×
Hoe het werkt Prijzen Help

Hoe het werkt

1. Vul je postcode in
1. Enter your postcode

Vind schoonmaakhulpen bij jou in de buurt door je postcode in te vullen

Enter your postcode to find cleaners available in your area

2. Plan je afspraak
2. Choose your preferred date

Kies de gewenste frequentie, duur, datum en tijd van je schoonmaak.

Select the preferred date, time and frequency of your clean

3. Vergelijk schoonmaakhulpen
3. Send your booking request

Vergelijk profielen en prijzen van de beschikbare hulpen en bevestig je aanvraag.

Compare cleaner profiles, prices and select who will receive your request

Bij meer dan

80.000

huishoudens schoongemaakt

Meer dan

90%

heeft een regelmatige afspraak

Beoordeling van

4,7/5

sterren

In meer dan

50

steden beschikbaar

Geniet van een schoon huis dankzij Helpling

Schoonmaakster gezocht? Huishoudelijke hulp aangeboden in Almere!

Ben je op zoek naar een betrouwbare schoonmaakster in Almere, maar heb je die nog niet gevonden? Regel het via Helpling en vind binnen 60 seconden een ervaren huishoudelijke hulp. Op basis van jouw postcode koppelen wij je aan een ervaren schoonmaker bij jou uit de buurt. Helpling is dé online marktplaats voor het inhuren van een schoonmaker. De schoonmakers uit Almere werken als particulieren via ons platform, maar zijn van te voren wel door ons getest op hun schoonmaakkennis. De schoonmaakhulpen die werken via ons platform hebben uiteenlopende achtergronden. Zo heeft een groot gedeelte in de thuiszorg of schoonmaaksector gewerkt en anderen hebben weer hun ervaring opgedaan bij het runnen van hun gezin. Daarnaast is een groot deel van de schoonmakers in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag. Dit is te zien op het openbare profiel van iedere schoonmaakhulp. Hier kun je ook de beoordeling van klanten lezen. Op deze manier kan je er zeker van zijn dat er een ervaren en gemotiveerde schoonmaker bij je langskomt.

Binnen een paar klikken vind je een schoonmaakster bij jou uit de buurt. Jij bepaalt zelf voor wanneer, hoe lang en waarvoor je huishoudelijke hulp langskomt. In je persoonlijke account kun je de agenda van je favoriete schoonmaker bekijken, direct contact met hem of haar opnemen én heel eenvoudig betalingen regelen. Zo hoef je nooit meer contant te betalen en heb je online inzicht in al je betalingen.

 • Eenvoudig online afspraken inplannen en beheren
 • Transparant beoordelingssysteem
 • 100% flexibiliteit

Huishoudelijke hulp naar jouw wens

Jij bepaalt zelf wat jouw schoonmaakster bij jou in huis doet. Heb je speciale wensen? Vertel het aan de hulp! Moet de badkamer weer eens uitgebreid onder handen genomen worden of is het fornuis toe aan een grondige poetsbeurt? Neem contact op met je schoonmaker via de chatfunctie in je persoonlijke account of bel hem of haar. Wanneer de huishoudelijke hulp voor de eerste keer langskomt, is het belangrijk om de aandachtspunten door te nemen en te vertellen waar de schoonmaakmiddelen staan. Zo kan de schoonmaker goed uit de voeten, ook als jij een keer niet thuis bent. Je kunt ook zelf kiezen hoe vaak de huishoudelijke hulp bij je langskomt. Wil je elke week zeker zijn van een schoon huis? Plan dan jouw hulp wekelijks in. Iets minder vaak of slechts eenmalig is ook mogelijk.

Vind de beste schoonmaakster uit de buurt

Via Helpling is het boeken van een goede schoonmaakster in Almere zo geregeld. Je kunt er zeker van zijn dat je een ervaren en gemotiveerde schoonmaker in huis haalt. We werken met een beoordelingssysteem om de kwaliteit van de schoonmakers op het platform hoog te houden. Zo zie je precies hoe de schoonmaker door andere klanten wordt beoordeeld.

Je boekt de hulp in slechts een paar stappen:

 • Check met behulp van je postcode de beschikbaarheid van de schoonmakers in Almere
 • Vul je gewenste datum en tijdstip in
 • Vind jouw beste match op basis van jouw budget, locatie en wensen
 • Boek de schoonmaakhulp en betaal veilig online, na afloop van de schoonmaak

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Die is van maandag tot en met zaterdag bereikbaar via de telefoon 085-8888338 of stuur een mail naar [email protected]

In deze wijken kun je een schoonmaker in Den Haag boeken

 • Almere Buiten
 • Almere Haven
 • Almere Hout
 • Almere Pampus
 • Almere Poort
 • Almere Stad

Boek nu jouw vertrouwde huishoudelijke hulp