×
Over ons

Vind een isolateur in deze steden:

Wil je het pand beter issoleren? Vind nu de isolateur bij jou in de buurt.

Is het in de winter niet warm genoeg en in de zomer juist te warm? Of stijgen de energiekosten constant maar wil je besparen door de verwarming of airconditioning minder vaak aan te doen. Dan is het laten isoleren van je woning een verstandige keuze. Als je geen kennis hebt van de mogelijkheden die er zijn om te issoleren is het vaak lastig om te bepalen waar je moet beginnen en welke vorm van isoleren effictief is voor het resultaat dat je wilt behalen. Is dit muurisolatie, vloerisolatie of dakisolatie? Laat je adviseren door een professionele dienstverlener op het gebied van isoleren.

Waarom het beter is om het issoleren van je woning aan de professionals over te laten.

Het brengt meer comfort, door goede isolatie tocht het minder in huis en houd je warme lucht beter vast. Ook het condens op de ramen neemt af door een correcte vorm van isolatie. Daarbij wordt de energierekening minder doordat het minder tocht en er minder gasverbruik nodig is om de woning warm te houden. Het heeft ook een positief effect op het klimaat, de uitstoot van CO2 gaat namelijk enorm omlaag. Het laatste voordeel en niet geheel onbelangrijk is dat de waarde van je woning ook nog eens stijgt. Op het moment dat de woning gekeurd wordt voor een nieuw energielabel zal deze beter uit de test komen.

Zo eenvoudig is het om een isolateur te boeken:

Via Helpling is het vinden van een geschikte isolateur nog nooit zo eenvoudig geweest. Vergelijk de beste isolatoren op gebied van isolatie bij jou in de buurt en neem direct contact op met de dienstverlener die het beste bij jou, de wensen en de klus past. Via het platform vind je eenvoudig het telefoonnummer en het e-mailadres.

Veel voorkomende vragen:

Wat is Helpling?

Helpling is Europa's grootste online marktplaats voor het vinden van een dienstverlener. Helpling regelt professionele diensten, zoals schilderwerk, verhuisdiensten, loodgieterswerk en meer!

Welke diensten kun je boeken via Helpling?

Op dit moment zijn er verschillende dienstverleners te vinden via Helpling: schilders, verhuizers, laadpaal installateurs, loodgieters en hoveniers.

Zijn de dienstverleners geregistreerd bij Helpling?

De dienstverleners die je kunt boeken via Helpling zijn onafhankelijke bedrijven en onafhankelijke dienstverleners. De dienstverleners staan niet geregistreerd.

Hoe kunnen de dienstverleners worden geboekt?

Je kunt eenvoudig een dienstverlener boeken via de website van de betreffende partij of door rechtstreeks contact op te nemen met de dienstverlener, per telefoon of e-mail. Het is niet nodig om je te registreren op het Helpling-platform.

Worden de dienstverleners betaald via Helpling?

Je kunt Helpling gebruiken om verschillende dienstverleners te vergelijken en direct contact met hen op te nemen voor de klus. De boeking, betaling en verwerking wordt gedaan door de dienstverlener zelf. De dienstverleners zijn dus niet in dienst en Helpling ontvangt geen provisie voor de plaatsing.