×
Hoe het werkt Prijzen Help

Hoe het werkt

1. Vul je postcode in
1. Enter your postcode

Vind schoonmaakhulpen bij jou in de buurt door je postcode in te vullen

Enter your postcode to find cleaners available in your area

2. Plan je afspraak
2. Choose your preferred date

Kies de gewenste frequentie, duur, datum en tijd van je schoonmaak.

Select the preferred date, time and frequency of your clean

3. Vergelijk schoonmaakhulpen
3. Send your booking request

Vergelijk profielen en prijzen van de beschikbare hulpen en bevestig je aanvraag.

Compare cleaner profiles, prices and select who will receive your request

Bij meer dan

80.000

huishoudens schoongemaakt

Meer dan

90%

heeft een regelmatige afspraak

Beoordeling van

4,7/5

sterren

In meer dan

50

steden beschikbaar

Schoonmaakster gezocht in Groningen? Gemakkelijk en voordelig via Helpling

Ervaren schoonmakers aangeboden in Groningen

Een schoon en fris huis, wie wilt dat nou niet? Jammer genoeg gaat dat niet vanzelf en moeten we elke week weer opnieuw de handen uit de mouwen steken om het huis netjes te krijgen. Zonde, want we hebben wel betere (en leukere) dingen te doen. Precies daarom biedt Helpling uitkomst! Via deze online marktplaats boek je eenvoudig een schoonmaker bij jou uit de buurt. De schoonmaakster uit Groningen neemt jou de huishoudelijke taken uit handen, zodat jij meer tijd overhoudt voor andere dingen. Via het online platform van Helpling bieden particuliere schoonmakers uit Groningen hun schoonmaakdiensten aan. De schoonmaaksters werken zelfstandig voor de huishoudens, maar wij testen ze van tevoren wel op hun kennis en vragen naar ervaring op het gebied van schoonmaken. Zo heeft een groot deel eerder in de thuiszorg of schoonmaaksector gewerkt en hebben veel schoonmakers ervaring opgedaan door het runnen van een huishouden. Op de persoonlijke pagina van de schoonmaakhulp uit Groningen kun je zien hoe hij of zij is beoordeeld door voorgaande klanten. Zo zorgen wij ervoor dat je een goede schoonmaakster met ervaring kunt vinden. Daarnaast kun je op de persoonlijke pagina ook zien of de schoonmaker uit Groningen in het bezit is van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Dit is iets wat je, naast de reviews, mee kan nemen bij het kiezen van een schoonmaakhulp.

Hulp in huis op jouw manier

Geen enkel huis is hetzelfde en daarom is ook geen enkele schoonmaakbeurt hetzelfde. Jij bepaalt zelf wat de schoonmaker uit Groningen voor jou doet in huis. Of het nu gaat om basistaken, zoals stofzuigen, afstoffen en dweilen, of om grotere klussen als het lappen van de ramen lappen of grondig poetsen van de oven. De schoonmakers uit Groningen zijn flexibel en ervaren dus je kunt ze, op het gebied van schoonmaken, voor van alles en nog wat inhuren. Het is handig om tijdens de eerste afspraak even samen het huis door te lopen, zodat de huishoudelijke hulp weet wat er precies gedaan moet worden en waar de schoonmaakbenodigdheden te vinden zijn. Wil je elke week verzekerd zijn van een fris huis? Boek dan een wekelijkse schoonmaakhulp uit Groningen en spreek met elkaar af wat hij of zij iedere week voor jou kan doen. Als je naast de vaste schoonmaakroutine een keer extra huishoudelijke klusjes hebt, kun je de schoonmaakster heel eenvoudig iets langer inboeken.

Helpling helpt je aan een schoonmaker die bij jou past

Wist je dat de huishoudelijke hulpen die zich via Helpling aanbieden gemiddeld worden beoordeeld met 4,7 uit 5 sterren? Nóg een reden om de schoonmaak van jouw huis snel over te laten aan een particuliere werkster van Helpling. Het is heel makkelijk om via de website of app van een schoonmaakhulp uit Groningen te boeken. Zo kan je eenvoudig een account aanmaken waarop je afspraken beheert en betalingen structureert.

Het kan binnen 60 seconden geregeld zijn:

  • Kijk op basis van je postcode welke schoonmakers er bij jou in de buurt beschikbaar zijn
  • Vul je gewenste datum en tijdstip in
  • Bekijk je matches op basis van jouw budget, locatie en wensen
  • Boek een schoonmaakhulp uit Groningen
  • Betaal veilig en makkelijk online nadat de schoonmaak heeft plaatsgevonden

Heb je nog vragen over bijvoorbeeld de schoonmakers in Groningen of over het boekingsproces? Neem contact op met onze medewerkers van de klantenservice. Zij zijn van maandag tot en met zaterdag te bereiken via het nummer 085-8888338 of de mail [email protected]

Boek nu jouw vertrouwde huishoudelijke hulp