Coronavirus (COVID-19): Actueel beleid Helpling
×
Hoe het werkt Prijzen Help

Hoe het werkt

1. Vul je postcode in
1. Enter your postcode

Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je postcode in te vullen

Enter your postcode to find cleaners available in your area

2. Kies je datum en tijd
2. Choose your preferred date

Kies de gewenste frequentie, duur, datum en tijd van je schoonmaak.

Select the preferred date, time and frequency of your clean

3. Selecteer hulpen die bij jou passen
3. Select the cleaners that suit your preferences

Je kan de profielen van de hulpen vergelijken en kiezen wat bij jou past

Compare cleaner profiles, prices and select who will receive your request

4. Verstuur je verzoeken
4. Send your booking request

De eerste hulp die accepteert komt bij jou schoonmaken

The first cleaner that accept the request will clean your home

Bij meer dan

100.000

huishoudens schoongemaakt

Meer dan

90%

heeft een regelmatige afspraak

Beoordeling van

4,7/5

sterren

In meer dan

50

steden beschikbaar

Jouw voordelen

Helpling’s marktplaats is transparant

Alle huishoudelijke hulpen op ons platform hebben een persoonlijke profiel waarmee zij zichzelf presenteren. In dit openbare profiel kun je beoordelingen van andere klanten bekijken en het uurtarief van de hulp zien. Daarnaast kunnen hulpen een foto, persoonlijke tekst, Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en referenties van eerdere klanten of werkgevers toevoegen. Hulpen bepalen hun eigen uurtarief, maar houden rekening met een minimum van €14,60.

Beheer je afspraken eenvoudig

Log in op de website of download de app voor een overzicht van je afspraken. Wanneer je een afspraak wilt toevoegen, verzetten of annuleren kun je dit eenvoudig zelf regelen. Via jouw account kun je ook contact opnemen met je huishoudelijke hulp. Er is onder andere een berichtenfunctie waarin je gemakkelijk berichten kan sturen die alleen zichtbaar zijn voor jou en de huishoudelijke hulp die jouw boekingsverzoeken heeft geaccepteerd.

Behulpzame klantenservice

Kom je ergens niet uit? Dan kun je terecht bij onze klantenservice. Wanneer je vaste hulp niet kan komen, gaan wij voor je op zoek naar een vervangende hulp. Zo hoef je geen schoonmaak te missen. De klantenservice biedt graag ondersteuning dus aarzel niet om contact met ons op te nemen als je een vraag of verzoek hebt. De klantenservice is telefonisch te bereiken op 085-8888338 van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 8.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur.

Boek je schoonmaker in Amsterdam-Centrum eenvoudig online

Ervaren schoonmakers aangeboden in Amsterdam-Centrum

Na een lange, drukke werkdag is er ook thuis nog altijd genoeg te doen. Boodschappen, koken en misschien nog even sporten. Niet gek dat je dan écht geen zin hebt om in je kostbare vrije uurtjes nog eens het hele huis schoon te gaan maken. Gelukkig biedt Helpling hier een oplossing voor! Via deze online marktplaats boek je in Amsterdam-Centrum heel eenvoudig een schoonmaker die de huishoudelijke klusjes van jou over kan nemen. Zo kom je voortaan thuis in een schoon huis, waardoor je meer vrije tijd overhoudt voor leuke dingen.

Helpling is een online marktplaats waar schoonmaakhulpen en huishoudens samenkomen. De schoonmakers uit Amsterdam-Centrum die via het platform schoonmaken, werken dus particulier. Om de kwaliteit van de schoonmakers hoog en transparant te houden, werken we met een beoordelingssysteem. De beoordelingen van voorgaande klanten vind je terug op het profiel van hulp, evenals persoonlijke informatie en hun uurtarief. Vergelijk de prijzen en profielen en kies de schoonmaker uit Amsterdam-Centrem die het beste bij jouw budget, locatie en wensen past.

Schoonmaak naar jouw wens

De meeste schoonmaakhulpen in Amsterdam-Centrum hebben al de nodige ervaring, maar omdat ieder huis weer verschilt, is het handig om tijdens de eerste afspraak wat instructies te geven. Loop samen even een rondje door het huis om te bespreken wat de schoonmaker allemaal voor jou kan doen en wat voor jou prioriteit heeft. Iedereen vindt immers weer andere dingen belangrijk. Vergeet ook niet om te laten zien waar de schoonmaakster uit Amsterdam-Centrum de schoonmaakbenodigdheden kan vinden. Voordat de schoonmaker bij je langskomt, is het slim om al even na te gaan welke taken je allemaal voor de hulp hebt. Zo weet je of je een boeking van drie uur, vier uur of zelfs nog langer moet boeken. Maak voor jezelf een lijstje van dingen die in huis gedaan kunnen worden door de schoonmaakster. Van dweilen, ramen lappen en afstoffen tot aan stofzuigen, bedden opmaken en strijken. Het is helemaal aan jou welke huishoudelijke taken je aan de schoonmaker geeft. Heb je een keer een extra klusje te doen of wil je dat de huishoudelijke hulp uit Amsterdam-Centrum iets langer blijft? Laat het hem of haar weten! Nadat de boeking is gelukt, is het eenvoudig om contact op te nemen met je schoonmaakhulp om dingen met elkaar af te stemmen.

Vind de beste schoonmaakmatch in Amsterdam-Centrum

Schoonmaken is verleden tijd als je een huishoudelijke hulp boekt via Helpling. De schoonmaakhulpen zijn flexibel en ervaren en kunnen jou met vanalles helpen. Je kunt binnen een minuut een schoonmaker uit Amsterdam-Centrum hebben gevonden die bij jou en je huis past. Kijk wie er matcht met jouw budget, wensen en locatie en boek direct online! Je regelt het in slechts een paar stappen:

  • Bekijk met behulp van je postcode welke schoonmakers beschikbaar zijn
  • Geef de gewenste frequentie, tijd en datum op
  • Bekijk jouw matches op basis van je budget, wensen en locatie
  • Selecteer jouw favoriete schoonmaakhulp(en) uit Amsterdam-Centrum en stuur je boekingsverzoek
  • Betaal veilig online, nadat de schoonmaakster is langsgeweest

Meer weten?

Vergeet na de schoonmaak ook niet om je huishoudelijke hulp uit Amsterdam-Centrum te beoordelen! Dit kan op je persoonlijke account. Hier heb je ook de mogelijkheid om nieuwe afspraken in te plannen of afspraken te wijzigen en annuleren. Helpling is helemaal vrijblijvend dus dit is altijd mogelijk, of het nu gaat om een regelmatige of eenmalige boeking. Op je account kun je ook contact opnemen met je schoonmaakhulp uit Amsterdam-Centrum en vind je facturen terug van voltooide boekingen, handig voor de administratie. Kom je ergens niet uit? Heb je vragen over Helpling, het boekingsproces of de betaling? Vraag het de medewerkers van onze klantenservice. Je kunt van maandag tot en met zaterdag contact met ze opnemen via de telefoon (085-8888338) of stuur ze een e-mail ([email protected]).

In deze stadsdelen kun je een huishoudelijke hulp uit Amsterdam boeken

FAQs

Wat is Helpling?

Helpling is een online marktplaats waarop huishoudelijke hulpen en huishoudens elkaar kunnen vinden. We zijn actief in 10 verschillende landen. Dat maakt ons de grootste online marktplaats voor huishoudelijke hulp diensten van Europa. Helpling is geen schoonmaakbedrijf, maar een platform dat particuliere schoonmakers koppelt aan huishoudens. Via ons platform boek je in slechts een aantal klikken een huishoudelijke hulp bij jou in de buurt. Voor schoonmakers is het makkelijker dan ooit om een vaste klantenkring op te bouwen. Alle hulpen hebben een profiel met klantenbeoordelingen, ervaring en de prijs die zij vragen. Het prikbord met briefjes in de supermarkt is niet meer nodig, vanaf nu vind je op basis van de duizenden beoordelingen eenvoudig de beste particuliere huishoudelijke hulp.

Hoe gaat de eerste schoonmaak?

Geen huis is hetzelfde en alle klanten zijn verschillend. Als jouw schoonmaker voor het eerst langskomt is het goed om even met elkaar af te stemmen. Alle hulpen hebben ervaring, maar zo kunnen zij beter naar jouw wens te werk gaan. Loop bij het eerste bezoek samen een rondje door het huis en geef aan wat je belangrijk vindt. Leg hierbij ook uit waar alle schoonmaakmiddelen en apparaten te vinden zijn. Heb je speciale voorkeuren of zijn er plekjes die extra aandacht nodig hebben? Bespreek deze voor de schoonmaak even met de hulp.

Wie zijn de huishoudelijke hulpen op het platform?

De huishoudelijke hulpen die werken via ons platform hebben uiteenlopende achtergronden. Een groot gedeelte heeft gewerkt in de thuiszorg of schoonmaaksector, anderen hebben hun ervaring opgedaan bij het runnen van hun gezin. Alle huishoudelijke hulpen hebben een uitgebreid screeningsproces doorlopen. Daarnaast moet iedere huishoudelijke hulp een kopie van een legitimatiebewijs opsturen. Een groot deel van de huishoudelijke hulpen is in het bezit van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). Dit is aangegeven in het openbare profiel van iedere huishoudelijke hulp. De beoordeling van klanten is ook belangrijk, alle hulpen hebben een eigen profiel waarop je reviews kunt lezen. Hulpen die werken via Helpling hebben een gemiddelde beoordeling 4,8/5 sterren.

Kan ik van huishoudelijke hulp wisselen?

Dat kan! Als je een wekelijkse of tweewekelijkse boeking maakt dan zorgen wij er in principe voor dat je altijd dezelfde, vaste huishoudelijke hulp krijgt. Mocht je willen wisselen van huishoudelijke dan kun je dit aanvragen via jouw Helpling-account. Wij nemen in dat geval contact met je op om je wensen te bespreken en zullen je voorstellen aan een nieuwe huishoudelijke hulp.

Wat kost een schoonmaak via Helpling?

De huishoudelijke hulpen op het platform bepalen zelf hun eigen uurtarief voor regelmatige boekingen en eenmalige boekingen. Deze prijs hangt vaak samen met de gemiddelde prijs in hun regio, de opgedane ervaring en het feit of zij bereid zijn om speciale klusjes in huis uit te voeren. Denk bijvoorbeeld aan strijken, ramen lappen of het doen van de was.

Wie zijn de hulpen en voor wie is Helpling?

De hulpen op ons platform zijn particulieren die huishoudelijk werk doen bij particulieren thuis. Wij maken gebruik van een derde partij genaamd 'Onfido' om de identiteit van de hulpen te controleren en om te checken of ze een werkvergunning voor Nederland hebben. Hulpen die werken via het Helpling platform doen dat als particulier en zijn direct bij het huishouden dienst. Dit is mogelijk door de Regeling Dienstverlening aan Huis. Met de Regeling Dienstverlening aan Huis kan een opdrachtgever iemand voor maximaal 3 dagen per week in dienst nemen voor werk in en om het huis. Alleen particulieren mogen gebruik maken van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Dit geldt zowel voor jou als voor je hulp. Bedrijven kunnen dus geen hulp vinden via het Helpling platform.

Boekingen kunnen uitsluitend online worden gemaakt. Heb je problemen met het plaatsen van een boeking? Laat het ons dan weten via 0858888338 of [email protected], wij helpen je graag.

Boek nu jouw vertrouwde huishoudelijke hulp