×
Over ons

Vind een kinderoppas in deze steden:

Op zoek naar een oppas voor de kinderen? Vind nu de oppas bij jou in de buurt.

Het hebben van kinderen is een heerlijk gegeven, echter is het niet altijd mogelijk om de kinderen naar familie te brengen als je het zelf even druk hebt. Daarom is het fijn om een bekend gezicht te hebben die zo nu en dan de zorg voor de kinderen op zich neemt. Het kan voorkomen dat je plots een afspraak hebt en last minute een oppas moet regelen. Ook op vaste basis kan dit erg handig zijn, zo heb je elke keer op een vast tijdstip dezelfde oppas.

Waarom het handig is om een oppashulp te hebben.

Gaat het om een belangrijke afspraak die je echt niet kunt missen, een afspraak die je was vergeten maar waar je niet meer onderuit kunt of weet je dat er een enorm drukke dag aan zit te komen op het werk? Ondanks het vele thuiswerken is het alsnog fijn om af en toen een dag voor jezelf te hebben en zo is er toch iemand om te kinderen te vermaken en/of bijscholing te geven.

Zo eenvoudig is het om een oppas te boeken:

Via Helpling is het vinden van een geschikte oppas nog nooit zo eenvoudig geweest. Vergelijk de beste hulp op gebied van oppassen bij jou in de buurt. Neem direct contact op met de dienstverlener die het beste bij jou, de wensen en de klus past. Via het platform vind je eenvoudig het telefoonnummer en het e-mailadres.

Veel voorkomende vragen:

Wat is Helpling?

Helpling is Europa's grootste online marktplaats voor het vinden van een dienstverlener. Helpling regelt professionele diensten, zoals schilderwerk, verhuisdiensten, loodgieterswerk en meer!

Welke diensten kun je boeken via Helpling?

Op dit moment zijn er verschillende dienstverleners te vinden via Helpling: schilders, verhuizers, laadpaal installateurs, loodgieters en hoveniers.

Zijn de dienstverleners geregistreerd bij Helpling?

De dienstverleners die je kunt boeken via Helpling zijn onafhankelijke bedrijven en onafhankelijke dienstverleners. De dienstverleners staan niet geregistreerd.

Hoe kunnen de dienstverleners worden geboekt?

Je kunt eenvoudig een dienstverlener boeken via de website van de betreffende partij of door rechtstreeks contact op te nemen met de dienstverlener, per telefoon of e-mail. Het is niet nodig om je te registreren op het Helpling-platform.

Worden de dienstverleners betaald via Helpling?

Je kunt Helpling gebruiken om verschillende dienstverleners te vergelijken en direct contact met hen op te nemen voor de klus. De boeking, betaling en verwerking wordt gedaan door de dienstverlener zelf. De dienstverleners zijn dus niet in dienst en Helpling ontvangt geen provisie voor de plaatsing.