×
Hoe het werkt Prijzen Support

Hoe het werkt

1. Vul je postcode in
1. Enter your postcode

Vul je postcode in om hulpen in jouw buurt te zoeken.

Enter your postcode to check if we currently have cleaners in your area.

2. Kies jouw schoonmaakplan
2. Choose your cleaning plan

Kies wat bij jou past. Een wekelijkse, tweewekelijkse of een eenmalige schoonmaak.

Select a convenient cleaning plan based on your needs and we will match you with a local, vetted cleaner.

3. Betaal veilig online
3. Pay securely online

Je betaalt gemakkelijk en veilig online, en pas nadat de schoonmaak heeft plaatsgevonden.

You'll only pay after the cleaning has taken place, easily and securely online.

4. Een schoon huis
4. Enjoy a spotless home

Geniet van een schoon huis en laat een beoordeling achter over de hulp.

Enjoy a sparkling home and provide your feedback for constant quality improvement.

Geniet van een schoon huis dankzij Helpling

Direct een schoonmaakster online vinden!

Is jouw huishouden op zoek naar een betrouwbare schoonmaakster? Dan zit je bij Helpling helemaal goed. Via onze dienst vind en boek je eenvoudig en snel een schoonmaker die graag alle schoonmaak- en huishoudelijke taken van je overneemt.

Wij koppelen je aan een ervaren schoonmaakster die werkt onder de Regeling Dienstverlening aan Huis. De schoonmaakhulpen die op ons platform zijn aangemeld zijn door ons alvast uitvoerig voor je gescreend.

Jij bepaalt wanneer en waarvoor je een hulp nodig hebt. Zo is het mogelijk om éénmalig een hulp boeken maar zeker ook wekelijks of tweewekelijks. De hulpen worden op basis van locatie en beoordeling aan de afspraak gekoppeld. Vanuit je account kun je eenvoudig de afspraken inplannen, de agenda van je hulp inzien, veranderingen maken en veilig online betalen.

Alle zelfstandige schoonmakers bij Helpling zijn 100% flexibel wanneer het om schoonmaakklussen gaat. Is het bijvoorbeeld lang geleden dat de keuken eens grondig is gepoetst of moeten de ramen gewassen worden? Jij bepaalt volledig zelf hoe de geboekte uren besteed worden.

Specifieke voorkeuren kun je eenvoudig aan je hulp doorgeven. Gebruik hiervoor de chatfunctie in je account, bel of sms je hulp of bespreek de details wannneer de schoonmaker op het afgesproken tijdstip aankomt. Loop de eerste keer dat de werkster komt schoonmaken even samen een rondje door het huis en vertel wat de aandachtspuinten zijn. Je hulp zal hier vervolgens extra aandacht aan besteden.

Momenteel kun je een schoonmaakster via Helpling boeken in meer dan 35 Nederlandse steden waaronder, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht.

Een ervaren schoonmaakster in slechts 60 seconden

Vertrouwen in de schoonmakster uit de buurt

Bij het online boeken van een schoonmaakster speelt vertrouwen en betrouwbaarheid een grote rol. Bij Helpling begrijpen we dit als geen ander en doen wij er dan ook alles aan om enkel ervaren, betrouwbare en verantwoordelijke schoonmaakhulpen op ons platform toe te laten.

Iedere schoonmaker op ons platform hebben wij persoonlijk gesproken en getest op hun schoonmaakkennis. Daarnaast beschikken alle schoonmaaksters, evenals bij een schoonmaakbedrijf, over een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vertrouwen volledig in de schoonmakers op ons platform. Mocht er onverhoopt toch iets mis gaan, dan staan wij 7 dagen per week voor je klaar om een passende oplossing te vinden.

Schoonmaker gezocht én gevonden via Helpling!

Nooit eerder heb je zo kort naar een geschikte schoonmaakster gezocht en deze zo snel gevonden. Ons online platform is gebruiksvriendelijk en overzichtelijk opgebouwd waardoor je in principe al binnen 60 seconden een boeking zou kunnen afronden.

Om gekoppeld te worden aan een ervaren schoonmaker uit je buurt vragen we je om het volgende:

  • Voer je postcode in en wij controleren op beschikbaarheid
  • Kies de gewenste datum en het tijdstip
  • Verstrek verdere persoons- en adresgegevens
  • Betaal snel en veilig online

Zodra het maken van de boeking is voltooid en een hulp uit de regio deze heeft geaccepteerd, ontvang je een e-mail ter bevestiging. Wij versturen je gegevens aan de gekoppelde schoonmaakster en deze komt op het afgesproken tijdstip bij je thuis schoonmaken. Mocht je verdere vragen hebben of er onverhoopt iets misgaan is onze klantenservice 7 dagen per week beschikbaar op 085-8888338 van 08:00-19:00 of stuur direct een mail naar [email protected].

Dit zeggen onze klanten

Met vier kinderen thuis is er altijd wat te doen. Door de ondersteuning van Helpling heb ik weer tijd voor mijzelf.
Eindelijk is er in ons huis geen discussie meer wie er moet schoonmaken omdat we een wekelijkse boeking hebben gemaakt. Elke week komt er nu een vaste schoonmaakhulp via Helpling.
Ik vond het fijn dat ik bij mijn herhaalboeking een vaste hulp kon kiezen.
Esther
Den Haag
Kevin
Amsterdam
Darina
Leiden

Helpling is onder andere beschikbaar in:

Boek nu jouw vertrouwde schoonmaakhulp