×
Hoe het werkt Prijzen Support

Hoe het werkt

1. Vul je postcode in
1. Enter your postcode

Vul je postcode in om hulpen in jouw buurt te zoeken.

Enter your postcode to check if we currently have cleaners in your area.

2. Kies jouw schoonmaakplan
2. Choose your cleaning plan

Kies wat bij jou past. Een wekelijkse, tweewekelijkse of een eenmalige schoonmaak.

Select a convenient cleaning plan based on your needs and we will match you with a local, vetted cleaner.

3. Betaal veilig online
3. Pay securely online

Je betaalt gemakkelijk en veilig online, en pas nadat de schoonmaak heeft plaatsgevonden.

You'll only pay after the cleaning has taken place, easily and securely online.

4. Een schoon huis
4. Enjoy a spotless home

Geniet van een schoon huis en laat een beoordeling achter over de hulp.

Enjoy a sparkling home and provide your feedback for constant quality improvement.

Huishoudelijke hulp gezocht in Amsterdam-Centrum? Gemakkelijk en voordelig via Helpling

Ervaren schoonmakers aangeboden in Amsterdam-Centrum

Na een lange, drukke werkdag is er ook thuis nog altijd genoeg te doen. Boodschappen, koken en misschien nog even sporten. Niet gek dat je dan écht geen zin hebt om in je kostbare vrije uurtjes nog eens het hele huis schoon te gaan maken. Gelukkig biedt Helpling hier een oplossing voor! Via deze online marktplaats boek je in Amsterdam-Centrum heel eenvoudig een schoonmaker die de houdelijke klusjes van jou over kan nemen. Zo kom je voortaan thuis in een schoon huis, waardoor je meer vrije tijd overhoudt voor leuke dingen.

Helpling is een online marktplaats waar schoonmaakhulpen en huishoudens samenkomen. De schoonmakers uit Amsterdam-Centrum die via het platform schoonmaken, werken dus particulier. Om de kwaliteit van de schoonmakers hoog en transparant te houden, checken wij altijd de schoonmaakkennis en ervaring van de huishoudelijke hulpen uit Amsterdam-Centrum. Zo hebben zij onder andere ervaring opgedaan door werk in de thuiszorg en schoonmaaksector of door simpelweg het runnen van een eigen gezin. Je hebt inzicht in de prestaties van de schoonmakers door de reviews die klanten achterlaten over hun schoonmaakhulp. Door middel van het beoordelingssysteem kun je precies zien hoe de verschillende schoonmakers uit Amsterdam-Centrum scoren. Deze beoordelingen vind je terug op de persoonlijke pagina van de schoonmaker waar je eveneens kan zien of hij of zij over een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) beschikt.

Binnen 60 seconden een schoonmaakster in Amsterdam-Centrum

Zet de schoonmaak naar jouw hand

De schoonmaakhulpen in Amsterdam-Centrum hebben de nodige ervaring, maar omdat ieder huis weer verschilt, is het handig om tijdens de eerste afspraak wat instructies te geven. Loop samen even een rondje door het huis om te bespreken wat de schoonmaker allemaal voor jou kan doen en wat voor jou prioriteit heeft. Vergeet ook niet om te laten zien waar de schoonmaakster uit Amsterdam-Centrum de schoonmaakbenodigdheden kan vinden.

Voordat de schoonmaker bij je langskomt, is het slim om na te gaan wat voor jou belangrijk is. Zo weet je of je de hulp drie uur, vier uur of zelfs nog langer moet boeken. Maak voor jezelf een lijstje van dingen die in huis gedaan kunnen worden door de schoonmaakster. Van dweilen, ramen lappen en afstoffen tot aan stofzuigen, bedden opmaken en strijken. Het is helemaal aan jou welke huishoudelijke taken je aan de schoonmaker geeft. Heb je een keer een extra klusje te doen of wil je dat de huishoudelijke hulp uit Amsterdam-Centrum iets langer blijft? Laat het hem of haar weten! Nadat de boeking is gelukt, is het eenvoudig om contact op te nemen met je schoonmaakhulp om dingen met elkaar af te stemmen.

Vind de beste schoonmaakmatch in Amsterdam-Centrum

Schoonmaken is verleden tijd als je een huishoudelijke hulp boekt via Helpling. De schoonmaakhulpen zijn flexibel en ervaren en kunnen jou met (bijna) alles helpen. Je kunt binnen een minuut een schoonmaker uit Amsterdam-Centrum hebben gevonden die bij jou en je huis past. Kijk wie er matcht met jouw budget, wensen en locatie en boek direct!

Je regelt het in een paar stappen:

  • Bekijk met behulp van je postcode welke schoonmakers beschikbaar zijn
  • Geef de gewenste frequentie, tijd en datum op
  • Check jouw opties op basis van je budget, wensen en locatie
  • Boek de schoonmaker uit Amsterdam-Centrum die het best met jou matcht
  • Betaal veilig online, nadat de schoonmaak heeft plaatsgevonden

Vergeet na de schoonmaak ook niet om de schoonmaakhulp uit Amsterdam-Centrum te beoordelen!

Kom je ergens niet uit? Heb je vragen over Helpling, het boekingsproces of de betaling? Vraag het de medewerkers van onze klantenservice. Je kunt van maandag tot en met zaterdag contact met ze opnemen via de telefoon (085-8888338) of stuur ze een e-mail ([email protected]).

Dit zeggen onze klanten

Met vier kinderen thuis is er altijd wat te doen. Door de ondersteuning van Helpling heb ik weer tijd voor mijzelf.
Eindelijk is er in ons huis geen discussie meer wie er moet schoonmaken omdat we een wekelijkse boeking hebben gemaakt. Elke week komt er nu een vaste schoonmaakhulp via Helpling.
Ik vond het fijn dat ik bij mijn herhaalboeking een vaste hulp kon kiezen.
Esther
Den Haag
Kevin
Amsterdam
Darina
Leiden

Zoek direct een schoonmaker in Amsterdam-Centrum