Coronavirus (COVID-19): Actueel beleid Helpling
×
Hoe het werkt Prijzen Help

Hoe het werkt

1. Vul je postcode in
1. Enter your postcode

Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je postcode in te vullen

Enter your postcode to find cleaners available in your area

2. Kies je datum en tijd
2. Choose your preferred date

Kies de gewenste frequentie, duur, datum en tijd van je schoonmaak.

Select the preferred date, time and frequency of your clean

3. Selecteer hulpen die bij jou passen
3. Select the cleaners that suit your preferences

Je kan de profielen van de hulpen vergelijken en kiezen wat bij jou past

Compare cleaner profiles, prices and select who will receive your request

4. Verstuur je verzoeken
4. Send your booking request

De eerste hulp die accepteert komt bij jou schoonmaken

The first cleaner that accept the request will clean your home

Bij meer dan

100.000

huishoudens schoongemaakt

Meer dan

90%

heeft een regelmatige afspraak

Beoordeling van

4,7/5

sterren

In meer dan

50

steden beschikbaar

Jouw voordelen

Helpling’s marktplaats is transparant

Alle huishoudelijke hulpen op ons platform hebben een persoonlijke profiel waarmee zij zichzelf presenteren. In dit openbare profiel kun je beoordelingen van andere klanten bekijken en het uurtarief van de hulp zien. Daarnaast kunnen hulpen een foto, persoonlijke tekst, Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en referenties van eerdere klanten of werkgevers toevoegen. Hulpen bepalen hun eigen uurtarief, maar houden rekening met een minimum van €14,60.

Beheer je afspraken eenvoudig

Log in op de website of download de app voor een overzicht van je afspraken. Wanneer je een afspraak wilt toevoegen, verzetten of annuleren kun je dit eenvoudig zelf regelen. Via jouw account kun je ook contact opnemen met je huishoudelijke hulp. Er is onder andere een berichtenfunctie waarin je gemakkelijk berichten kan sturen die alleen zichtbaar zijn voor jou en de huishoudelijke hulp die jouw boekingsverzoeken heeft geaccepteerd.

Behulpzame klantenservice

Kom je ergens niet uit? Dan kun je terecht bij onze klantenservice. Wanneer je vaste hulp niet kan komen, gaan wij voor je op zoek naar een vervangende hulp. Zo hoef je geen schoonmaak te missen. De klantenservice biedt graag ondersteuning dus aarzel niet om contact met ons op te nemen als je een vraag of verzoek hebt. De klantenservice is telefonisch te bereiken op 085-8888338 van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 8.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur.

Hulp gezocht? Boek je schoonmaker in Amsterdam-Zuid eenvoudig online

Shoonmaker aangeboden in Amsterdam-Zuid

Met een stressvolle baan, een druk gezin of een combinatie hiervan, kunnen de huishoudelijke klusjes er nog wel eens bij inschieten. Je hebt namelijk wel belangrijkere of leukere dingen te doen. Kan jij wel wat hulp in de huishouding gebruiken? Helpling helpt je daarbij! Dit is dé online marktplaats waar huishoudens en huishoudelijke hulpen uit Amsterdam-Zuid samenkomen. Via de app of de website boek je heel eenvoudig een schoonmaker uit de buurt die de schoonmaak van het huis van jou kan overnemen. Of je nu in Buitenveldert, Oud-Zuid of de Rivierenbuurt woont, er is een ruim aanbod van ervaren schoonmakers in Amsterdam-Zuid die graag aan de slag gaan met de schoonmaak van jouw huis. Bekijk en vergelijk de profielen van schoonmakers uit Amsterdam-Zuid en kies de hulp die het beste aansluit bij jouw wensen en budget.

Maak de schoonmaak naar jouw wens

Helpling helpt je bij het vinden van een schoonmaakhulp in Amsterdam-Zuid, maar jij maakt zelf alle keuzes. Zo werken we niet met een vast schoonmaakplan: jij bepaalt wat de schoonmaker voor je doet in huis. Als de schoonmaakster uit Amsterdam-Zuid voor de eerste keer komt schoonmaken, is het handig om samen een schoonmaakplan op te stellen. Loop samen het huis door, zodat de hulp precies weet wat er allemaal gedaan kan worden en wat voor jou belangrijk is. Ga voor een regelmatige boeking als je iedere week verzekerd wilt zijn van een schoon en fris huis. Je wordt dan gekoppeld aan een vaste schoonmaker uit Amsterdam-Zuid die precies weet wat er gedaan moet worden in huis. Als je een keer, naast gewone taken als afstoffen, dweilen en schoonmaken van de toilet, een extra klus hebt, kun je dit bij de schoonmaker aangeven en hem of haar iets langer boeken. Jij beslist ook wanneer de schoonmaak plaatsvindt. Tip: plan de hulp in als je aan het werk bent. Hoe fijn is het om na een lange werkdag lekker thuis te komen in een schoon huis?

Schoon en fris (t)huis

Helpling is dé online marktplaats voor het vinden van een huishoudelijke hulp in Amsterdam-Zuid. Maar hoe weet je nou of je een goede schoonmaker boekt? Bekijk en vergelijk de profielen van de beschikbare schoonmakers. Door de beoordelingen van andere klanten en de persoonlijke informatie van de hulp krijg je een beter beeld van de schoonmaker die je in huis haalt. Kijk direct wie er bij jou in de buurt beschikbaar zijn en houd voortaan tijd over voor leuke dingen.

  • Voer je postcode in en zie welke schoonmakers er in Amsterdam-Zuid beschikbaar zijn
  • Kies voor een regelmatige of eenmalige schoonmaak
  • Geef de gewenste dag, tijdstip en duur van de schoonmaak op
  • Bekijk de huishoudelijke hulpen die matchen met jouw budget en wensen
  • Selecteer je favoriete schoonmaakhulpen en wij vinden een match
  • Betaal na de schoonmaak veilig en gemakkelijk online

Online account

Wanneer de boeking is gelukt, ontvang je een boekingsbevestiging. Je kunt vervolgens op je persoonlijke pagina afspraken inzien en eventueel wijzigen of annuleren als dat nodig is: Helpling is helemaal vrijblijvend dus dit is te alle tijde mogelijk. Daarnaast kun je via je online account ook al je facturen bekijken. ben je niet tevreden met je schoonmaker? We helpen je graag bij het vinden van een nieuwe, passende schoonmaakster uit Amsterdam-Zuid. Zijn er verder nog dingen onduidelijk of wil je meer weten over Helpling, de hulpen of het boekingsproces? Vraag het de medewerkers van onze klantenservice! Zij zijn van maandag tot en met zaterdag te bereiken via de telefoon of de mail op [email protected]

In deze stadsdelen kun je een huishoudelijke hulp uit Amsterdam boeken

FAQs

Wat is Helpling?

Helpling is een online marktplaats waarop huishoudelijke hulpen en huishoudens elkaar kunnen vinden. We zijn actief in 10 verschillende landen. Dat maakt ons de grootste online marktplaats voor huishoudelijke hulp diensten van Europa. Helpling is geen schoonmaakbedrijf, maar een platform dat particuliere schoonmakers koppelt aan huishoudens. Via ons platform boek je in slechts een aantal klikken een huishoudelijke hulp bij jou in de buurt. Voor schoonmakers is het makkelijker dan ooit om een vaste klantenkring op te bouwen. Alle hulpen hebben een profiel met klantenbeoordelingen, ervaring en de prijs die zij vragen. Het prikbord met briefjes in de supermarkt is niet meer nodig, vanaf nu vind je op basis van de duizenden beoordelingen eenvoudig de beste particuliere huishoudelijke hulp.

Hoe gaat de eerste schoonmaak?

Geen huis is hetzelfde en alle klanten zijn verschillend. Als jouw schoonmaker voor het eerst langskomt is het goed om even met elkaar af te stemmen. Alle hulpen hebben ervaring, maar zo kunnen zij beter naar jouw wens te werk gaan. Loop bij het eerste bezoek samen een rondje door het huis en geef aan wat je belangrijk vindt. Leg hierbij ook uit waar alle schoonmaakmiddelen en apparaten te vinden zijn. Heb je speciale voorkeuren of zijn er plekjes die extra aandacht nodig hebben? Bespreek deze voor de schoonmaak even met de hulp.

Wie zijn de huishoudelijke hulpen op het platform?

De huishoudelijke hulpen die werken via ons platform hebben uiteenlopende achtergronden. Een groot gedeelte heeft gewerkt in de thuiszorg of schoonmaaksector, anderen hebben hun ervaring opgedaan bij het runnen van hun gezin. Alle huishoudelijke hulpen hebben een uitgebreid screeningsproces doorlopen. Daarnaast moet iedere huishoudelijke hulp een kopie van een legitimatiebewijs opsturen. Een groot deel van de huishoudelijke hulpen is in het bezit van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). Dit is aangegeven in het openbare profiel van iedere huishoudelijke hulp. De beoordeling van klanten is ook belangrijk, alle hulpen hebben een eigen profiel waarop je reviews kunt lezen. Hulpen die werken via Helpling hebben een gemiddelde beoordeling 4,8/5 sterren.

Kan ik van huishoudelijke hulp wisselen?

Dat kan! Als je een wekelijkse of tweewekelijkse boeking maakt dan zorgen wij er in principe voor dat je altijd dezelfde, vaste huishoudelijke hulp krijgt. Mocht je willen wisselen van huishoudelijke dan kun je dit aanvragen via jouw Helpling-account. Wij nemen in dat geval contact met je op om je wensen te bespreken en zullen je voorstellen aan een nieuwe huishoudelijke hulp.

Wat kost een schoonmaak via Helpling?

De huishoudelijke hulpen op het platform bepalen zelf hun eigen uurtarief voor regelmatige boekingen en eenmalige boekingen. Deze prijs hangt vaak samen met de gemiddelde prijs in hun regio, de opgedane ervaring en het feit of zij bereid zijn om speciale klusjes in huis uit te voeren. Denk bijvoorbeeld aan strijken, ramen lappen of het doen van de was.

Wie zijn de hulpen en voor wie is Helpling?

De hulpen op ons platform zijn particulieren die huishoudelijk werk doen bij particulieren thuis. Wij maken gebruik van een derde partij genaamd 'Onfido' om de identiteit van de hulpen te controleren en om te checken of ze een werkvergunning voor Nederland hebben. Hulpen die werken via het Helpling platform doen dat als particulier en zijn direct bij het huishouden dienst. Dit is mogelijk door de Regeling Dienstverlening aan Huis. Met de Regeling Dienstverlening aan Huis kan een opdrachtgever iemand voor maximaal 3 dagen per week in dienst nemen voor werk in en om het huis. Alleen particulieren mogen gebruik maken van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Dit geldt zowel voor jou als voor je hulp. Bedrijven kunnen dus geen hulp vinden via het Helpling platform.

Boekingen kunnen uitsluitend online worden gemaakt. Heb je problemen met het plaatsen van een boeking? Laat het ons dan weten via 0858888338 of [email protected], wij helpen je graag.

Boek nu jouw vertrouwde huishoudelijke hulp