×
Hoe het werkt Prijzen Support

Hoe het werkt

1. Vul je postcode in
1. Enter your postcode

Vul je postcode in om hulpen in jouw buurt te zoeken.

Enter your postcode to check if we currently have cleaners in your area.

2. Kies jouw schoonmaakplan
2. Choose your cleaning plan

Kies wat bij jou past. Een wekelijkse, tweewekelijkse of een eenmalige schoonmaak.

Select a convenient cleaning plan based on your needs and we will match you with a local, vetted cleaner.

3. Betaal veilig online
3. Pay securely online

Je betaalt gemakkelijk en veilig online, en pas nadat de schoonmaak heeft plaatsgevonden.

You'll only pay after the cleaning has taken place, easily and securely online.

4. Een schoon huis
4. Enjoy a spotless home

Geniet van een schoon huis en laat een beoordeling achter over de hulp.

Enjoy a sparkling home and provide your feedback for constant quality improvement.

Geniet van een schoon huis dankzij Helpling

Particuliere huishoudelijke hulp uit Groningen

Het combineren van huishoudelijke taken en het dagelijkse leven is niet altijd eenvoudig. Soms schiet het er bij in om het huis goed schoon te maken wegens een gebrek aan tijd, zin of andere, fysieke, beperkingen. Om huishoudens in Groningen hierin bij te staan is de service van Helpling nu beschikbaar! Wij verbinden jouw huishouden met een ervaren lokale schoonmaker uit Groningen waar je van op aan kunt. Op deze manier hoef je niet langer vrije tijd te besteden aan het schoonmaken want dat neemt jouw persoonlijke schoonmaker je volledig uit handen. Briefjes met schoonmaakster gezocht en illegale schoonmaaksters van de zwarte markt behoren nu tot de verleden tijd.

Bij Helpling zijn uitsluitend gescreende, ervaren en betrouwbare schoonmaaksters aangemeld. Op basis van de locatie en beste beoordeling verbinden we jou met een particuliere huishoudelijke hulp uit Groningen. Iedere schoonmaakhulp die via Helpling werkt hebben wij persoonlijk gesproken en getest op hun vakkennis. Wij vertrouwen en ondersteunen de hulpen en verzekeren ze dan ook altijd tegen eventuele schade.

Wanneer, hoelang en waarvoor je een ervaren schoonmaker uit Groningen kunt gebruiken bepaal jij natuurlijk zelf. Het is mogelijk om een eenmalige of (twee)wekelijkse schoonmaak te boeken. Het tarief voor een wekelijks bedraagt €14,90 en eenmalige boeking €16,90 per uur. Geef jouw schoonmaak voorkeuren aan en kies uit optionele extra schoonmaakdiensten. Voor meer informatie over onze selectiecriteria, schoonmakers uit Groningen en schoonmaakdiensten kun je verder lezen op de pagina.

  • Eenvoudig en snel online
  • Flexibele en verzekerde huishoudhulp
  • Veilig online betalen
  • 100% tevredenheidsgarantie

Boek een ervaren schoonmaakster uit Groningen

Verzekerde en betrouwbare particuliere schoonmaaksters

Om als Groningse huishoudelijke hulp toegelaten te worden tot het platform van Helpling zijn er meerdere vereisten. Zo vragen wij iedere schoonmaker om minstens twee schoonmaak-referenties en een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te dienen. Verder hebben wij met iedere schoonmaker een persoonlijk intakegesprek en een test schoonmaak gedaan. Wij hebben de meest geschikte schoonmakers in Groningen voor je uitgezocht.

Bij het koppelen van een huishoudelijke hulp aan een boeking kijken wij naar de locatie en de beste beoordeling van beschikbare schoonmakers. Zo vinden wij vrijwel altijd een geschikte hulp voor een schoonmaak in Groningen. Bij een regelmatige boeking doen wij er alles aan om een vaste huishoudelijke hulp te koppelen, wanneer dit echter niet mogelijk is regelen we passende vervanging. Hiervoor overleggen wij altijd zowel met de klant als met de zelfstandige huishoudelijke hulp.

Helpling is inmiddels beschikbaar door heel Nederland. In meer dan 40 steden in Nederland beschikken wij over ervaren particuliere schoonmaaksters, onder andere in: Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Leiden.

Het boeken van een schoonmaker is binnen eenvoudige 3 stappen geregeld:

  • Jouw persoonsgegeven en adresgegevens
  • Datum en tijdstip van de schoonmaak
  • Veilige online betaling

Niet alleen het boeken van een schoonmaakster in Groningen is met een aantal klikken eenvoudig geregeld, ook de betaling gaat volledig online. Onze betalingsmogelijkheden zijn iDeal, PayPal, Visa of Mastercard. Op deze manier hoef je nooit contant geld thuis te hebben voor de schoonmaakhulp.

Voor vragen, opmerkingen of eventuele klachten zit onze helpdesk zeven dagen per week voor je klaar. In overleg met de klant en onze zelfstandige schoonmakers zorgen wij er voor dat alles keurig schoon wordt en netjes afgehandeld. Onze klantenservice is bereikbaar via het nummer 020-8885830 of stuur een mail naar [email protected]

Dit zeggen onze klanten

Met vier kinderen thuis is er altijd wat te doen. Door de ondersteuning van Helpling heb ik weer tijd voor mijzelf.
Eindelijk is er in ons huis geen discussie meer wie er moet schoonmaken omdat we een wekelijkse boeking hebben gemaakt. Elke week komt er nu een vaste schoonmaakhulp via Helpling.
Ik vond het fijn dat ik bij mijn herhaalboeking een vaste hulp kon kiezen.
Esther
Den Haag
Kevin
Amsterdam
Darina
Leiden

Boek nu jouw vertrouwde schoonmaakhulp