Coronavirus (COVID-19): Actueel beleid Helpling
×
Hoe het werkt Prijzen Help

Hoe het werkt

1. Vul je postcode in
1. Enter your postcode

Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je postcode in te vullen

Enter your postcode to find cleaners available in your area

2. Kies je datum en tijd
2. Choose your preferred date

Kies de gewenste frequentie, duur, datum en tijd van je schoonmaak.

Select the preferred date, time and frequency of your clean

3. Selecteer hulpen die bij jou passen
3. Select the cleaners that suit your preferences

Je kan de profielen van de hulpen vergelijken en kiezen wat bij jou past

Compare cleaner profiles, prices and select who will receive your request

4. Verstuur je verzoeken
4. Send your booking request

De eerste hulp die accepteert komt bij jou schoonmaken

The first cleaner that accept the request will clean your home

Bij meer dan

100.000

huishoudens schoongemaakt

Meer dan

90%

heeft een regelmatige afspraak

Beoordeling van

4,7/5

sterren

In meer dan

50

steden beschikbaar

Jouw voordelen

Helpling’s marktplaats is transparant

Alle huishoudelijke hulpen op ons platform hebben een persoonlijke profiel waarmee zij zichzelf presenteren. In dit openbare profiel kun je beoordelingen van andere klanten bekijken en het uurtarief van de hulp zien. Daarnaast kunnen hulpen een foto, persoonlijke tekst, Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en referenties van eerdere klanten of werkgevers toevoegen. Hulpen bepalen hun eigen uurtarief, maar houden rekening met een minimum van €14,60.

Beheer je afspraken eenvoudig

Log in op de website of download de app voor een overzicht van je afspraken. Wanneer je een afspraak wilt toevoegen, verzetten of annuleren kun je dit eenvoudig zelf regelen. Via jouw account kun je ook contact opnemen met je huishoudelijke hulp. Er is onder andere een berichtenfunctie waarin je gemakkelijk berichten kan sturen die alleen zichtbaar zijn voor jou en de huishoudelijke hulp die jouw boekingsverzoeken heeft geaccepteerd.

Behulpzame klantenservice

Kom je ergens niet uit? Dan kun je terecht bij onze klantenservice. Wanneer je vaste hulp niet kan komen, gaan wij voor je op zoek naar een vervangende hulp. Zo hoef je geen schoonmaak te missen. De klantenservice biedt graag ondersteuning dus aarzel niet om contact met ons op te nemen als je een vraag of verzoek hebt. De klantenservice is telefonisch te bereiken op 085-8888338 van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 8.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur.

Boek je schoonmaker in Amsterdam-Noord eenvoudig online

Helpling regelt hulp

Is schoonmaken niet jouw favoriete hobby? Ben je er te druk voor? Of ben je om andere redenen niet in staat om het zelf te doen? Schakel hulp in! Een schoonmaker klinkt misschien als iets voor luie mensen, maar het zorgt er wel voor dat je een hoop tijd en moeite bespaart. Helpling heeft de zoektocht naar een goede schoonmaker in Amsterdam-Noord makkelijk gemaakt. Via deze online marktplaats boek je eenvoudig en snel een ervaren en flexibele schoonmaakster bij jou uit de buurt. Check snel welke huishoudelijke hulp uit Amsterdam-Noord het beste bij jouw budget en wensen past. Iedere hulp heeft namelijk een eigen profiel met een uurtarief, beoordelingen van voorgaande klanten en persoonlijke informatie. Op basis boek je de schoonmaakster uit Amsterdam-Noord die aansluit bij jouw huishouden.

De takenlijst van jouw schoonmaakster

Het boeken van een schoonmaakhulp uit Amsterdam-Noord via Helpling kent veel voordelen. Het grote pluspunt van het platform is dat jij degene bent die beslist wie je inhuurt, wat de schoonmaker voor je doet, wanneer hij of zij langskomt. Loop tijdens de eerste afspraak een rondje door het huis om te laten zien wat voor jou belangrijk is en waar de prioriteit ligt. De schoonmaaksters uit Amsterdam-Noord zijn flexibel en kunnen van alles voor je doen. Van kleine taakjes als stofzuigen, dweilen of poetsen tot aan grote klussen als strijken en ramen lappen. Stem dit af met jouw hulp. Vergeet de eerste keer ook niet om te laten zien waar de schoonmaakbenodigdheden te vinden zijn, want die neemt de hulp zelf niet mee. Heeft het huis een grondige poetsbeurt nodig of heb je een extra klusje? Via je online account plan je jouw schoonmaker gemakkelijk iets langer in.

Boek online huishoudelijke hulp in Amsterdam

Je hoeft niet langer om je heen te vragen of iemand nog een goede schoonmaakhulp kent. Via Helpling zie je direct welke schoonmakers in Amsterdam-Noord beschikbaar zijn om bij jou schoon te komen maken. De enige tijd die je voortaan nog kwijt bent aan de schoonmaak van je huis is het boeken van een schoonmaakhulp, maar dit is in slechts een paar stappen geregeld:

  • Vul je postcode in om te zien welke schoonmakers er in Amsterdam-Noord beschikbaar zijn
  • Geef jouw gewenste datum, tijdstip en duur van de schoonmaak op
  • Check welke schoonmaakster er het beste bij jou past op basis van jouw budget en wensen
  • Stuur je boekingsverzoek naar de geselecteerde hulp(en)
  • Betaal veilig online na afloop van de schoonmaak

Meer weten?

Nadat de boeking gelukt is, kun je de afspraak op jouw persoonlijke pagina inzien. Helpling is helemaal vrijblijvend dus het wijzigen, verzetten of annuleren van een afspraak is altijd mogelijk, of het nu gaat om een regelmatige of eenmalige boeking. Op je account kun je ook contact opnemen met je schoonmaakhulp uit Amsterdam-Noord en vind je facturen terug van voltooide boekingen, handig voor de administratie. Zijn er verder nog dingen onduidelijk of heb je nog vragen? Neem contact op met Helpling! De medewerkers van onze klantenservice helpen je graag. We zijn van maandag tot en met zaterdag bereikbaar via de telefoon (085-8888338) of mail ([email protected]).

In deze stadsdelen kun je een huishoudelijke hulp uit Amsterdam boeken

FAQs

Wat is Helpling?

Helpling is een online marktplaats waarop huishoudelijke hulpen en huishoudens elkaar kunnen vinden. We zijn actief in 10 verschillende landen. Dat maakt ons de grootste online marktplaats voor huishoudelijke hulp diensten van Europa. Helpling is geen schoonmaakbedrijf, maar een platform dat particuliere schoonmakers koppelt aan huishoudens. Via ons platform boek je in slechts een aantal klikken een huishoudelijke hulp bij jou in de buurt. Voor schoonmakers is het makkelijker dan ooit om een vaste klantenkring op te bouwen. Alle hulpen hebben een profiel met klantenbeoordelingen, ervaring en de prijs die zij vragen. Het prikbord met briefjes in de supermarkt is niet meer nodig, vanaf nu vind je op basis van de duizenden beoordelingen eenvoudig de beste particuliere huishoudelijke hulp.

Hoe gaat de eerste schoonmaak?

Geen huis is hetzelfde en alle klanten zijn verschillend. Als jouw schoonmaker voor het eerst langskomt is het goed om even met elkaar af te stemmen. Alle hulpen hebben ervaring, maar zo kunnen zij beter naar jouw wens te werk gaan. Loop bij het eerste bezoek samen een rondje door het huis en geef aan wat je belangrijk vindt. Leg hierbij ook uit waar alle schoonmaakmiddelen en apparaten te vinden zijn. Heb je speciale voorkeuren of zijn er plekjes die extra aandacht nodig hebben? Bespreek deze voor de schoonmaak even met de hulp.

Wie zijn de huishoudelijke hulpen op het platform?

De huishoudelijke hulpen die werken via ons platform hebben uiteenlopende achtergronden. Een groot gedeelte heeft gewerkt in de thuiszorg of schoonmaaksector, anderen hebben hun ervaring opgedaan bij het runnen van hun gezin. Alle huishoudelijke hulpen hebben een uitgebreid screeningsproces doorlopen. Daarnaast moet iedere huishoudelijke hulp een kopie van een legitimatiebewijs opsturen. Een groot deel van de huishoudelijke hulpen is in het bezit van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). Dit is aangegeven in het openbare profiel van iedere huishoudelijke hulp. De beoordeling van klanten is ook belangrijk, alle hulpen hebben een eigen profiel waarop je reviews kunt lezen. Hulpen die werken via Helpling hebben een gemiddelde beoordeling 4,8/5 sterren.

Kan ik van huishoudelijke hulp wisselen?

Dat kan! Als je een wekelijkse of tweewekelijkse boeking maakt dan zorgen wij er in principe voor dat je altijd dezelfde, vaste huishoudelijke hulp krijgt. Mocht je willen wisselen van huishoudelijke dan kun je dit aanvragen via jouw Helpling-account. Wij nemen in dat geval contact met je op om je wensen te bespreken en zullen je voorstellen aan een nieuwe huishoudelijke hulp.

Wat kost een schoonmaak via Helpling?

De huishoudelijke hulpen op het platform bepalen zelf hun eigen uurtarief voor regelmatige boekingen en eenmalige boekingen. Deze prijs hangt vaak samen met de gemiddelde prijs in hun regio, de opgedane ervaring en het feit of zij bereid zijn om speciale klusjes in huis uit te voeren. Denk bijvoorbeeld aan strijken, ramen lappen of het doen van de was.

Wie zijn de hulpen en voor wie is Helpling?

De hulpen op ons platform zijn particulieren die huishoudelijk werk doen bij particulieren thuis. Wij maken gebruik van een derde partij genaamd 'Onfido' om de identiteit van de hulpen te controleren en om te checken of ze een werkvergunning voor Nederland hebben. Hulpen die werken via het Helpling platform doen dat als particulier en zijn direct bij het huishouden dienst. Dit is mogelijk door de Regeling Dienstverlening aan Huis. Met de Regeling Dienstverlening aan Huis kan een opdrachtgever iemand voor maximaal 3 dagen per week in dienst nemen voor werk in en om het huis. Alleen particulieren mogen gebruik maken van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Dit geldt zowel voor jou als voor je hulp. Bedrijven kunnen dus geen hulp vinden via het Helpling platform.

Boekingen kunnen uitsluitend online worden gemaakt. Heb je problemen met het plaatsen van een boeking? Laat het ons dan weten via 0858888338 of [email protected], wij helpen je graag.

Boek nu jouw vertrouwde huishoudelijke hulp