Coronavirus (COVID-19): Actueel beleid Helpling
×
Hoe het werkt Prijzen Help

Hoe het werkt

1. Vul je postcode in
1. Enter your postcode

Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je postcode in te vullen

Enter your postcode to find cleaners available in your area

2. Kies je datum en tijd
2. Choose your preferred date

Kies de gewenste frequentie, duur, datum en tijd van je schoonmaak.

Select the preferred date, time and frequency of your clean

3. Selecteer hulpen die bij jou passen
3. Select the cleaners that suit your preferences

Je kan de profielen van de hulpen vergelijken en kiezen wat bij jou past

Compare cleaner profiles, prices and select who will receive your request

4. Verstuur je verzoeken
4. Send your booking request

De eerste hulp die accepteert komt bij jou schoonmaken

The first cleaner that accept the request will clean your home

Bij meer dan

100.000

huishoudens schoongemaakt

Meer dan

90%

heeft een regelmatige afspraak

Beoordeling van

4,7/5

sterren

In meer dan

50

steden beschikbaar

Jouw voordelen

Helpling’s marktplaats is transparant

Alle huishoudelijke hulpen op ons platform hebben een persoonlijke profiel waarmee zij zichzelf presenteren. In dit openbare profiel kun je beoordelingen van andere klanten bekijken en het uurtarief van de hulp zien. Daarnaast kunnen hulpen een foto, persoonlijke tekst, Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en referenties van eerdere klanten of werkgevers toevoegen. Hulpen bepalen hun eigen uurtarief, maar houden rekening met een minimum van €14,60.

Beheer je afspraken eenvoudig

Log in op de website of download de app voor een overzicht van je afspraken. Wanneer je een afspraak wilt toevoegen, verzetten of annuleren kun je dit eenvoudig zelf regelen. Via jouw account kun je ook contact opnemen met je huishoudelijke hulp. Er is onder andere een berichtenfunctie waarin je gemakkelijk berichten kan sturen die alleen zichtbaar zijn voor jou en de huishoudelijke hulp die jouw boekingsverzoeken heeft geaccepteerd.

Behulpzame klantenservice

Kom je ergens niet uit? Dan kun je terecht bij onze klantenservice. Wanneer je vaste hulp niet kan komen, gaan wij voor je op zoek naar een vervangende hulp. Zo hoef je geen schoonmaak te missen. De klantenservice biedt graag ondersteuning dus aarzel niet om contact met ons op te nemen als je een vraag of verzoek hebt. De klantenservice is telefonisch te bereiken op 085-8888338 van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 8.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur.

Schoonmaker in Groningen gezocht? Boek online via Helpling

Helpling, de online marktplaats voor het boeken van een schoonmaakhulp

Een schoon en fris huis, wie wilt dat nou niet? Jammer genoeg gaat dat niet vanzelf en moeten we elke week weer opnieuw de handen uit de mouwen steken om het huis netjes te krijgen. Zonde, want we hebben wel betere (en leukere) dingen te doen. Precies daarom biedt Helpling uitkomst! Via deze online marktplaats boek je eenvoudig een schoonmaker bij jou uit de buurt. De schoonmaakster uit Groningen neemt jou de huishoudelijke taken uit handen, zodat jij meer tijd overhoudt voor andere dingen. Via het online platform van Helpling bieden particuliere schoonmakers uit Groningen hun schoonmaakdiensten aan. Op het persoonlijke profiel van de schoonmaakhulp uit Groningen vind je prijzen en beoordelingen van voorgaande klanten. Zo zorgen wij ervoor dat je een schoonmaker vindt die bij je past. Daarnaast kun je op de persoonlijke pagina ook zien of de schoonmaker uit Groningen in het bezit is van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Dit is iets wat je, naast de reviews, mee kan nemen bij het kiezen van een schoonmaakhulp.

Hulp in huis op jouw manier

Geen enkel huis is hetzelfde en daarom is ook geen enkele schoonmaakbeurt hetzelfde. Jij bepaalt zelf wat de schoonmaker uit Groningen voor jou doet in huis. Of het nu gaat om basistaken, zoals stofzuigen, afstoffen en dweilen, of om grotere klussen als het lappen van de ramen lappen of grondig poetsen van de oven. De schoonmakers uit Groningen zijn flexibel en ervaren dus je kunt ze, op het gebied van schoonmaken, voor van alles en nog wat inhuren. Het is handig om tijdens de eerste afspraak even samen het huis door te lopen, zodat de huishoudelijke hulp weet wat er precies gedaan moet worden en waar de schoonmaakbenodigdheden te vinden zijn. Wil je elke week verzekerd zijn van een fris huis? Boek dan een wekelijkse schoonmaakhulp uit Groningen en spreek met elkaar af wat hij of zij iedere week voor jou kan doen. Als je naast de vaste schoonmaakroutine een keer extra huishoudelijke klusjes hebt, kun je de schoonmaakster gewoon iets langer boeken.

Helpling helpt je aan een schoonmaker die bij jou past

Wist je dat de huishoudelijke hulpen die zich via het platform aanbieden gemiddeld worden beoordeeld met 4,7 uit 5 sterren? Nóg een reden om de schoonmaak van jouw huis snel over te laten aan een schoonmaker via Helpling. Het is heel makkelijk om via de website of app van een schoonmaakhulp uit Groningen te boeken. Zo kan je eenvoudig een account aanmaken waarop je afspraken beheert en betalingen structureert.

  • Kijk op basis van je postcode welke schoonmakers er bij jou in de buurt beschikbaar zijn
  • Vul jouw gewenste datum en tijdstip in
  • Bekijk je matches op basis van jouw portemonnee, agenda en wensen
  • Selecteer jouw favoriete hulpen uit Groningen en verstuur je boekingsverzoek
  • Betaal veilig online nadat de schoonmaak heeft plaatsgevonden

Helpling: flexibel en vrijblijvend

Bij Helpling kun je kiezen voor een eenmalige of regelmatige boeking. Als je voor een vaste hulp uit Groningen kiest die wekelijks of tweewekelijks langskomt weet hij of zij precies wat jij belangrijk vindt én ben je altijd verzekerd van een schoon huis. Bij Helpling zit je overigens nergens aan vast: het wijzigen, verzetten of annuleren van een afspraak kan altijd. Wil je wisselen van schoonmaakster? Je kunt altijd een andere hulp kiezen, want er is een groot aanbod van schoonmakers in Groningen. Als je nog vragen hebt over Helpling of over de schoonmakers in Gronningen kun je contact opnemen met de klantenservice. Zij zijn van maandag tot en met zaterdag te bereiken via het nummer 085-8888338 of de mail [email protected]

FAQs

Wat is Helpling?

Helpling is een online marktplaats waarop huishoudelijke hulpen en huishoudens elkaar kunnen vinden. We zijn actief in 10 verschillende landen. Dat maakt ons de grootste online marktplaats voor huishoudelijke hulp diensten van Europa. Helpling is geen schoonmaakbedrijf, maar een platform dat particuliere schoonmakers koppelt aan huishoudens. Via ons platform boek je in slechts een aantal klikken een huishoudelijke hulp bij jou in de buurt. Voor schoonmakers is het makkelijker dan ooit om een vaste klantenkring op te bouwen. Alle hulpen hebben een profiel met klantenbeoordelingen, ervaring en de prijs die zij vragen. Het prikbord met briefjes in de supermarkt is niet meer nodig, vanaf nu vind je op basis van de duizenden beoordelingen eenvoudig de beste particuliere huishoudelijke hulp.

Hoe gaat de eerste schoonmaak?

Geen huis is hetzelfde en alle klanten zijn verschillend. Als jouw schoonmaker voor het eerst langskomt is het goed om even met elkaar af te stemmen. Alle hulpen hebben ervaring, maar zo kunnen zij beter naar jouw wens te werk gaan. Loop bij het eerste bezoek samen een rondje door het huis en geef aan wat je belangrijk vindt. Leg hierbij ook uit waar alle schoonmaakmiddelen en apparaten te vinden zijn. Heb je speciale voorkeuren of zijn er plekjes die extra aandacht nodig hebben? Bespreek deze voor de schoonmaak even met de hulp.

Wie zijn de huishoudelijke hulpen op het platform?

De huishoudelijke hulpen die werken via ons platform hebben uiteenlopende achtergronden. Een groot gedeelte heeft gewerkt in de thuiszorg of schoonmaaksector, anderen hebben hun ervaring opgedaan bij het runnen van hun gezin. Alle huishoudelijke hulpen hebben een uitgebreid screeningsproces doorlopen. Daarnaast moet iedere huishoudelijke hulp een kopie van een legitimatiebewijs opsturen. Een groot deel van de huishoudelijke hulpen is in het bezit van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). Dit is aangegeven in het openbare profiel van iedere huishoudelijke hulp. De beoordeling van klanten is ook belangrijk, alle hulpen hebben een eigen profiel waarop je reviews kunt lezen. Hulpen die werken via Helpling hebben een gemiddelde beoordeling 4,8/5 sterren.

Kan ik van huishoudelijke hulp wisselen?

Dat kan! Als je een wekelijkse of tweewekelijkse boeking maakt dan zorgen wij er in principe voor dat je altijd dezelfde, vaste huishoudelijke hulp krijgt. Mocht je willen wisselen van huishoudelijke dan kun je dit aanvragen via jouw Helpling-account. Wij nemen in dat geval contact met je op om je wensen te bespreken en zullen je voorstellen aan een nieuwe huishoudelijke hulp.

Wat kost een schoonmaak via Helpling?

De huishoudelijke hulpen op het platform bepalen zelf hun eigen uurtarief voor regelmatige boekingen en eenmalige boekingen. Deze prijs hangt vaak samen met de gemiddelde prijs in hun regio, de opgedane ervaring en het feit of zij bereid zijn om speciale klusjes in huis uit te voeren. Denk bijvoorbeeld aan strijken, ramen lappen of het doen van de was.

Wie zijn de hulpen en voor wie is Helpling?

De hulpen op ons platform zijn particulieren die huishoudelijk werk doen bij particulieren thuis. Wij maken gebruik van een derde partij genaamd 'Onfido' om de identiteit van de hulpen te controleren en om te checken of ze een werkvergunning voor Nederland hebben. Hulpen die werken via het Helpling platform doen dat als particulier en zijn direct bij het huishouden dienst. Dit is mogelijk door de Regeling Dienstverlening aan Huis. Met de Regeling Dienstverlening aan Huis kan een opdrachtgever iemand voor maximaal 3 dagen per week in dienst nemen voor werk in en om het huis. Alleen particulieren mogen gebruik maken van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Dit geldt zowel voor jou als voor je hulp. Bedrijven kunnen dus geen hulp vinden via het Helpling platform.

Boekingen kunnen uitsluitend online worden gemaakt. Heb je problemen met het plaatsen van een boeking? Laat het ons dan weten via 0858888338 of [email protected], wij helpen je graag.

Boek nu jouw vertrouwde huishoudelijke hulp