Coronavirus (COVID-19): Actueel beleid Helpling
×
Hoe het werkt Prijzen Help

Hoe het werkt

1. Vul je postcode in
1. Enter your postcode

Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je postcode in te vullen

Enter your postcode to find cleaners available in your area

2. Kies je datum en tijd
2. Choose your preferred date

Kies de gewenste frequentie, duur, datum en tijd van je schoonmaak.

Select the preferred date, time and frequency of your clean

3. Selecteer hulpen die bij jou passen
3. Select the cleaners that suit your preferences

Je kan de profielen van de hulpen vergelijken en kiezen wat bij jou past

Compare cleaner profiles, prices and select who will receive your request

4. Verstuur je verzoeken
4. Send your booking request

De eerste hulp die accepteert komt bij jou schoonmaken

The first cleaner that accept the request will clean your home

Bij meer dan

100.000

huishoudens schoongemaakt

Meer dan

90%

heeft een regelmatige afspraak

Beoordeling van

4,7/5

sterren

In meer dan

50

steden beschikbaar

Jouw voordelen

Helpling’s marktplaats is transparant

Alle huishoudelijke hulpen op ons platform hebben een persoonlijke profiel waarmee zij zichzelf presenteren. In dit openbare profiel kun je beoordelingen van andere klanten bekijken en het uurtarief van de hulp zien. Daarnaast kunnen hulpen een foto, persoonlijke tekst, Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en referenties van eerdere klanten of werkgevers toevoegen. Hulpen bepalen hun eigen uurtarief, maar houden rekening met een minimum van €14,60.

Beheer je afspraken eenvoudig

Log in op de website of download de app voor een overzicht van je afspraken. Wanneer je een afspraak wilt toevoegen, verzetten of annuleren kun je dit eenvoudig zelf regelen. Via jouw account kun je ook contact opnemen met je huishoudelijke hulp. Er is onder andere een berichtenfunctie waarin je gemakkelijk berichten kan sturen die alleen zichtbaar zijn voor jou en de huishoudelijke hulp die jouw boekingsverzoeken heeft geaccepteerd.

Behulpzame klantenservice

Kom je ergens niet uit? Dan kun je terecht bij onze klantenservice. Wanneer je vaste hulp niet kan komen, gaan wij voor je op zoek naar een vervangende hulp. Zo hoef je geen schoonmaak te missen. De klantenservice biedt graag ondersteuning dus aarzel niet om contact met ons op te nemen als je een vraag of verzoek hebt. De klantenservice is telefonisch te bereiken op 085-8888338 van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 8.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur.

Schoonmaakhulp in Amsterdam, zo gevonden!

Kies voor een ervaren schoonmaker in Amsterdam

Heb je geen tijd of geen zin om je huis in Amsterdam regelmatig schoon te maken? Of ben je door omstandigheden niet in staat om zelf je huis goed schoon te maken? Maak dan gebruik van Helpling, hét platform voor het boeken van een ervaren schoonmaakster bij jou uit de buurt. Helpling koppelt particuliere schoonmakers in Amsterdam aan huishoudens. Je boekt binnen een minuut een schoonmaakhulp online. Elke schoonmaker is ervaren en flexibel. Met een huishoudelijke hulp houd je tijd over voor allerlei leuke dingen, terwijl jouw huis weer fris is.

Boek eenvoudig online een schoonmaakster in Amsterdam

Schoonmaakster in Amsterdam gezocht? Via Helpling vind je eenvoudiger dan ooit een schoonmaakster. Je vult je postcode in op onze website om schoonmakers in jouw buurt te zoeken. Het maakt niet uit in welk stadsdeel je woont. Je kunt een huishoudelijke hulp boeken in Amsterdam-Noord, Amsterdam-Centrum, Amsterdam-Oost, Amsterdam-Zuidoost, Amsterdam-Zuid en Amsterdam-West. Kies het schoonmaakplan dat het beste bij jou past. Dat kan een wekelijkse, tweewekelijkse of eenmalige schoonmaak zijn. Je rekent af in een beveiligde betaalomgeving, maar pas nadat de schoonmaakhulp in Amsterdam zijn werk heeft gedaan. Laat op ons platform een beoordeling achter over schoonmaakhulp die bij jou thuis is geweest, zodat andere klanten de presentaties van deze hulp kunnen inzien. Zo houden we het platform transparant!

Takenpakket afstemmen met je schoonmaakhulp uit Amsterdam

De perfecte schoonmaak is voor iedereen anders. Het is daarom verstandig om bij het eerste bezoek van de door jou gekozen schoonmaker in Amsterdam goed aan te geven wat jij belangrijk vindt. Loop samen een rondje door het huis en maak duidelijk wat voor jou prioriteit heeft. Jij bepaalt zelf welke schoonmaakwerkzaamheden door de schoonmaker worden verricht. Tot de basistaken behoren stofzuigen, afstoffen en dweilen, naast klusjes als de woning doorluchten, de badkamer en wc schoonmaken, het poetsen van de keuken en het opmaken van de bedden. Je kunt je speciale voorkeuren aangeven, zoals het lappen van de ramen, het schoonmaken van de koelkast of het strijken van de kleding. Vergeet niet om te vertellen waar je nieuwe schoonmaakhulp alle benodigde huishoudelijke apparaten en schoonmaakmiddelen kan vinden.

Altijd opzegbaar

Bij een wekelijkse of tweewekelijkse boeking van een schoonmaakster in Amsterdam krijg je een vaste schoonmaakhulp. Dat is wel zo fijn! Als je liever een andere hulp wilt om je huis schoon te laten maken, is dit eenvoudig te regelen via jouw account op website of in de app. Je kunt via ons platform eenvoudig afspraken toevoegen, verzetten of annuleren, want: Helpling is altijd opzegbaar. Ook is het mogelijk om direct contact op te nemen met je Amsterdamse schoonmaakhulp via de website of onze app. Kom je ergens toch niet uit of heb je nog andere vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice die van maandag tot en met zaterdag voor je klaar staat. Als je vaste schoonmaakhulp op vakantie is of ziek is, gaat Helpling op zoek naar een vervangende schoonmaker in Amsterdam die jouw huis weer helemaal fris maakt.

In deze stadsdelen kun je een schoonmaker uit Amsterdam boeken

FAQs

Wat is Helpling?

Helpling is een online marktplaats waarop huishoudelijke hulpen en huishoudens elkaar kunnen vinden. We zijn actief in 10 verschillende landen. Dat maakt ons de grootste online marktplaats voor huishoudelijke hulp diensten van Europa. Helpling is geen schoonmaakbedrijf, maar een platform dat particuliere schoonmakers koppelt aan huishoudens. Via ons platform boek je in slechts een aantal klikken een huishoudelijke hulp bij jou in de buurt. Voor schoonmakers is het makkelijker dan ooit om een vaste klantenkring op te bouwen. Alle hulpen hebben een profiel met klantenbeoordelingen, ervaring en de prijs die zij vragen. Het prikbord met briefjes in de supermarkt is niet meer nodig, vanaf nu vind je op basis van de duizenden beoordelingen eenvoudig de beste particuliere huishoudelijke hulp.

Hoe gaat de eerste schoonmaak?

Geen huis is hetzelfde en alle klanten zijn verschillend. Als jouw schoonmaker voor het eerst langskomt is het goed om even met elkaar af te stemmen. Alle hulpen hebben ervaring, maar zo kunnen zij beter naar jouw wens te werk gaan. Loop bij het eerste bezoek samen een rondje door het huis en geef aan wat je belangrijk vindt. Leg hierbij ook uit waar alle schoonmaakmiddelen en apparaten te vinden zijn. Heb je speciale voorkeuren of zijn er plekjes die extra aandacht nodig hebben? Bespreek deze voor de schoonmaak even met de hulp.

Wie zijn de huishoudelijke hulpen op het platform?

De huishoudelijke hulpen die werken via ons platform hebben uiteenlopende achtergronden. Een groot gedeelte heeft gewerkt in de thuiszorg of schoonmaaksector, anderen hebben hun ervaring opgedaan bij het runnen van hun gezin. Alle huishoudelijke hulpen hebben een uitgebreid screeningsproces doorlopen. Daarnaast moet iedere huishoudelijke hulp een kopie van een legitimatiebewijs opsturen. Een groot deel van de huishoudelijke hulpen is in het bezit van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). Dit is aangegeven in het openbare profiel van iedere huishoudelijke hulp. De beoordeling van klanten is ook belangrijk, alle hulpen hebben een eigen profiel waarop je reviews kunt lezen. Hulpen die werken via Helpling hebben een gemiddelde beoordeling 4,8/5 sterren.

Kan ik van huishoudelijke hulp wisselen?

Dat kan! Als je een wekelijkse of tweewekelijkse boeking maakt dan zorgen wij er in principe voor dat je altijd dezelfde, vaste huishoudelijke hulp krijgt. Mocht je willen wisselen van huishoudelijke dan kun je dit aanvragen via jouw Helpling-account. Wij nemen in dat geval contact met je op om je wensen te bespreken en zullen je voorstellen aan een nieuwe huishoudelijke hulp.

Wat kost een schoonmaak via Helpling?

De huishoudelijke hulpen op het platform bepalen zelf hun eigen uurtarief voor regelmatige boekingen en eenmalige boekingen. Deze prijs hangt vaak samen met de gemiddelde prijs in hun regio, de opgedane ervaring en het feit of zij bereid zijn om speciale klusjes in huis uit te voeren. Denk bijvoorbeeld aan strijken, ramen lappen of het doen van de was.

Wie zijn de hulpen en voor wie is Helpling?

De hulpen op ons platform zijn particulieren die huishoudelijk werk doen bij particulieren thuis. Wij maken gebruik van een derde partij genaamd 'Onfido' om de identiteit van de hulpen te controleren en om te checken of ze een werkvergunning voor Nederland hebben. Hulpen die werken via het Helpling platform doen dat als particulier en zijn direct bij het huishouden dienst. Dit is mogelijk door de Regeling Dienstverlening aan Huis. Met de Regeling Dienstverlening aan Huis kan een opdrachtgever iemand voor maximaal 3 dagen per week in dienst nemen voor werk in en om het huis. Alleen particulieren mogen gebruik maken van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Dit geldt zowel voor jou als voor je hulp. Bedrijven kunnen dus geen hulp vinden via het Helpling platform.

Boekingen kunnen uitsluitend online worden gemaakt. Heb je problemen met het plaatsen van een boeking? Laat het ons dan weten via 0858888338 of [email protected], wij helpen je graag.

Boek nu jouw vertrouwde huishoudelijke hulp