×
Over ons

Vind een schilder in deze steden:

Ben je toe aan verandering in je interieur? Vind de schilder bij jou in de buurt.

Of het nu gaat om een ander behang, nieuw pleisterwerk of gewoon een andere wandkleur, iedereen weet het: na een bepaalde periode is het tijd om je huis een nieuwe look te geven. Daarbij kan het moeilijk zijn om een betrouwbare en professionele schilder te vinden. Het is niet eenvoudig om precies te achterhalen welke diensten worden aangeboden en, vooral belangrijk voor schilder- en lakwerk, om de juiste dienstverlener te vinden voor bepaalde oppervlakken zoals hout, metaal, kunststof of beton. Via Helpling vind je in een paar klikken de beste schilders bij jou in de buurt.

Gewoon een pot verf, een kwast en verfroller kopen en zelf gaan schilderen? We hebben dit allemaal wel eens gedaan maar vaak pakt het toch anders uit dan je had gehoopt! Het kan voorkomen dat je voor een bepaalde ondergrond niet de juiste verf of lak hebt gekozen. De wanden worden beschadigd met de verkeerde techniek of dat dezelfde wanden met veel extra inspanning meerdere keren moeten worden geverfd. Bovendien kan het schilderen van bijzonder hoge wanden snel tot ongevallen leiden als je niet de juiste materialen gebruikt. Wij raden je daarom aan om beroep te doen op professionele dienstverleners die de benodigde apparatuur meenemen en de juiste techniek gebruiken om naar wens mooie wanden te creëren, zowel binnen als buiten.

Zo boek je eenvoudig een schilder:

Via Helpling is het vinden van een geschikte schilder nog nooit zo eenvoudig geweest. Vergelijk schilders bij jou in de buurt en neem direct contact op met de dienstverlener die het best past bij jou, de wensen en de klus. Via het platform vind je eenvoudig het telefoonnummer en het e-mailadres.

Veel voorkomende vragen:

Wat is Helpling?

Helpling is Europa's grootste online marktplaats voor het vinden van een dienstverlener. Helpling regelt professionele diensten, zoals schilderwerk, verhuisdiensten, loodgieterswerk en meer!

Welke diensten kun je boeken via Helpling?

Op dit moment zijn er verschillende dienstverleners te vinden via Helpling: schilders, verhuizers, laadpaal installateurs, loodgieters en hoveniers.

Zijn de dienstverleners geregistreerd bij Helpling?

De dienstverleners die je kunt boeken via Helpling zijn onafhankelijke bedrijven en onafhankelijke dienstverleners. De dienstverleners staan niet geregistreerd.

Hoe kunnen de dienstverleners worden geboekt?

Je kunt eenvoudig een dienstverlener boeken via de website van de betreffende partij of door rechtstreeks contact op te nemen met de dienstverlener, per telefoon of e-mail. Het is niet nodig om je te registreren op het Helpling-platform.

Worden de dienstverleners betaald via Helpling?

Je kunt Helpling gebruiken om verschillende dienstverleners te vergelijken en direct contact met hen op te nemen voor de klus. De boeking, betaling en verwerking wordt gedaan door de dienstverlener zelf. De dienstverleners zijn dus niet in dienst en Helpling ontvangt geen provisie voor de plaatsing.