×
Hoe het werkt Prijzen Help

Hoe het werkt

1. Vul je postcode in
1. Enter your postcode

Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je postcode in te vullen

Enter your postcode to find cleaners available in your area

2. Kies je datum en tijd
2. Choose your preferred date

Kies de gewenste frequentie, duur, datum en tijd van je schoonmaak.

Select the preferred date, time and frequency of your clean

3. Selecteer hulpen die bij jou passen
3. Select the cleaners that suit your preferences

Je kan de profielen van de hulpen vergelijken en kiezen wat bij jou past

Compare cleaner profiles, prices and select who will receive your request

4. Verstuur je verzoeken
4. Send your booking request

De eerste hulp die accepteert komt bij jou schoonmaken

The first cleaner that accept the request will clean your home

Bij meer dan

100.000

huishoudens schoongemaakt

Meer dan

90%

heeft een regelmatige afspraak

Beoordeling van

4,7/5

sterren

In meer dan

50

steden beschikbaar

Jouw voordelen

Helpling’s marktplaats is transparant

Alle huishoudelijke hulpen op ons platform hebben een persoonlijke profiel waarmee zij zichzelf presenteren. In dit openbare profiel kun je beoordelingen van andere klanten bekijken en het uurtarief van de hulp zien. Daarnaast kunnen hulpen een foto, persoonlijke tekst, Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en referenties van eerdere klanten of werkgevers toevoegen. Hulpen bepalen hun eigen uurtarief, maar houden rekening met een minimum van €14,60.

Beheer je afspraken eenvoudig

Log in op de website of download de app voor een overzicht van je afspraken. Wanneer je een afspraak wilt toevoegen, verzetten of annuleren kun je dit eenvoudig zelf regelen. Via jouw account kun je ook contact opnemen met je huishoudelijke hulp. Er is onder andere een berichtenfunctie waarin je gemakkelijk berichten kan sturen die alleen zichtbaar zijn voor jou en de huishoudelijke hulp die jouw boekingsverzoeken heeft geaccepteerd.

Behulpzame klantenservice

Kom je ergens niet uit? Dan kun je terecht bij onze klantenservice. Wanneer je vaste hulp niet kan komen, gaan wij voor je op zoek naar een vervangende hulp. Zo hoef je geen schoonmaak te missen. De klantenservice biedt graag ondersteuning dus aarzel niet om contact met ons op te nemen als je een vraag of verzoek hebt. De klantenservice is telefonisch te bereiken op 085-8888338 van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 8.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur.

Schoonmaker in Heerhugowaard gezocht? Boek online via Helpling

Schoonmaakhulp aangeboden

Een lekker schoon huis, dat willen we allemaal. Waar we iets minder zin in hebben, is het schoonmaken én schoonhouden van de woning. Toch is het wel iets wat iedere week weer moet gebeuren als van een fris huis willen genieten. Gelukkig heeft Helpling hier de perfecte oplossing voor! Via dit online platform boek je heel eenvoudig een schoonmaakster uit Heerhugowaard die de schoonmaak van je huis van jou over kan nemen. Op basis van je locatie, budget en wensen vind je heel gemakkelijk een huishoudelijke hulp uit Heerhugowaard die bij jou past. Alle hulpen op het platform hebben een eigen profiel met persoonlijke informatie en beoordelingen van voorgaande klanten. Bekijk en vergelijk de verschillende schoonmakers en kies jouw favoriete hulp.

Klusjes voor de huishoudelijke hulp

Welke klusjes laat jij aan jouw schoonmaker over? Je bepaalt het helemaal zelf. Daarnaast is het ook aan jou hoe vaak de huishoudelijke hulp uit Heerhugowaard langskomt, wanneer je een afspraak inplant en hoe lang hij of zij komt schoonmaken. Er bestaat geen vaste schoonmaakroutine; het gaat erom wat bij jou en je huis past. Ieder huis moet weer op een andere manier schoongemaakt worden en het ligt eraan wat jij belangrijk vind. De klusjes kunnen variëren van dweilen, ramen lappen en afstoffen tot wassen, strijken en stofzuigen. Wanneer je voor een vaste schoonmaakster uit Heerhugowaard kiest, is het slim om tijdens de eerste afspraak even samen een rondje door het huis te maken. Laat de hulp zien wat hij of zij allemaal voor jou kan doen en geef aan wat voor jou belangrijk is. Vergeet ook niet om te vertellen waar de schoonmaakbenodigdheden te vinden zijn. Heb je naast het vaste schoonmaakplan een keer een extra klusje of wil je dat de schoonmaker iets langer blijft? De huishoudelijke hulpen uit Heerhugowaard zijn erg flexibel dus overleg het gewoon even! Log in op de website van Helpling en neem eenvoudig contact op via de chatfunctie.

Match met een schoonmaker uit Heerhugowaard

Helpling is dé online marktplaats voor het zoeken en boeken van een schoonmaakster die bij jou past. De schoonmakers uit Heerhugowaard nemen graag de huishoudelijke klusjes van je over en houdt zelf meer tijd over voor leuke dingen. Je kunt het binnen 60 seconden geregeld hebben! Hoe werkt het precies?

  • Check de beschikbaarheid van huishoudelijke hulpen bij jou uit de buurt
  • Vul de gewenste datum, tijd en duur van de schoonmaak in
  • Bekijk de profielen van beschikbare schoonmakers uit Heerhugowaard
  • Selecteer de schoonmaakster(s) die matchen met jou budget en wensen
  • Vul je gegevens in en betaal gemakkelijk online nadat de schoonmaak heeft plaatsgevonden

Gebruik Helpling vrijblijvend

Als de boeking is bevestigd, kun je deze inzien op je account. Het is eenvoudig om hier afspraken toe te voegen, te verzetten of te annuleren, dat kan te alle tijde! Nadat de schoonmaak heeft plaatsgevonden, ontvang je online een factuur. Ook heb je dan de mogelijkheid om je schoonmaker uit Heerhugowaard te beoordelen. Zo help je andere klanten bij het kiezen van een schoonmaker en blijft de kwalitieit van het platform transparant. Als je om wat voor reden wilt wisselen van hulp is dit ook mogelijk. We helpen je graag bij het vinden van een nieuwe, passende hulp. Heb je verder nog vragen over Helpling of over de schoonmaaksters uit Heerhugowaard? De klantenservice van Helpling helpt je graag! Onze medewerkers zijn van maandag tot en met zaterdag beschikbaar via de telefoon 085-8888338 of de mail contact@helpling.nl.

FAQs

Wat is Helpling?

Helpling is een online marktplaats waarop huishoudelijke hulpen en huishoudens elkaar kunnen vinden. We zijn actief in 10 verschillende landen. Dat maakt ons de grootste online marktplaats voor huishoudelijke hulp diensten van Europa. Helpling is geen schoonmaakbedrijf, maar een platform dat particuliere schoonmakers koppelt aan huishoudens. Via ons platform boek je in slechts een aantal klikken een huishoudelijke hulp bij jou in de buurt. Voor schoonmakers is het makkelijker dan ooit om een vaste klantenkring op te bouwen. Alle hulpen hebben een profiel met klantenbeoordelingen, ervaring en de prijs die zij vragen. Het prikbord met briefjes in de supermarkt is niet meer nodig, vanaf nu vind je op basis van de duizenden beoordelingen eenvoudig de beste particuliere huishoudelijke hulp.

Hoe gaat de eerste schoonmaak?

Geen huis is hetzelfde en alle klanten zijn verschillend. Als jouw schoonmaker voor het eerst langskomt is het goed om even met elkaar af te stemmen. Alle hulpen hebben ervaring, maar zo kunnen zij beter naar jouw wens te werk gaan. Loop bij het eerste bezoek samen een rondje door het huis en geef aan wat je belangrijk vindt. Leg hierbij ook uit waar alle schoonmaakmiddelen en apparaten te vinden zijn. Heb je speciale voorkeuren of zijn er plekjes die extra aandacht nodig hebben? Bespreek deze voor de schoonmaak even met de hulp.

Wie zijn de huishoudelijke hulpen op het platform?

De huishoudelijke hulpen die werken via ons platform hebben uiteenlopende achtergronden. Een groot gedeelte heeft gewerkt in de thuiszorg of schoonmaaksector, anderen hebben hun ervaring opgedaan bij het runnen van hun gezin. Alle huishoudelijke hulpen hebben een uitgebreid screeningsproces doorlopen. Daarnaast moet iedere huishoudelijke hulp een kopie van een legitimatiebewijs opsturen. Een groot deel van de huishoudelijke hulpen is in het bezit van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). Dit is aangegeven in het openbare profiel van iedere huishoudelijke hulp. De beoordeling van klanten is ook belangrijk, alle hulpen hebben een eigen profiel waarop je reviews kunt lezen. Hulpen die werken via Helpling hebben een gemiddelde beoordeling 4,8/5 sterren.

Kan ik van huishoudelijke hulp wisselen?

Dat kan! Als je een wekelijkse of tweewekelijkse boeking maakt dan zorgen wij er in principe voor dat je altijd dezelfde, vaste huishoudelijke hulp krijgt. Mocht je willen wisselen van huishoudelijke dan kun je dit aanvragen via jouw Helpling-account. Wij nemen in dat geval contact met je op om je wensen te bespreken en zullen je voorstellen aan een nieuwe huishoudelijke hulp.

Wat kost een schoonmaak via Helpling?

De huishoudelijke hulpen op het platform bepalen zelf hun eigen uurtarief voor regelmatige boekingen en eenmalige boekingen. Deze prijs hangt vaak samen met de gemiddelde prijs in hun regio, de opgedane ervaring en het feit of zij bereid zijn om speciale klusjes in huis uit te voeren. Denk bijvoorbeeld aan strijken, ramen lappen of het doen van de was.

Wie zijn de hulpen en voor wie is Helpling?

De hulpen op ons platform zijn particulieren die huishoudelijk werk doen bij particulieren thuis. Wij maken gebruik van een derde partij genaamd 'Onfido' om de identiteit van de hulpen te controleren en om te checken of ze een werkvergunning voor Nederland hebben. Hulpen die werken via het Helpling platform doen dat als particulier en zijn direct bij het huishouden dienst. Dit is mogelijk door de Regeling Dienstverlening aan Huis. Met de Regeling Dienstverlening aan Huis kan een opdrachtgever iemand voor maximaal 3 dagen per week in dienst nemen voor werk in en om het huis. Alleen particulieren mogen gebruik maken van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Dit geldt zowel voor jou als voor je hulp. Bedrijven kunnen dus geen hulp vinden via het Helpling platform.

Boekingen kunnen uitsluitend online worden gemaakt. Heb je problemen met het plaatsen van een boeking? Laat het ons dan weten via 0858888338 of contact@helpling.nl, wij helpen je graag.

Boek nu jouw vertrouwde huishoudelijke hulp