Ervaren schoonmaker in Amsterdam gezocht?

Boek eenvoudig een gescreende schoonmaakster uit de regio vanaf slechts €14,90 per uur.

Flexibele schoonmakers in Amsterdam

Heb je het gevoel dat je het huishouden zelf even niet meer aan kunt? Simpelweg gewoon even te weinig tijd om alle huishoudelijke taken zelf goed te verrichten of wil je gewoon even een weekje rust en niets doen. Dan biedt Helpling nu uitkomst. Via ons platform boek je snel en eenvoudig een schoonmaakster voor je woning in Amsterdam. Wij koppelen je namelijk direct aan een ervaren schoonmaakster uit de buurt. Dit doen wij op basis van je locatie en de gemiddelde beoordeling van beschikbare hulpen uit de regio.

Regelmatig een schoonmaakster over de vloer is geen luxe meer maar wel een absolute uitkomst. Via Helpling boek je een hulp een hulp waarvoor en wanneer jij dat nodig acht. De schoonmaakhulpen uit Amsterdam die bij Helpling staan aangemeld werken zelfstandig onder de Regeling Dienstverlening aan Huis. Je bepaalt volledig zelf hoe de geboekte schoonmaakuren worden besteed en betaalt je hulp eenvoudig via je gebruikersaccount. Contante betalingen behoren hierdoor tot de verleden tijd en ingewikkeld papierwerk is niet langer vereist.

Een schoonmaakster via Helpling:

  • Ervaren en gescreende schoonmakers
  • Flexibel je boekingen inplannen en beheren
  • Veilig online betalen
  • 100% tevredenheidsgarantie

Zo boek je direct een schoonmaakster in Amsterdam

Vertrouwen in de schoonmaker uit de buurt

Wanneer je voor de eerste keer een vreemd iemand toelaat in je woning is betrouwbaarheid het allerbelangrijkst. Bij Helpling doen wij er dan ook alles aan om alleen maar betrouwbare en ervaren huishoudelijke hulpen toegang te verlenen tot het platform. Zo hebben wij met iedere schoonmaker in Amsterdam die zich wil aanmelden een persoonlijk kennismakingsgesprek en houden wij een schoonmaaktest. Binnen de toelatingsprocedure vragen wij om minstens twee referenties en is het aanleveren van een Verklaring Omtrent Gedrag vereist.

De kwaliteit van ons platform en de beschikbare schoonmakers wordt daarnaast ook bepaald middels de beoordeling die jij geeft. Na iedere voltooide schoonmaak vragen wij je om de huishoudelijke hulp te beoordelen op basis van zijn of haar prestatie. Wij nemen deze beoordeling vervolgens onder de loep en voorzien de huishoudhulp van eventuele feedback om zo de kwaliteit te waarborgen. Alleen de best presterende huishoudelijke hulpen behouden toegang tot ons platform.

Direct een schoonmaker in Amsterdam vinden en boeken

Schoonmaakhulpen uit Amsterdam

Alle schoonmakers in Amsterdam hebben een uitgebreide selectie ondergaan. Zo zijn zij getest op hun schoonmaakkennis, beschikken over een Verklaring Omtrent Gedrag. Graag stellen wij enkele schoonmakers uit Amsterdam aan je voor:

Prijs van een ervaren schoonmaker uit Amsterdam

Prijs schoonmaker in Amsterdam eenmalige boeking Prijs schoonmaker uit Amsterdam regelmatige boeking

In bovenstaande tabelen vind je het uurtarief van de schoonmaker in Amsterdam die je via Helpling boekt. Dit zijn vaste uurtarieven waarbij nooit extra kosten in rekening zullen worden gebracht. Een reguliere schoonmaak, zijnde eenmaal per week of om de twee weken, kost €14,90 per uur. De kosten voor een enkele schoonmaak boeking bedragen €16,90 per uur. Een particuliere schoonmaker in Amsterdam is dus erg voordelig. Middels de Regeling Dienstverlening aan Huis hoef je je daarnaast geen zorgen te maken over loonbelasting, premies of werknemersverzekeringen. Je bepaalt zelf hoe vaak en wanneer je een schoonmaakhulp nodig hebt.


Klanten uit Amsterdam

Opeens meer vrije tijd in Amsterdam, wat nu?

Plotsing meer vrije tijd over nu je je niet meer met het huishouden bezig hoeft te houden, maak van de gelegenheid gebruik en ontdek Amsterdam opnieuw! Het is wellicht al enige tijd geleden dat je op jouw favoriete plek in Amsterdam bent geweest, of je wilt gewoon iets heel nieuws proberen. Er zijn natuurlijk genoeg leuke plekken waar je kunt ontspannen, leren, eten, drinken en genieten in onze mooie hoofdstad. Hier onder vind je onze persoonlijke top 3 favoriete pleken in Amsterdam met voor ieder wat wils.

Top 3 in Amsterdam