Coronavirus (COVID-19): Actueel beleid Helpling
×
Hoe het werkt Prijzen Help

Hoe het werkt

1. Vul je postcode in
1. Enter your postcode

Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je postcode in te vullen

Enter your postcode to find cleaners available in your area

2. Kies je datum en tijd
2. Choose your preferred date

Kies de gewenste frequentie, duur, datum en tijd van je schoonmaak.

Select the preferred date, time and frequency of your clean

3. Selecteer hulpen die bij jou passen
3. Select the cleaners that suit your preferences

Je kan de profielen van de hulpen vergelijken en kiezen wat bij jou past

Compare cleaner profiles, prices and select who will receive your request

4. Verstuur je verzoeken
4. Send your booking request

De eerste hulp die accepteert komt bij jou schoonmaken

The first cleaner that accept the request will clean your home

Bij meer dan

100.000

huishoudens schoongemaakt

Meer dan

90%

heeft een regelmatige afspraak

Beoordeling van

4,7/5

sterren

In meer dan

50

steden beschikbaar

Jouw voordelen

Helpling’s marktplaats is transparant

Alle huishoudelijke hulpen op ons platform hebben een persoonlijke profiel waarmee zij zichzelf presenteren. In dit openbare profiel kun je beoordelingen van andere klanten bekijken en het uurtarief van de hulp zien. Daarnaast kunnen hulpen een foto, persoonlijke tekst, Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en referenties van eerdere klanten of werkgevers toevoegen. Hulpen bepalen hun eigen uurtarief, maar houden rekening met een minimum van €14,60.

Beheer je afspraken eenvoudig

Log in op de website of download de app voor een overzicht van je afspraken. Wanneer je een afspraak wilt toevoegen, verzetten of annuleren kun je dit eenvoudig zelf regelen. Via jouw account kun je ook contact opnemen met je huishoudelijke hulp. Er is onder andere een berichtenfunctie waarin je gemakkelijk berichten kan sturen die alleen zichtbaar zijn voor jou en de huishoudelijke hulp die jouw boekingsverzoeken heeft geaccepteerd.

Behulpzame klantenservice

Kom je ergens niet uit? Dan kun je terecht bij onze klantenservice. Wanneer je vaste hulp niet kan komen, gaan wij voor je op zoek naar een vervangende hulp. Zo hoef je geen schoonmaak te missen. De klantenservice biedt graag ondersteuning dus aarzel niet om contact met ons op te nemen als je een vraag of verzoek hebt. De klantenservice is telefonisch te bereiken op 085-8888338 van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 8.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur.

Regel huishoudelijke hulp in Almere eenvoudig online via Helpling

Ruim aanbod van schoomakers in Almere

De schoonmaak van het huis is iets waar velen altijd weer tegenop zien. Zeker met een drukke baan of groot gezin heb je wel betere (en leukere) dingen te doen. Het huishouden uitbesteden lijkt misschien iets voor luie mensen, maar het kan een hoop tijd en gedoe besparen. Bedenk eens wat voor andere dingen je allemaal in die tijd kunt doen. Via Helpling vind je eenvoudig iemand uit de buurt die graag de huishoudelijke taken van je overneemt. We zijn een online marktplaats die schoonmakers in Almere matcht met huishoudens die op zoek zijn naar een hulp. Bekijk en vergelijk de profielen vaan schoonmakers uit Almere en kies de hulp die het beste bij jou en je huishouden past.

Huishoudelijke hulp naar jouw wens

Jij bepaalt zelf wat jouw schoonmaakster bij jou in huis doet. Heb je speciale wensen? Vertel het aan de hulp! Moet de badkamer weer eens uitgebreid onder handen genomen worden of is het fornuis toe aan een grondige poetsbeurt? Wanneer de huishoudelijke hulp voor de eerste keer langskomt, is het belangrijk om de aandachtspunten door te nemen en te vertellen waar de schoonmaakmiddelen staan. Zo kan de schoonmaker goed uit de voeten, ook als jij een keer niet thuis bent. Je kunt ook zelf kiezen hoe vaak de huishoudelijke hulp bij je langskomt. Wil je elke week zeker zijn van een schoon huis? Plan dan jouw hulp wekelijks in. Iets minder vaak of slechts eenmalig is ook mogelijk.

Vind de beste schoonmaakster uit de buurt

Via Helpling is het boeken van een goede schoonmaakster in Almere zo geregeld. We werken met een beoordelingssysteem, zodat je precies kan zien hoe de schoonmakers op het platform presteren. Het kan namelijk best gek zijn om een vreemd iemand op de vloer te krijgen, maar met behulp van de beoordelingen van voorgaande klanten krijg je een beter beeld van wie je in huis haalt. Bekijk nu welke schoonmakers er beschikbaar zijn bij jou in de buurt:

  • Check met behulp van je postcode de beschikbaarheid van de schoonmakers in Almere
  • Vul je gewenste datum en tijdstip in
  • Vind jouw beste match op basis van jouw budget, agenda en wensen
  • Selecteer jouw favoriete hulp(en) en stuur een boekingsverzoek
  • Betaal veilig online nadat de schoonmaak heeft plaatsgevonden

Gebruik Helpling vrijblijvend

Via Helpling kun je kiezen voor een herhaalboeking of eenmalige afspraak. Het kan best gek zijn om een vreemd iemand over de vloer te krijgen, maar als je voor een wekelijkse of tweewekelijkse schoonmaak gaat, komt iedere keer de vaste schoonmaker uit Almere bij je langs. Wel zo fijn dat hij of zij precies weet wat jij belangrijk vindt én dat je altijd verzekerd bent van een schoon huis. Helpling is helemaal vrijblijvend dus je kunt altijd van schoonmaker wisselen of geplande afspraken verzetten, wijzigen en annuleren. Heb je nog vragen over Helpling, de schoonmakers in Almere of het boekingsproces? Neem dan contact op met onze klantenservices via de mail ([email protected]) of telefoon (085-8888338), van maandag tot en met zaterdag

FAQs

Wat is Helpling?

Helpling is een online marktplaats waarop huishoudelijke hulpen en huishoudens elkaar kunnen vinden. We zijn actief in 10 verschillende landen. Dat maakt ons de grootste online marktplaats voor huishoudelijke hulp diensten van Europa. Helpling is geen schoonmaakbedrijf, maar een platform dat particuliere schoonmakers koppelt aan huishoudens. Via ons platform boek je in slechts een aantal klikken een huishoudelijke hulp bij jou in de buurt. Voor schoonmakers is het makkelijker dan ooit om een vaste klantenkring op te bouwen. Alle hulpen hebben een profiel met klantenbeoordelingen, ervaring en de prijs die zij vragen. Het prikbord met briefjes in de supermarkt is niet meer nodig, vanaf nu vind je op basis van de duizenden beoordelingen eenvoudig de beste particuliere huishoudelijke hulp.

Hoe gaat de eerste schoonmaak?

Geen huis is hetzelfde en alle klanten zijn verschillend. Als jouw schoonmaker voor het eerst langskomt is het goed om even met elkaar af te stemmen. Alle hulpen hebben ervaring, maar zo kunnen zij beter naar jouw wens te werk gaan. Loop bij het eerste bezoek samen een rondje door het huis en geef aan wat je belangrijk vindt. Leg hierbij ook uit waar alle schoonmaakmiddelen en apparaten te vinden zijn. Heb je speciale voorkeuren of zijn er plekjes die extra aandacht nodig hebben? Bespreek deze voor de schoonmaak even met de hulp.

Wie zijn de huishoudelijke hulpen op het platform?

De huishoudelijke hulpen die werken via ons platform hebben uiteenlopende achtergronden. Een groot gedeelte heeft gewerkt in de thuiszorg of schoonmaaksector, anderen hebben hun ervaring opgedaan bij het runnen van hun gezin. Alle huishoudelijke hulpen hebben een uitgebreid screeningsproces doorlopen. Daarnaast moet iedere huishoudelijke hulp een kopie van een legitimatiebewijs opsturen. Een groot deel van de huishoudelijke hulpen is in het bezit van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). Dit is aangegeven in het openbare profiel van iedere huishoudelijke hulp. De beoordeling van klanten is ook belangrijk, alle hulpen hebben een eigen profiel waarop je reviews kunt lezen. Hulpen die werken via Helpling hebben een gemiddelde beoordeling 4,8/5 sterren.

Kan ik van huishoudelijke hulp wisselen?

Dat kan! Als je een wekelijkse of tweewekelijkse boeking maakt dan zorgen wij er in principe voor dat je altijd dezelfde, vaste huishoudelijke hulp krijgt. Mocht je willen wisselen van huishoudelijke dan kun je dit aanvragen via jouw Helpling-account. Wij nemen in dat geval contact met je op om je wensen te bespreken en zullen je voorstellen aan een nieuwe huishoudelijke hulp.

Wat kost een schoonmaak via Helpling?

De huishoudelijke hulpen op het platform bepalen zelf hun eigen uurtarief voor regelmatige boekingen en eenmalige boekingen. Deze prijs hangt vaak samen met de gemiddelde prijs in hun regio, de opgedane ervaring en het feit of zij bereid zijn om speciale klusjes in huis uit te voeren. Denk bijvoorbeeld aan strijken, ramen lappen of het doen van de was.

Wie zijn de hulpen en voor wie is Helpling?

De hulpen op ons platform zijn particulieren die huishoudelijk werk doen bij particulieren thuis. Wij maken gebruik van een derde partij genaamd 'Onfido' om de identiteit van de hulpen te controleren en om te checken of ze een werkvergunning voor Nederland hebben. Hulpen die werken via het Helpling platform doen dat als particulier en zijn direct bij het huishouden dienst. Dit is mogelijk door de Regeling Dienstverlening aan Huis. Met de Regeling Dienstverlening aan Huis kan een opdrachtgever iemand voor maximaal 3 dagen per week in dienst nemen voor werk in en om het huis. Alleen particulieren mogen gebruik maken van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Dit geldt zowel voor jou als voor je hulp. Bedrijven kunnen dus geen hulp vinden via het Helpling platform.

Boekingen kunnen uitsluitend online worden gemaakt. Heb je problemen met het plaatsen van een boeking? Laat het ons dan weten via 0858888338 of [email protected], wij helpen je graag.

Boek nu jouw vertrouwde huishoudelijke hulp