×
Over ons

De beste stukadoor in Utrecht

J. van der Velden Stucwerk & Afbouw

4.9(42 Beoordelingen)

Utrecht

Stukadoor

×

J. van der Velden Stucwerk & Afbouw

Stukadoor

Adres: Julianaweg 4A, 3525 VG, Utrecht

Munneke Stukadoors

4.3(6 Beoordelingen)

Utrecht

Stukadoor

×

Munneke Stukadoors

Stukadoor

Adres: Lange Schaft 36C, 3991 AP, Houten

Stucadoor Yilmaz

4.6(7 Beoordelingen)

Utrecht

Stukadoor

×

Stucadoor Yilmaz

Stukadoor

Adres: Tolweg 4C, 3741 LK, Baarn

Stucadoorsbedrijf MijnStucExpert

4.9(10 Beoordelingen)

Utrecht

Stukadoor

×

Stucadoorsbedrijf MijnStucExpert

Stukadoor

Adres: Adenauerlaan 199, 3527 RE, Utrecht

Stucadoorsbedrijf Orhan

4.7(3 Beoordelingen)

Utrecht

Stukadoor

×

Stucadoorsbedrijf Orhan

Stukadoor

Adres: Schepenensingel 69, 3404 GD, IJsselstein

Stukadoorsbedrijf K. Hoefs

5.0(1 Beoordelingen)

Utrecht

Stukadoor

×

Stukadoorsbedrijf K. Hoefs

Stukadoor

Klaar voor een strak muurtje of plafond? Vind de stukadoor bij jou in de buurt.

Ben jij klaar voor strakke muren en plafonds in jouw woning? Dan is het tijd om een stukadoor in te zetten. Het stucen van je wanden en/of plafond is een uitvoerige klus. Er zijn verschillende soorten stucwerk, zoals bijvoorbeeld sausklaar stucwerk, spackspuiten en sierpleisters. Welke vorm stucwerk je kiest hang af van jouw voorkeur maar het is verstandig om je te laten adviseren in mogelijkheden door een specialist. Afhankelijk van het soort stucwerk dat je graag wil laten doen worden ook de prijzen weer bepaald, het is dus goed om verschillende opties in overweging te nemen om zo het gewenste resultaat te behalen.

Waarom het verstandig is om een stukadoor in te zetten:

Het stucen van je wanden of plafond is een uitvoerige klus, stucwerk aanbrengen is niet zo makkelijk als het misschien lijkt. Het inzetten van een stukadoor heeft dan ook voordelen: je krijgt vakkundig advies, je bespaart tijd en je hebt garantie op je stucwerk.

Zo eenvoudig is het om een stukadoor te boeken:

Via Helpling is het vinden van een stukadoor nog nooit zo eenvoudig geweest. Vergelijk de beste stukadoors voor het stucwerk in jouw woning, bij jou in de buurt. Neem direct contact op met de dienstverlener die het beste bij jou, de wensen en de klus past. Via het platform vind je eenvoudig het telefoonnummer en het e-mailadres.

Veel voorkomende vragen:

Wat is Helpling?

Helpling is Europa's grootste online marktplaats voor het vinden van een dienstverlener. Helpling regelt professionele diensten, zoals schilderwerk, verhuisdiensten, loodgieterswerk en meer!

Welke diensten kun je boeken via Helpling?

Op dit moment zijn er verschillende dienstverleners te vinden via Helpling: schilders, verhuizers, laadpaal installateurs, loodgieters en hoveniers.

Zijn de dienstverleners geregistreerd bij Helpling?

De dienstverleners die je kunt boeken via Helpling zijn onafhankelijke bedrijven en onafhankelijke dienstverleners. De dienstverleners staan niet geregistreerd.

Hoe kunnen de dienstverleners worden geboekt?

Je kunt eenvoudig een dienstverlener boeken via de website van de betreffende partij of door rechtstreeks contact op te nemen met de dienstverlener, per telefoon of e-mail. Het is niet nodig om je te registreren op het Helpling-platform.

Worden de dienstverleners betaald via Helpling?

Je kunt Helpling gebruiken om verschillende dienstverleners te vergelijken en direct contact met hen op te nemen voor de klus. De boeking, betaling en verwerking wordt gedaan door de dienstverlener zelf. De dienstverleners zijn dus niet in dienst en Helpling ontvangt geen provisie voor de plaatsing.