×
Over ons

Vind een bestrater in deze steden:

Ben je toe aan nieuwe tegels voor de oprit of de tuin? Vind nu de stratenmaker bij jou in de buurt.

Er zijn veel verschillende soorten tegels, bestemd voor verschillende doeleinden. Hoe bepaal je nu welke tegels het meest geschikt zijn voor het gewenste resultaat dat jij wilt behalen? Gaat het om sierbestrating, het betegelen van de tuin of het bestraten van de oprit? Laat je goed adviseren over welke tegels je het best kunt laten leggen.

Waarom het beter is om het bestraten aan een stratenmaker over te laten:

Of je nu de keuze moet maken tussen betonnen tuintegels of de juiste stenen voor de oprit, laat je goed adviseren door een stratenmaker. De stratenmaker weet welke tegels je het best kunt gebruiken voor bepaalde oppervlakten en het gewenste resultaat. Het is bijvoorbeeld niet verstandig om te kiezen voor een gladde tegel voor de oprit. Het inzetten van een stratenmaker is dus verstandig, daarnaast kunnen ze de bestrating meteen voor je uitvoeren, wel zo handig!

Zo eenvoudig is het om een stratenmaker te boeken:

Via Helpling is het vinden van een geschikte stratenmaker nog nooit zo eenvoudig geweest. Vergelijk de beste stratenmakers voor het aanleggen van de oprit of de nieuwe tuintegels bij jou in de buurt. Neem direct contact op met de dienstverlener die het beste bij jou, de wensen en de klus past. Via het platform vind je eenvoudig het telefoonnummer en het e-mailadres.

Veel voorkomende vragen:

Wat is Helpling?

Helpling is Europa's grootste online marktplaats voor het vinden van een dienstverlener. Helpling regelt professionele diensten, zoals schilderwerk, verhuisdiensten, loodgieterswerk en meer!

Welke diensten kun je boeken via Helpling?

Op dit moment zijn er verschillende dienstverleners te vinden via Helpling: schilders, verhuizers, laadpaal installateurs, loodgieters en hoveniers.

Zijn de dienstverleners geregistreerd bij Helpling?

De dienstverleners die je kunt boeken via Helpling zijn onafhankelijke bedrijven en onafhankelijke dienstverleners. De dienstverleners staan niet geregistreerd.

Hoe kunnen de dienstverleners worden geboekt?

Je kunt eenvoudig een dienstverlener boeken via de website van de betreffende partij of door rechtstreeks contact op te nemen met de dienstverlener, per telefoon of e-mail. Het is niet nodig om je te registreren op het Helpling-platform.

Worden de dienstverleners betaald via Helpling?

Je kunt Helpling gebruiken om verschillende dienstverleners te vergelijken en direct contact met hen op te nemen voor de klus. De boeking, betaling en verwerking wordt gedaan door de dienstverlener zelf. De dienstverleners zijn dus niet in dienst en Helpling ontvangt geen provisie voor de plaatsing.