Meteen naar de inhoud

Vind de huishoudelijke hulp in Amsterdam-West die bij jou past

Error

Vind binnen enkele minuten de huishoudelijke hulp die bij jou past.

1. Vul je postcode in

Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je postcode in te vullen.

2. Kies je datum en tijd

Kies de gewenste frequentie, duur, datum en tijd van je schoonmaak.

3. Selecteer hulpen die bij jou passen

Je kan de profielen van de hulpen vergelijken en kiezen wat bij jou past

Error

Beheer alles vanuit je Helpling App.

Het beheren van je schoonmaakafspraken, extra schoonmaaktaken en communicatie met je schoonmaker was nog nooit zo eenvoudig en handig met onze Helpling-app. Zoek en vind een schoonmaker in de buurt voor slechts € 34,90 eenmalige bemiddelingskosten. Open de app, selecteer je gewenste datum en tijdslot, vergelijk ervaring en beoordelingen, en vind jouw ideale schoonmaker.

Bij meer dan

100.000

huishoudens schoongemaakt

Meer dan

90%

heeft een regelmatige afspraak

Beoordeling van

4,7/5

sterren

In meer dan

50

steden beschikbaar

Jouw voordelen

Helpling’s marktplaats is transparant

Alle schoonmakers op ons platform hebben een persoonlijk profiel waarin zij zichzelf presenteren. In dit openbare profiel kun je beoordelingen van andere huishoudens bekijken en het uurtarief van de schoonmaker zien. Daarnaast kunnen schoonmakers in hun profiel een foto, persoonlijke tekst, Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en referenties van eerdere klanten of werkgevers toevoegen. De schoonmakers werkzaam via het platform bepalen hun eigen uurtarief, maar houden rekening met een minimum van € 14.00.

Beheer je afspraken eenvoudig

Log in op de website of download de app voor een overzicht van je afspraken. Wanneer je een afspraak wilt toevoegen, verzetten of annuleren kun je dit eenvoudig zelf regelen. Via jouw account kun je ook contact opnemen met je schoonmaker. Er is onder andere een berichtenfunctie waarin je gemakkelijk berichten kan sturen die alleen zichtbaar zijn voor jou en de schoonmaker die jouw boekingsverzoeken heeft geaccepteerd.

Behulpzame klantenservice

Kom je ergens niet uit? Dan kun je terecht bij onze klantenservice. Ons team biedt graag ondersteuning bij vragen of problemen, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen als je een vraag of verzoek hebt. Je kunt onze klantenservice bereiken via contact@helpling.nl of via 085 8888 338. Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur. Op feestdagen kunnen de openingstijden afwijken. Aangepaste openingstijden vind je hier.

Schoonmaker nodig in Amsterdam-Zuid?

Het is iets wat iedere week moet gebeuren en waar je iedere week weer tegenop ziet: de schoonmaak van je huis. Een erg vervelende klus, zeker als je de handen vol hebt aan een gezin of lange dagen maakt op je werk. Gelukkig heeft Helpling daar iets voor bedacht! Via deze online marktplaats komen schoonmakers en huishoudens uit Amsterdam-Zuid samen. Op het platform vind je een ruim aanbod van schoonmaakhulpen die jouw huishoudelijke klusjes kunnen overnemen. Om de kwaliteit van het platform hoog en transparant te houden, maken we gebruik van een beoordelingssysteem. Je vindt de beoordelingen van andere klanten terug op het persoonlijke profiel van de schoonmaker, waar je eveneens kan zien of de hulp over een Verklaring Omtrent Gedrag beschikt. Bekijk en vergelijk profielen en boek de schoonmaker uit Amsterdam-Zuid die bij jou past.

Jouw perfecte schoonmaak

Wie, wat, waar en wanneer? Dat bepaal jij! Ieder huis en ieder huishouden is anders en dus is ook iedere schoonmaak anders. Je boekt een schoonmaakhulp uit Amsterdam-Zuid op het moment dat het jou uitkomt voor de huishoudelijke klusjes die jij graag gedaan wilt hebben. Of het nu gaat om het poetsen van de wc, afstoffen van de kasten, strijken van de was, lappen van de ramen of stofzuigen van de vloer. De schoonmakers in Amsterdam-Zuid zijn flexibel dus er is heel veel mogelijk! Loop tijdens de eerste schoonmaakafspraak met je hulp het huis door en geef aan wat er allemaal gedaan kan worden. Op deze manier weet de schoonmaker precies wat voor jou allemaal belangrijk is. Laat hem of haar ook zien waar jouw schoonmaakbenodigdheden te vinden zijn, want deze hoeven de hulpen zelf niet mee te nemen. Heb je naast de vaste schoonmaaktaken een keer een extra klus of wil je dat de schoonmaakhulp wat langer blijft? Overleg het met je hulp en verleng je schoonmaakafspraak voor een keertje.

Boek online huishoudelijke hulp in Amsterdam

Dankzij Helpling ben je voortaan geen uren meer kwijt aan de schoonmaak van je huis, maar kost het je alleen nog een minuut voor het boeken van een hulp. Niks fijner dan thuiskomen in een schoon en fris huis, zonder dat het enige tijd en moeite vergt. Heb je een goed gevoel over jouw schoonmaker? Geef hem of haar de huissleutel zodat de hulp ook aan de slag kan als jij aan het werk bent bijvoorbeeld.

Meer weten?

Nadat de boeking gelukt is, kun je de afspraak op jouw persoonlijke pagina inzien. Helpling is helemaal vrijblijvend dus het wijzigen, verzetten of annuleren van een afspraak is altijd mogelijk, of het nu gaat om een regelmatige of eenmalige boeking. Op je account kun je ook contact opnemen met je schoonmaakhulp uit Amsterdam-Zuid en vind je facturen terug van voltooide boekingen, handig voor de administratie. Heb je nog vragen over bijvoorbeeld Helpling, de schoonmakers in Amsterdam-Zuid of het boekingsproces? Neem contact op met de medewerkers van onze klantenservice, want die helpen je graag. Ze zijn van maandag tot en met vrijdag te bereiken via 085-8888338 of contact@helpling.

FAQs

Helpling is dé online plek waar huishoudens en schoonmakers elkaar vinden. Via onze website en app heb je binnen enkele minuten een schoonmaker gevonden bij jou in de buurt, die voldoet aan jouw eisen en wensen. Wil je als zelfstandig schoonmaker op een efficiënte manier je klantenkring uitbreiden? Dan biedt Helpling de oplossing. Bepaal zelf je prijs, je werkdagen en -tijden, en bouw referenties op met ons ingebouwd beoordelingssysteem.

Helpling is momenteel actief in Nederland, Duitsland, Zwitzerland, Frankrijk, Italië, het Verenigd Koningrijk, Ierland, Singapore en de Emiraten.

De huishoudelijke hulpen die je kan vinden via Helpling werken als als particulier op een zelfstandige basis via het platform. Een groot deel van de schoonmakers heeft ervaring en hoge hygiënestandaard opgedaan in de thuiszorg of schoonmaaksector, maar ook zeker in hun eigen huis en persoonlijke omgeving. De schoonmakers hebben uiteenlopende achtergronden, maar allemaal een hart voor hygiëne. Wanneer schoonmakers zich aanmelden bij Helpling controleren we hun ID-bewijs. Ook bezit een groot deel van de schoonmakers een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Je ziet dit terug in het profiel van de schoonmaker, net als hun beoordeling en referenties van de klanten waar ze hebben gewerkt. Gemiddeld scoren schoonmakers die zich hebben aangesloten bij Helping 4.8/5 sterren!

Wanneer je als klant een huishoudelijke hulp zoekt via Helpling Select, kies je een hulp die, volgens de Nederlandse wetgeving, huishoudelijke werkzaamheden verricht op basis van een arbeidsovereenkomst onder toepassing van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Dit betekent dat een opdrachtgever – een particulier huishouden – iemand anders voor maximaal 4 dagen per week in dienst kan nemen voor werk in en om het huis. Als huishouden wordt je, nadat je het boekingsverzoek hebt geaccepteerd, dus werkgever van de huishoudelijke hulp. Officieel betekent dit dat je alleen de relatie kunt beëindigen in overleg of met een legitieme reden. Ook geldt een opzegtermijn bij beëindiging van de arbeidsovereenkomst. Je kunt ervoor kiezen om afspraken vast te leggen. De rijksoverheid heeft een modelcontract beschikbaar gesteld waar je gebruik van kunt maken. Wij hebben het modelcontract toegevoegd aan onze Algemene Voorwaarden, zodat je deze kunt gebruiken.

Wanneer je op en na 14 juni een nieuwe boeking maakt voor een schoonmaak dan betaal je €34,90 bemiddelingskosten. Schoonmakers die werken via het platform bepalen zelf hun uurtarief. Doorgaans schommelt het uurtarief tussen de €14-€20 per uur, afhankelijk van ervaring en ratings. Je betaalt de schoonmaker vanaf die datum direct uit, dit gaat niet meer de automatische incasso via Helpling. We adviseren om betalingen te doen via een betaalverzoek of bank overboeking.

Helpling heeft een verzekering voor materiële schade. Gaat er iets kapot door toedoen van de schoonmaker, dan kun je aanspraak maken op deze schadeverzekering die schades dekt tot €5.000.000. Er is wel een eigen risico van €25 opgenomen in de voorwaarden. Als huishouden en dus werkgever van jouw hulp, hoor je te zorgen voor een veilige werkomgeving. Mocht er letsel ontstaan door een onveilige werkomgeving, dan ben jij als werkgever verantwoordelijk voor de geleden schade.

Vul op de website je postcode in om het boekingsproces te starten. Vul daarna de details in van je verzoek zoals de datum, tijd, duur van de schoonmaak. Dan komen de profielen van de schoonmakers te voorschijn bij jouw in de buurt en die beschikbaar zijn. Hier kan je de schoonmaker(s) van jouw voorkeur selecteren. Het is aan te raden om meerdere hulpen te selecteren om de kans op een match te vergroten.

Wanneer het niet lukt om je verzoek te matchen aan de hulpen van jouw keuze, dan neemt iemand van het Support team contact me je op. Wij kunnen dan proberen alsnog een match voor je te vinden. Alsnog geen succes? Dan betalen we het bedrag aan je terug.

Als jullie gematched zijn dan kunnen jullie via de chat in de Helpling app communiceren. Jullie kunnen gezamenlijk bespreken of jullie dit bijvoorbeeld liever via WhatsApp of email doen.

Het huishouden zorgt voor de schoonmaakmiddelen en -materialen. Het kan zijn dat diegene die bij je komt schoonmaken een voorkeur heeft voor een bepaald merk of schoonmaakitem. We zien vaak dat dit een mooi onderwerp is om te bespreken tussen het huishouden en de schoonmaker.

Elk huishouden is anders. Voorafgaand aan de eerste schoonmaak is het goed om met elkaar af te stemmen wat er moet gebeuren en wat je wensen zijn. We adviseren om tijdens het eerste bezoek een rondje door het huis te lopen en per ruimte bijzonderheden en specifieke wensen aan te geven. Leg ook uit waar alle schoonmaakmiddelen en -materialen te vinden zijn.

Het is verstandig om de eerste schoonmaakbeurt van je boekingsreeks thuis te zijn om kennis te maken en jouw schoonmaker wegwijs te maken in huis. Sommige huishoudens kiezen ervoor om hun schoonmaker een reservesleutel te geven, maar deze beslissing is gebaseerd op individuele voorkeuren. Houd er rekening mee dat Helpling geen deel uitmaakt van het sleutel afhandelingsproces.

Wij vragen de huishoudelijke hulpen die werken via ons platform altijd om zelf contact met jou op te nemen in het geval van afwezigheid of ziekte. Zo kunnen jullie samen kijken naar de mogelijkheden voor bijvoorbeeld een nieuwe afspraak. Als je wil dat er op korte termijn een vervangende hulp komt kun je contact opnemen met onze klantenservice om een korte termijn verzoek uit te zetten. Heb je een wekelijkse of tweewekelijkse afspraak ingepland met je huishoudelijke hulp? Houd er dan rekening mee dat jij als werkgever een verplichting tot doorbetaling hebt bij ziekte van maximaal 6 weken, tegen minimaal 70% procent van het loon of het minimumloon.

Aanvullende vragen?

Bekijk ons hulpportaal .