×
Hoe het werkt Prijzen Help
1. Vul je postcode in
1. Enter your postcode

Vul je postcode in om hulpen in jouw buurt te zoeken.

Enter your postcode to check if we currently have cleaners in your area.

2. Geef je details door
2. Choose your cleaning plan

Kies wat het beste bij jou past op basis van jouw wensen en prijs. Selecteer een regelmatige of eenmalige boeking.

Select a convenient cleaning plan based on your needs and price. We will match you with a local, vetted cleaner.

3. Betaal veilig online
3. Pay securely online

Je betaalt gemakkelijk en veilig online, en pas nadat de schoonmaak heeft plaatsgevonden.

You'll only pay after the cleaning has taken place, easily and securely online.

4. Een schoon huis
4. Enjoy a spotless home

Geniet van een schoon huis en laat een beoordeling achter over de hulp.

Enjoy a sparkling home and provide your feedback for constant quality improvement.

Geniet van een schoon huis dankzij Helpling

Schoonmaakdienst online geregeld

Helpling is een online marktplaats waar je gemakkelijk een huishoudelijke hulp kunt boeken. Voor huishoudelijke hulpen is het dankzij de online techniek makkelijker dan ooit om hun diensten aan te bieden. De gewenste schoonmaak regel je binnen een aantal muisklikken online. Geef eenvoudig je voorkeuren aan bij het maken van de boeking. Zo kun je kiezen voor een eenmalige of regelmatige schoonmaak en bepaal je als klant zelf welke prijs je betaalt. Elke huishoudelijke hulp kiest zijn eigen uurtarief voor eenmalige en regelmatige boekingen. Dit betekent dat jij als klant ook zelf kunt kiezen wat je voor een schoonmaak wilt betalen voor de schoonmaakdiensten. In het boekingsproces selecteer je een persoonlijke prijsklasse, waardoor je alleen huishoudelijke hulpen aangeboden krijgt die passen bij jouw wensen.

In het boekingsproces kun je de verschillende profielen van de hulpen bekijken. Hulpen met meer schoonmaakervaring en meer goede beoordelingen vragen vaak een hogere prijs per uur voor hun schoonmaakwerk. Daarnaast zijn met een hogere prijs meestal bereid om extra klusjes uit te voeren zoals strijken, ramen lappen of het doen van de was. Bekijk de profielen van de hulpen bij het maken van een boeking en selecteer de hulpen die passen bij jouw wensen!

Via je persoonlijke Helpling-account kun je eenvoudig contact opnemen met je hulp. Gebruik de chatfunctie, bel of stuur een email vanuit je account naar de hulp. Jij kunt zo met de hulp overleggen over hoe de geboekte tijd besteed dient te worden.

Als indicatie van een reguliere schoonmaak kun je hier een aantal gebruikelijke schoonmaaktaken vinden. Mocht je specifieke voorkeuren hebben zoals het reinigen van de oven, de koelkast of het opruimen van al je kledingkasten dan is dat natuurlijk ook mogelijk!

Standaard schoonmaak
Elk huis is uniek, daarom raden we aan om voor de schoonmaak goed met je hulp te overleggen. Loop samen een rondje door het huis, geef aan wat je verwacht en welke plekken extra aandacht nodig hebben.
Extra services
Als nieuwe klant kun je tijdens de boeking speciale wensen aangeven. Wanneer je al klant bent, gebruik dan de chatfunctie in jouw account. Zo kun je eevoudig specifieke schoonmaakklussen met je hulp bespreken.
Oven
Koelkast
Ramen binnen

Vind de huishoudelijke hulp die bij jou past

De oven reinigen

Het schrobben van hardnekkige vette vlekken is niemands favoriete bezigheid dus waarom zou je dit zelf doen? Voeg een oven reiniging toe aan jouw boeking en krijg je oven eenvoudiger dan ooit schoon. Het reinigen van de oven is iets wat we vaak alleen doen met de grote schoonmaak maar wat we wel vaker zouden moeten doen.

De kasten opruimen

De binnenkant van jouw kasten zijn vaak minder schoon dan je denkt. Het is dan ook een van die klusjes die we maar zelden doen. Gelukkig is het niet langer nodig om in je vrije tijd planken stofvrij te maken en te poetsen. Vraag aan je hulp om te helpen bij het opruimen van de kasten, wellicht als onderdeel van de voorjaarsschoonmaak.

Binnenkant ramen wassen

Laat de zon weer door de schone ramen naar binnen schijnen. Geen gedoe meer met zeepstrepen, vette vlekken of het afstoffen van de vensterbanken – vertrouw simpelweg op jouw Helpling om de binnekant van de ramen te wassen en bekijk jouw ramen weer met een heldere blik!

De koelkast reinigen

Wist je al dat de lades van jouw koelkast rond de 8000 bacteriën per vierkante centimeter bevatten? De plek waar we ons voedsel opbergen is vaak de vuilste plek van onze keuken. Zorg dat jouw etenswaren vrij van bacteriën blijven door jouw Helpling de koelkast te laten schoonmaken

Verhuis schoonmaak

Een verhuizing is vaak al stressvol genoeg. Het is daarbij natuurlijk fijn als je wat hulp krijgt. Via Helpling vind je eenvoudig een geschikte hulp uit de buurt die je helpt bij de verhuis schoonmaak. Zo zorg je dat je oude woning schoon achter blijft en je een goeie start hebt in je nieuwe woning.

Boek nu de huishoudelijke hulp die bij jou past