Coronavirus (COVID-19): Actueel beleid Helpling
×
Hoe het werkt Prijzen Help

Hoe het werkt

1. Vul je postcode in
1. Enter your postcode

Vind schoonmaakster bij jou in de buurt door je postcode in te vullen

Enter your postcode to find cleaners available in your area

2. Kies je datum en tijd
2. Choose your preferred date

Kies de gewenste frequentie, duur, datum en tijd van je schoonmaak.

Select the preferred date, time and frequency of your clean

3. Selecteer de schoonmaker die bij jou passen
3. Select the cleaners that suit your preferences

Je kan de profielen van de schoonmakers vergelijken en kiezen wat bij jou past

Compare cleaner profiles, prices and select who will receive your request

4. Verstuur je verzoeken
4. Send your booking request

De eerste hulp die accepteert komt bij jou schoonmaken

The first cleaner that accept the request will clean your home

Bij meer dan

100.000

huishoudens schoongemaakt

Meer dan

90%

heeft een regelmatige afspraak

Beoordeling van

4,7/5

sterren

In meer dan

50

steden beschikbaar

Jouw voordelen

Helpling’s marktplaats is transparant

Alle schoonmaaksters op ons platform hebben een persoonlijke profiel waarmee zij zichzelf presenteren. In dit openbare profiel kun je beoordelingen van andere klanten bekijken en het uurtarief van de hulp zien. Daarnaast kunnen hulpen een foto, persoonlijke tekst, Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en referenties van eerdere klanten of werkgevers toevoegen. Hulpen bepalen hun eigen uurtarief, maar houden rekening met een minimum van €14,75.

Beheer je afspraken eenvoudig

Log in op de website of download de app voor een overzicht van je afspraken. Wanneer je een afspraak wilt toevoegen, verzetten of annuleren kun je dit eenvoudig zelf regelen. Via jouw account kun je ook contact opnemen met je schoonmaakster. Er is onder andere een berichtenfunctie waarin je gemakkelijk berichten kan sturen die alleen zichtbaar zijn voor jou en de schoonmaakster die jouw boekingsverzoeken heeft geaccepteerd.

Behulpzame klantenservice

Kom je ergens niet uit? Dan kun je terecht bij onze klantenservice. Wanneer je vaste hulp niet kan komen, gaan wij voor je op zoek naar een vervangende hulp. Zo hoef je geen schoonmaak te missen. De klantenservice biedt graag ondersteuning dus aarzel niet om contact met ons op te nemen als je een vraag of verzoek hebt. De klantenservice is telefonisch te bereiken op 085-8888338 van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 8.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur.

Schoonmaakster gezocht? Bij Helpling zit je goed!

Schakel hulp in

In een druk leven waarin werk, opleiding, gezinsleven, sociale contacten en vrijetijdsbesteding veel van je vragen, blijft er vaak weinig tijd over om de was te doen, meubels af te stoffen, te stofzuigen, ramen lappen en te dweilen. Wanneer je thuis kunt komen in een schoon huis dankzij de hulp van een goede en ervaren schoonmaakster of schoonmaker die bij jou in de regio woont, is dat natuurlijk een verademing. Maar hoe vind je iemand bij jou in de buurt? De eenvoudigste en snelste manier om een schoonmaakster vinden is via Helpling, hét online platform dat huishoudens koppelt aan schoonmaaksters. Zoek jij een schoonmaakster? Vergelijk via Helpling de prijzen en profielen van schoonmakers uit de buurt en kies de hulp die het beste aansluit bij jouw budget en wensen.

Helpling matcht huishoudens en schoonmakers

Ben je op zoek naar schoonmaker of schoonmaakster die jou helpt bij huishoudelijke taken? Dan ben je bij Helpling aan het juiste adres. Wij zijn een online platform dat vraag en aanbod op een gemakkelijke manier samenbrengt. Helpling is geen schoonmaakbedrijf, maar wij bemiddelen tussen particulieren en schoonmaaksters. Alle hulpen op ons platform hebben een eigen profiel, waar je beoordelingen, uitgebreide klantenrecensies en eventueel een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt vinden. Een schoonmaakster die je via Helpling vindt, werkt onder de Regeling Dienstverlening aan Huis waarin staat dat particulieren voor andere particulieren huishoudelijk werk mogen doen zonder dat zij zich als ZZP’er hoeven te registreren.

Online marktplaats voor schoonmaakdiensten

Op de website of via de app van Helpling vergelijk je de prijzen en profielen van de schoonmakers. Bedenk wat jij belangrijk vindt aan een schoonmaker en selecteer de hulpen die het beste bij jou wensen passen. Geen enkel huishouden is hetzelfde dus jij bepaalt zelf wat de schoonmaker voor jou en je huis doet. Als de hulp voor de eerste keer langskomt, is het verstandig om thuis te zijn om kennis te maken. Je kunt samen een rondje door het huis lopen om te laten zien wat voor jou prioriteit heeft en waar de schoonmaakspullen te vinden zijn. Als je een goed gevoel hebt bij de hulp en deze vaker is langsgeweest, kun je er voor kiezen om de sleutel te geven. Op deze manier kan de hulp ook gewoon aan de slag als jij bijvoorbeeld aan het werk bent en kom je thuis in een fris en schoon huis.

Vind jouw favoriete hulp

Ga je voor een herhaalboeking of eenmalige afspraak? Als je voor een wekelijkse of tweewekelijkse boeking kiest, komt iedere keer dezelfde schoonmaker langs. Dat is wel zo fijn, dan weet hij of zij precies wat jij belangrijk vindt. Als je Helpling een keer wilt uitproberen of eenmalig gebruik wilt maken van het platform voor bijvoorbeeld een grote schoonmaak is een eenmalige boeking een uitkomst. Als de schoonmaak bevalt kun je altijd nog kiezen voor een vaste schoonmaker. Helpling is helemaal vrijblijvend dus je kunt altijd afspraken wijzigen, verzetten of annuleren. Wil je wisselen van schoonmaker? Dat kan! Onze collega's van de klantenservice helpen je graag bij het vinden van een passende hulp.

FAQs

Wat is Helpling?

Helpling is een online marktplaats waarop schoonmaaksters en huishoudens elkaar kunnen vinden. We zijn actief in 10 verschillende landen. Dat maakt ons de grootste online marktplaats voor schoonmaak diensten van Europa. Helpling is geen schoonmaakbedrijf, maar een platform dat particuliere schoonmakers koppelt aan huishoudens. Via ons platform boek je in slechts een aantal klikken een schoonmaakster bij jou in de buurt. Voor schoonmakers is het makkelijker dan ooit om een vaste klantenkring op te bouwen. Alle hulpen hebben een profiel met klantenbeoordelingen, ervaring en de prijs die zij vragen. Het prikbord met briefjes in de supermarkt is niet meer nodig, vanaf nu vind je op basis van de duizenden beoordelingen eenvoudig de beste particuliere schoonmaakster.

Hoe gaat de eerste schoonmaak?

Geen huis is hetzelfde en alle klanten zijn verschillend. Als jouw schoonmaker voor het eerst langskomt is het goed om even met elkaar af te stemmen. Alle hulpen hebben ervaring, maar zo kunnen zij beter naar jouw wens te werk gaan. Loop bij het eerste bezoek samen een rondje door het huis en geef aan wat je belangrijk vindt. Leg hierbij ook uit waar alle schoonmaakmiddelen en apparaten te vinden zijn. Heb je speciale voorkeuren of zijn er plekjes die extra aandacht nodig hebben? Bespreek deze voor de schoonmaak even met de hulp.

Wie zijn de schoonmaakster op het platform?

De schoonmaakster die werken via ons platform hebben uiteenlopende achtergronden. Een groot gedeelte heeft gewerkt in de thuiszorg of schoonmaaksector, anderen hebben hun ervaring opgedaan bij het runnen van hun gezin. Alle schoonmaakster hebben een uitgebreid screeningsproces doorlopen. Daarnaast moet iedere schoonmaakster een kopie van een legitimatiebewijs opsturen. Een groot deel van de schoonmaakster is in het bezit van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). Dit is aangegeven in het openbare profiel van iedere schoonmaakster. De beoordeling van klanten is ook belangrijk, alle hulpen hebben een eigen profiel waarop je reviews kunt lezen. Hulpen die werken via Helpling hebben een gemiddelde beoordeling 4,8/5 sterren.

Kan ik van schoonmaakster wisselen?

Dat kan! Als je een wekelijkse of tweewekelijkse boeking maakt dan zorgen wij er in principe voor dat je altijd dezelfde, vaste schoonmaakster krijgt. Mocht je willen wisselen van schoonmaakster dan kun je dit aanvragen via jouw Helpling-account. Wij nemen in dat geval contact met je op om je wensen te bespreken en zullen je voorstellen aan een nieuwe schoonmaakster.

Wat kost een schoonmaak via Helpling?

De schoonmaakster op het platform bepalen zelf hun eigen uurtarief voor regelmatige boekingen en eenmalige boekingen. Deze prijs hangt vaak samen met de gemiddelde prijs in hun regio, de opgedane ervaring en het feit of zij bereid zijn om speciale klusjes in huis uit te voeren. Denk bijvoorbeeld aan strijken, ramen lappen of het doen van de was.

Je kunt je ook registreren als schoonmaakhulp in deze steden! Lees hier meer over het ontvangen van schoonmaakopdrachten via Helpling

Boek nu jouw vertrouwde schoonmaakster