×
Over ons

Vind een loodgieter in deze steden:

Sanitair kapot? Vind nu de loodgieter bij jou in de buurt!

Druppelt de kraan in de badkamer of lekt de afvoer? Zijn de wateraansluitingen of de wc verstopt en de leidingen niet volledig schoon? Dan heb je een loodgieter nodig! Een loodgieter is een gespcialiseerde vakman die zich richt op de aanleg, het onderhoud en de reparatie van sanitair, verwarmingsinstallaties, waterleidingen en eventueel ook riolering. Een loodgieter heeft een breed vakgebied en daarom kunnen loodgieters je met veel verschillende zaken helpen. Mocht je nu lekkage ervaren in het dak, een lekkende cv-ketel of een douche die maar blijft lekken? Dan kan een loodgieter deze problemen eenvoudig voor je oplossen. We hebben de beste loodgieters in jouw omgeving voor je op een rijtje gezet.

Via Helpling is het vinden van een geschikte loodgieter nog nooit zo eenvoudig geweest. Vergelijk de beste loodgieters bij jou in de buurt en neem direct contact op met de dienstverlener die het beste bij jou, de wensen en de klus past. Via het platform vind je eenvoudig het telefoonnummer en het e-mailadres.

Veel voorkomende vragen:

Wat is Helpling?

Helpling is Europa's grootste online marktplaats voor het vinden van een dienstverlener. Helpling regelt professionele diensten, zoals schilderwerk, verhuisdiensten, loodgieterswerk en meer!

Welke diensten kun je boeken via Helpling?

Op dit moment zijn er verschillende dienstverleners te vinden via Helpling: schilders, verhuizers, laadpaal installateurs, loodgieters en hoveniers.

Zijn de dienstverleners geregistreerd bij Helpling?

De dienstverleners die je kunt boeken via Helpling zijn onafhankelijke bedrijven en onafhankelijke dienstverleners. De dienstverleners staan niet geregistreerd.

Hoe kunnen de dienstverleners worden geboekt?

Je kunt eenvoudig een dienstverlener boeken via de website van de betreffende partij of door rechtstreeks contact op te nemen met de dienstverlener, per telefoon of e-mail. Het is niet nodig om je te registreren op het Helpling-platform.

Worden de dienstverleners betaald via Helpling?

Je kunt Helpling gebruiken om verschillende dienstverleners te vergelijken en direct contact met hen op te nemen voor de klus. De boeking, betaling en verwerking wordt gedaan door de dienstverlener zelf. De dienstverleners zijn dus niet in dienst en Helpling ontvangt geen provisie voor de plaatsing.