×
Hoe het werkt Prijzen Help

Hoe het werkt

1. Vul je postcode in
1. Enter your postcode

Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je postcode in te vullen

Enter your postcode to find cleaners available in your area

2. Kies je datum en tijd
2. Choose your preferred date

Kies de gewenste frequentie, duur, datum en tijd van je schoonmaak.

Select the preferred date, time and frequency of your clean

3. Selecteer hulpen die bij jou passen
3. Select the cleaners that suit your preferences

Je kan de profielen van de hulpen vergelijken en kiezen wat bij jou past

Compare cleaner profiles, prices and select who will receive your request

4. Verstuur je verzoeken
4. Send your booking request

De eerste hulp die accepteert komt bij jou schoonmaken

The first cleaner that accept the request will clean your home

Bij meer dan

100.000

huishoudens schoongemaakt

Meer dan

90%

heeft een regelmatige afspraak

Beoordeling van

4,7/5

sterren

In meer dan

50

steden beschikbaar

Jouw voordelen

Helpling’s marktplaats is transparant

Alle huishoudelijke hulpen op ons platform hebben een persoonlijke profiel waarmee zij zichzelf presenteren. In dit openbare profiel kun je beoordelingen van andere klanten bekijken en het uurtarief van de hulp zien. Daarnaast kunnen hulpen een foto, persoonlijke tekst, Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en referenties van eerdere klanten of werkgevers toevoegen. Hulpen bepalen hun eigen uurtarief, maar houden rekening met een minimum van €14,60.

Beheer je afspraken eenvoudig

Log in op de website of download de app voor een overzicht van je afspraken. Wanneer je een afspraak wilt toevoegen, verzetten of annuleren kun je dit eenvoudig zelf regelen. Via jouw account kun je ook contact opnemen met je huishoudelijke hulp. Er is onder andere een berichtenfunctie waarin je gemakkelijk berichten kan sturen die alleen zichtbaar zijn voor jou en de huishoudelijke hulp die jouw boekingsverzoeken heeft geaccepteerd.

Behulpzame klantenservice

Kom je ergens niet uit? Dan kun je terecht bij onze klantenservice. Wanneer je vaste hulp niet kan komen, gaan wij voor je op zoek naar een vervangende hulp. Zo hoef je geen schoonmaak te missen. De klantenservice biedt graag ondersteuning dus aarzel niet om contact met ons op te nemen als je een vraag of verzoek hebt. De klantenservice is telefonisch te bereiken op 085-8888338 van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 8.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur.

Boek je schoonmaker in Amsterdam-West eenvoudig online

Schoonmaker nodig in Amsterdam-West?

Het is iets wat iedere week moet gebeuren en waar je iedere week weer tegenop ziet: de schoonmaak van je huis. Een erg vervelende klus, zeker als je de handen vol hebt aan een gezin of lange dagen maakt op je werk. Gelukkig heeft Helpling daar iets voor bedacht! Via deze online marktplaats komen schoonmakers en huishoudens uit Amsterdam-West samen. Op het platform vind je een ruim aanbod van schoonmaakhulpen die jouw huishoudelijke klusjes kunnen overnemen. Om de kwaliteit van het platform hoog en transparant te houden, maken we gebruik van een beoordelingssysteem. Je vindt de beoordelingen van andere klanten terug op het persoonlijke profiel van de schoonmaker, waar je eveneens kan zien of de hulp over een Verklaring Omtrent Gedrag beschikt. Bekijk en vergelijk profielen en boek de schoonmaker uit Amsterdam-West die bij jou past.

Jouw perfecte schoonmaak

Wie, wat, waar en wanneer? Dat bepaal jij! Ieder huis en ieder huishouden is anders en dus is ook iedere schoonmaak anders. Je boekt een schoonmaakhulp uit Amsterdam-West op het moment dat het jou uitkomt voor de huishoudelijke klusjes die jij graag gedaan wilt hebben. Of het nu gaat om het poetsen van de wc, afstoffen van de kasten, strijken van de was, lappen van de ramen of stofzuigen van de vloer. De schoonmakers in Amsterdam-West zijn flexibel dus er is heel veel mogelijk! Loop tijdens de eerste schoonmaakafspraak met je hulp het huis door en geef aan wat er allemaal gedaan kan worden. Op deze manier weet de schoonmaker precies wat voor jou allemaal belangrijk is. Laat hem of haar ook zien waar jouw schoonmaakbenodigdheden te vinden zijn, want deze hoeven de hulpen zelf niet mee te nemen. Heb je naast de vaste schoonmaaktaken een keer een extra klus of wil je dat de schoonmaakhulp wat langer blijft? Overleg het met je hulp en verleng je schoonmaakafspraak voor een keertje.

Boek online huishoudelijke hulp in Amsterdam

Dankzij Helpling ben je voortaan geen uren meer kwijt aan de schoonmaak van je huis, maar kost het je alleen nog een minuut voor het boeken van een hulp. Niks fijner dan thuiskomen in een schoon en fris huis, zonder dat het enige tijd en moeite vergt. Heb je een goed gevoel over jouw schoonmaker? Geef hem of haar de huissleutel zodat de hulp ook aan de slag kan als jij aan het werk bent bijvoorbeeld.

  • Geef je postcode op om te zien welke schoonmakers er in de buurt beschikbaar zijn
  • Vul de gewenste frequentie, duur, dag en tijd van de schoonmaak in
  • Vergelijk de verschillende schoonmakers
  • Boek jouw favoriete schoonmaakhulp uit Amsterdam-West
  • Betaal veilig online, nadat de schoonmaakster is langsgeweest

Meer weten?

Nadat de boeking gelukt is, kun je de afspraak op jouw persoonlijke pagina inzien. Helpling is helemaal vrijblijvend dus het wijzigen, verzetten of annuleren van een afspraak is altijd mogelijk, of het nu gaat om een regelmatige of eenmalige boeking. Op je account kun je ook contact opnemen met je schoonmaakhulp uit Amsterdam-West en vind je facturen terug van voltooide boekingen, handig voor de administratie. Heb je nog vragen over bijvoorbeeld Helpling, de schoonmakers in Amsterdam-West of het boekingsproces? Neem contact op met de medewerkers van onze klantenservice, want die helpen je graag. Ze zijn van maandag tot en met zaterdag te bereiken via 085-8888338 of contact@helpling.

In deze stadsdelen kun je een huishoudelijke hulp uit Amsterdam boeken

FAQs

Wat is Helpling?

Helpling is een online marktplaats waarop huishoudelijke hulpen en huishoudens elkaar kunnen vinden. We zijn actief in 10 verschillende landen. Dat maakt ons de grootste online marktplaats voor huishoudelijke hulp diensten van Europa. Helpling is geen schoonmaakbedrijf, maar een platform dat particuliere schoonmakers koppelt aan huishoudens. Via ons platform boek je in slechts een aantal klikken een huishoudelijke hulp bij jou in de buurt. Voor schoonmakers is het makkelijker dan ooit om een vaste klantenkring op te bouwen. Alle hulpen hebben een profiel met klantenbeoordelingen, ervaring en de prijs die zij vragen. Het prikbord met briefjes in de supermarkt is niet meer nodig, vanaf nu vind je op basis van de duizenden beoordelingen eenvoudig de beste particuliere huishoudelijke hulp.

Hoe gaat de eerste schoonmaak?

Geen huis is hetzelfde en alle klanten zijn verschillend. Als jouw schoonmaker voor het eerst langskomt is het goed om even met elkaar af te stemmen. Alle hulpen hebben ervaring, maar zo kunnen zij beter naar jouw wens te werk gaan. Loop bij het eerste bezoek samen een rondje door het huis en geef aan wat je belangrijk vindt. Leg hierbij ook uit waar alle schoonmaakmiddelen en apparaten te vinden zijn. Heb je speciale voorkeuren of zijn er plekjes die extra aandacht nodig hebben? Bespreek deze voor de schoonmaak even met de hulp.

Wie zijn de huishoudelijke hulpen op het platform?

De huishoudelijke hulpen die werken via ons platform hebben uiteenlopende achtergronden. Een groot gedeelte heeft gewerkt in de thuiszorg of schoonmaaksector, anderen hebben hun ervaring opgedaan bij het runnen van hun gezin. Alle huishoudelijke hulpen hebben een uitgebreid screeningsproces doorlopen. Daarnaast moet iedere huishoudelijke hulp een kopie van een legitimatiebewijs opsturen. Een groot deel van de huishoudelijke hulpen is in het bezit van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). Dit is aangegeven in het openbare profiel van iedere huishoudelijke hulp. De beoordeling van klanten is ook belangrijk, alle hulpen hebben een eigen profiel waarop je reviews kunt lezen. Hulpen die werken via Helpling hebben een gemiddelde beoordeling 4,8/5 sterren.

Kan ik van huishoudelijke hulp wisselen?

Dat kan! Als je een wekelijkse of tweewekelijkse boeking maakt dan zorgen wij er in principe voor dat je altijd dezelfde, vaste huishoudelijke hulp krijgt. Mocht je willen wisselen van huishoudelijke dan kun je dit aanvragen via jouw Helpling-account. Wij nemen in dat geval contact met je op om je wensen te bespreken en zullen je voorstellen aan een nieuwe huishoudelijke hulp.

Wat kost een schoonmaak via Helpling?

De huishoudelijke hulpen op het platform bepalen zelf hun eigen uurtarief voor regelmatige boekingen en eenmalige boekingen. Deze prijs hangt vaak samen met de gemiddelde prijs in hun regio, de opgedane ervaring en het feit of zij bereid zijn om speciale klusjes in huis uit te voeren. Denk bijvoorbeeld aan strijken, ramen lappen of het doen van de was.

Wie zijn de hulpen en voor wie is Helpling?

De hulpen op ons platform zijn particulieren die huishoudelijk werk doen bij particulieren thuis. Wij maken gebruik van een derde partij genaamd 'Onfido' om de identiteit van de hulpen te controleren en om te checken of ze een werkvergunning voor Nederland hebben. Hulpen die werken via het Helpling platform doen dat als particulier en zijn direct bij het huishouden dienst. Dit is mogelijk door de Regeling Dienstverlening aan Huis. Met de Regeling Dienstverlening aan Huis kan een opdrachtgever iemand voor maximaal 3 dagen per week in dienst nemen voor werk in en om het huis. Alleen particulieren mogen gebruik maken van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Dit geldt zowel voor jou als voor je hulp. Bedrijven kunnen dus geen hulp vinden via het Helpling platform.

Boekingen kunnen uitsluitend online worden gemaakt. Heb je problemen met het plaatsen van een boeking? Laat het ons dan weten via 0858888338 of contact@helpling.nl, wij helpen je graag.

Boek nu jouw vertrouwde huishoudelijke hulp