×
Over ons

Vind een schoonmaker voor de oplevering in deze steden:

Op zoek naar een schoonmaker om jouw woning te reinigen voor de oplevering? Vind de schoonmakers bij jou in de buurt.

Heb je momenteel weinig tijd, omdat je druk bent met verhuizen naar een andere woning maar moet je binnenkort je oude woning netjes opleveren? Geef de grote schoonmaak voor de oplevering dan uit handen. We kennen het allemaal, het begint met het inpakken van je bezittingen in dozen, dan de verhuizing van A naar B om daar vervolgens je bezittingen uit te pakken en een plek te geven. Het begin van een nieuwe hoofdstuk maar toch kan verhuizen best stressvol zijn. Tijd te kort en al snel staat de oplevering van je oude woning voor de deur! Geef de opleveringsschoonmaak uit handen, zo kun jij de focus leggen op één woning!

Waarom het verstandig is om de schoonmaak voor de oplevering uit handen te geven:

Het verkopen van een huis en het verhuizen naar een nieuwe woning kan best stressvol zijn. Je moet met veel zaken rekening houden, bijvoorbeeld een adreswijziging doorgeven en een eventueel verhuisbericht bij PostNL. Het kiezen of omzetten van je internerprovider naar je nieuwe adres, een nieuwe leverancier voor gas, licht en elektra of het omzetten van je al bestaande leverancier. Zo zijn er nog veel meer zaken waar je rekening mee moet houden tijdens een verhuizing, maak het jezelf gemakkelijk en geeft de schoonmaak voor de oplevering uit handen, zo heb je alweer één zorg minder. Denk ook eens aan het inzetten van een verhuisservice, zo wordt het echt zorgeloos verhuizen.

Zo eenvoudig is het om een schoonmaak voor de oplevering in te plannen:

Via Helpling is het vinden van een schoonmaker nog nooit zo eenvoudig geweest. Vergelijk de beste schoonmakers voor de oplevering van je oude woning, bij jou in de buurt. Neem direct contact op met de dienstverlener die het beste bij jou, de wensen en de klus past. Via het platform vind je eenvoudig het telefoonnummer en het e-mailadres.

Veel voorkomende vragen:

Wat is Helpling?

Helpling is Europa's grootste online marktplaats voor het vinden van een dienstverlener. Helpling regelt professionele diensten, zoals schilderwerk, verhuisdiensten, loodgieterswerk en meer!

Welke diensten kun je boeken via Helpling?

Op dit moment zijn er verschillende dienstverleners te vinden via Helpling: schilders, verhuizers, laadpaal installateurs, loodgieters en hoveniers.

Zijn de dienstverleners geregistreerd bij Helpling?

De dienstverleners die je kunt boeken via Helpling zijn onafhankelijke bedrijven en onafhankelijke dienstverleners. De dienstverleners staan niet geregistreerd.

Hoe kunnen de dienstverleners worden geboekt?

Je kunt eenvoudig een dienstverlener boeken via de website van de betreffende partij of door rechtstreeks contact op te nemen met de dienstverlener, per telefoon of e-mail. Het is niet nodig om je te registreren op het Helpling-platform.

Worden de dienstverleners betaald via Helpling?

Je kunt Helpling gebruiken om verschillende dienstverleners te vergelijken en direct contact met hen op te nemen voor de klus. De boeking, betaling en verwerking wordt gedaan door de dienstverlener zelf. De dienstverleners zijn dus niet in dienst en Helpling ontvangt geen provisie voor de plaatsing.