Schoonmaak vacatures
door heel Nederland

Meld je aan en vind flexibel schoonmaakwerk
via Helpling in je eigen omgeving!

Wat enkele partners zeggen over huishoudelijk werk via Helpling

Huishoudelijk werk via Helpling werkt zo:

Registreer via de huishoudelijke hulp vacature bij Helpling

Selecteer je eigen beschikbaarheid en werkgebied

Ontvang, bekijk en accepteer boekingen in je account

Verdien geld in je directe omgeving

Oneindig veel huishoudelijk werk via Helpling

Helpling is altijd op zoek naar ervaren huishoudelijke hulp om ons platform te versterken. Wij hebben schoonmaak vacatures door heel Nederland die wellicht op jou liggen te wachten. Het online platform van Helpling verbindt huishoudens met hulpen op basis van locatie en beste beoordeling. Als je dus zoekt naar flexibel huishoudelijk werk in jouw eigen buurt, reageer dan op de huishoudelijk hulp vacatures op ons platform. Wanneer je als Helpling partner bent aangemeld voor huishoudelijk werk, ontvang je schoonmaak afspraken die je geheel zelf kunt indelen. Wij koppelen je namelijk op basis van jouw werkregio en beschikbaarheid aan boekingen uit de buurt. Ben je dus op zoek naar flexibel huishoudelijk werk? Meld je dan aan als hulp!

Reageer op de schoonmaak vacatures en beschik over:

  • Aantrekkelijke vergoeding: vergoeding tussen €11 en €12 per uur.
  • Veel flexibiliteit: bepaal zelf waar, wanneer en hoeveel je werkt.
  • Persoonlijk aanspreekpunt: altijd professionele begeleiding en ondersteuning van het Helpling team.
  • Gespreide uitbetaling: verdiensten worden tweemaal per maand uitbetaald.

Altijd schoonmaak vacatures in de regio

Door te reageren op de schoonmaak vacatures bij Helpling vind je eenvoudig flexibele schoonmaak opdrachten in jouw eigen buurt. Alle partners die bij Helpling zijn aangemeld ontvangen een welkomstmail met alle benodigde stappen om aan de slag te gaan. Maak een profiel aan, vul je persoonlijke gegevens in en geef zelf je werkregio en beschikbaarheid aan.

Alle werkaanbiedingen die je via Helpling ontvangt krijg je zowel per SMS, E-Mail als (optioneel) via de Helpling Partner App op je smartphone. Iedere partner die is toegelaten tot het platform beschikt daarnaast ook over persoonlijke ondersteuning van het Helpling team. Wanneer je bijvoorbeeld verhinderd bent voor een opdracht kun je altijd contact opnemen met jouw contactpersoon en ons op de hoogte stellen van de situatie. Samen met jou en de klant zullen wij altijd naar een passende oplossing zoeken.

Meld je bij ons aan en vind direct huishoudelijk werk:

Je bepaalt zelf, wanneer je wilt werken

Je bepaalt zelf, waar je wilt werken

Ontvang twee keer per maand een uitbetaling

Zo ben je ook met ander werk, hobby's, en vakanties altijd flexibel

Hoe beter de reviews, hoe meer nieuwe klanten!

Geld verdienen als huishoudelijke hulp

Wanneer je werkt via Helpling ben je volledig zelfstandig in het bepalen van waar, wanneer en hoeveel je werkt. Door de vele schoonmaakopdrachten die wij krijgen heb jij de kans om veel te werken en daarbij ook veel te verdienen.

De gemiddelde vergoeding ligt tussen de €11 en €12 per uur. Dit bedrag is afhankelijk van de boekingsduur van een schoonmaak en of het een eenmalige of wekelijkse boeking betreft. Een schoonmaak boeken via Helpling kan vanaf 2,5 uur per opdracht maar uit ervaring weten wij dat de gemiddelde opdracht vaak minstens 3 uur of langer duurt. Daarbij kijken wij altijd naar het door jou opgegeven werkgebied zodat je nooit ver hoeft te reizen voor een schoonmaakopdracht. Jouw verdiensten worden 2 maal per maand op je bankrekening overgemaakt.

Een voordeel van werken via Helpling is dat je nooit hoeft te investeren in schoonmaakmiddelen en nooit producten hoeft mee te nemen naar een boeking. De benodigde schoonmaakspullen worden door de huishoudens zelf verzorgd en beschikbaar gesteld.

Extra's voordelen via Helpling

Ontvang €50 bonus per partner die reageert op jouw schoonmaak vacature

Ontvang €20 bonus per ieder door jou aangemeld huishouden

Ontvang onze nieuwsbrief met bruikbare schoonmaaktips

Wie zoekt Helpling

Het platform van Helpling en onze partners zijn actief binnen heel Nederland. Momenteel beschikken wij over huishoudelijke hulp in meer dan 50 grote steden waar onder steden als Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Haarlem maar zeker ook buiten de randstad in bijvoorbeeld Eindhoven, Groningen, Arnhem en Maastricht. Reageer op de schoonmaak vacature en werk binnenkort binnen jouw eigen stad/regio. Bekijk voor je op de huishoudelijke hulp vacatures reageert even of je aan de volgende voorwaarden voldoet:

  • Klant– en kwaliteitsbewust zijn
  • Ervaring in de schoonmaak
  • Internettoegang hebben (wij doen alles online)
  • Werkvergunning voor Nederland bezitten
  • Nederlands bankrekeningnummer

Wil je graag partner worden en werken via Helpling? Meld je dan direct aan en profiteer van flexibel schoonmaakwerk in jouw omgeving. Mocht je verdere vragen hebben over de schoonmaak vacatures kun je zeven dagen per week bellen met onze partner lijn op het nummer: 085-888 8338 of schrijf een e-mail naar [email protected].

Klik hier om het aanmeldformulier in te vullen.