regelmatige afspraak

Beoordeling van

4,7/5

sterren

In meer dan

50

steden beschikbaar

Schoonmaker gezocht in Hoofddorp? Gemakkelijk en voordelig via Helpling

Schoonmaakhulp nodig? Via Helpling zo gevonden!

Hoe groot of klein je huis ook is, het huishouden doen is gewoon vervelend. Heb je het druk? Ben je fysiek niet in staat om schoon te maken? Of heb je er gewoon geen zin in? Helpling biedt de ideale oplossing! Via dit online platform boek je heel eenvoudig een schoonmaker uit Hoofddorp die jou kan helpen met het huishouden en klusjes van je overneemt. Binnen een minuut kun je een huishoudelijke hulp uit Hoofddorp hebben gevonden die matcht met jouw locatie, budget en wensen.

Helpling is dé marktplaats voor het boeken van een schoonmaakster uit Hoofddorp. Via het platform koppelen we particuliere schoonmakers die klanten zoeken aan huishoudens die op zoek zijn naar hulp in de huishouding. De schoonmakers op het platform hebben uiteenlopende achtergronden. Zo hebben ze ervaring opgedaan door bijvoorbeeld werk in de zorg of door het runnen ven een gezin. Op het persoonlijke profiel van de hulpen uit Hoofddorp is ook te zien hoeveel ervaring zij al via Helpling hebben. Om de kwaliteit van het platform hoog en transparant te houden, maken we gebruik van een beoordelingssysteem. Op deze manier kun je precies zien wat de ervaring van andere klanten was en hoe zij de e schoonmaak(hulp) beoordelen. Op het persoonlijke profiel van de schoonmaakster kun je de beoordeling checken en daar zie je ook of hij of zij in het bezit is van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Het takenpakket van de schoonmaker

Wie, wat, waar en wanneer? Jij betaald dus jij bepaalt. Je kiest zelf een schoonmaakhulp uit een ruim aanbod van schoonmakers in Hoofddorp en je boekt hem of haar op het moment dat jou het beste uitkomt. Daarnaast beslis jij ook zelf welke huishoudelijke klusjes de Hoofddorp voor jou doet. De schoonmaaksters uit Hoofddorp zijn van alle markten thuis en kunnen vanalles voor je betekenen op het gebied van schoonmaken. Ieder huis en ieder huishouden is anders dus bedenk wat voor jou en je huis belangrijk is.

Wanneer je voor een vaste schoonmaakhulp kiest, weet hij of zij precies wat er bij jou in huis moet gebeuren en wat je wensen zijn. Stel een plan op en loop samen een rondje door het huis. Dan kun je de schoonmaker laten zien wat hij of zij precies voor jou kan doen en wat prioriteit heeft. Als je een keer speciale wensen hebt, zoals het poetsen van de oven of het lappen van de ramen, kun je dit met je hulp bespreken. De huishoudelijke hulpen in Hoofddorp zijn erg flexibel en het is meestal geen probleem als je eens een extra klusje hebt of als je wilt dat hij of zij iets langer blijft.

Jouw favoriete schoonmaker uit Hoofddorp

Het boeken van een schoonmaakhulp via Helpling is heel eenvoudig. Je kunt al binnen 60 seconden een schoonmaak in Hoofddorp geregeld hebben. Op basis van jouw locatie, budget en wensen zie je welke huishoudelijke hulpen uit de buurt met jou matchen. Wanneer je boeking is gelukt, kun je op je persoonlijke pagina afspraken inzien, wijzigen of eventueel annuleren. Ook is het mogelijk om contact op te nemen met je schoonmaakhulp.

En zo eenvoudig is het:

  • Check aan de hand van je postcode welke schoonmakers beschikbaar zijn
  • Beslis of je voor een vaste of eenmalige boeking gaat
  • Vul de gewenste datum, tijdstip en duur van de schoonmaak in
  • Selecteer de hulpen die matchen met jou budget en wensen
  • Vul je gegevens in en rond de boeking af
  • Betaal pas nadat de schoonmaak heeft plaatsgevonden

Nadat de schoonmaakhulp uit Hoofddorp bij je heeft schoongemaakt, kun je hem of haar beoordelen. Zo help je andere klanten uit Hoofddorp bij het zoeken van een schoonmaakster.

Heb je nog vragen over Helpling, het boekingsproces of de schoonmakers uit Hoofddorp? Neem contact op met de medewerkers van onze klantenservice. Zij zijn van maandag tot en met zaterdag bereikbaar via de telefoon 085-8888338 of de mail [email protected]

Boek nu jouw vertrouwde huishoudelijke hulp