×
Hoe het werkt Prijzen Help

Hoe het werkt

1. Vul je postcode in
1. Enter your postcode

Vind schoonmaaksters bij jou in de buurt door je postcode in te vullen

Enter your postcode to find cleaners available in your area

2. Plan je afspraak
2. Choose your preferred date

Kies de gewenste frequentie, duur, datum en tijd van je schoonmaak.

Select the preferred date, time and frequency of your clean

3. Vergelijk schoonmaakhulpen
3. Send your booking request

Vergelijk profielen en prijzen van de beschikbare schoonmaaksters.

Compare cleaner profiles, prices and select who will receive your request

Bij meer dan

80.000

huishoudens schoongemaakt

Meer dan

90%

heeft een regelmatige afspraak

Beoordeling van

4,7/5

sterren

In meer dan

50

steden beschikbaar

Schoonmaakster gezocht? Bij Helpling zit je goed!

Steeds meer huishoudens kiezen ervoor om een schoonmaakster in te schakelen.

In een druk leven waarin werk, opleiding, gezinsleven, sociale contacten en vrijetijdsbesteding veel van je vragen, blijft er vaak weinig tijd over om de was te doen, meubels af te stoffen, te stofzuigen, ramen lappen en te dweilen. Wanneer je thuis kunt komen in een schoon huis dankzij de hulp van een goede en ervaren schoonmaakster of schoonmaker die bij jou in de regio woont, is dat natuurlijk een verademing. Maar hoe vind je iemand bij jou in de buurt? De eenvoudigste en snelste manier om een schoonmaakster vinden is via Helpling, hét online platform dat huishoudens koppelt aan huishoudelijke hulpen. Zoek jij een schoonmaakster? Helpling is een online marktplaats waar je een schoonmaker of schoonmaakster kunt vinden die het beste aansluit aan jouw wensen.

Wat kan Helpling voor je doen als je een schoonmaakster zoekt?

Ben je op zoek naar schoonmaker of schoonmaakster die jou helpt bij huishoudelijke taken? Dan ben je bij Helpling aan het juiste adres. Wij zijn een online platform dat vraag en aanbod op een gemakkelijke manier samenbrengt. Wij bemiddelen tussen particulieren en betrouwbare schoonmaaksters. Helpling is dus geen schoonmaakbedrijf, maar een online marktplaats waar je in contact komt met een goede efficiënte hulp voor al je huishoudelijke schoonmaaktaken. Alle hulpen op ons platform hebben een eigen profiel, waar je beoordelingen, uitgebreide klantenrecensies en eventueel een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt vinden. Zo weet jij dat je zaken doet met een schoonmaker die op verschillende momenten inzetbaar is en weet hoe je een schoonmaak aanpakt. Een schoonmaakster die je via Helpling vindt, werkt onder de Regeling Dienstverlening aan Huis waarin staat dat particulieren voor andere particulieren huishoudelijk werk mogen doen zonder dat zij zich als ZZP’er hoeven te registreren.

Ontdek je voordeel bij schoonmaakster marktplaats Helpling

Op de website of via de app van online marktplaats Helpling kun je snel een geschikte huishoudelijke hulp vinden als je op zoek bent naar een schoonmaker of schoonmaakster. Je kunt zelf online een account aanmaken. Hiermee kun je al je afspraken en betalingen vast leggen met de schoonmaakster van je keuze. Je ziet bij het boeken het uurtarief dat een schoonmaakhulp vraagt, zodat jij en je hulp ook op financieel gebied altijd precies weten waar jullie aan toe zijn. Het uurtarief voor een schoonmaakster via Helpling kan verschillen per schoonmaakhulp. Een hulp met enorm veel ervaring op het platform en een perfecte beoordeling heeft waarschijnlijk een wat hoger uurtarief dan een schoonmaakster die nog niet zo lang actief is. Gemiddeld betaal je voor een eenmalige schoonmaak €19,90 per uur. Bij regelmatige schoonmaak is het uurtarief gemiddeld €14,50. Afhankelijk van het vraag en aanbod in jouw stad kan de prijs gemiddeld wat hoger of lager liggen. Je hebt op alle fronten de mogelijkheid om goed duidelijke afspraken met elkaar te maken als het gaat om data, tijdstippen, het aantal te werken uren en de aard van de huishoudelijke werkzaamheden.

Helpling: Gemakkelijk online de beste schoonmaker vinden

Zoek je een goede schoonmaker die flexibel kan werken en die weet wat jij bedoelt met een schoon huis? Dan is Helpling de betrouwbare online partner die je eenvoudig in contact brengt met betrouwbare hulpen in de huishouding. Op ons platform koppelen we je aan een schoonmaakster die qua stiptheid, flexibiliteit en efficiëntie past bij jouw persoonlijke wensen en eisen als het gaat om het optimaal schoonhouden van je woning.
Maak op Helpling.nl snel je eigen account aan en vind vandaag nog een ervaren, betrouwbare en gescreende schoonmaakster bij jou in de buurt. Mocht je vragen hebben over ons platform en de voorwaarden, dan kun je van maandag tot en met zaterdag contact opnemen met onze klantenservice waar we je graag verder helpen met een persoonlijk advies.

Je kunt je ook registreren als schoonmaakhulp in deze steden! Lees hier meer over het ontvangen van schoonmaakopdrachten via Helpling

Boek nu jouw schoonmaakster