Schoonmaakster gezocht
in Groningen?

Boek een ervaren en verzekerde particuliere huishoudelijke hulp online vanaf €14,90 per uur

Particuliere huishoudelijke hulp uit Groningen

Het combineren van huishoudelijke taken en het dagelijkse leven is niet altijd eenvoudig. Soms schiet het er bij in om het huis goed schoon te maken wegens een gebrek aan tijd, zin of andere, fysieke, beperkingen. Om huishoudens in Groningen hierin bij te staan is de service van Helpling nu beschikbaar! Wij verbinden jouw huishouden met een ervaren lokale schoonmaker uit Groningen waar je van op aan kunt. Op deze manier hoef je niet langer vrije tijd te besteden aan het schoonmaken want dat neemt jouw persoonlijke schoonmaker je volledig uit handen. Briefjes met schoonmaakster gezocht en illegale schoonmaaksters van de zwarte markt behoren nu tot de verleden tijd.

Bij Helpling zijn uitsluitend gescreende, ervaren en betrouwbare schoonmaaksters aangemeld. Op basis van de locatie en beste beoordeling verbinden we jou met een particuliere huishoudelijke hulp uit Groningen. Iedere schoonmaakhulp die via Helpling werkt hebben wij persoonlijk gesproken en getest op hun vakkennis. Wij vertrouwen en ondersteunen de hulpen en verzekeren ze dan ook altijd tegen eventuele schade.

Wanneer, hoelang en waarvoor je een ervaren schoonmaker uit Groningen kunt gebruiken bepaal jij natuurlijk zelf. Het is mogelijk om een eenmalige of (twee)wekelijkse schoonmaak te boeken. Het tarief voor een wekelijks bedraagt €14,90 en eenmalige boeking €16,90 per uur. Geef jouw schoonmaak voorkeuren aan en kies uit optionele extra schoonmaakdiensten. Voor meer informatie over onze selectiecriteria, schoonmakers uit Groningen en schoonmaakdiensten kun je verder lezen op de pagina.

Schoonmaakhulp via Helpling boeken is:

  • Eenvoudig en snel online
  • Flexibele en verzekerde huishoudhulp
  • Veilig online betalen
  • 100% tevredenheidsgarantie

Boek online een ervaren schoonmaakster uit Groningen

Verzekerde en betrouwbare particuliere schoonmaaksters

Om als Groningse huishoudelijke hulp toegelaten te worden tot het platform van Helpling zijn er meerdere vereisten. Zo vragen wij iedere schoonmaker om minstens twee schoonmaak-referenties en een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te dienen. Verder hebben wij met iedere schoonmaker een persoonlijk intakegesprek en een test schoonmaak gedaan. Wij hebben de meest geschikte schoonmakers in Groningen voor je uitgezocht.

Bij het koppelen van een huishoudelijke hulp aan een boeking kijken wij naar de locatie en de beste beoordeling van beschikbare schoonmakers. Zo vinden wij vrijwel altijd een geschikte hulp voor een schoonmaak in Groningen. Bij een regelmatige boeking doen wij er alles aan om een vaste huishoudelijke hulp te koppelen, wanneer dit echter niet mogelijk is regelen we passende vervanging. Hiervoor overleggen wij altijd zowel met de klant als met de zelfstandige huishoudelijke hulp.

Boek jouw schoonmaak in slechts 60 seconden

Schoonmaakhulp veilig online geregeld

Helpling is inmiddels beschikbaar door heel Nederland. In meer dan 40 steden in Nederland beschikken wij over ervaren particuliere schoonmaaksters, onder andere in: Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Leiden.

Het boeken van een schoonmaker is binnen eenvoudige 3 stappen geregeld:

  • Jouw persoonsgegeven en adresgegevens
  • Datum en tijdstip van de schoonmaak
  • Veilige online betaling

Niet alleen het boeken van een schoonmaakster in Groningen is met een aantal klikken eenvoudig geregeld, ook de betaling gaat volledig online. Onze betalingsmogelijkheden zijn iDeal, PayPal, Visa of Mastercard. Op deze manier hoef je nooit contant geld thuis te hebben voor de schoonmaakhulp.

Voor vragen, opmerkingen of eventuele klachten zit onze helpdesk zeven dagen per week voor je klaar. In overleg met de klant en onze zelfstandige schoonmakers zorgen wij er voor dat alles keurig schoon wordt en netjes afgehandeld. Onze klantenservice is bereikbaar via het nummer 020-8885830 of stuur een mail naar [email protected]