×
Over ons

Vind een computerhulp in deze steden:

Is je computer stuk of lukt het niet om bepaalde programma's te installeren? Vind nu de computerhulp bij jou in de buurt.

Heb je problemen met je computer, laptop, tablet, smartphone of printer? Het is niet fijn als technische apparaten zoals de computer niet meer werkt, je constant problemen ervaart met het installeren van programma's of er geen updates meer uitgevoerd kunnen worden. Veel problemen die je met de computer ervaart kun je wellicht niet zelf oplossen maar je kunt wel een computerhulp inschakelen die deze voor je oplost. Het fijne is dat je niet met je technische apparateur zoals de computer op pad hoeft, de problemen worden gewoon opgelost in je vertrouwde omgeving.

Waarom het beter is om een computerhulp in te schakelen.

Tegenwoordig staan al onze belangrijke documenten digitaal op de computer of een tablet. Deze willen we uiteraard niet verliezen en we wensen goede bescherming van het web, zoals virus preventie of het oplossen van een virus. Er zijn verschillende werkzaamheden waarbij een computerhulp je eenvoudig kan helpen; het instellen van e-mail en internet op het apparaat, uitleg over hoe je een tablet moet gebruiken, downloaden van apps, reparatie van het product, wifi en/of internet problemen en het instellen van printers en smartwatches. Daarnaast heb je misschien wel speciale wensen zoals een sneller werkende computer, sneller internet of dat je vanaf meerder apparaten je muziek kan afspelen. Ongeacht je probleem, een computerhulp kan je eenvoudig verlossen van de problemen die je ervaart omtrent de computer, tablet en smartphone.

Zo eenvoudig is het om een computerhulp te boeken:

Via Helpling is het vinden van een geschikte computerhulp nog nooit zo eenvoudig geweest. Vergelijk de beste hulp op gebied van computers en tablets bij jou in de buurt en neem direct contact op met de dienstverlener die het beste bij jou, de wensen en de klus past. Via het platform vind je eenvoudig het telefoonnummer en het e-mailadres.

Veel voorkomende vragen:

Wat is Helpling?

Helpling is Europa's grootste online marktplaats voor het vinden van een dienstverlener. Helpling regelt professionele diensten, zoals schilderwerk, verhuisdiensten, loodgieterswerk en meer!

Welke diensten kun je boeken via Helpling?

Op dit moment zijn er verschillende dienstverleners te vinden via Helpling: schilders, verhuizers, laadpaal installateurs, loodgieters en hoveniers.

Zijn de dienstverleners geregistreerd bij Helpling?

De dienstverleners die je kunt boeken via Helpling zijn onafhankelijke bedrijven en onafhankelijke dienstverleners. De dienstverleners staan niet geregistreerd.

Hoe kunnen de dienstverleners worden geboekt?

Je kunt eenvoudig een dienstverlener boeken via de website van de betreffende partij of door rechtstreeks contact op te nemen met de dienstverlener, per telefoon of e-mail. Het is niet nodig om je te registreren op het Helpling-platform.

Worden de dienstverleners betaald via Helpling?

Je kunt Helpling gebruiken om verschillende dienstverleners te vergelijken en direct contact met hen op te nemen voor de klus. De boeking, betaling en verwerking wordt gedaan door de dienstverlener zelf. De dienstverleners zijn dus niet in dienst en Helpling ontvangt geen provisie voor de plaatsing.