×
Hoe het werkt Prijzen Help

Hoe het werkt

1. Vul je postcode in
1. Enter your postcode

Vind schoonmaakhulpen bij jou in de buurt door je postcode in te vullen

Enter your postcode to find cleaners available in your area

2. Plan je afspraak
2. Choose your preferred date

Kies de gewenste frequentie, duur, datum en tijd van je schoonmaak.

Select the preferred date, time and frequency of your clean

3. Vergelijk schoonmaakhulpen
3. Send your booking request

Vergelijk profielen en prijzen van de beschikbare hulpen en bevestig je aanvraag.

Compare cleaner profiles, prices and select who will receive your request

Bij meer dan

80.000

huishoudens schoongemaakt

Meer dan

90%

heeft een regelmatige afspraak

Beoordeling van

4,7/5

sterren

In meer dan

50

steden beschikbaar

Ervaren schoonmaakster gezocht in Diemen? Gemakkelijk en voordelig via Helpling

Alle ervaren schoonmakers in Diemen op een rij

Het moet iedere week weer gebeuren en iedere week zie je er opnieuw tegen op: de schoonmaak van je huis. We wonen graag in een schoon en fris huis, maar helaas kost dit altijd wel veel tijd en moeite. Helpling heeft hier iets op bedacht. Via deze online marktplaats boek je heel eenvoudig een schoonmaker uit Diemen die de huishoudelijke klusjes van je kan overnemen. Zo hoef je niet langer je kostbare vrije uurtjes in schoonmaken te steken en houd je meer tijd over voor leuke dingen. Zie je het al voor je?

De schoonmaaksters uit Diemen hebben uiteenlopende achtergronden. Zo heeft een deel in de thuiszorg of schoonmaaksector gewerkt en weer anderen hebben simpelweg ervaring opgedaan door het runnen van een eigen huishouden. Dit wordt bij de aanmelding op het platform altijd even gecheckt, omdat we graag willen dat er ervaren schoonmaakster bij je thuis komt. Een groot deel van de huishoudelijke hulpen uit Diemen dat via Helpling schoonmaakt, is in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Dit kun je terugvinden op zijn of haar persoonlijke pagina. Hier kun je ook zien hoe de schoonmaker wordt beoordeeld. Na iedere schoonmaakbeurt kunnen klanten een review achterlaten over de huishoudelijke hulp en het werk dat verricht is. Op deze manier houden we de kwaliteit en transparantheid van het platform hoog.

Wie, wat, waar en wanneer?

Wie, wat, waar en wanneer? Elk huis is uniek en dus heeft ook elk huis z’n eigen manier van schoonmaken. Het is daarom handig om tijdens de eerste schoonmaak wat zaken door te spreken met je huishoudelijke hulp. Maak samen een rondje door het huis en geef aan wat je verwacht en wat voor jou aandachtspunten zijn. Je kunt een schoonmaker uit Diemen boeken voor basistaken die elke week gedaan moeten worden als stofzuigen, opruimen en afwassen. Maar ook grotere klussen zijn mogelijk, zoals het lappen van de ramen en het doen van de was. Waar heb jij behoefte aan? Jij bepaalt niet alleen wat de de huishoudelijke hulp uit Diemen voor je doet, maar ook hoe vaak én hoe lang hij of zij bij je langskomt. Je kunt kiezen uit een wekelijkse, tweewekelijkse of eenmalige boeking. De minimale duur van een schoonmaak is 2,5 uur, maar je kunt hem zo lang maken als je zelf wilt. Daarnaast beslis jij ook op welk tijdstip de schoonmaakster uit Diemen komt schoonmaken. Op deze manier plan je via Helpling altijd een afspraak in op een moment dat jou het beste uitkomt.

Zoek je favoriete hulp uit Diemen

Op het platform van Helpling vind je een groot aanbod van ervaren schoonmakers uit Diemen. Grote kans dat er iemand tussen zit die matcht met jouw budget, locatie in Diemen en wensen op het gebied van de schoonmaak. Je kunt binnen 60 seconden een schoonmaker hebben gevonden én geboekt. Regel je eerste schoonmaak vandaag nog, zodat je vanaf nu van die vervelende klusjes af bent.

En zo eenvoudig is het:

  • Vul je postcode in en zie welke schoonmakers er in Diemen beschikbaar zijn
  • Geef de gewenste datum, tijdstip en duur van de schoonmaak op
  • Bekijk de profielen van beschikbare schoonmakers
  • Selecteer de hulpen die matchen met jou budget en wensen
  • Rond de boeking af en betaal pas nadat de schoonmaak heeft plaatsgevonden

Wanneer de schoonmaker uit Diemen jouw verzoek heeft bevestigd, ontvang jij een bericht van Helpling. Via je persoonlijke pagina kun je jouw boekingen inzien en eventueel wijzigen of annuleren als dat nodig is.

Heb je nog vragen over Helpling of over de schoonmakers uit Diemen? De medewerkers van onze klantenservice helpen je graag! Je kunt ons van maandag tot en met zaterdag bereiken via mail ([email protected]) of telefoon (085-8888338).

Boek nu jouw vertrouwde schoonmaker