Schoonmaak voor of na de verhuizing nodig?

Laat de verhuis schoonmaak over aan je schoonmaakhulp - al vanaf 13,90/u

Kwaliteit, vertrouwen & zekerheid

Gemakkelijk online boeken

Ervaren schoonmaakhulpen

Veilig online betalen

Tevredenheidsgarantie

De verhuizing is al stressvol genoeg

Rondom een verhuizing moet er vaak een boel gedaan en geregeld worden. Het hele huishouden verplaatst zich van plek A naar B en het kost de nodige moeite om dit soepel te laten verlopen. Hulp van familie, vrienden of een verhuisbedrijf is dan ook meer dan welkom en nu helpt Helpling je ook graag een handje mee met de verhuis schoonmaak. Je nieuwe woning moet namelijk minstens net zo thuis voelen als de vorige en hierbij wil je niets over het hoofd zien. Ook de oude woning dient in de meeste gevallen opgeruimd en verzorgd achter te worden gelaten. Schakel eenvoudig online hulp in via Helpling.nl om tijdens de verhuizing de schoonmaak te verzorgen.

Via ons platform vind je eenvoudig een betrouwbare huishoudelijke hulp die de verhuis schoonmaak voor je verzorgt. Iedere hulp die is aangemeld op ons platform hebben wij alvast uitgebreid voor je gescreend en getest op de schoonmaak kennis.

Helpling is momenteel beschikbaar in 50 steden binnen Nederland waaronder, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht. Benieuwd of er ook Helplings in jouw regio actief zijn om je te helpen bij de schoonmaak verhuizing? Doe dan de postcode-check bovenaan de pagina!

De schoonmaak verhuizing via Helpling regelen is:

  • Gemakkelijk online boeken
  • Ervaren en gescreende schoonmakers
  • Veilig online betalen
  • 100% tevredenheidsgarantie

Regel de verhuis schoonmaak binnen 3 stappen:

Vaste hulp ook na de verhuis schoonmaak nodig?

Waarschijnlijk heb je na de verhuizing weinig zin om zowel je nieuwe als oude woning schoon te maken maar dient in ieder geval de oude woning wel in nette staat te worden doorgegeven. Sommige verhuurders vereisen dat bij de verhuis schoonmaak alles netjes wordt aangeveegd en slechts het grove vuil moet worden opgeruimd. Andere verwachten tijdens de verhuizing schoonmaak echter dat de woning volledig wordt teruggebracht naar de oorspronkelijke staat. Alles dient grondig te worden gereinigd, de tegels in de badkamer en keuken grondig geschrobt, vloeren gedweild, ramen gewassen en in sommige gevallen zelfs de muren opnieuw gewit.

Helpling verbindt je met een schoonmaakhulp uit de buurt. Wellicht heb je alleen hulp nodig rondom de verhuis schoonmaak of ben je voor je nieuwe woning op zoek naar een vaste huishoudelijke hulp? Bij een eenmalige boeking betaal je de hulp €14,90 per uur. Wanneer je graag een vaste hulp op regelmatige basis wilt kost dit slechts €13,90 per uur.

De hulp kan naast de schoonmaak rond de verhuizing nog veel meer schoonmaakdiensten voor je uitvoeren. Wellicht is het tijd om alle ramen goed te wassen, de koelkast te poetsen of de oven eens grondig te reinigen? Wat voor schoonmaak het ook mag zijn, jij bepaalt hoe de geboekte schoonmaak uren worden besteed! Overleg met je persoonlijke schoonmaakhulp wat de aandachtspunten zijn en waar de meeste aandacht naar toe moet gaan.

Zie direct of Helpling in jouw buurt actief is: