1. Vul je postcode in
1. Enter your postcode

Vul je postcode in om hulpen in jouw buurt te zoeken.

Enter your postcode to check if we currently have cleaners in your area.

2. Jouw voorkeur
2. Choose your cleaning plan

Bepaal de frequentie, duur, datum en prijs van de schoonmaak.

Select a convenient cleaning plan based on your needs and we will match you with a local, vetted cleaner.

3. Jouw Gegevens
3. Enter your details

Vul je adres en contactgegevens in, zodat de hulp contact op kan nemen.

Enter your address and contact details so that your cleaner can get in touch with you.

4. Een schoon huis
4. Cleaning takes place

Na de schoonmaak betaal je eenvoudig online en kun je een beoordeling achterlaten.

After your cleaning takes place on your desired date and time, payment will be deducted.

Helpling staat voor betrouwbaarheid en kwaliteit

Eenvoudig en betrouwbaar

Ben je op zoek naar een betrouwbare huishoudelijke hulp? Dan ben je bij Helpling aan het goede adres! Via onze online marktplaats vind je gemakkelijk een ervaren huishoudelijke hulp uit jouw buurt.

Elke schoonmaakhulp heeft een eigen profiel, waar je klantenreviews en gemiddelde beoordelingen kunt bekijken voordat je een boeking maakt. Hier zie je ook of de hulp in het bezit is van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). De schoonmaakhulpen die via het platform van Helpling werken, bepalen zelf hun eigen prijs. Hulpen met meer schoonmaakervaring en meer goede beoordelingen vragen vaak een hogere prijs per uur voor hun schoonmaakwerk. Daarnaast zijn met een hogere prijs meestal bereid om extra klusjes uit te voeren zoals strijken, ramen lappen of het doen van de was. Bekijk de profielen van de hulpen bij het maken van een boeking en selecteer de hulpen die passen bij jouw budget en wensen!

Na je boeking ontvang je de contactgegevens van je hulp. Je kunt dan alvast contact leggen en je wensen bespreken. Heb je nog vragen? Onze klantenservice is 7 dagen per week beschikbaar. Telefonisch via 085-8888338 tussen 08:00-18:00 uur en per mail op [email protected]

Waar, wanneer, hoe vaak en welke prijs?

Het boekingsproces is heel eenvoudig. Vul je postcode in om hulpen in jouw buurt te zoeken. Kies voor een wekelijkse, tweewekelijkse of een eenmalige boeking. Bepaal de lengte van je schoonmaak en geef aan wanneer je wilt dat de schoonmaak plaatsvindt. Je krijgt dan de profielen van huishoudelijke hulpen te zien die bij jou in de buurt wonen en beschikbaar zijn op de gekozen datum en tijd. Bekijk de profielen, prijzen en klantbeoordelingen van de beschikbare hulpen. Selecteer de huishoudelijke hulpen die het beste bij jou passen. De laatste stap is het toevoegen van je betalingsgegevens. Je betaalt gemakkelijk en veilig online, pas nadat de schoonmaak heeft plaatsgevonden. Kies je voor een regelmatige boeking? Dan komt elke week dezelfde huishoudelijke hulp bij je thuis.

Prijzen

We vinden het belangrijk om transparant te zijn over onze prijzen. De schoonmaakhulpen bepalen zelf hun uurtarief. De prijs die zij instellen hangt vaak samen met de gemiddelde prijs in hun regio, de opgedane schoonmaakervaring en het feit of zij bereid zijn om speciale klusjes in huis uit te voeren. Denk bijvoorbeeld aan strijken, ramen lappen of het doen van de was. Daarnaast vragen hulpen vaak een hoger tarief voor een eenmalige boeking dan voor een boeking op regelmatige basis.

Wanneer je bij het maken van de boeking de verschillende hulpen selecteert, wordt er een totaal prijs gegeven met een bepaalde range: een laagste en een hoogste prijs. De specifieke prijs zie je wanneer een hulp je boekingsverzoek accepteert, maar deze zal altijd binnen deze prijscategorie vallen. Een herhaalboeking in Den Haag boek je vanaf €14,90 per uur.

Na de schoonmaak ontvang je digitaal een factuur. Mocht de hulp minder tijd nodig gehad hebben dan gepland wordt dit natuurlijk verwerkt. Als er meer tijd nodig is dan gaat dit altijd in overleg.

De voordelen van Helpling op een rij:

 • Boek gemakkelijk en snel
 • Transparante prijzen
 • Beheer je afspraken in je persoonlijke gebruikersaccount en app
 • Bepaal zelf wat je wilt betalen voor een schoonmaak
 • Uitgebreid gescreende schoonmaakhulpen
 • Schoonmaakhulpen met ervaring en klantbeoordelingen
 • Elke keer dezelfde hulp bij een regelmatige boeking
 • Betaal gemakkelijk en veilig online
 • De klantenservice staat 7 dagen per week voor je klaar
 • Een passende vervanger als je schoonmaakhulp een keer over moet slaan
 • Een verzekering bij grote materiële schade

Voorwaarden van campagne

*De korting is geldig op de eerste boeking, op beide een enkele en regelmatige boeking, is geldig voor nieuwe klanten en kan één maal gebruikt worden per huishouden. Kan niet worden gebruikt in combinatie met andere acties. Actie alleen tijdelijk geldig en afhankelijk van de beschikbaarheid van actieve hulpen in de regio. Gebruik de kortingscode aan het einde van het boekingsproces. Bekijk de volledige gebruiksvoorwaarden van Helpling onderaan de website.