×
Hoe het werkt Prijzen Support

Hoe het werkt

1. Vul je postcode in
1. Enter your postcode

Vul je postcode in om hulpen in jouw buurt te zoeken.

Enter your postcode to check if we currently have cleaners in your area.

2. Kies jouw schoonmaakplan
2. Choose your cleaning plan

Kies wat bij jou past. Een wekelijkse, tweewekelijkse of een eenmalige schoonmaak.

Select a convenient cleaning plan based on your needs and we will match you with a local, vetted cleaner.

3. Betaal veilig online
3. Pay securely online

Je betaalt gemakkelijk en veilig online, en pas nadat de schoonmaak heeft plaatsgevonden.

You'll only pay after the cleaning has taken place, easily and securely online.

4. Een schoon huis
4. Enjoy a spotless home

Geniet van een schoon huis en laat een beoordeling achter over de hulp.

Enjoy a sparkling home and provide your feedback for constant quality improvement.

Huishoudelijke hulp gezocht in Amsterdam-West? Gemakkelijk en voordelig via Helpling

Schoonmaker nodig in Amsterdam-West? Helpling helpt!

Het is iets wat iedere week moet gebeuren en waar je iedere week weer tegenop ziet: de schoonmaak van je huis. Een erg vervelende klus, zeker als je de handen vol hebt aan een gezin of lange dagen maakt op je werk. Gelukkig heeft Helpling daar iets voor bedacht! Via deze online marktplaats komen schoonmakers en huishoudens uit Amsterdam-West samen. Op het platform vind je een ruim aanbod van schoonmaakhulpen die jouw huishoudelijke klusjes kunnen overnemen. Op basis van jouw budget en wensen boek je heel eenvoudig een schoonmaker uit Amsterdam-West die bij jou past.

De particuliere schoonmakers uit Amsterdam-West die via het platform werken, hebben uiteenlopende achtergronden. Zo heeft een groot deel in de thuiszorg of schoonmaaksector gewerkt en veel schoonmaaksters hebben simpelweg ervaring opgedaan bij het runnen van een eigen huishouden. Om de kwaliteit van het platform hoog en transparant te houden, maken we gebruik van een beoordelingssysteem. Klanten hebben na een schoonmaakbeurt de mogelijkheid om een review achter te laten over hun huishoudelijke hulp uit Amsterdam-West. Je vindt uitgebreide beoordelingen van andere klanten terug op het persoonlijke profiel van de schoonmaker, waar je eveneens kan zien of de hulp over een Verklaring Omtrent Gedrag beschikt.

Binnen 60 seconden een schoonmaakster in Amsterdam-West

De perfecte schoonmaak voor jouw huis(houden)

Wie, wat, waar en wanneer? Dat bepaal jij! Ieder huis en ieder huishouden is anders en dus is ook iedere schoonmaak anders. Je boekt een schoonmaakhulp uit Amsterdam-West op het moment dat het jou uitkomt voor de huishoudelijke klusjes die jij graag gedaan wilt hebben. Of het nu gaat om het poetsen van de wc, afstoffen van de kasten, strijken van de was, lappen van de ramen of stofzuigen van de vloer. De schoonmakers in Amsterdam-West zijn flexibel en ervaren dus er is heel veel mogelijk!

Loop tijdens de eerste schoonmaakafspraak met je hulp het huis door en geef aan wat er allemaal gedaan kan worden. Op deze manier weet de schoonmaker precies wat voor jou allemaal belangrijk is. Laat hem of haar ook zien waar jouw schoonmaakbenodigdheden te vinden zijn, want deze hoeven de hulpen zelf niet mee te nemen. Heb je naast de vaste schoonmaaktaken een keer een extra klus of wil je dat de schoonmaakhulp wat langer blijft? Via je account kun je heel makkelijk contact opnemen met de schoonmaker en is het mogelijk om afspraken te wijzigen of annuleren mocht dat nodig zijn.

Zoek en boek jouw favoriete schoonmaakhulp uit Amsterdam-West

Wist je dat je in 60 seconden een schoonmaakster uit Amsterdam-West kunt hebben gevonden én geboekt? Dankzij Helpling ben je voortaan geen uren meer kwijt aan de schoonmaak van je huis, maar kost het je alleen nog een minuut voor het boeken van een hulp. Wat is er nou fijner dan thuiskomen in een schoon en fris huis, zonder dat het enige tijd en moeite vergt? Boek direct!

In en paar stappen heb je een schoonmaakhulp uit Amsterdam-West geboekt:

  • Geef je postcode op om te zien welke schoonmakers er in de buurt beschikbaar zijn
  • Vul de gewenste frequentie, duur, dag en tijd van de schoonmaak in
  • Vergelijk de verschillende schoonmakers
  • Boek jouw favoriete schoonmaakhulp uit Amsterdam-West
  • Betaal veilig online, nadat de schoonmaakster is langsgeweest

Heb je nog vragen over bijvoorbeeld Helpling, de schoonmakers in Amsterdam-West of het boekingsproces? Neem contact op met de medewerkers van onze klantenservice, want die helpen je graag. Ze zijn van maandag tot en met zaterdag te bereiken via 085-8888338 of [email protected]

Dit zeggen onze klanten

Met vier kinderen thuis is er altijd wat te doen. Door de ondersteuning van Helpling heb ik weer tijd voor mijzelf.
Eindelijk is er in ons huis geen discussie meer wie er moet schoonmaken omdat we een wekelijkse boeking hebben gemaakt. Elke week komt er nu een vaste schoonmaakhulp via Helpling.
Ik vond het fijn dat ik bij mijn herhaalboeking een vaste hulp kon kiezen.
Esther
Den Haag
Kevin
Amsterdam
Darina
Leiden

In deze stadsdelen kun je een schoonmaker uit Amsterdam boeken

Zoek direct een schoonmaker in Amsterdam-West