×
Hoe het werkt Prijzen Support

Hoe het werkt

1. Vul je postcode in
1. Enter your postcode

Vul je postcode in om hulpen in jouw buurt te zoeken.

Enter your postcode to check if we currently have cleaners in your area.

2. Kies jouw schoonmaakplan
2. Choose your cleaning plan

Kies wat bij jou past. Een wekelijkse, tweewekelijkse of een eenmalige schoonmaak.

Select a convenient cleaning plan based on your needs and we will match you with a local, vetted cleaner.

3. Betaal veilig online
3. Pay securely online

Je betaalt gemakkelijk en veilig online, en pas nadat de schoonmaak heeft plaatsgevonden.

You'll only pay after the cleaning has taken place, easily and securely online.

4. Een schoon huis
4. Enjoy a spotless home

Geniet van een schoon huis en laat een beoordeling achter over de hulp.

Enjoy a sparkling home and provide your feedback for constant quality improvement.

Huishoudelijke hulp gezocht in Amsterdam-Zuidoost? Gemakkelijk en voordelig via Helpling

Schoonmaakster gezocht? Via Helpling gevonden!

Na een lange, drukke werkdag is er niks fijners dan thuiskomen en op de bank te kunnen ploffen. Om even niets te moeten doen en nergens aan te hoeven denken. Helaas zijn er thuis altijd weer een aantal verplichtingen die op ons wachten. Een daarvan is de schoonmaak van het huis. Omdat wij weten hoeveel tijd en moeite dat elke keer weer kost, hebben we een oplossing bedacht. Helpling is dé online marktplaats waar huishoudens en huishoudelijke hulpen uit Amsterdam-Zuidoost samenkomen. Je boekt heel eenvoudig en snel een schoonmaakhulp die jouw huishoudelijke taken van je kan overnemen. Op basis van je budget, locatie en wensen kun je een schoonmaker uit Amsterdam-Zuidoost vinden die bij jou past.

De schoonmakers die via Helpling schoonmaken, zijn allemaal particulieren. Wij testen ze van tevoren op schoonmaakkennis en ervaring wanneer zij zich bij het platform aanmelden. Zo hebben de huishoudelijke hulpen uit Amsterdam-Zuidoost diverse achtergronden. Ze hebben ervaring opgedaan door onder andere te werken in de thuiszorg, een andere schoonmaakbaan of door het runnen van een eigen huishouden. Op de persoonlijke pagina van de schoonmaker uit Amsterdam-Zuidoost is te zien hoe hij of zij beoordeeld wordt. Je kunt reviews van klanten lezen en zien hoe de hulp scoort op diverse onderdelen. Daarnaast kun je op de persoonlijke pagina ook nagaan of de schoonmaakhulp in het bezit is van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Hiermee houden we de kwaliteit van het platform hoog en transparant.

Binnen 60 seconden een schoonmaakster in Amsterdam-Zuidoost

Hoe ziet jouw schoonmaakplan eruit?

Omdat elk huis weer anders is, hebben we bij Helpling geen standaard schoonmaakplan. Jij beslist zelf wat voor jou en je huis belangrijk is. Zet voor jezelf op een rijtje wat voor jou en je huis prioriteit heeft en bespreek dit met je huishoudelijke hulp. Het is handig om tijdens de eerste afspraak even samen een rondje door het huis te maken, zodat de hulp precies weet wat hij of zij voor jou kan doen.

Van stofzuigen, strijken en poetsen tot aan dweilen, wassen en kasten afstoffen: de huishoudelijke hulpen uit Amsterdam-Zuidoost kunnen (bijna) alles voor je doen. Maak een lijstje van taken die elke week afgevinkt kunnen worden en denk na over karweitjes die maar af en toe gedaan hoeven te worden. Dit zijn bijvoorbeeld klussen als het poetsen van de oven, lappen van de ramen en schoonmaken van de koelkast. Moet er een keer iets extra’s gedaan worden? Overleg het met je schoonmaakster. Via je account is het heel makkelijk om contact op te nemen met je schoonmaakhulp uit Amsterdam-Zuidoost. Hier kun je iemand ook langer inplannen als dat nodig is.

Huishoudelijke klusjes per direct verleden tijd

De schoonmaak van je huis was nog nooit zo snel én eenvoudig geregeld. Via Helpling kun je binnen een minuut een hulp uit Amsterdam-Zuidoost hebben gevonden. Geef jouw wensen op en bekijk welke schoonmakers bij jou uit de buurt er matchen. Boek vandaag nog een hulp en wie weet ben je per direct verlost van de iedere week terugkerende, huishoudelijke taken.

Zoek en boek binnen 60 seconden:

  • Geef je postcode op en ontdek de schoonmakers in Amsterdam-Zuidoost
  • Vul de gewenste frequentie, dag, tijd en duur van de schoonmaak in
  • Beoordeel jouw matches op basis van je budget, locatie en wensen
  • Boek de schoonmaakhulp uit Amsterdam-Zuidoost
  • Betaal veilig en makkelijk online, nadat de schoonmaak heeft plaatsgevonden

Vergeet na de schoonmaak ook niet om je huishoudelijke hulp te beoordelen! Dit kan op je persoonlijke account. Hier heb je ook de mogelijkheid om nieuwe afspraken in te plannen of afspraken te wijzigen en annuleren.

Heb je nog vragen over Helpling, de schoonmaakhulpen uit Amsterdam of over de betaling. Neem contact op met de medewerkers van onze klantenservice. We zijn van maandag tot en met zaterdag te bereiken via de telefoon op 085-8888338 of de mail via [email protected]

Dit zeggen onze klanten

Met vier kinderen thuis is er altijd wat te doen. Door de ondersteuning van Helpling heb ik weer tijd voor mijzelf.
Eindelijk is er in ons huis geen discussie meer wie er moet schoonmaken omdat we een wekelijkse boeking hebben gemaakt. Elke week komt er nu een vaste schoonmaakhulp via Helpling.
Ik vond het fijn dat ik bij mijn herhaalboeking een vaste hulp kon kiezen.
Esther
Den Haag
Kevin
Amsterdam
Darina
Leiden

Zoek direct een schoonmaker in Amsterdam-Zuidoost