×
Hoe het werkt Prijzen Support

Hoe het werkt

1. Vul je postcode in
1. Enter your postcode

Vul je postcode in om hulpen in jouw buurt te zoeken.

Enter your postcode to check if we currently have cleaners in your area.

2. Kies jouw schoonmaakplan
2. Choose your cleaning plan

Kies wat bij jou past. Een wekelijkse, tweewekelijkse of een eenmalige schoonmaak.

Select a convenient cleaning plan based on your needs and we will match you with a local, vetted cleaner.

3. Betaal veilig online
3. Pay securely online

Je betaalt gemakkelijk en veilig online, en pas nadat de schoonmaak heeft plaatsgevonden.

You'll only pay after the cleaning has taken place, easily and securely online.

4. Een schoon huis
4. Enjoy a spotless home

Geniet van een schoon huis en laat een beoordeling achter over de hulp.

Enjoy a sparkling home and provide your feedback for constant quality improvement.

Schoonmaakhulp in Amsterdam, zo gevonden!

Kies voor een betrouwbare en ervaren schoonmaker in Amsterdam

Heb je geen tijd of geen zin om je huis in Amsterdam regelmatig schoon te maken? Of ben je door omstandigheden niet in staat om zelf je huis goed schoon te maken? Maak dan gebruik van Helpling, het platform voor het boeken van een huishoudelijke hulp. Helpling koppelt particuliere schoonmakers in Amsterdam aan huishoudens. Je boekt binnen een minuut een schoonmaakhulp online. Elke schoonmaker is ervaren en flexibel. Met een huishoudelijke hulp houd je tijd over voor allerlei leuke dingen, terwijl jouw huis weer fris is.

Eenvoudig een schoonmaakster in Amsterdam vinden

Schoonmaakster in Amsterdam gezocht? Je vindt via Helpling eenvoudig een schoonmaakster. Je vult je postcode in op onze website om schoonmakers in jouw buurt te zoeken. Het maakt niet uit in welk stadsdeel je woont. Je kunt een huishoudelijke hulp boeken in Amsterdam-Noord, Amsterdam-Oost, Amsterdam Zuidoost, Amsterdam-Zuid, Amsterdam-Centrum en Amsterdam-West. Kies het schoonmaakplan dat het beste bij jou past. Dat kan een wekelijkse, tweewekelijkse of eenmalige schoonmaak zijn. Je rekent af in een beveiligde betaalomgeving, maar pas nadat de schoonmaakhulp in Amsterdam zijn werk heeft gedaan. Laat op ons platform een beoordeling achter over schoonmaakhulp die bij jou thuis is geweest, zodat andere klanten de presentaties van deze hulp kunnen inzien.

Direct een schoonmaker in Amsterdam vinden en boeken

Takenpakket goed afstemmen met je schoonmaakhulp in Amsterdam

De perfecte schoonmaak is voor iedereen anders. Het is daarom verstandig om bij het eerste bezoek van de door jou gekozen schoonmaker in Amsterdam goed aan te geven wat jij belangrijk vindt. Loop samen een rondje door het huis en maak duidelijk wat voor jou prioriteit heeft. Jij bepaalt zelf welke schoonmaakwerkzaamheden door de schoonmaker worden verricht. Tot de basistaken behoren stofzuigen, afstoffen en dweilen, naast klusjes als de woning doorluchten, de badkamer en wc schoonmaken, het poetsen van de keuken en het opmaken van de bedden. Je kunt je speciale voorkeuren aangeven, zoals het lappen van de ramen, het schoonmaken van de koelkast of het strijken van de kleding. Vergeet niet om te vertellen waar je nieuwe schoonmaakhulp alle benodigde huishoudelijke apparaten en schoonmaakmiddelen kan vinden.

Elke huishoudelijke hulp in Amsterdam wordt getest op schoonmaakkennis en ervaring

Het is belangrijk dat je een goede schoonmaakster in huis haalt. Om de kwaliteit van het platform hoog en transparant te houden, werken we met een beoordelingssysteem. Klanten hebben de mogelijkheid om hun huishoudelijke hulp na iedere schoonmaakbeurt te beoordelen. De schoonmaaksters in Amsterdam die via Helpling werken, hebben een gemiddelde beoordeling van 4,7 uit 5 sterren. De reviews van de schoonmaakhulpen vind je terug op hun persoonlijke pagina. Hier kun je ook zien of hij of zij in het bezit is van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Schoonmakers gezocht? Helpling.nl helpt je snel aan de beste huishoudhulp

Bij een wekelijkse of tweewekelijkse boeking van een schoonmaakster in Amsterdam krijg je een vaste schoonmaakhulp. Als je liever een andere hulp wilt om je huis schoon te laten maken, is dit eenvoudig te regelen via jouw account op website of in de app. Een van onze medewerkers neemt contact met je op, zodat je specifieke wensen kunt aangeven. Je wordt vervolgens voorgesteld aan een nieuwe schoonmaker. Je kunt via ons platform eenvoudig je afspraken toevoegen, verzetten of annuleren. Ook is het mogelijk om direct contact op te nemen met je Amsterdamse schoonmaakhulp via de website of onze app. Kom je ergens toch niet uit of heb je nog andere vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice, die zeven dagen per week van ’s morgens vroeg tot begin van de avond voor je klaar staat. Als je vaste schoonmaakhulp in huis op vakantie of ziek is, gaat Helpling op zoek naar een vervangende schoonmaker in Amsterdam die jouw huis weer helemaal fris maakt.

Dit zeggen onze klanten

Met vier kinderen thuis is er altijd wat te doen. Door de ondersteuning van Helpling heb ik weer tijd voor mijzelf.
Eindelijk is er in ons huis geen discussie meer wie er moet schoonmaken omdat we een wekelijkse boeking hebben gemaakt. Elke week komt er nu een vaste schoonmaakhulp via Helpling.
Ik vond het fijn dat ik bij mijn herhaalboeking een vaste hulp kon kiezen.
Esther
Den Haag
Kevin
Amsterdam
Darina
Leiden

In deze stadsdelen kun je een schoonmaker uit Amsterdam boeken

Boek nu jouw vertrouwde schoonmaakhulp