×
Over ons

Vind verhuisdiensten in deze steden:

Veilig en zonder stress verhuizen? Vind de verhuisservice bij jou in de buurt!

Of het nu gaat om een kleine of grote verhuizing, als er geen vrijwilligers zijn, zijn er verhuizers nodig! Zeker als je veel zwaar meubilair van A naar B wilt vervoeren, is een gediplomeerd verhuisbedrijf zinvol. Een verhuiswagen huren en het plannen van de verhuizing kan stressvol zijn. Eén ding is zeker: de verhuizing moet vlot verlopen en er zit vaak tijd aan gebonden. De belangrijkste meubels moeten veilig naar de nieuwe locatie worden gebracht. Afhankelijk van het type en de omvang van de opdracht zorgen de specialisten voor het verpakkingsmateriaal en het laden, transporteren en lossen van de spullen. Als je meer gemak wilt, kunt je ook het inpakken, uitpakken en monteren van het meubilair laten verzorgen. Om je de rompslomp van het rijden en het dragen van zwaar meubilair te besparen, is een verhuisbedrijf de betere keuze! Het vinden van een betrouwbare en professionele verhuizer is vaak moeilijk en verwarrend. Daar komt nu een einde aan! Via Helpling vind je in een paar klikken de verhuizers bij jou in de buurt.

Via Helpling is het vinden van een geschikte verhuisdienst nog nooit zo eenvoudig geweest. Vergelijk de beste verhuisdiensten bij jou in de buurt en neem direct contact op met de dienstverlener die het beste bij jou, de wensen en de klus past. Via het platform vind je eenvoudig het telefoonnummer en het e-mailadres.

Veel voorkomende vragen:

Wat is Helpling?

Helpling is Europa's grootste online marktplaats voor het vinden van een dienstverlener. Helpling regelt professionele diensten, zoals schilderwerk, verhuisdiensten, loodgieterswerk en meer!

Welke diensten kun je boeken via Helpling?

Op dit moment zijn er verschillende dienstverleners te vinden via Helpling: schilders, verhuizers, laadpaal installateurs, loodgieters en hoveniers.

Zijn de dienstverleners geregistreerd bij Helpling?

De dienstverleners die je kunt boeken via Helpling zijn onafhankelijke bedrijven en onafhankelijke dienstverleners. De dienstverleners staan niet geregistreerd.

Hoe kunnen de dienstverleners worden geboekt?

Je kunt eenvoudig een dienstverlener boeken via de website van de betreffende partij of door rechtstreeks contact op te nemen met de dienstverlener, per telefoon of e-mail. Het is niet nodig om je te registreren op het Helpling-platform.

Worden de dienstverleners betaald via Helpling?

Je kunt Helpling gebruiken om verschillende dienstverleners te vergelijken en direct contact met hen op te nemen voor de klus. De boeking, betaling en verwerking wordt gedaan door de dienstverlener zelf. De dienstverleners zijn dus niet in dienst en Helpling ontvangt geen provisie voor de plaatsing.