Kies ervoor om de
ramen te laten wassen

Boek snel en gemakkelijk een ervaren schoonmaakhulp via Helpling
al vanaf €13,90 p. uur

Ramen wassen niet echt je ding?

De binnenkant van de ramen wassen. Waarschijnlijk niet je meest favoriete taak binnen het huishouden, maar we gaan het er toch even over hebben. Helpling heeft namelijk goed nieuws voor je. Onze betrouwbare en ervaren schoonmakers helpen je graag met het ramen lappen. Regel dus nu zowel de schoonmaak van je huis als het rammen lappen eenvoudig en snel online.

Schoonmaakhulpen die zijn aangemeld op ons platform komen volledig voorbereid bij jou thuis en laten niet alleen de binnenkant van je ramen, maar ook de rest van je huis schitteren. Zo geniet jij van meer kostbare vrije tijd terwijl het ramen zemen streeploos door jouw lokale hulp wordt gepiept. Dus leg je spons en trekker maar neer en laat een lokale schoonmaakster via Helpling het vuile werk voor je opknappen!

Helpling is een online platform waar schoonmaakhulpen zich na een uitgebreide selectieprocedure mogen aanmelden. Binnen 60 seconden boek je via onze handige service een lokale hulp voor allerlei huishoudelijke taken. Je kunt hierbij denken aan het reinigen van je koelkast, poetsen van de oven of de ramen schoonmaken. Het inhuren van een dure glazenwasser is verleden tijd, want bij ons heb je met één druk op de knop voor slechts 13,90 per uur een lokale schoonmaakhulp in huis.

In slechts 3 stappen iemand boeken om je ramen te wassen

Ramen lappen snel en betrouwbaar via Helpling

Helemaal klaar met je vuile ramen? Gelukkig, je bent niet de enige. Overal de binnenkant van de rammen lappen is een grote klus die niet alleen tijdrovend is, maar ook erg vermoeiend kan zijn. Het is dus zinvol om dit frustrerende karwei aan een ervaren schoonmaakhulp van Helpling over te laten. Schoonmaakhulpen die je via ons platform boekt zijn zorgvuldig geselecteerd en allemaal in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag. Met een strenge selectieprocedure, die bestaat uit een intakegesprek en een schoonmaaktest, kunnen wij kwaliteit waarborgen. Tevens ben je verzekerd voor schade.

Het gaat bij Helpling niet alleen om ramen wassen. Lokale Helplings verzorgen het gehele huishouden. Wij willen het leven van vele huishoudens vergemakkelijken door alle huishoudelijke taken over te nemen. Zo besparen de huishoudens veel vrije tijd, die anders op zou gaan aan schoonmaken, stofzuigen, ramen wassen, keuken poetsen, noem maar op.

Boek je schoonmaak bij Helpling en regel:

  • Ervaren en verzekerde schoonmaakhulpen
  • Die je eenvoudig online boekt
  • En veilig online betaald

Boek snel iemand om je ramen te wassen!

Helpling biedt meer dan ramen wassen

Wanneer je een schoonmaak via Helpling boekt kun je eenvoudig als extra het ramen zemen boeken. Onze multi-inzetbare uitblinkers laten niet alleen je ramen glanzen, maar nemen met plezier al je huishoudelijke taken over. Dat bespaart jou een hoop tijd en frustratie! Door het aanbieden van een arsenaal aan schoonmaakdiensten vergemakkelijken wij het leven van alle huishoudens. Wie wordt jouw lokale Helpling schoonmaak hulp?

Tenzij jij en jouw lokale schoonmaakhulp anders afspreken, zorgen de schoonmaakhulpen via Helpling standaard voor de volgende diensten: Stofzuigen en dweilen, afstoffen, doorluchten, keuken poetsen, badkamer en sanitair hygiënisch reinigen en het vouwen van kleding en wasgoed.

Daarnaast kun je de schoonmaak uitbreiden met aanvullende diensten zoals de oven schoonmaken, koelkast reinigen, kastjes van binnen laten schoonmaken of zet je hulp in voor het ramen wassen. Dit selecteer je nu gemakkelijk tijdens het maken van je online boeking. Heb je nog meer speciale wensen? De schoonmaaksters via Helpling zijn flexibel en helpen je na persoonlijk overleg graag met al jouw schoonmaak problemen.

Wil je graag meer informatie of heb je een vraag? Aarzel dan niet om onze klantenservice te bellen op het nummer: 020-8885830 of stuur je vraag per mail naar [email protected]