Een ervaren schoonmaker boek je eenvoudig online

Vind direct een gescreende hulp uit de regio en geniet van een schoon huis vanaf €13,90 per uur

Verzorg je huishouden direct online

Het is niet altijd eenvoudig om naast je dagelijkse bezigheden het huishouden goed te verzorgen. Soms zijn we te druk met andere dingen of hebben we simpelweg even helemaal geen zin om het huis schoon te maken. Wat de reden ook mag zijn, Helpling neemt graag de huishoudelijke taken uit handen. Op ons platform zijn vele ervaren particuliere schoonmakers aangemeld waarmee we je direct kunnen verbinden.

Onze dienst is de ideale uitkomst in je zoektocht naar een betrouwbare hulp in je buurt. In slechts drie korte stappen vind en boek je al een schoonmaker via Helpling. Wij koppelen je aan een ervaren schoonmaakster die werkt onder de Regeling Dienstverlening aan Huis. Om het vinden van een geschikte hulp nog eenvoudiger te maken hebben wij ze alvast uitvoerig voor je gescreend en getest op ervaring en vakkennis. De particuliere schoonmakers worden op basis van locatie en beoordeling aan de afspraak gekoppeld. Jij bepaalt wanneer en waarvoor je een hulp nodig hebt en kunt flexibel wekelijks maar ook éénmalig een hulp boeken.

Momenteel kun je een schoonmaakster via Helpling boeken in meer dan 50 Nederlandse steden waaronder, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht. Lees verder voor meer informatie over onze toelatingseisen en schoonmaakdiensten of bekijk een selectie van de steden door even hier te klikken.

Een gescreende schoonmaakster in slechts 3 stappen

Wat doet mijn schoonmaker allemaal?

Alle zelfstandige schoonmakers bij Helpling zijn 100% flexibel wanneer het om schoonmaakklussen gaat. Is het bijvoorbeeld lang geleden dat de keuken eens grondig is gepoetst of moeten de ramen gewassen worden? Jij bepaalt volledig zelf hoe de geboekte uren besteed moeten worden.

Specifieke voorkeuren kun je eenvoudig aan je hulp doorgeven. Gebruik de chatfunctie in je account, bel je schoonmaker telefonisch of bespreek de details wannneer de schoonmaker op het afgesproken tijdstip aankomt. Loop de eerste keer dat de werkster komt schoonmaken even samen een rondje door het huis en vertel wat de aandachtspuinten zijn. Je hulp zal hier vervolgens extra aandacht aan besteden.

Klik hier voor meer informatie over de schoonmaakdiensten via Helpling.

Een ervaren schoonmaakster in slechts 60 seconden

Vertrouwen in de schoonmakster uit de buurt

Bij het online boeken van een schoonmaakster speelt vertrouwen en betrouwbaarheid een grote rol. Bij Helpling begrijpen we dit als geen ander en doen wij er dan ook alles aan om enkel ervaren, betrouwbare en verantwoordelijke schoonmaakhulpen op ons platform toe te laten.

Iedere schoonmaker op ons platform hebben wij persoonlijk gesproken en getest op hun schoonmaakkennis. Daarnaast beschikken alle schoonmaaksters, evenals bij een schoonmaakbedrijf, over een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en meerdere referenties die hun ervaring in de schoonmaak aantonen. Wij vertrouwen volledig op de actieve hulpen, mocht er iets onverhoopt mis gaan staan wij 7 dagen per week voor je klaar om een oplossing te vinden.

Schoonmaakster gezocht in je regio?

Schoonmaaksters gezocht én gevonden via Helpling!

Nooit eerder heb je zo kort naar een geschikte schoonmaker gezocht en deze zo snel gevonden. Ons online platform is gebruikersvriendelijk en overzichtelijk opgebouwd waardoor je in principe binnen 60 seconden een boeking zou kunnen afronden.

Om gekoppeld te worden aan een ervaren schoonmaker uit je buurt vragen we je om het volgende:

  • Voer je postcode in en wij controleren op beschikbaarheid
  • Kies de gewenste datum en het tijdstip
  • Verstrek verdere persoons- en adresgegevens
  • Betaal snel en veilig online

Zodra het maken van de boeking is voltooid ontvang je een e-mail ter bevestiging. Wij versturen je gegevens aan de gekoppelde schoonmaakster en deze komt op het afsproken uur bij je thuis schoonmaken. Mocht je verdere vragen hebben of er onverhoopt iets misgaan is onze klantenservice 7 dagen per week beschikbaar op 020-8885830 van 08:00-19:00 of stuur direct een mail naar [email protected].

Helpling is onder andere beschikbaar in: