Graag een particuliere schoonmaakster?

Via Helpling vind en boek je direct een ervaren schoonmaker uit de regio vanaf slechts €13,90 per uur

Flexibiliteit, vertrouwen en zekerheid

Eenvoudig en overzichtelijk online afspraken boeken en beheren

Gescreende & ervaren schoonmaaksters uit de buurt

Geen contante betalingen - Betaal veilig online

Onze klantenservice staat 7 dagen per week voor je klaar

Direct een schoonmaakster online vinden!

Is jouw huishouden op zoek naar een betrouwbare schoonmaakster? Dan zit je bij Helpling helemaal goed. Via onze dienst vind en boek je eenvoudig en snel een schoonmaker die graag alle schoonmaak- en huishoudelijke taken van je overneemt.

Wij koppelen je aan een ervaren schoonmaakster die werkt onder de Regeling Dienstverlening aan Huis. De schoonmaakhulpen die op ons platform zijn aangemeld zijn door ons alvast uitvoerig voor je gescreend en getest.

Jij bepaalt wanneer en waarvoor je een hulp nodig hebt. Zo is het mogelijk om éénmalig een hulp boeken maar zeker ook wekelijks of tweewekelijks. De hulpen worden op basis van locatie en beoordeling aan de afspraak gekoppeld. Vanuit je account kun je eenvoudig de afspraken inplannen, de agenda van je hulp inzien, veranderingen maken en veilig online betalen.

Momenteel kun je een schoonmaakster via Helpling boeken in meer dan 50 Nederlandse steden waaronder, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht. Lees verder voor meer informatie over onze toelatingseisen en schoonmaakdiensten of bekijk een selectie van de steden door even hier te klikken.

Een gescreende schoonmaakster in slechts 3 stappen

Alle zelfstandige schoonmakers bij Helpling zijn 100% flexibel wanneer het om schoonmaakklussen gaat. Is het bijvoorbeeld lang geleden dat de keuken eens grondig is gepoetst of moeten de ramen gewassen worden? Jij bepaalt volledig zelf hoe de geboekte uren besteed moeten worden.

Specifieke voorkeuren kun je eenvoudig aan je hulp doorgeven. Gebruik hiervoor de chatfunctie in je account, bel of sms je hulp of bespreek de details wannneer de schoonmaker op het afgesproken tijdstip aankomt. Loop de eerste keer dat de werkster komt schoonmaken even samen een rondje door het huis en vertel wat de aandachtspuinten zijn. Je hulp zal hier vervolgens extra aandacht aan besteden.

Klik hier voor meer informatie over de schoonmaakdiensten via Helpling.

Een ervaren schoonmaakster in slechts 60 seconden

Vertrouwen in de schoonmakster uit de buurt

Bij het online boeken van een schoonmaakster speelt vertrouwen en betrouwbaarheid een grote rol. Bij Helpling begrijpen we dit als geen ander en doen wij er dan ook alles aan om enkel ervaren, betrouwbare en verantwoordelijke schoonmaakhulpen op ons platform toe te laten.

Iedere schoonmaker op ons platform hebben wij persoonlijk gesproken en getest op hun schoonmaakkennis. Daarnaast beschikken alle schoonmaaksters, evenals bij een schoonmaakbedrijf, over een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vertrouwen volledig in de schoonmakers op ons platform. Mocht er onverhoopt toch iets mis gaan, dan staan wij 7 dagen per week voor je klaar om een passende oplossing te vinden.

Graag de ideale schoonmaakster uit je buurt vinden?

Schoonmaker gezocht én gevonden via Helpling!

Nooit eerder heb je zo kort naar een geschikte schoonmaakster gezocht en deze zo snel gevonden. Ons online platform is gebruikersvriendelijk en overzichtelijk opgebouwd waardoor je in principe al binnen 60 seconden een boeking zou kunnen afronden.

Om gekoppeld te worden aan een ervaren schoonmaker uit je buurt vragen we je om het volgende:

  • Voer je postcode in en wij controleren op beschikbaarheid
  • Kies de gewenste datum en het tijdstip
  • Verstrek verdere persoons- en adresgegevens
  • Betaal snel en veilig online

Zodra het maken van de boeking is voltooid en een hulp uit de regio deze heeft geaccepteert, ontvang je een e-mail ter bevestiging. Wij versturen je gegevens aan de gekoppelde schoonmaakster en deze komt op het afsproken tijdstip bij je thuis schoonmaken. Mocht je verdere vragen hebben of er onverhoopt iets misgaan is onze klantenservice 7 dagen per week beschikbaar op 085-8888338 van 08:00-19:00 of stuur direct een mail naar [email protected].

Helpling is onder andere beschikbaar in:Alkmaar Almere Amstelveen
Amsterdam Amersfoort Apeldoorn
Arnhem Breda Delft
Den Bosch Den Haag Deventer
Diemen Eindhoven Groningen
Haarlem Heerhugowaard Hilversum
Hoofddorp Leiden Lelystad
Maastricht Nieuwegein Nijmegen
Rotterdam Tilburg Utrecht
Zaandam Zeist Zoetermeer
Zwolle