×
Hoe het werkt Prijzen Support

Hoe het werkt

1. Vul je postcode in
1. Enter your postcode

Vul je postcode in om hulpen in jouw buurt te zoeken.

Enter your postcode to check if we currently have cleaners in your area.

2. Kies jouw schoonmaakplan
2. Choose your cleaning plan

Kies wat bij jou past. Een wekelijkse, tweewekelijkse of een eenmalige schoonmaak.

Select a convenient cleaning plan based on your needs and we will match you with a local, vetted cleaner.

3. Betaal veilig online
3. Pay securely online

Je betaalt gemakkelijk en veilig online, en pas nadat de schoonmaak heeft plaatsgevonden.

You'll only pay after the cleaning has taken place, easily and securely online.

4. Een schoon huis
4. Enjoy a spotless home

Geniet van een schoon huis en laat een beoordeling achter over de hulp.

Enjoy a sparkling home and provide your feedback for constant quality improvement.

Huishoudelijke hulp gezocht in Amsterdam-Noord? Gemakkelijk en voordelig via Helpling

Schoonmaakster gezocht in Amsterdam-Noord? Helpling regelt het!

Is schoonmaken niet jouw favoriete hobby? Ben je er te druk voor? Of ben je om andere redenen niet in staat om het zelf te doen? Zoek via Helpling een schoonmaker in Amsterdam-Noord die de schoonmaak van je overneemt. Via deze online marktplaats boek je eenvoudig en snel een ervaren en flexibele schoonmaakster bij jou uit de buurt. Check snel welke huishoudelijke hulp uit Amsterdam-Noord het beste bij jouw budget en wensen past.

Wanneer iemand zich bij Helpling aanmeldt, checken wij altijd even of hij of zij de benodigde schoonmaakkennis en ervaring hebben. De schoonmakers die via het platform werken, hebben verschillende achtergronden. Zo hebben de hulpen op het platform ervaring opgedaan door werk in de thuiszorg of schoonmaaksector en door het runnen van een eigen huishouden. Een groot deel van de huishoudelijke hulpen is in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Dit is terug te zien op zijn of haar persoonlijke pagina, evenals de beoordelingen van voorgaande klanten.

Binnen 60 seconden een schoonmaakster in Amsterdam-Noord

De takenlijst van jouw schoonmaakster

Het boeken van een schoonmaakhulp uit Amsterdam-Noord via Helpling kent veel voordelen. Het grote pluspunt van het platform is dat jij degene bent die beslist wie je inhuurt, wat de schoonmaker voor je doet, wanneer hij of zij langskomt.

Wie? - Op basis van je locatie kun je checken wie er bij jou in Amsterdam-Noord beschikbaar zijn. Op de persoonlijke pagina van de schoonmaker zie je wat de beoordelingen zijn van voorgaande klanten en of hij of zij in het bezit is van een VOG.

Wat? - Het is aan jou wat de huishoudelijke hulp voor je doet. Loop tijdens de eerste afspraak een rondje door het huis om te laten zien wat voor jou belangrijk is en waar de prioriteit ligt. De schoonmaaksters uit Amsterdam-Noord zijn flexibel en kunnen van alles voor je doen. Van kleine taakjes als stofzuigen, dweilen of poetsen tot aan grote klussen als strijken en ramen lappen. Op de persoonlijke pagina van de schoonmaakhulp kun je zien of hij of zij hiervoor openstaat. Vergeet de eerste keer ook niet om te laten zien waar de schoonmaakbenodigdheden te vinden zijn, want die neemt de hulp zelf niet mee.

Wanneer? - Je kunt voor een wekelijkse, tweewekelijkse of eenmalige boeking kiezen. De ervaring leert dat de service bij een vaste schoonmaak het beste resultaat heeft. Daarnaast kun je een keuze maken voor de dag, duur en starttijd van de afspraak. Op basis hiervan zie je met welke schoonmakers in Amsterdam-Noord je matcht.

De schoonmaak in een minuut gefixt

Je kunt stoppen met het zoeken naar een schoonmaker. Via Helpling heb je binnen no time een huishoudelijke hulp uit Amsterdam-Noord gevonden. De enige tijd die je nog kwijt bent aan de schoonmaak van je huis is het boeken van een schoonmaakhulp. Het zijn maar een paar stappen die je slechts een minuut kosten:

  • Vul je postcode in om te zien welke schoonmakers er in Amsterdam-Noord beschikbaar zijn
  • Geef de gewenste datum, tijdstip en duur van de schoonmaak op
  • Check welke schoonmaakster er het beste bij jou past op basis van jouw budget en wensen
  • Boek de gekozen schoonmaakhulp uit Amsterdam-Noord
  • Betaal na de schoonmaak veilig en makkelijk online

Nadat de boeking gelukt is, kun je op je persoonlijke pagina de afspraak inzien, wijzigen of annuleren. Via deze pagina is het ook mogelijk om contact op te nemen met je hulp. Vergeet ook niet om de schoonmaker te beoordelen nadat hij of zij bij jou in Amsterdam-Noord is langsgeweest.

Zijn er nog dingen onduidelijk of heb je nog vragen? Neem contact op met Helpling! De medewerkers van onze klantenservice helpen je graag. We zijn van maandag tot en met zaterdag bereikbaar via de telefoon (085-8888338) of mail ([email protected]).

Dit zeggen onze klanten

Met vier kinderen thuis is er altijd wat te doen. Door de ondersteuning van Helpling heb ik weer tijd voor mijzelf.
Eindelijk is er in ons huis geen discussie meer wie er moet schoonmaken omdat we een wekelijkse boeking hebben gemaakt. Elke week komt er nu een vaste schoonmaakhulp via Helpling.
Ik vond het fijn dat ik bij mijn herhaalboeking een vaste hulp kon kiezen.
Esther
Den Haag
Kevin
Amsterdam
Darina
Leiden

Zoek direct een schoonmaker in Amsterdam-Noord