×
Over ons

De diensten

Via Helpling vind je eenvoudig vakmensen voor jou klus

"De tijdrovende zoektocht naar een vakman is voorbij! Via Helpling kun je nu snel en eenvoudig voor verschillende diensten een vakman vinden. Zo zijn er verschillende dienstverleners te vinden via het platform. Heb je iemand nodig om een laadpaal te installeren, een loodgieter om een lekkage te verhelpen of een schilder voor het aanbrengen van behang of een nieuwe kleur op de wand? Eenvoudig de juist vakman vinden, in slechts drie stappen! De diensten zijn beschikbaar in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht.

Gaat het om een grote of kleine klus, voor elke uitgave vind je de geschikte specialist. De dienstverleners van verschillende bedrijven beschikken allen over expertise binnen eigen vakgebied.

Kwaliteit en vakmanschap bij jou in de buurt

Of het nu gaat om schilderwerk, loodgieterswerk, tuinonderhoud, een verhuisdienst of het installeren van een laadpaal. Dit kan alleen in hoge kwaliteit worden uitgevoerd worden door specialisten die van hun passie, hun beroep hebben gemaakt. Ben je huurder, verhuurder of eigenaar? Veranderingen aanbrengen vraagt om vertrouwen en daarom zijn transparantie en specialisme onze prioriteit. Je kunt de klus gemakkelijk uit handen geven, zonder zorgen.

Vind nu de juiste vakman voor jou klus!

De dienstverleners zijn landelijk vertegenwoordigd - zeker ook in jou stad! Vakmensen en specialisten kunnen je helpen tijdens elke klus. De diensten die Helpling aanbiedt zijn onder andere:

Schilderen Waarschijnlijk de eenvoudigste verandering met het grootste effect, een nieuwe wandkleur. Ben je toe aan ander behang, nieuw pleisterwerk of gewoon een andere wandkleur - om er zeker van te zijn dat het resultaat naar wens is, kun je het beste een professionele schilder inhuren.

Loodgieterswerk Een loodgieter heeft een breed vakgebied en daarom kunnen loodgieters je met veel verschillende zaken helpen. Mocht je nu lekkage ervaren in het dak, een lekkende cv-ketel of een douche die maar blijft lekken? Dan kan een loodgieter deze problemen eenvoudig voor je oplossen. We hebben de beste loodgieters in jou omgeving voor je op een rijtje gezet.

Verhuisdiensten Of het nu gaat om meubilair, keuken of planten: het belangrijkste meubilair moet veilig naar de nieuwe locatie worden getransporteerd. Zeker als je veel zwaar meubilair van A naar B wilt vervoeren, is een verhuisbedrijf zinvol.

Tuinonderhoud Groot of klein tuinonderhoud, elke tuin heeft onderhoud nodig! Wellicht wil je een compleet nieuwe tuin aanleggen omdat het huidige niet meer naar wens is. Het aanleggen of onderhouden van een tuin vergt de nodige expertise, de groene vingers.

Laadpaal installatie Wil je een laadpaal laten installeren als laadvoorziening voor de elektrische auto? Het wordt steeds vaker gebruikelijk om een elektrische auto te gebruiken. Om ervoor te zorgen dat er altijd een punt is om deze op te laden is een laadpaal van groot belang. Om te achterhalen wat nu geschikt is voor jou vervoersmiddel en op basis daarvan de juiste keuze te maken, is het verstandig om je te laten adviseren door een specialist.

Zo makkelijk is het om een dienstverlener te boeken:

Vergelijk de dienstverleners in jou regio en neem gewoon contact op met de dienstverlener die het beste bij jou, jouw wens en de klus past, rechtstreeks contact via de website, het telefoonnummer of het e-mailadres.

Vind de professionele dienstverleners via Helpling!

"Helpling is een online marktplaats voor het plaatsen van huishoudelijke diensten. Om een geschikte dienstverlener te vinden, ben je bij Helpling aan het juiste adres:

  • Neem contact op met de ideale vakman voor de klus
  • De beste vakman bij jou in de buurt in één oogopslag
  • Vergelijk aanbieders en diensten snel en eenvoudig

Veel voorkomende vragen:

Wat is Helpling?

Helpling is Europa's grootste online marktplaats voor het vinden van een dienstverlener. Helpling regelt professionele diensten, zoals schilderwerk, verhuisdiensten, loodgieterswerk en meer!

Welke diensten kun je boeken via Helpling?

Op dit moment zijn er verschillende dienstverleners te vinden via Helpling: schilders, verhuizers, laadpaal installateurs, loodgieters en hoveniers.

Zijn de dienstverleners geregistreerd bij Helpling?

De dienstverleners die je kunt boeken via Helpling zijn onafhankelijke bedrijven en onafhankelijke dienstverleners. De dienstverleners staan niet geregistreerd.

Hoe kunnen de dienstverleners worden geboekt?

Je kunt eenvoudig een dienstverlener boeken via de website van de betreffende partij of door rechtstreeks contact op te nemen met de dienstverlener, per telefoon of e-mail. Het is niet nodig om je te registreren op het Helpling-platform.

Worden de dienstverleners betaald via Helpling?

Je kunt Helpling gebruiken om verschillende dienstverleners te vergelijken en direct contact met hen op te nemen voor de klus. De boeking, betaling en verwerking wordt gedaan door de dienstverlener zelf. De dienstverleners zijn dus niet in dienst en Helpling ontvangt geen provisie voor de plaatsing.