×
Hoe het werkt Prijzen Support

Hoe het werkt

1. Vul je postcode in
1. Enter your postcode

Vul je postcode in om hulpen in jouw buurt te zoeken.

Enter your postcode to check if we currently have cleaners in your area.

2. Kies jouw schoonmaakplan
2. Choose your cleaning plan

Kies wat bij jou past. Een wekelijkse, tweewekelijkse of een eenmalige schoonmaak.

Select a convenient cleaning plan based on your needs and we will match you with a local, vetted cleaner.

3. Betaal veilig online
3. Pay securely online

Je betaalt gemakkelijk en veilig online, en pas nadat de schoonmaak heeft plaatsgevonden.

You'll only pay after the cleaning has taken place, easily and securely online.

4. Een schoon huis
4. Enjoy a spotless home

Geniet van een schoon huis en laat een beoordeling achter over de hulp.

Enjoy a sparkling home and provide your feedback for constant quality improvement.

Schoonmaakster gezocht in Groningen? Gemakkelijk en voordelig via Helpling

Huishoudelijke hulp aangeboden in Groningen

Een schoon en fris huis, wie wilt dat nou niet? Jammer genoeg gaat dat niet vanzelf en moeten we elke week weer opnieuw de handen uit de mouwen steken om het huis netjes te krijgen. Zonde, want we hebben wel betere (en leukere) dingen te doen. Precies daarom biedt Helpling uitkomst! Via deze online marktplaats boek je eenvoudig een huishoudelijke hulp bij jou uit de buurt. De schoonmaakster uit Groningen neemt jou de huishoudelijke taken uit handen, zodat jij meer tijd overhoudt voor andere dingen.

Via het online platform van Helpling bieden particuliere schoonmaaksters uit Groningen hun schoonmaakdiensten aan. De huishoudelijke hulpen werken zelfstandig voor de huishoudens, maar wij testen ze van tevoren wel op hun kennis en vragen naar ervaring op het gebied van schoonmaken. Zo heeft een groot deel eerder in de thuiszorg of schoonmaaksector gewerkt en hebben veel schoonmakers ervaring opgedaan door het runnen van een huishouden. Op de persoonlijke pagina van de schoonmaakhulp uit Groningen kun je zien hoe hij of zij is beoordeeld door voorgaande klanten. Zo zorgen wij ervoor dat je een goede schoonmaakster met ervaring kunt vinden. Daarnaast kun je op de persoonlijke pagina ook zien of de schoonmaker uit Groningen in het bezit is van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Dit is iets wat je, naast de reviews, mee kan nemen bij het kiezen van een schoonmaakhulp.

Binnen 60 seconden een schoonmaakster in Groningen

Hulp in huis op jouw manier

Geen enkel huis is hetzelfde en daarom is ook geen enkele schoonmaakbeurt hetzelfde. Jij bepaalt zelf wat de schoonmaakster uit Groningen voor jou doet in huis. Of het nu gaat om basistaken, zoals stofzuigen, afstoffen en dweilen, of om grotere klussen als het lappen van de ramen lappen of grondig poetsen van de oven. De schoonmakers uit Groningen zijn flexibel en ervaren dus je kunt ze, op het gebied van schoonmaken, voor van alles en nog wat inhuren. Het is handig om tijdens de eerste afspraak even samen het huis door te lopen, zodat de huishoudelijke hulp weet wat er precies gedaan moet worden en waar de schoonmaakbenodigdheden te vinden zijn. Wil je elke week verzekerd zijn van een fris huis? Boek dan een wekelijkse schoonmaakhulp uit Groningen en spreek met elkaar af wat hij of zij iedere week voor jou kan doen. Als je naast de vaste schoonmaakroutine een keer extra huishoudelijke klusjes hebt, kun je de schoonmaakster heel eenvoudig iets langer inboeken.

Helpling helpt je aan een werkster

Wist je dat de huishoudelijke hulpen die zich via Helpling aanbieden gemiddeld worden beoordeeld met 4,8 uit 5 sterren? Nóg een reden om de schoonmaak van jouw huis snel over te laten aan een particuliere werkster van Helpling. Het is heel makkelijk om via de website of app van een schoonmaakhulp uit Groningen te boeken. Zo kan je eenvoudig een account aanmaken waarop je afspraken beheert en betalingen structureert.

Het kan binnen 60 seconden geregeld zijn:

  • Kijk op basis van je postcode welke schoonmakers er bij jou in de buurt beschikbaar zijn
  • Vul je gewenste datum en tijdstip in
  • Bekijk je matches op basis van jouw budget, locatie en wensen
  • Boek een schoonmaakhulp uit Groningen
  • Betaal veilig en makkelijk online nadat de schoonmaak heeft plaatsgevonden

Heb je nog vragen over bijvoorbeeld de schoonmakers in Groningen of over het boekingsproces? Neem contact op met onze medewerkers van de klantenservice. Zij zijn zeven dagen per week te bereiken via het nummer 085-8888338 of de mail [email protected]

Dit zeggen onze klanten

Met vier kinderen thuis is er altijd wat te doen. Door de ondersteuning van Helpling heb ik weer tijd voor mijzelf.
Eindelijk is er in ons huis geen discussie meer wie er moet schoonmaken omdat we een wekelijkse boeking hebben gemaakt. Elke week komt er nu een vaste schoonmaakhulp via Helpling.
Ik vond het fijn dat ik bij mijn herhaalboeking een vaste hulp kon kiezen.
Esther
Den Haag
Kevin
Amsterdam
Darina
Leiden

Boek nu jouw vertrouwde schoonmaakhulp in Groningen