×
Hoe het werkt Prijzen Support

Hoe het werkt

1. Vul je postcode in
1. Enter your postcode

Vul je postcode in om hulpen in jouw buurt te zoeken.

Enter your postcode to check if we currently have cleaners in your area.

2. Kies jouw schoonmaakplan
2. Choose your cleaning plan

Kies wat bij jou past. Een wekelijkse, tweewekelijkse of een eenmalige schoonmaak.

Select a convenient cleaning plan based on your needs and we will match you with a local, vetted cleaner.

3. Betaal veilig online
3. Pay securely online

Je betaalt gemakkelijk en veilig online, en pas nadat de schoonmaak heeft plaatsgevonden.

You'll only pay after the cleaning has taken place, easily and securely online.

4. Een schoon huis
4. Enjoy a spotless home

Geniet van een schoon huis en laat een beoordeling achter over de hulp.

Enjoy a sparkling home and provide your feedback for constant quality improvement.

Huishoudelijke hulp gezocht in Amsterdam-Oost? Gemakkelijk en voordelig via Helpling

Aangeboden: ervaren schoonmaakster in Amsterdam-Oost

Het poetsen van de toilet, afstoffen van de kasten en dweilen van de vloer… het zijn slechts een paar van de vele huishoudelijke klusjes die elke week weer op het programma staan. Met een drukke baan, groot gezin of pittige studie heb je hier soms geen tijd voor of geen zin in. Hier hebben wij een oplossing voor! Helpling is dé online marktplaats voor het boeken van een huishoudelijke hulp uit Amsterdam. Je kunt uit een ruim aanbod van schoonmakers uit Amsterdam-Oost iemand kiezen die aansluit op jouw budget en wensen.

De huishoudelijke hulpen uit Amsterdam-Oost die via het platform schoonmaken, werken particulier en zijn niet in dienst bij Helpling. Toch checken we wel de schoonmaakkennis en ervaring wanneer een schoonmaakhulp zich aanmeldt. De schoonmakers op het platform hebben uiteenlopende achtergronden. Zo hebben ze ervaring opgedaan door werk in de thuiszorg, een eerdere job in de schoonmaaksector of het runnen van een eigen huishouden. Een groot deel van de schoonmakers uit Amsterdam-Oost is in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Dit kun je checken op zijn of haar persoonlijke pagina. Hier zie je ook hoe de schoonmaakhulp door eerdere klanten is beoordeeld.

Binnen 60 seconden een schoonmaakster in Amsterdam-Oost

Hoe ziet jouw schoonmaakplan eruit?

Het is aan jou wanneer er wat wordt schoongemaakt. Geen huis of huishouden is hetzelfde en daarom is ook elke schoonmaak weer anders. Wanneer je voor een vaste hulp uit Amsterdam-Oost kiest, is het handig om een schoonmaakplan op te stellen. Zo weet de schoonmaker precies wat hij of zij iedere keer voor jou kan doen. Loop samen een rondje door het huis om te laten zien wat jouw aandachtspunten zijn, wat voor jou belangrijk is en waar de schoonmaakbenodigdheden te vinden zijn. Heb je een keer een extra klusje of wil je dat de schoonmaakster een keer iets langer blijft? Bespreek het even met elkaar. De schoonmakers uit Amsterdam-Oost zijn erg flexibel en in overleg is er veel mogelijk op het gebied van schoonmaken. Of het nu gaat om het stofzuigen van de vloer, schoonmaken van de badkamer, poetsen van het fornuis of doen van de was.

In een paar stappen een schoonmaker

Helpling is dé manier om een ervaren en flexibele schoonmaakhulp in Amsterdam-Oost te vinden. Via de website of app boek je eenvoudig en binnen 60 seconden een schoonmaker uit de buurt die bij jou past. Zo hoef je, behalve het boeken van een schoonmaker, zelf niets meer te doen.

Je boekt een schoonmaker in Amsterdam-Oost in een paar stappen:

  • Voer je postcode in en zie welke schoonmakers er in Amsterdam-Oost beschikbaar zijn
  • Bepaal of je voor een vaste of eenmalige schoonmaak gaat
  • Kies de gewenste datum, tijdstip en duur van de schoonmaak
  • Selecteer de schoonmakers die passen bij jouw budget en wensen
  • Wij koppelen je aan een van je favoriete hulpen uit Amsterdam-Oost
  • Betaal na de schoonmaak veilig en gemakkelijk online

Op je persoonlijke pagina kun je afspraken inzien en eventueel wijzigen of annuleren. Je hebt hier, nadat de schoonmaak heeft plaatsgevonden, ook de mogelijkheid om je schoonmaakhulp te beoordelen. Daarnaast vind je hier een overzicht van betalingen.

Heb je nog vragen over bijvoorbeeld Helpling, de schoonmakers uit Amsterdam-Oost of het boekingsproces? Neem contact op met de klantenservice! Onze medewerkers kunnen je van maandag tot en met zaterdag helpen via de telefoon (085-8888338) of via de mail (contact[email protected]).

Dit zeggen onze klanten

Met vier kinderen thuis is er altijd wat te doen. Door de ondersteuning van Helpling heb ik weer tijd voor mijzelf.
Eindelijk is er in ons huis geen discussie meer wie er moet schoonmaken omdat we een wekelijkse boeking hebben gemaakt. Elke week komt er nu een vaste schoonmaakhulp via Helpling.
Ik vond het fijn dat ik bij mijn herhaalboeking een vaste hulp kon kiezen.
Esther
Den Haag
Kevin
Amsterdam
Darina
Leiden

Zoek direct een schoonmaker in Amsterdam-Oost