×
Over ons

De beste dakwerker in Utrecht

All In Dakonderhoud

4.6(53 Beoordelingen)

Utrecht

Dakwerk

×

All In Dakonderhoud

Dakwerk

Adres: Graaf van Solmsweg 83, 5221 BM, Engelen

Dakdekker Fedim

5.0(23 Beoordelingen)

Utrecht

Dakwerk

×

Dakdekker Fedim

Dakwerk

Adres: Dokter B.J. buurmanstraat 30, 3433 AR, Nieuwegein

Dakdekkersbedrijf impRoof

5.0(2 Beoordelingen)

Utrecht

Dakwerk

×

Dakdekkersbedrijf impRoof

Dakwerk

Adres: Crommelinbaan 49A, 2142 EX, Cruquius

Dakonderhoud op maat

4.8(4 Beoordelingen)

Utrecht

Dakwerk

×

Dakonderhoud op maat

Dakwerk

De Vaan Dakonderhoud

4.7(20 Beoordelingen)

Utrecht

Dakwerk

×

De Vaan Dakonderhoud

Dakwerk

Adres: Winthontlaan 200, 3526 KV, Utrecht

RT Dakdekkers

4.8(15 Beoordelingen)

Utrecht

Dakwerk

Op zoek naar de professionele dakdekker voor de dakklus? Vind de dakdekkers bij jou in de buurt.

Weet jij al wat voor dakbedekking je graag wil op het dak? Dit kan dezelfde dakbedekking zijn als die je nu hebt, maar misschien wil je je verdiepen in welke interessante mogelijkheden de dakdekker nog meer op jouw dak kan aanbrengen. Dit is tenslotte het moment om dat te bepalen!

Waarom het beter is om een dakdekker in te zetten:

Het dak is een essentieel onderdeel van jouw huis en daarnaast ook een kwetsbaar onderdeel. Is er iets mis met je dak, dan is het verstandig om snel in actie te komen. Dit kan een lekkage zijn maar ook als de huidige dakbedekking de levensduur heeft bereikt. Wacht niet te lang want anders wordt de dakconstructie aangetast, dan is er de kans dat er meer schade uit voortkomt en zo lopen de kosten snel op. Wees er daarom op tijd bij, huur een dakdekkersbedrijf in voor de dakklus en dan kan het dak alles weer goed beschermen.

Zo eenvoudig is het om een dakdekker te boeken:

Via Helpling is het vinden van een dakdekker nog nooit zo eenvoudig geweest. Vergelijk de beste dakdekkers bij jou in de buurt. Neem direct contact op met de dienstverlener die het beste bij jou, de wensen en de klus past. Via het platform vind je eenvoudig het telefoonnummer en het e-mailadres.

Veel voorkomende vragen:

Wat is Helpling?

Helpling is Europa's grootste online marktplaats voor het vinden van een dienstverlener. Helpling regelt professionele diensten, zoals schilderwerk, verhuisdiensten, loodgieterswerk en meer!

Welke diensten kun je boeken via Helpling?

Op dit moment zijn er verschillende dienstverleners te vinden via Helpling: schilders, verhuizers, laadpaal installateurs, loodgieters en hoveniers.

Zijn de dienstverleners geregistreerd bij Helpling?

De dienstverleners die je kunt boeken via Helpling zijn onafhankelijke bedrijven en onafhankelijke dienstverleners. De dienstverleners staan niet geregistreerd.

Hoe kunnen de dienstverleners worden geboekt?

Je kunt eenvoudig een dienstverlener boeken via de website van de betreffende partij of door rechtstreeks contact op te nemen met de dienstverlener, per telefoon of e-mail. Het is niet nodig om je te registreren op het Helpling-platform.

Worden de dienstverleners betaald via Helpling?

Je kunt Helpling gebruiken om verschillende dienstverleners te vergelijken en direct contact met hen op te nemen voor de klus. De boeking, betaling en verwerking wordt gedaan door de dienstverlener zelf. De dienstverleners zijn dus niet in dienst en Helpling ontvangt geen provisie voor de plaatsing.