×
Hoe het werkt Prijzen Support

Hoe het werkt

1. Vul je postcode in
1. Enter your postcode

Vul je postcode in om hulpen in jouw buurt te zoeken.

Enter your postcode to check if we currently have cleaners in your area.

2. Kies jouw schoonmaakplan
2. Choose your cleaning plan

Kies wat bij jou past. Een wekelijkse, tweewekelijkse of een eenmalige schoonmaak.

Select a convenient cleaning plan based on your needs and we will match you with a local, vetted cleaner.

3. Betaal veilig online
3. Pay securely online

Je betaalt gemakkelijk en veilig online, en pas nadat de schoonmaak heeft plaatsgevonden.

You'll only pay after the cleaning has taken place, easily and securely online.

4. Een schoon huis
4. Enjoy a spotless home

Geniet van een schoon huis en laat een beoordeling achter over de hulp.

Enjoy a sparkling home and provide your feedback for constant quality improvement.

Huishoudelijke hulp gezocht in Amsterdam-Zuid? Gemakkelijk en voordelig via Helpling

Ervaren en flexibele schoonmakers aangeboden in Amsterdam-Zuid

Met een stressvolle baan, een druk gezin of een combinatie hiervan, kunnen de huishoudelijke klusjes er nog wel eens bij inschieten. Je hebt namelijk wel belangrijkere of leukere dingen te doen. Kan jij wel wat hulp in de huishouding gebruiken? Helpling helpt je daarbij! Dit is dé online marktplaats waar huishoudens en huishoudelijke hulpen uit Amsterdam-Zuid samenkomen. Via de app of de website boek je heel eenvoudig een schoonmaakster uit de buurt die de schoonmaak van het huis van jou kan overnemen. Of je nu in Buitenveldert, Oud-Zuid of de Rivierenbuurt woont; er is een ruim aanbod van ervaren schoonmakers in Amsterdam-Zuid die graag aan de slag gaan met de schoonmaak.

De schoonmaakhulpen uit Amsterdam-Zuid werken particulier via Helpling. Wanneer zij zich op het platform aanmelden, checken wij altijd even hun schoonmaakkennis en ervaring. Zo hebben de schoonmakers ervaring door werk in de thuiszorg en schoonmaaksector of door het runnen van een eigen huishouden. Naast ervaring zijn de prestaties van de huishoudelijke hulp ook belangrijk. Op de persoonlijke pagina van de schoonmaker zie je hoe hij of zij door voorgaande klanten beoordeeld is. Daarnaast zie je hier ook of de schoonmaakster uit Amsterdam-Zuid in het bezit is van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Op deze manier houden we de kwaliteit van het platform hoog en transparant.

Binnen 60 seconden een schoonmaakster in Amsterdam-Zuid

Maak de schoonmaak naar jouw wens

Helpling helpt je bij het vinden van een schoonmaakhulp in Amsterdam-Zuid, maar jij maakt zelf alle keuzes. Zo is het aan jouzelf welke schoonmaker je kiest uit een ruim aanbod van schoonmakers in Amsterdam-Zuid. Op de persoonlijke pagina van de huishoudelijke hulp kun je zien wat het uurtarief is, hoe hij of zij beoordeeld wordt door andere klanten en of de hulp in het bezit is van een VOG. Daarnaast bepaal jij ook wat de schoonmaakhulp voor je doet in huis. Als je voor een vaste schoonmaakster uit Amsterdam-Zuid kiest, is het handig om samen een schoonmaakplan op te stellen. Loop samen het huis door, zodat de hulp precies weet wat er allemaal gedaan kan worden en wat voor jou belangrijk is. Als je een keer, naast de gewone schoonmaakroutine, een extra klus hebt, kun je dit bij de schoonmaker aangeven en hem of haar iets langer boeken. Jij beslist ook wanneer de schoonmaak plaatsvindt. Boek de schoonmaakster uit Amsterdam-Zuid op het moment dat jou het beste uitkomt. Je kiest zelf welke dag de schoonmaker langskomt, of dat (twee)wekelijks of eenmalig is, hoe laat hij of zij komt schoonmaken en voor hoeveel uur dat is. Op basis van al deze opties krijg je te zien welke schoonmaakhulpen uit Amsterdam-Zuid er met jou matchen.

Tip: plan de hulp in als je aan het werk bent. Hoe fijn is het om na een lange werkdag lekker thuis te komen in een schoon huis? Het is overigens wel belangrijk dat je tijdens de eerste afspraak thuis bent, zodat je de huishoudelijke hulp kunt ontmoeten en je jouw wensen kunt doorspreken.

Een schoon en fris huis in Amsterdam-Zuid dankzij Helpling

Helpling is dé online marktplaats voor het vinden van een huishoudelijke hulp in Amsterdam-Zuid. Maar hoe weet je nou of je een ervaren en flexibele schoonmaker boekt? Check van tevoren de reviews van de schoonmaakhulp. Door middel van het beoordelingssysteem kun je precies zien hoe voorgaande klanten de huishoudelijke hulp hebben beoordeeld.

Met behulp van Helpling ben je geen uren meer kwijt aan de schoonmaak van je huis. Het kost je voortaan nog maar slechts een minuut om de schoonmaak geregeld te hebben.

Boek in een paar stappen een huishoudelijke hulp uit Amsterdam-Zuid:

  • Vul je postcode in en zie welke schoonmakers er in Amsterdam-Zuid beschikbaar zijn
  • Geef de gewenste dag, tijdstip en duur van de schoonmaak op
  • Bekijk de huishoudelijke hulpen die matchen met jouw budget en wensen
  • Selecteer je favoriete schoonmaakhulpen en wij vinden een match
  • Betaal veilig online nadat de schoonmaak heeft plaatsgevonden

Wanneer de boeking is gelukt, ontvang je een boekingsbevestiging. Je kunt vervolgens op je persoonlijke pagina afspraken inzien en eventueel wijzigen of annuleren als dat nodig is. Het is ook mogelijk om hier, na de schoonmaak, je huishoudelijke hulp te beoordelen. Daarnaast kun je via je online account ook al je facturen bekijken.

Zijn er nog dingen onduidelijk of wil je meer weten over Helpling? Vraag het de medewerkers van onze klantenservice! Zij zijn van maandag tot en met zaterdag te bereiken via de telefoon of de mail op [email protected]

Dit zeggen onze klanten

Met vier kinderen thuis is er altijd wat te doen. Door de ondersteuning van Helpling heb ik weer tijd voor mijzelf.
Eindelijk is er in ons huis geen discussie meer wie er moet schoonmaken omdat we een wekelijkse boeking hebben gemaakt. Elke week komt er nu een vaste schoonmaakhulp via Helpling.
Ik vond het fijn dat ik bij mijn herhaalboeking een vaste hulp kon kiezen.
Esther
Den Haag
Kevin
Amsterdam
Darina
Leiden

Zoek direct een schoonmaker in Amsterdam-Zuid