×
Over ons

Vind een thuiskapper in deze steden:

Toe aan een knipbeurt? Vind nu de thuiskapper bij jou in de buurt.

Je haar laten knippen door een professionele haistylist zonder dat je hiervoor de deur uit moet, dat kan! Een thuiskapper is de mobiele kapper die zijn of haar werk bij jou thuis of een andere gekozen locatie kan verrichten. Ook op locatie zorgen deze kappers voor de perfecte coupe, of het nu gaat om een knip- of kleurbehandeling, deze thuiskappers zijn van alle markten thuis.

Waarom het beter is om een thuiskapper te boeken.

Iedere haardos is verschillend en naar aanleiding van de mogelijkheden, jouw persoonlijke smaak en jouw wensen, wordt het perfecte kapsel gecreëerd. Een thuiskapper levert dus de kwaliteit van de kapperszaak op locatie. De thuiskapper is eenvoudig in te zetten als je zelf een overvolle agenda hebt of onregelmatige werktijden, het scheelt je namelijk reistijd en eventuele wachttijd bij de kapper zelf. Je kapsel wordt behandeld op de locatie die jij aangeeft en hierna kun je verder met de drukte van jouw dag.

Zo eenvoudig is het om een thuiskapper te boeken:

Via Helpling is het vinden van een geschikte thuiskapper nog nooit zo eenvoudig geweest. Vergelijk de beste hulp op gebied van thuiskappers bij jou in de buurt. Neem direct contact op met de dienstverlener die het beste bij jou, de wensen en de klus past. Via het platform vind je eenvoudig het telefoonnummer en het e-mailadres.

Veel voorkomende vragen:

Wat is Helpling?

Helpling is Europa's grootste online marktplaats voor het vinden van een dienstverlener. Helpling regelt professionele diensten, zoals schilderwerk, verhuisdiensten, loodgieterswerk en meer!

Welke diensten kun je boeken via Helpling?

Op dit moment zijn er verschillende dienstverleners te vinden via Helpling: schilders, verhuizers, laadpaal installateurs, loodgieters en hoveniers.

Zijn de dienstverleners geregistreerd bij Helpling?

De dienstverleners die je kunt boeken via Helpling zijn onafhankelijke bedrijven en onafhankelijke dienstverleners. De dienstverleners staan niet geregistreerd.

Hoe kunnen de dienstverleners worden geboekt?

Je kunt eenvoudig een dienstverlener boeken via de website van de betreffende partij of door rechtstreeks contact op te nemen met de dienstverlener, per telefoon of e-mail. Het is niet nodig om je te registreren op het Helpling-platform.

Worden de dienstverleners betaald via Helpling?

Je kunt Helpling gebruiken om verschillende dienstverleners te vergelijken en direct contact met hen op te nemen voor de klus. De boeking, betaling en verwerking wordt gedaan door de dienstverlener zelf. De dienstverleners zijn dus niet in dienst en Helpling ontvangt geen provisie voor de plaatsing.