Coronavirus (COVID-19): Actueel beleid Helpling
×
Hoe het werkt Prijzen Help

Hoe het werkt

1. Vul je postcode in
1. Enter your postcode

Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je postcode in te vullen

Enter your postcode to find cleaners available in your area

2. Kies je datum en tijd
2. Choose your preferred date

Kies de gewenste frequentie, duur, datum en tijd van je schoonmaak.

Select the preferred date, time and frequency of your clean

3. Selecteer hulpen die bij jou passen
3. Select the cleaners that suit your preferences

Je kan de profielen van de hulpen vergelijken en kiezen wat bij jou past

Compare cleaner profiles, prices and select who will receive your request

4. Verstuur je verzoeken
4. Send your booking request

De eerste hulp die accepteert komt bij jou schoonmaken

The first cleaner that accept the request will clean your home

Bij meer dan

100.000

huishoudens schoongemaakt

Meer dan

90%

heeft een regelmatige afspraak

Beoordeling van

4,7/5

sterren

In meer dan

50

steden beschikbaar

Jouw voordelen

Helpling’s marktplaats is transparant

Alle huishoudelijke hulpen op ons platform hebben een persoonlijke profiel waarmee zij zichzelf presenteren. In dit openbare profiel kun je beoordelingen van andere klanten bekijken en het uurtarief van de hulp zien. Daarnaast kunnen hulpen een foto, persoonlijke tekst, Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en referenties van eerdere klanten of werkgevers toevoegen. Hulpen bepalen hun eigen uurtarief, maar houden rekening met een minimum van €14,60.

Beheer je afspraken eenvoudig

Log in op de website of download de app voor een overzicht van je afspraken. Wanneer je een afspraak wilt toevoegen, verzetten of annuleren kun je dit eenvoudig zelf regelen. Via jouw account kun je ook contact opnemen met je huishoudelijke hulp. Er is onder andere een berichtenfunctie waarin je gemakkelijk berichten kan sturen die alleen zichtbaar zijn voor jou en de huishoudelijke hulp die jouw boekingsverzoeken heeft geaccepteerd.

Behulpzame klantenservice

Kom je ergens niet uit? Dan kun je terecht bij onze klantenservice. Wanneer je vaste hulp niet kan komen, gaan wij voor je op zoek naar een vervangende hulp. Zo hoef je geen schoonmaak te missen. De klantenservice biedt graag ondersteuning dus aarzel niet om contact met ons op te nemen als je een vraag of verzoek hebt. De klantenservice is telefonisch te bereiken op 085-8888338 van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 8.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur.

Boek je schoonmaker in Amsterdam-Zuidoost eenvoudig online

Schoonmaakster gezocht? Via Helpling gevonden!

Na een lange, drukke werkdag is er niks fijners dan thuiskomen en op de bank te kunnen ploffen. Om even niets te moeten doen en nergens aan te hoeven denken. Helaas zijn er thuis altijd weer een aantal verplichtingen die op ons wachten. Een daarvan is de schoonmaak van het huis. Omdat wij weten hoeveel tijd en moeite dat elke keer weer kost, hebben we een oplossing bedacht. Helpling is dé online marktplaats waar huishoudens en huishoudelijke hulpen uit Amsterdam-Zuidoost samenkomen. Je boekt heel eenvoudig en snel een schoonmaakhulp die jouw huishoudelijke taken van je kan overnemen. Alle hulpen die via Helpling werken, hebben een eigen profiel met persoonlijke informatie, beoordelingen van andere klanten en een uuratief. Op basis van je budget, locatie en wensen kun je via Helpling eenvoudig online een schoonmaker uit Amsterdam-Zuidoost vinden die bij jou en je huis past.

Jouw persoonlijke schoonmaakplan

Omdat elk huis weer anders is, hebben we bij Helpling geen standaard schoonmaakplan. Jij beslist zelf wat voor jou en je huis belangrijk is. Zet voor jezelf op een rijtje wat voor jou en je huis prioriteit heeft en bespreek dit met je huishoudelijke hulp. Het is handig om tijdens de eerste afspraak even samen een rondje door het huis te maken, zodat de hulp precies weet wat hij of zij voor jou kan doen. Van stofzuigen, strijken en poetsen tot aan dweilen, wassen en kasten afstoffen: de huishoudelijke hulpen uit Amsterdam-Zuidoost kunnen vanalles voor je doen. Maak een lijstje van taken die elke week afgevinkt kunnen worden en denk na over karweitjes die maar af en toe gedaan hoeven te worden. Dit zijn bijvoorbeeld klussen als het poetsen van de oven, lappen van de ramen en schoonmaken van de koelkast. Moet er een keer iets extra’s gedaan worden? Overleg het met je schoonmaakster. Via je account is het heel makkelijk om contact op te nemen met je schoonmaakhulp uit Amsterdam-Zuidoost. Hier kun je iemand ook langer inplannen als dat nodig is.

Huishoudelijke klusjes verleden tijd

Via Helpling vind je heel snel én eenvoudig een schoonmaker uit de buurt die bij je past. Geef je wensen op en zie direct online wie er beschikbaar zijn. Boek vandaag nog en de schoonmaak van je huis is voortaan verleden tijd. Wat is er nou fijner dan thuiskomen in een schoon en fris huis en er zelf niks meer aan hoeven te doen?

  • Geef je postcode op en ontdek de schoonmakers in Amsterdam-Zuidoost
  • Vul de gewenste frequentie, duur, dag en tijd van de schoonmaak in
  • Beoordeel jouw matches op basis van je budget, locatie en wensen
  • Boek jouw favoriete schoonmaakhulp uit Amsterdam-Zuidoost
  • Betaal veilig online, nadat de schoonmaakster is langsgeweest

Meer weten?

Vergeet na de schoonmaak ook niet om je huishoudelijke hulp te beoordelen! Dit kan op je persoonlijke account. Hier heb je ook de mogelijkheid om nieuwe afspraken in te plannen of afspraken te wijzigen en annuleren. Helpling is helemaal vrijblijvend dus dit is altijd mogelijk, of het nu gaat om een regelmatige of eenmalige boeking. Op je account kun je ook contact opnemen met je schoonmaakhulp uit Amsterdam-Zuidoost en vind je facturen terug van voltooide boekingen, handig voor de administratie. Heb je nog vragen over Helpling, de schoonmaakhulpen uit Amsterdam of over de betaling. Neem contact op met de medewerkers van onze klantenservice. We zijn van maandag tot en met zaterdag te bereiken via de telefoon op 085-8888338 of de mail via [email protected]

In deze stadsdelen kun je een huishoudelijke hulp uit Amsterdam boeken

FAQs

Wat is Helpling?

Helpling is een online marktplaats waarop huishoudelijke hulpen en huishoudens elkaar kunnen vinden. We zijn actief in 10 verschillende landen. Dat maakt ons de grootste online marktplaats voor huishoudelijke hulp diensten van Europa. Helpling is geen schoonmaakbedrijf, maar een platform dat particuliere schoonmakers koppelt aan huishoudens. Via ons platform boek je in slechts een aantal klikken een huishoudelijke hulp bij jou in de buurt. Voor schoonmakers is het makkelijker dan ooit om een vaste klantenkring op te bouwen. Alle hulpen hebben een profiel met klantenbeoordelingen, ervaring en de prijs die zij vragen. Het prikbord met briefjes in de supermarkt is niet meer nodig, vanaf nu vind je op basis van de duizenden beoordelingen eenvoudig de beste particuliere huishoudelijke hulp.

Hoe gaat de eerste schoonmaak?

Geen huis is hetzelfde en alle klanten zijn verschillend. Als jouw schoonmaker voor het eerst langskomt is het goed om even met elkaar af te stemmen. Alle hulpen hebben ervaring, maar zo kunnen zij beter naar jouw wens te werk gaan. Loop bij het eerste bezoek samen een rondje door het huis en geef aan wat je belangrijk vindt. Leg hierbij ook uit waar alle schoonmaakmiddelen en apparaten te vinden zijn. Heb je speciale voorkeuren of zijn er plekjes die extra aandacht nodig hebben? Bespreek deze voor de schoonmaak even met de hulp.

Wie zijn de huishoudelijke hulpen op het platform?

De huishoudelijke hulpen die werken via ons platform hebben uiteenlopende achtergronden. Een groot gedeelte heeft gewerkt in de thuiszorg of schoonmaaksector, anderen hebben hun ervaring opgedaan bij het runnen van hun gezin. Alle huishoudelijke hulpen hebben een uitgebreid screeningsproces doorlopen. Daarnaast moet iedere huishoudelijke hulp een kopie van een legitimatiebewijs opsturen. Een groot deel van de huishoudelijke hulpen is in het bezit van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). Dit is aangegeven in het openbare profiel van iedere huishoudelijke hulp. De beoordeling van klanten is ook belangrijk, alle hulpen hebben een eigen profiel waarop je reviews kunt lezen. Hulpen die werken via Helpling hebben een gemiddelde beoordeling 4,8/5 sterren.

Kan ik van huishoudelijke hulp wisselen?

Dat kan! Als je een wekelijkse of tweewekelijkse boeking maakt dan zorgen wij er in principe voor dat je altijd dezelfde, vaste huishoudelijke hulp krijgt. Mocht je willen wisselen van huishoudelijke dan kun je dit aanvragen via jouw Helpling-account. Wij nemen in dat geval contact met je op om je wensen te bespreken en zullen je voorstellen aan een nieuwe huishoudelijke hulp.

Wat kost een schoonmaak via Helpling?

De huishoudelijke hulpen op het platform bepalen zelf hun eigen uurtarief voor regelmatige boekingen en eenmalige boekingen. Deze prijs hangt vaak samen met de gemiddelde prijs in hun regio, de opgedane ervaring en het feit of zij bereid zijn om speciale klusjes in huis uit te voeren. Denk bijvoorbeeld aan strijken, ramen lappen of het doen van de was.

Wie zijn de hulpen en voor wie is Helpling?

De hulpen op ons platform zijn particulieren die huishoudelijk werk doen bij particulieren thuis. Wij maken gebruik van een derde partij genaamd 'Onfido' om de identiteit van de hulpen te controleren en om te checken of ze een werkvergunning voor Nederland hebben. Hulpen die werken via het Helpling platform doen dat als particulier en zijn direct bij het huishouden dienst. Dit is mogelijk door de Regeling Dienstverlening aan Huis. Met de Regeling Dienstverlening aan Huis kan een opdrachtgever iemand voor maximaal 3 dagen per week in dienst nemen voor werk in en om het huis. Alleen particulieren mogen gebruik maken van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Dit geldt zowel voor jou als voor je hulp. Bedrijven kunnen dus geen hulp vinden via het Helpling platform.

Boekingen kunnen uitsluitend online worden gemaakt. Heb je problemen met het plaatsen van een boeking? Laat het ons dan weten via 0858888338 of [email protected], wij helpen je graag.

Boek nu jouw vertrouwde huishoudelijke hulp