Kies ervoor om de
ramen te laten wassen

Boek snel en gemakkelijk een ervaren schoonmaakhulp via Helpling
al vanaf €13,90 p. uur

Ramen wassen niet echt je ding?

De binnenkant van de ramen wassen. Waarschijnlijk niet je meest favoriete taak binnen het huishouden, maar we gaan het er toch even over hebben. Helpling heeft namelijk goed nieuws voor je. De poetshulpen die op ons platform staan aangemeld, helpen je graag met het ramen lappen. Regel dus nu zowel de schoonmaak van je huis als het rammen lappen eenvoudig en snel online.

Helpling is een online platform waar schoonmaakhulpen zich na een uitgebreide selectieprocedure mogen aanmelden. Binnen 60 seconden boek je via ons platform en lokale hulp voor allerlei huishoudelijke taken. Bijvoorbeeld het reinigen van je koelkast, poetsen van de oven of natuurlijk het wassen van de ramen. Het inhuren van een dure glazenwasser is dus verleden tijd, vraag je particuliere hulp om dit voor je te verzorgen vanaf slechts €13,90 per uur.

In slechts 3 stappen iemand boeken om je ramen te wassen

Ramen lappen snel en betrouwbaar via Helpling

Helemaal klaar met je vuile ramen? Gelukkig, je bent niet de enige. Overal de binnenkant van de rammen lappen is een grote klus die niet alleen tijdrovend is, maar ook erg vermoeiend kan zijn. Het is dus zinvol om dit frustrerende karwei aan een ervaren schoonmaakhulp van Helpling over te laten. Schoonmaakhulpen die je via ons platform boekt zijn zorgvuldig geselecteerd en allemaal in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag. Dankzij de toelatingseisen, die bestaan uit een intakegesprek en een schoonmaaktest, kunnen wij kwaliteit waarborgen.

Het gaat bij Helpling niet alleen om ramen wassen. Lokale particuliere hulpen verzorgen graag het gehele huishouden. Wij willen het leven van vele huishoudens vergemakkelijken door alle huishoudelijke taken te laten overnemen door een ervaren hulp. Zo besparen de huishoudens veel vrije tijd, die anders op zou gaan aan schoonmaken, stofzuigen, ramen wassen, keuken poetsen, noem maar op.

Boek je schoonmaak bij Helpling en regel:

  • Ervaren en verzekerde schoonmaakhulpen
  • Die je eenvoudig online boekt
  • En veilig online betaald

Boek snel hulp om je ramen te wassen!

Helpling biedt meer dan ramen wassen

Wanneer je een schoonmaakhulp via Helpling boekt kun je eenvoudig als extra het ramen zemen boeken. Onze multi-inzetbare uitblinkers laten niet alleen je ramen glanzen, maar nemen met plezier al je huishoudelijke taken over. Dat bespaart jou een hoop tijd en frustratie! Door het aanbieden van een arsenaal aan schoonmaakdiensten vergemakkelijken wij het leven van alle huishoudens.

Wil je graag meer informatie of heb je een vraag? Aarzel dan niet om onze klantenservice te bellen op het nummer: 085-8888338 of stuur je vraag per mail naar [email protected]