Coronavirus (COVID-19): Actueel beleid Helpling
×
Hoe het werkt Prijzen Help

Hoe het werkt

1. Vul je postcode in
1. Enter your postcode

Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je postcode in te vullen

Enter your postcode to find cleaners available in your area

2. Kies je datum en tijd
2. Choose your preferred date

Kies de gewenste frequentie, duur, datum en tijd van je schoonmaak.

Select the preferred date, time and frequency of your clean

3. Selecteer hulpen die bij jou passen
3. Select the cleaners that suit your preferences

Je kan de profielen van de hulpen vergelijken en kiezen wat bij jou past

Compare cleaner profiles, prices and select who will receive your request

4. Verstuur je verzoeken
4. Send your booking request

De eerste hulp die accepteert komt bij jou schoonmaken

The first cleaner that accept the request will clean your home

Bij meer dan

100.000

huishoudens schoongemaakt

Meer dan

90%

heeft een regelmatige afspraak

Beoordeling van

4,7/5

sterren

In meer dan

50

steden beschikbaar

Jouw voordelen

Helpling’s marktplaats is transparant

Alle huishoudelijke hulpen op ons platform hebben een persoonlijke profiel waarmee zij zichzelf presenteren. In dit openbare profiel kun je beoordelingen van andere klanten bekijken en het uurtarief van de hulp zien. Daarnaast kunnen hulpen een foto, persoonlijke tekst, Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en referenties van eerdere klanten of werkgevers toevoegen. Hulpen bepalen hun eigen uurtarief, maar houden rekening met een minimum van €14,60.

Beheer je afspraken eenvoudig

Log in op de website of download de app voor een overzicht van je afspraken. Wanneer je een afspraak wilt toevoegen, verzetten of annuleren kun je dit eenvoudig zelf regelen. Via jouw account kun je ook contact opnemen met je huishoudelijke hulp. Er is onder andere een berichtenfunctie waarin je gemakkelijk berichten kan sturen die alleen zichtbaar zijn voor jou en de huishoudelijke hulp die jouw boekingsverzoeken heeft geaccepteerd.

Behulpzame klantenservice

Kom je ergens niet uit? Dan kun je terecht bij onze klantenservice. Wanneer je vaste hulp niet kan komen, gaan wij voor je op zoek naar een vervangende hulp. Zo hoef je geen schoonmaak te missen. De klantenservice biedt graag ondersteuning dus aarzel niet om contact met ons op te nemen als je een vraag of verzoek hebt. De klantenservice is telefonisch te bereiken op 085-8888338 van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 8.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur.

Hulp gezocht? Boek je schoonmaker in Amsterdam-Oost eenvoudig online

Shoonmaker aangeboden in Amsterdam-Oost

Het poetsen van de toilet, afstoffen van de kasten en dweilen van de vloer… het zijn slechts een paar van de vele huishoudelijke klusjes die elke week weer op het programma staan. Met een drukke baan, groot gezin of pittige studie heb je hier soms geen tijd voor of geen zin in. Hier hebben wij een oplossing voor! Helpling is dé online marktplaats voor het boeken van een huishoudelijke hulp uit Amsterdam. Je kunt uit een ruim aanbod van schoonmaker uit Amsterdam-Oost iemand kiezen die aansluit op jouw budget en wensen. De huishoudelijke hulpen uit Amsterdam-Oost die via het platform schoonmaken, werken particulier en zijn niet in dienst bij Helpling. Toch weten we wel heel veel over ze: alle hulpen hebben een eigen profiel met beoordelingen van andere klanten en persoonlijke informatie. Op basis hiervan boek je een schoonmaker in Amsterdam-Oost die past bij jou en je huishouden.

Hoe ziet jouw schoonmaakplan eruit?

Het is aan jou wanneer er wat wordt schoongemaakt. Geen huis of huishouden is hetzelfde en daarom is ook elke schoonmaak weer anders. Wanneer je voor een vaste hulp uit Amsterdam-Oost kiest, is het handig om een schoonmaakplan op te stellen. Zo weet de schoonmaker precies wat hij of zij iedere keer voor jou kan doen. Loop samen een rondje door het huis om te laten zien wat jouw aandachtspunten zijn, wat voor jou belangrijk is en waar de schoonmaakbenodigdheden te vinden zijn. Heb je een keer een extra klusje of wil je dat de schoonmaakster een keer iets langer blijft? Bespreek het even met elkaar. Via je online account kun je de schoonmaker eenvoudig iets langer, korter of een keer extra inplannen. De schoonmakers uit Amsterdam-Oost zijn erg flexibel en in overleg is er veel mogelijk op het gebied van schoonmaken. Of het nu gaat om het stofzuigen van de vloer, schoonmaken van de badkamer, poetsen van het fornuis of doen van de was. De hulpen draaien hun hand er niet voor om!

In een paar stappen een schoonmaker

Helpling is dé manier om een ervaren en flexibele schoonmaakhulp in Amsterdam-Oost te vinden. Via de website of app vind je eenvoudig een schoonmaker uit de buurt die bij jou past. Zo hoef je, behalve het boeken van een schoonmaker, zelf niets meer te doen. Regel je schoonmaker in een paar stappen en geniet van meer vrije tijd en minder stress!

  • Voer je postcode in en zie welke schoonmakers er in Amsterdam-Oost beschikbaar zijn
  • Bepaal of je voor een vaste of eenmalige schoonmaak gaat
  • Kies de gewenste datum, tijdstip en duur van de schoonmaak
  • Selecteer de schoonmakers die passen bij jouw budget en wensen
  • Wij koppelen je aan een van je favoriete hulpen uit Amsterdam-Oost
  • Betaal na de schoonmaak veilig en gemakkelijk online

Beheer alles online

Op je persoonlijke account kun je al jouw toekomstige boekingen inzien. Ook vind je hier de facturen van voltooide afspraken. Helpling is helemaal vrijblijvend dus het wijzigen, verzetten of annuleren van geplande afspraken is altijd mogelijk. Bij een regelmatige boeking wordt je automatisch gekoppeld aan een vaste schoonmaker uit Amsterdam-Oost, maar mocht je willen wisselen van hulp, is dit gewoon mogelijk. Stuur een nieuw boekingsverzoek of schakel onze klantenservice in, wij helpen je graag. Heb je nog vragen over bijvoorbeeld Helpling, de schoonmakers uit Amsterdam-Oost of het boekingsproces? Ook hiervoor kun je contact opnemen met de klantenservice of bekijk de FAQ's op de website. Onze medewerkers kunnen je van maandag tot en met zaterdag helpen via de telefoon (085-8888338) of via de mail ([email protected]).

In deze stadsdelen kun je een huishoudelijke hulp uit Amsterdam boeken

FAQs

Wat is Helpling?

Helpling is een online marktplaats waarop huishoudelijke hulpen en huishoudens elkaar kunnen vinden. We zijn actief in 10 verschillende landen. Dat maakt ons de grootste online marktplaats voor huishoudelijke hulp diensten van Europa. Helpling is geen schoonmaakbedrijf, maar een platform dat particuliere schoonmakers koppelt aan huishoudens. Via ons platform boek je in slechts een aantal klikken een huishoudelijke hulp bij jou in de buurt. Voor schoonmakers is het makkelijker dan ooit om een vaste klantenkring op te bouwen. Alle hulpen hebben een profiel met klantenbeoordelingen, ervaring en de prijs die zij vragen. Het prikbord met briefjes in de supermarkt is niet meer nodig, vanaf nu vind je op basis van de duizenden beoordelingen eenvoudig de beste particuliere huishoudelijke hulp.

Hoe gaat de eerste schoonmaak?

Geen huis is hetzelfde en alle klanten zijn verschillend. Als jouw schoonmaker voor het eerst langskomt is het goed om even met elkaar af te stemmen. Alle hulpen hebben ervaring, maar zo kunnen zij beter naar jouw wens te werk gaan. Loop bij het eerste bezoek samen een rondje door het huis en geef aan wat je belangrijk vindt. Leg hierbij ook uit waar alle schoonmaakmiddelen en apparaten te vinden zijn. Heb je speciale voorkeuren of zijn er plekjes die extra aandacht nodig hebben? Bespreek deze voor de schoonmaak even met de hulp.

Wie zijn de huishoudelijke hulpen op het platform?

De huishoudelijke hulpen die werken via ons platform hebben uiteenlopende achtergronden. Een groot gedeelte heeft gewerkt in de thuiszorg of schoonmaaksector, anderen hebben hun ervaring opgedaan bij het runnen van hun gezin. Alle huishoudelijke hulpen hebben een uitgebreid screeningsproces doorlopen. Daarnaast moet iedere huishoudelijke hulp een kopie van een legitimatiebewijs opsturen. Een groot deel van de huishoudelijke hulpen is in het bezit van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). Dit is aangegeven in het openbare profiel van iedere huishoudelijke hulp. De beoordeling van klanten is ook belangrijk, alle hulpen hebben een eigen profiel waarop je reviews kunt lezen. Hulpen die werken via Helpling hebben een gemiddelde beoordeling 4,8/5 sterren.

Kan ik van huishoudelijke hulp wisselen?

Dat kan! Als je een wekelijkse of tweewekelijkse boeking maakt dan zorgen wij er in principe voor dat je altijd dezelfde, vaste huishoudelijke hulp krijgt. Mocht je willen wisselen van huishoudelijke dan kun je dit aanvragen via jouw Helpling-account. Wij nemen in dat geval contact met je op om je wensen te bespreken en zullen je voorstellen aan een nieuwe huishoudelijke hulp.

Wat kost een schoonmaak via Helpling?

De huishoudelijke hulpen op het platform bepalen zelf hun eigen uurtarief voor regelmatige boekingen en eenmalige boekingen. Deze prijs hangt vaak samen met de gemiddelde prijs in hun regio, de opgedane ervaring en het feit of zij bereid zijn om speciale klusjes in huis uit te voeren. Denk bijvoorbeeld aan strijken, ramen lappen of het doen van de was.

Wie zijn de hulpen en voor wie is Helpling?

De hulpen op ons platform zijn particulieren die huishoudelijk werk doen bij particulieren thuis. Wij maken gebruik van een derde partij genaamd 'Onfido' om de identiteit van de hulpen te controleren en om te checken of ze een werkvergunning voor Nederland hebben. Hulpen die werken via het Helpling platform doen dat als particulier en zijn direct bij het huishouden dienst. Dit is mogelijk door de Regeling Dienstverlening aan Huis. Met de Regeling Dienstverlening aan Huis kan een opdrachtgever iemand voor maximaal 3 dagen per week in dienst nemen voor werk in en om het huis. Alleen particulieren mogen gebruik maken van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Dit geldt zowel voor jou als voor je hulp. Bedrijven kunnen dus geen hulp vinden via het Helpling platform.

Boekingen kunnen uitsluitend online worden gemaakt. Heb je problemen met het plaatsen van een boeking? Laat het ons dan weten via 0858888338 of [email protected], wij helpen je graag.

Boek nu jouw vertrouwde huishoudelijke hulp