×
Hoe het werkt Prijzen Help

Hoe het werkt

1. Vul je postcode in
1. Enter your postcode

Vind schoonmaakhulpen bij jou in de buurt door je postcode in te vullen

Enter your postcode to find cleaners available in your area. Find more English information here

2. Plan je afspraak
2. Choose your preferred date

Kies de gewenste frequentie, duur, datum en tijd van je schoonmaak.

Select the preferred date, time and frequency of your clean

3. Vergelijk schoonmaakhulpen
3. Send your booking request

Vergelijk profielen en prijzen van de beschikbare hulpen en bevestig je aanvraag.

Compare cleaner profiles, prices and select who will receive your request

Bij meer dan

80.000

huishoudens schoongemaakt

Meer dan

90%

heeft een regelmatige afspraak

Beoordeling van

4,7/5

sterren

In meer dan

50

steden beschikbaar

Schoonmaakhulp in Amsterdam, zo gevonden!

Kies voor een betrouwbare en ervaren schoonmaker in Amsterdam

Heb je geen tijd of geen zin om je huis in Amsterdam regelmatig schoon te maken? Of ben je door omstandigheden niet in staat om zelf je huis goed schoon te maken? Maak dan gebruik van Helpling, hét platform voor het boeken van een ervaren schoonmaakster bij jou uit de buurt. Helpling koppelt particuliere schoonmakers in Amsterdam aan huishoudens. Je boekt binnen een minuut een schoonmaakhulp online. Elke schoonmaker is ervaren en flexibel. Met een huishoudelijke hulp houd je tijd over voor allerlei leuke dingen, terwijl jouw huis weer fris is.

Eenvoudig een schoonmaakster in Amsterdam vinden

Schoonmaakster in Amsterdam gezocht? Via Helpling vind je eenvoudiger dan ooit een schoonmaakster. Je vult je postcode in op onze website om schoonmakers in jouw buurt te zoeken. Het maakt niet uit in welk stadsdeel je woont. Je kunt een huishoudelijke hulp boeken in Amsterdam-Noord, Amsterdam-Centrum, Amsterdam-Oost, Amsterdam-Zuidoost, Amsterdam-Zuid en Amsterdam-West. Kies het schoonmaakplan dat het beste bij jou past. Dat kan een wekelijkse, tweewekelijkse of eenmalige schoonmaak zijn. Je rekent af in een beveiligde betaalomgeving, maar pas nadat de schoonmaakhulp in Amsterdam zijn werk heeft gedaan. Laat op ons platform een beoordeling achter over schoonmaakhulp die bij jou thuis is geweest, zodat andere klanten de presentaties van deze hulp kunnen inzien.

Takenpakket afstemmen met je schoonmaakhulp uit Amsterdam

De perfecte schoonmaak is voor iedereen anders. Het is daarom verstandig om bij het eerste bezoek van de door jou gekozen schoonmaker in Amsterdam goed aan te geven wat jij belangrijk vindt. Loop samen een rondje door het huis en maak duidelijk wat voor jou prioriteit heeft. Jij bepaalt zelf welke schoonmaakwerkzaamheden door de schoonmaker worden verricht. Tot de basistaken behoren stofzuigen, afstoffen en dweilen, naast klusjes als de woning doorluchten, de badkamer en wc schoonmaken, het poetsen van de keuken en het opmaken van de bedden. Je kunt je speciale voorkeuren aangeven, zoals het lappen van de ramen, het schoonmaken van de koelkast of het strijken van de kleding. Vergeet niet om te vertellen waar je nieuwe schoonmaakhulp alle benodigde huishoudelijke apparaten en schoonmaakmiddelen kan vinden.

Transparant platform

Het is belangrijk dat je een goede schoonmaakster in huis haalt. Om de kwaliteit van het platform hoog en transparant te houden, werken we met een beoordelingssysteem. Klanten hebben de mogelijkheid om hun huishoudelijke hulp na iedere schoonmaakbeurt te beoordelen. De schoonmaaksters in Amsterdam die via Helpling werken, hebben een gemiddelde beoordeling van 4,7 uit 5 sterren. De reviews van de schoonmaakhulpen vind je terug op hun persoonlijke pagina. Hier kun je ook zien of hij of zij in het bezit is van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Eenvoudig boeken via Helpling.nl

Bij een wekelijkse of tweewekelijkse boeking van een schoonmaakster in Amsterdam krijg je een vaste schoonmaakhulp. Als je liever een andere hulp wilt om je huis schoon te laten maken, is dit eenvoudig te regelen via jouw account op website of in de app. Een van onze medewerkers neemt contact met je op, zodat je specifieke wensen kunt aangeven. Je wordt vervolgens voorgesteld aan een nieuwe schoonmaker. Je kunt via ons platform eenvoudig je afspraken toevoegen, verzetten of annuleren. Ook is het mogelijk om direct contact op te nemen met je Amsterdamse schoonmaakhulp via de website of onze app. Kom je ergens toch niet uit of heb je nog andere vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice die van maandag tot en met zaterdag voor je klaar staat. Als je vaste schoonmaakhulp op vakantie is of ziek is, gaat Helpling op zoek naar een vervangende schoonmaker in Amsterdam die jouw huis weer helemaal fris maakt.

In deze stadsdelen kun je een schoonmaker uit Amsterdam boeken

Boek nu jouw vertrouwde huishoudelijke hulp