×
Hoe het werkt Prijzen Support

Hoe het werkt

1. Vul je postcode in
1. Enter your postcode

Vul je postcode in om hulpen in jouw buurt te zoeken.

Enter your postcode to check if we currently have cleaners in your area.

2. Kies jouw schoonmaakplan
2. Choose your cleaning plan

Kies wat bij jou past. Een wekelijkse, tweewekelijkse of een eenmalige schoonmaak.

Select a convenient cleaning plan based on your needs and we will match you with a local, vetted cleaner.

3. Betaal veilig online
3. Pay securely online

Je betaalt gemakkelijk en veilig online, en pas nadat de schoonmaak heeft plaatsgevonden.

You'll only pay after the cleaning has taken place, easily and securely online.

4. Een schoon huis
4. Enjoy a spotless home

Geniet van een schoon huis en laat een beoordeling achter over de hulp.

Enjoy a sparkling home and provide your feedback for constant quality improvement.

Schoonmaakster gezocht in Breda? Gemakkelijk en voordelig via Helpling

Helpling is dé online marktplaats voor het boeken van een schoonmaakhulp

Met een stressvolle baan, druk huishouden of moeilijke studie heb je maar weinig vrije tijd. De kostbare vrije uurtjes die er overblijven, besteed je natuurlijk het liefst aan leuke dingen en niet aan vervelende klusjes, zoals het schoonmaken van het huis. Gelukkig hebben we daar een oplossing voor! Via Helpling boek je heel eenvoudig een schoonmaakhulp uit Breda die graag jouw huishoudelijke klusjes overneemt.

De schoonmakers uit Breda die zich bij het platform hebben aangemeld, werken particulier, maar worden wel door Helpling getest op hun schoonmaakkennis en ervaring. Zo hebben de schoonmakers die via Helpling schoonmaken uiteenlopende achtergronden. Een groot deel heeft gewerkt in de thuiszorg of schoonmaaksector en sommigen hebben ervaring opgedaan door het runnen van een huishouden. Op basis van de beoordelingen van voorgaande klanten kun je zien hoe de schoonmakers uit Breda presteren. Dit kun je bekijken op de persoonlijke pagina en hier kun je ook checken of de schoonmaakhulp over een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) beschikt.

Binnen 60 seconden een schoonmaakster in Breda

Wat doet jouw hulp in jouw huis?

Wat de schoonmaakster uit Breda bij jou in huis doet? Dat is helemaal aan jou! Loop samen een rondje door het huis om de schoonmaakhulp te laten zien wat voor jou belangrijk is. Als je altijd verzekerd wilt zijn van een schoon huis kun je voor een vaste schoonmaker kiezen die wekelijks of tweewekelijks bij je langskomt. Een etentje op de planning staan en geen zin om schoon te maken de day after? Het is ook mogelijk om eenmalig een schoonmaker boeken! De huishoudelijke hulpen uit Breda die zich bij Helpling hebben aangemeld zijn ervaren en flexibel. Van wassen en strijken tot aan stofzuigen en dweilen: er is van alles mogelijk op het gebied van schoonmaken. Overleg met jouw hulp wat hij of zij allemaal voor jou kan doen en laat het weten wanneer je een extra taak voor de schoonmaker hebt. Het is erg makkelijk om contact op te nemen via de chatfunctie op het platform of via de telefoon.

Zoek en boek jouw schoonmaakmatch via Helpling

Check snel welke schoonmaker uit Breda er matcht met jouw wensen. Het boeken van een schoonmaakhulp via de website of app van Helpling is binnen 60 seconden gebeurd. De ervaren huishoudelijke hulpen uit Breda zijn flexibel en steken graag de handen uit de mouwen. Wist je dat de schoonmakers die hun schoonmaakdiensten via Helpling aanbieden gemiddeld een 4,8 uit 5 scoren?

Hoe werkt het?

  • Check de beschikbaarheid van huishoudelijke hulpen bij jou uit de buurt
  • Vul jouw gewenste datum en tijdstip in
  • Bekijk welke schoonmakers er matchen met jouw budget, locatie en wensen
  • Boek jouw favoriete schoonmaakhulp uit Breda
  • Betaal veilig en makkelijk online nadat de schoonmaak heeft plaatsgevonden

Als de boeking is gelukt, kun je deze inzien op je persoonlijke pagina. Het toevoegen, verzetten of annuleren van afspraken is erg eenvoudig via het online platform.

Heb je nog een vraag over Helpling of over de huishoudelijke hulpen uit Breda? Onze klantenservice helpt je graag! Onze medewerkers zijn zeven dagen per week beschikbaar via de telefoon 085-8888338 of de mail [email protected]

Dit zeggen onze klanten

Met vier kinderen thuis is er altijd wat te doen. Door de ondersteuning van Helpling heb ik weer tijd voor mijzelf.
Eindelijk is er in ons huis geen discussie meer wie er moet schoonmaken omdat we een wekelijkse boeking hebben gemaakt. Elke week komt er nu een vaste schoonmaakhulp via Helpling.
Ik vond het fijn dat ik bij mijn herhaalboeking een vaste hulp kon kiezen.
Esther
Den Haag
Kevin
Amsterdam
Darina
Leiden

Boek nu jouw vertrouwde schoonmaakhulp in Breda