×
Over ons

Vind hulp op gebied van TV en internet in deze steden:

Lukt het je niet om de televisie of het internet te installeren? Vind nu de installeteur bij jou in de buurt.

Met een installatieservice los je eenvoudig problemen op die zich kunnen voordoen omtrent het installeren van je televisie, internet of radio. Ook het netjes wegwerken van kabels of leidingen achter een plint of kruipruimte komt hierbij kijken.

Waarom het beter is om een installatieservice in te zetten.

Tegenwoordig is het extra belangrijk om ervoor te zorgen dat je van alle gemakken voorzien bent als het aankomt op online gebied. Gaat het om de televisie die aangesloten moet worden op het internet, de soundbar die gekoppeld moet worden aan de televisie, of het installeren van internet zelf, noem het maar op! Het is fijn als alles werkt naar behoren om de omgeving zo aangenaam mogelijk te maken.

Zo eenvoudig is het om een installatieservice te boeken:

Via Helpling is het vinden van een geschikte installateur nog nooit zo eenvoudig geweest. Vergelijk de beste hulp op gebied van installatie betreft de televisie en internet bij jou in de buurt. Neem direct contact op met de dienstverlener die het beste bij jou, de wensen en de klus past. Via het platform vind je eenvoudig het telefoonnummer en het e-mailadres.

Veel voorkomende vragen:

Wat is Helpling?

Helpling is Europa's grootste online marktplaats voor het vinden van een dienstverlener. Helpling regelt professionele diensten, zoals schilderwerk, verhuisdiensten, loodgieterswerk en meer!

Welke diensten kun je boeken via Helpling?

Op dit moment zijn er verschillende dienstverleners te vinden via Helpling: schilders, verhuizers, laadpaal installateurs, loodgieters en hoveniers.

Zijn de dienstverleners geregistreerd bij Helpling?

De dienstverleners die je kunt boeken via Helpling zijn onafhankelijke bedrijven en onafhankelijke dienstverleners. De dienstverleners staan niet geregistreerd.

Hoe kunnen de dienstverleners worden geboekt?

Je kunt eenvoudig een dienstverlener boeken via de website van de betreffende partij of door rechtstreeks contact op te nemen met de dienstverlener, per telefoon of e-mail. Het is niet nodig om je te registreren op het Helpling-platform.

Worden de dienstverleners betaald via Helpling?

Je kunt Helpling gebruiken om verschillende dienstverleners te vergelijken en direct contact met hen op te nemen voor de klus. De boeking, betaling en verwerking wordt gedaan door de dienstverlener zelf. De dienstverleners zijn dus niet in dienst en Helpling ontvangt geen provisie voor de plaatsing.