×
Hoe het werkt Prijzen Help

Hoe het werkt

1. Vul je postcode in
1. Enter your postcode

Vind schoonmaakhulpen bij jou in de buurt door je postcode in te vullen

Enter your postcode to find cleaners available in your area

2. Plan je afspraak
2. Choose your preferred date

Kies de gewenste frequentie, duur, datum en tijd van je schoonmaak.

Select the preferred date, time and frequency of your clean

3. Vergelijk schoonmaakhulpen
3. Send your booking request

Vergelijk profielen en prijzen van de beschikbare hulpen en bevestig je aanvraag.

Compare cleaner profiles, prices and select who will receive your request

Bij meer dan

80.000

huishoudens schoongemaakt

Meer dan

90%

heeft een regelmatige afspraak

Beoordeling van

4,7/5

sterren

In meer dan

50

steden beschikbaar

Huishoudelijke hulp gezocht in Den Bosch? Gemakkelijk en voordelig via Helpling

Hulp in de huishouding, snel geregeld via Helpling

Je kent het wel. De geur van schoon beddengoed, blinkende tegeltjes in de badkamer en glasheldere ramen. Het is elke keer opnieuw een heerlijk moment als het huis weer een goede schoonmaakbeurt heeft gehad. Helaas kost het wel veel moeite om het huis iedere keer weer spik en span te krijgen. Heb je hier geen zin in, tijd voor of ben je niet in staat om het zelf te doen? Laat de schoonmaak aan een huishoudelijke hulp over! Via Helpling is het heel makkelijk om een schoonmaakster uit Den Bosch te vinden die bij jou past. Helpling is geen schoonmaakbedrijf, maar een marktplaats voor schoonmaakdiensten waar vraag en aanbod samenkomen. De schoonmaakhulpen uit Den Bosch die via het platform werken, doen dit particulier. Om ervoor te zorgen dat er een goede en ervaren schoonmaker bij je langskomt, testen we ze van te voren op hun schoonmaakkennis en ervaring. De schoonmakers hebben uiteenlopende achtergronden. Zo heeft een deel gewerkt in de thuiszorg of schoonmaaksector en anderen hebben hun ervaring opgedaan door het runnen van een huishouden. Op de website is het mogelijk om te checken hoe de schoonmaakhulp beoordeeld wordt door eerdere klanten en kun je zien of hij of zij in het bezit is van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Zo houden we de kwaliteit van de schoonmakers op het platform hoog en transparant.

Het takenpakket van jouw schoonmaker

Afstoffen, dweilen, ramen lappen, bed opmaken, toilet schoonmaken, oven poetsen, stofzuigen en noem maar op. De schoonmaakhulpen uit Den Bosch zijn van alle markten thuis. Jij beslist welke huishoudelijke klusjes je aan de schoonmaker geeft. Het is ook helemaal aan jou wanneer hij of zij langskomt, hoe lang en hoe vaak. Zo kun je kiezen voor een huishoudelijke hulp die wekelijks, tweewekelijks of eenmalig komt schoonmaken. Heb je niet zo’n groot huis of is er geen uitgebreide poetsbeurt nodig? Dan kun je aan twee uur genoeg hebben. Wil je het huis van onder tot boven grondig schoon hebben? In dat geval is het slim om een schoonmaakster voor drie of vier uur te boeken. Als je een keer een extra klus hebt of als je wilt dat de hulp iets langer blijft, is dat geen probleem. De schoonmakers uit Den Bosch zijn heel flexibel dus er is, in overleg, heel veel mogelijk. Het is handig om tijdens de eerste schoonmaakafspraak even samen het huis door te gaan. Je kunt dan aangeven wat voor jou prioriteit heeft en dan weet de huishoudelijke hulp precies wat hij of zij allemaal voor jou kan doen. Vergeet dan ook niet om te laten zien waar hij of zij de schoonmaakbenodigdheden kan vinden.

Boek je favoriete schoonmaakhulp uit Den Bosch

Helpling is dé manier om een ervaren en flexibele huishoudelijke hulp uit Den Bosch te vinden. De schoonmaakhulpen die via het platform werken, worden gemiddeld beoordeeld met 4,7 van de 5 sterren. Op de online pagina van de schoonmaker kun je zien hoe hij of zij persoonlijk wordt beoordeeld door voorgaande klanten. Via de app of website van Helpling kun je binnen een minuut een huishoudelijke hulp uit Den Bosch zoeken en boeken. Kijk op basis van jouw budget, locatie en wensen welke schoonmaker bij jou uit de buurt het beste met jou matcht.

Je regelt het in slechts een paar stappen:

  • Vul je postcode in en zie welke schoonmakers uit jouw buurt beschikbaar zijn
  • Geef je gewenste datum en tijdstip op
  • Bekijk en vergelijk de profielen van beschikbare schoonmakers
  • Boek je favoriete schoonmaakhulp uit Den Bosch
  • Betaal veilig online nadat de schoonmaak heeft plaatsgevonden

Als de boeking is gelukt, kun je de schoonmaakafspraak bekijken, wijzigen of annuleren op je persoonlijke account. Hier kun je ook betalingen inzien en structureren.

Heb je nog vragen over Helpling, de schoonmaakhulpen uit Den Bosch of over het boekingsproces? Vraag het onze medewerkers van de klantenservice. Zij zijn van maandag tot en met zaterdag te bereiken via de telefoon 085-8888338 of de mail [email protected]

Boek nu jouw vertrouwde huishoudelijke hulp