×
Over ons

De beste elektricien in Rotterdam

Broeke Elektrotechniek

4.5(4 Beoordelingen)

Rotterdam

Elektricien

×

Broeke Elektrotechniek

Elektricien

Adres: Frobenstraat 7, 3045 RD, Rotterdam

Duran Elektrotechnisch Bedrijf

4.9(75 Beoordelingen)

Rotterdam

Elektricien

×

Duran Elektrotechnisch Bedrijf

Elektricien

Adres: Parkzichtlaan 182, 3544 MN, Utrecht

Installektra Elektrotechniek

4.5(2 Beoordelingen)

Rotterdam

Elektricien

×

Installektra Elektrotechniek

Elektricien

Adres: Nijverheidstraat 2A, 3114 CL, Maassluis

Ketelaar Installatie Service

4.3(7 Beoordelingen)

Rotterdam

Elektricien

×

Ketelaar Installatie Service

Elektricien

Adres: Oude Amersfoortseweg 249D, 1212 AD, Hilversum

PROJECTBOUW 010

4.4(82 Beoordelingen)

Rotterdam

Elektricien

×

PROJECTBOUW 010

Elektricien

Adres: Statensingel 117C, 3039 LH, Rotterdam

Van Der Kleijn Elektro

4.7(10 Beoordelingen)

Rotterdam

Elektricien

×

Van Der Kleijn Elektro

Elektricien

Adres: Schenkkade 50, 2595 AR, Den Haag

Problemen met elektronica? Vind de elektricien bij jou in de buurt.

Of het nu gaat om de elektrische kachel, de poreuze kabels of de satellietschotel - de juiste aansluiting op het elektriciteitsnet is essentieel. Betreft het de aanleg van stroomkabels, het bevestigen van stopcontacten of lampen? Het omgaan met de elektronica kan zeer gevaarlijk zijn en moet goed gebeuren om ongelukken te voorkomen. Daarom moet elke elektrische installatie door een vakman worden uitgevoerd. Het probleem: het vinden van een betrouwbare en professionele elektricien lijkt voor velen moeilijk en verwarrend. Via Helpling vind je in een paar klikken eenvoudig en snel de beste elektriciens bij jou in de buurt. Ook de omgang met energie en bouwtechniek, zoals de planning, het onderhoud en de reparatie van alarmsystemen, fotovoltaïsche en bliksembeveiligingssystemen, behoort tot de klussen die een elektricien kan uitvoeren.

Waarom het beter is om de werkzaamheden omtrent elektra aan de professionals over te laten.

Als het gaat om de klussen omtrent elektra thuis, is het makkelijk om te denken dat je zelf wel een paar kabels, de lamp of het fornuis kunt aansluiten of een kapot huishoudelijk apparaat kunt repareren. Het kan echter gebeuren dat je niet over het juiste gereedschap beschikt en ander gereedschap gebruikt dat niet bestemt is voor elektra werkzaamheden. Dit kan ertoe leiden dat apparaten nog meer worden beschadigd door de verkeerde techniek en gereedschappen, of in het ergste geval kunnen er verwondingen ontstaan. Bovendien kunnen er, vooral bij het aansluiten van lampen in ruimtes met een bijzonder hoog plafond, gemakkelijk ongelukken gebeuren als de juiste apparatuur niet aanwezig is. Daarom raden wij je aan om je te wenden tot professionele dienstverleners die de nodige apparatuur meebrengen en de juiste technologie gebruiken om jouw huishoudapparaten weer op peil te brengen, aan te sluiten of verschillende andere taken van de elektricien op zich te nemen die zich in het huis of het appartement voordoen.

Zo eenvoudig is het om uw elektricien te boeken:

Via Helpling is het vinden van een geschikte elektricien nog nooit zo eenvoudig geweest. Vergelijk de beste elektriciens bij jou in de buurt en neem direct contact op met de dienstverlener die het beste bij jou, de wensen en de klus past. Via het platform vind je eenvoudig het telefoonnummer en het e-mailadres.

Veel voorkomende vragen:

Wat is Helpling?

Helpling is Europa's grootste online marktplaats voor het vinden van een dienstverlener. Helpling regelt professionele diensten, zoals schilderwerk, verhuisdiensten, loodgieterswerk en meer!

Welke diensten kun je boeken via Helpling?

Op dit moment zijn er verschillende dienstverleners te vinden via Helpling: schilders, verhuizers, laadpaal installateurs, loodgieters en hoveniers.

Zijn de dienstverleners geregistreerd bij Helpling?

De dienstverleners die je kunt boeken via Helpling zijn onafhankelijke bedrijven en onafhankelijke dienstverleners. De dienstverleners staan niet geregistreerd.

Hoe kunnen de dienstverleners worden geboekt?

Je kunt eenvoudig een dienstverlener boeken via de website van de betreffende partij of door rechtstreeks contact op te nemen met de dienstverlener, per telefoon of e-mail. Het is niet nodig om je te registreren op het Helpling-platform.

Worden de dienstverleners betaald via Helpling?

Je kunt Helpling gebruiken om verschillende dienstverleners te vergelijken en direct contact met hen op te nemen voor de klus. De boeking, betaling en verwerking wordt gedaan door de dienstverlener zelf. De dienstverleners zijn dus niet in dienst en Helpling ontvangt geen provisie voor de plaatsing.