Coronavirus (COVID-19): Actueel beleid Helpling
×
Hoe het werkt Prijzen Help

Hoe het werkt

1. Vul je postcode in
1. Enter your postcode

Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je postcode in te vullen

Enter your postcode to find cleaners available in your area

2. Kies je datum en tijd
2. Choose your preferred date

Kies de gewenste frequentie, duur, datum en tijd van je schoonmaak.

Select the preferred date, time and frequency of your clean

3. Selecteer hulpen die bij jou passen
3. Select the cleaners that suit your preferences

Je kan de profielen van de hulpen vergelijken en kiezen wat bij jou past

Compare cleaner profiles, prices and select who will receive your request

4. Verstuur je verzoeken
4. Send your booking request

De eerste hulp die accepteert komt bij jou schoonmaken

The first cleaner that accept the request will clean your home

Bij meer dan

100.000

huishoudens schoongemaakt

Meer dan

90%

heeft een regelmatige afspraak

Beoordeling van

4,7/5

sterren

In meer dan

50

steden beschikbaar

Jouw voordelen

Helpling’s marktplaats is transparant

Alle huishoudelijke hulpen op ons platform hebben een persoonlijke profiel waarmee zij zichzelf presenteren. In dit openbare profiel kun je beoordelingen van andere klanten bekijken en het uurtarief van de hulp zien. Daarnaast kunnen hulpen een foto, persoonlijke tekst, Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en referenties van eerdere klanten of werkgevers toevoegen. Hulpen bepalen hun eigen uurtarief, maar houden rekening met een minimum van €14,60.

Beheer je afspraken eenvoudig

Log in op de website of download de app voor een overzicht van je afspraken. Wanneer je een afspraak wilt toevoegen, verzetten of annuleren kun je dit eenvoudig zelf regelen. Via jouw account kun je ook contact opnemen met je huishoudelijke hulp. Er is onder andere een berichtenfunctie waarin je gemakkelijk berichten kan sturen die alleen zichtbaar zijn voor jou en de huishoudelijke hulp die jouw boekingsverzoeken heeft geaccepteerd.

Behulpzame klantenservice

Kom je ergens niet uit? Dan kun je terecht bij onze klantenservice. Wanneer je vaste hulp niet kan komen, gaan wij voor je op zoek naar een vervangende hulp. Zo hoef je geen schoonmaak te missen. De klantenservice biedt graag ondersteuning dus aarzel niet om contact met ons op te nemen als je een vraag of verzoek hebt. De klantenservice is telefonisch te bereiken op 085-8888338 van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 8.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur.

Schoonmaker in Diemen gezocht? Boek online via Helpling

Regel het huishouden via Helpling

Het moet iedere week weer gebeuren en iedere week zie je er opnieuw tegen op: de schoonmaak van je huis. We wonen graag in een schoon en fris huis, maar helaas kost dit altijd wel veel tijd en moeite. Helpling heeft hier iets op bedacht. Via deze online marktplaats boek je heel eenvoudig een schoonmaker uit Diemen die de huishoudelijke klusjes van je kan overnemen. Zo hoef je niet langer je kostbare vrije uurtjes in schoonmaken te steken en houd je meer tijd over voor leuke dingen. Zie je het al voor je? Alle hulpen die via het platform schoonmaken, hebben een eigen profiel met persoonlijke informatie en beoordelingen van eerdere klanten. Bekijk en vergelijk de prijzen en profielen van de beschikbare schoonmaakhulpen uit Diemen en kies degene die matcht met jouw budget en wensen.

De taken van jouw hulp

Wie, wat, waar en wanneer? Elk huis is uniek en dus heeft ook elk huis z’n eigen manier van schoonmaken. Het is daarom handig om tijdens de eerste schoonmaak wat zaken door te spreken met je huishoudelijke hulp. Maak samen een rondje door het huis en geef aan wat je verwacht en wat voor jou aandachtspunten zijn. Je kunt een schoonmaker uit Diemen boeken voor basistaken die elke week gedaan moeten worden als stofzuigen, opruimen en afwassen. Maar ook grotere klussen zijn mogelijk, zoals het lappen van de ramen en het doen van de was. Waar heb jij behoefte aan? Jij bepaalt niet alleen wat de de huishoudelijke hulp uit Diemen voor je doet, maar ook hoe vaak én hoe lang hij of zij bij je langskomt. Je kunt kiezen uit een wekelijkse, tweewekelijkse of eenmalige boeking. De minimale duur van een schoonmaak is 2,5 uur, maar je kunt hem zo lang maken als je zelf wilt. Daarnaast beslis jij ook op welk tijdstip de schoonmaakster uit Diemen komt schoonmaken. Op deze manier plan je via Helpling altijd een afspraak in op een moment dat jou het beste uitkomt.

Zoek je favoriete hulp uit Diemen

Via Helpling bieden vele hulpen uit Diemen hun schoonmaakdiensten aan. Grote kans dat er iemand tussen zit die past bij jouw huis, agenda en portemonnee. Als je voorgoed af wilt zijn van de huishoudelijke klusjes kun je voor een vaste schoonmaker uit Diemen kiezen die iedere week of tweewekelijks langskomt. Dan weet de hulp precies wat voor jou belangrijk is in huis! Eenmalig een schoonmaakhulp boeken kan ook via Helpling. Check nu wie er bij jou in de buurt beschikbaar zijn:

  • Vul je postcode in
  • Geef je gewenste dag, duur en tijd van de schoonmaak op
  • Bekijk de profielen van beschikbare schoonmakers in Diemen
  • Selecteer jouw favoriete schoonmaakhulp(en) en stuur je boekingsverzoek
  • Betaal pas na afloop van de schoonmaak

Schoon huis, fijn thuis

Wanneer de schoonmaker uit Diemen jouw verzoek heeft bevestigd, ontvang jij een bericht van Helpling. In jouw persoonlijke account kun je al jouw boekingen en facturen inzien. Helpling is vrijblijvend dus het wijzigen, verzetten of annuleren van afspraken kan altijd. Ook kun je te alle tijde wisselen van schoonmaakhulp. De klantenservice helpt je graag bij het vinden van een nieuwe, passende hulp uit Diemen mocht dat nodig zijn. Heb je verder nog vragen over Helpling of over de schoonmakers uit Diemen? De medewerkers van onze klanten service helpen je hier ook graag bij. Je kunt ons van maandag tot en met zaterdag bereiken via mail ([email protected]) of telefoon (085-8888338).

FAQs

Wat is Helpling?

Helpling is een online marktplaats waarop huishoudelijke hulpen en huishoudens elkaar kunnen vinden. We zijn actief in 10 verschillende landen. Dat maakt ons de grootste online marktplaats voor huishoudelijke hulp diensten van Europa. Helpling is geen schoonmaakbedrijf, maar een platform dat particuliere schoonmakers koppelt aan huishoudens. Via ons platform boek je in slechts een aantal klikken een huishoudelijke hulp bij jou in de buurt. Voor schoonmakers is het makkelijker dan ooit om een vaste klantenkring op te bouwen. Alle hulpen hebben een profiel met klantenbeoordelingen, ervaring en de prijs die zij vragen. Het prikbord met briefjes in de supermarkt is niet meer nodig, vanaf nu vind je op basis van de duizenden beoordelingen eenvoudig de beste particuliere huishoudelijke hulp.

Hoe gaat de eerste schoonmaak?

Geen huis is hetzelfde en alle klanten zijn verschillend. Als jouw schoonmaker voor het eerst langskomt is het goed om even met elkaar af te stemmen. Alle hulpen hebben ervaring, maar zo kunnen zij beter naar jouw wens te werk gaan. Loop bij het eerste bezoek samen een rondje door het huis en geef aan wat je belangrijk vindt. Leg hierbij ook uit waar alle schoonmaakmiddelen en apparaten te vinden zijn. Heb je speciale voorkeuren of zijn er plekjes die extra aandacht nodig hebben? Bespreek deze voor de schoonmaak even met de hulp.

Wie zijn de huishoudelijke hulpen op het platform?

De huishoudelijke hulpen die werken via ons platform hebben uiteenlopende achtergronden. Een groot gedeelte heeft gewerkt in de thuiszorg of schoonmaaksector, anderen hebben hun ervaring opgedaan bij het runnen van hun gezin. Alle huishoudelijke hulpen hebben een uitgebreid screeningsproces doorlopen. Daarnaast moet iedere huishoudelijke hulp een kopie van een legitimatiebewijs opsturen. Een groot deel van de huishoudelijke hulpen is in het bezit van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). Dit is aangegeven in het openbare profiel van iedere huishoudelijke hulp. De beoordeling van klanten is ook belangrijk, alle hulpen hebben een eigen profiel waarop je reviews kunt lezen. Hulpen die werken via Helpling hebben een gemiddelde beoordeling 4,8/5 sterren.

Kan ik van huishoudelijke hulp wisselen?

Dat kan! Als je een wekelijkse of tweewekelijkse boeking maakt dan zorgen wij er in principe voor dat je altijd dezelfde, vaste huishoudelijke hulp krijgt. Mocht je willen wisselen van huishoudelijke dan kun je dit aanvragen via jouw Helpling-account. Wij nemen in dat geval contact met je op om je wensen te bespreken en zullen je voorstellen aan een nieuwe huishoudelijke hulp.

Wat kost een schoonmaak via Helpling?

De huishoudelijke hulpen op het platform bepalen zelf hun eigen uurtarief voor regelmatige boekingen en eenmalige boekingen. Deze prijs hangt vaak samen met de gemiddelde prijs in hun regio, de opgedane ervaring en het feit of zij bereid zijn om speciale klusjes in huis uit te voeren. Denk bijvoorbeeld aan strijken, ramen lappen of het doen van de was.

Wie zijn de hulpen en voor wie is Helpling?

De hulpen op ons platform zijn particulieren die huishoudelijk werk doen bij particulieren thuis. Wij maken gebruik van een derde partij genaamd 'Onfido' om de identiteit van de hulpen te controleren en om te checken of ze een werkvergunning voor Nederland hebben. Hulpen die werken via het Helpling platform doen dat als particulier en zijn direct bij het huishouden dienst. Dit is mogelijk door de Regeling Dienstverlening aan Huis. Met de Regeling Dienstverlening aan Huis kan een opdrachtgever iemand voor maximaal 3 dagen per week in dienst nemen voor werk in en om het huis. Alleen particulieren mogen gebruik maken van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Dit geldt zowel voor jou als voor je hulp. Bedrijven kunnen dus geen hulp vinden via het Helpling platform.

Boekingen kunnen uitsluitend online worden gemaakt. Heb je problemen met het plaatsen van een boeking? Laat het ons dan weten via 0858888338 of [email protected], wij helpen je graag.

Boek nu jouw vertrouwde huishoudelijke hulp