×
Over ons

Vind een hovenier in deze steden:

Eenvoudig je tuin laten aanleggen of het onderhoud uit handen geven? Vind de hovenier bij jou in de buurt.

Of het nu gaat om een grote of kleine tuin, elke tuin heeft onderhoud nodig! Wellicht wil je een compleet nieuwe tuin aanleggen omdat het huidige niet meer naar wens is. Het aanleggen of onderhouden van een tuin vergt de nodige expertise, de groene vingers. Voor het maken van de juiste keuze in het aanleggen van een nieuw tuinpad, het onderhoud ervan of onderhoud van speciale planten en de juiste verzorging is het verstandig om je te laten adviseren door een specialist. Op die manier kun je lang genieten van een nieuwe tuin!

Via Helpling is het vinden van een geschikte hovenier nog nooit zo eenvoudig geweest. Vergelijk hoveniers bij jou in de buurt en neem direct contact op met de dienstverlener die het best past bij jou, de wensen en de klus. Via het platform vind je eenvoudig het telefoonnummer en het e-mailadres.

Veel voorkomende vragen:

Wat is Helpling?

Helpling is Europa's grootste online marktplaats voor het vinden van een dienstverlener. Helpling regelt professionele diensten, zoals schilderwerk, verhuisdiensten, loodgieterswerk en meer!

Welke diensten kun je boeken via Helpling?

Op dit moment zijn er verschillende dienstverleners te vinden via Helpling: schilders, verhuizers, laadpaal installateurs, loodgieters en hoveniers.

Zijn de dienstverleners geregistreerd bij Helpling?

De dienstverleners die je kunt boeken via Helpling zijn onafhankelijke bedrijven en onafhankelijke dienstverleners. De dienstverleners staan niet geregistreerd.

Hoe kunnen de dienstverleners worden geboekt?

Je kunt eenvoudig een dienstverlener boeken via de website van de betreffende partij of door rechtstreeks contact op te nemen met de dienstverlener, per telefoon of e-mail. Het is niet nodig om je te registreren op het Helpling-platform.

Worden de dienstverleners betaald via Helpling?

Je kunt Helpling gebruiken om verschillende dienstverleners te vergelijken en direct contact met hen op te nemen voor de klus. De boeking, betaling en verwerking wordt gedaan door de dienstverlener zelf. De dienstverleners zijn dus niet in dienst en Helpling ontvangt geen provisie voor de plaatsing.