Schoonmaakdiensten
via Helpling

Betrouwbare en ervaren
schoonmaakhulp vanaf €13,90/uurSchoonmaakdiensten online geregeld

Via Helpling is het eenvoudiger dan ooit om een huishoudelijke hulp te boeken. De gewenste schoonmaak regel je binnen een aantal muisklikken online. Geef je voorkeuren eenvoudig aan bij het maken van de boeking of overleg dit persoonlijk met je hulp. Via Helpling kun je eenvoudig contact opnemen met je hulp. Gebruik de chatfunctie, bel of stuur een email vanuit je account naar de hulp. Jij bepaalt hoe de geboekte tijd besteed dient te worden.

Als indicatie van een reguliere schoonmaak kun je hier een aantal gebruikelijke schoonmaaktaken vinden. Mocht je specifieke voorkeuren hebben zoals het reinigen van de oven, de koelkast of het opruimen van al je kledingkasten dan is dat natuurlijk ook mogelijk!

Bekijk een aantal aanvullende schoonmaakdiensten.

Wat kan mijn huishoudelijke hulp onder andere?

Keuken

Woonkamer en andere ruimtes

Badkamer

Slaapkamers

Schoonmaakdienst in drie eenvoudige stappen

Hoog tijd om het voor het volgende?

De oven reinigen

Het schrobben van hardnekkige vette vlekken is niemands favoriete bezigheid dus waarom zou je dit zelf doen? Voeg een oven reiniging toe aan jouw boeking en krijg je oven eenvoudiger dan ooit schoon. Het reinigen van de oven is iets wat we vaak alleen doen met de grote schoonmaak maar wat we wel vaker zouden moeten doen.

De kasten opruimen

De binnenkant van jouw kasten zijn vaak minder schoon dan je denkt. Het is dan ook een van die klusjes die we maar zelden doen. Gelukkig is het niet langer nodig om in je vrije tijd planken stofvrij te maken en te poetsen. Vraag aan je hulp om te helpen bij het opruimen van de kasten, wellicht als onderdeel van de voorjaarsschoonmaak.

Binnenkant ramen wassen

Laat de zon weer door de schone ramen naar binnen schijnen. Geen gedoe meer met zeepstrepen, vette vlekken of het afstoffen van de vensterbanken – vertrouw simpelweg op jouw Helpling om de binnekant van de ramen te wassen en bekijk jouw ramen weer met een heldere blik!

De koelkast reinigen

Wist je al dat de lades van jouw koelkast rond de 8000 bacteriën per vierkante centimeter bevatten? De plek waar we ons voedsel opbergen is vaak de vuilste plek van onze keuken. Zorg dat jouw etenswaren vrij van bacteriën blijven door jouw Helpling de koelkast te laten schoonmaken.

Verhuis schoonmaak

Een verhuizing is vaak al stressvol genoeg. Het is daarbij natuurlijk fijn als je wat hulp krijgt. Via Helpling vind je eenvoudig een geschikte hulp uit de buurt die je helpt bij de verhuis schoonmaak. Zo zorg je dat je oude woning schoon achter blijft en je een goeie start hebt in je nieuwe woning.

Dit kan je schoonmaakhulp ook schoonmaken!