Contactloze schoonmaak: Actuele richtlijnen COVID-19
×
Hoe het werkt Prijzen Help
x

Vind nu schoonmakers bij jou in de buurt!

1.
Vul je postcode in

Vind schoonmaakhulpen bij jou in de buurt door je postcode in te vullen

2.
Plan je afspraak

Kies de gewenste frequentie, duur, datum en tijd van je schoonmaak.

3.
Vergelijk schoonmaakhulpen

Vergelijk profielen en prijzen van de beschikbare hulpen en bevestig je aanvraag.

Schoonmaak
We hechten veel waarde aan transparante prijzen. Elke huishoudelijke hulp bepaalt zelf zijn eigen uurprijs voor eenmalige en regelmatige boekingen. Dit betekent dat jij als klant ook zelf kunt kiezen wat je voor een schoonmaak wilt betalen. In het boekingsproces selecteer je een persoonlijke prijsklasse, waardoor je alleen de huishoudelijke hulpen aangeboden krijgt die passen bij jouw wensen.
wekelijks/tweewekelijks
vanaf €14,75/u
  • Lagere prijs
  • Steeds dezelfde huishoudelijke hulp
  • Eenvoudig zelf beheren
Boek nu
Eenmalig
vanaf €16,75/u
  • Eenmalige schoonmaak
Boek nu

Waarom Helpling?

Transparantie & Ervaring

Als je voor het eerst een schoonmaakhulp in je woning toelaat is betrouwbaarheid enorm belangrijk. Daarom hebben alle schoonmakers op ons platform een persoonlijk profiel waarop ze zichzelf kunnen presenteren. In dit openbare profiel kunt u beoordelingen van andere klanten lezen, maar ook het uurtarief dat zij aanrekenen voor een opschoning.

Betaal veilig en gemakkelijk online

Na de schoonmaak ontvang je digitaal een factuur. Mocht de hulp minder tijd nodig gehad hebben dan gepland wordt dit natuurlijk verwerkt. Als er meer tijd nodig is dan gaat dit altijd in overleg.

Klantenservice staat elke dag voor je klaar

Kom je ergens niet uit? Dan kun je van maandag tot en met zaterdag terecht bij onze klantenservice. Wanneer je vaste hulp niet kan komen, gaan wij op zoek naar een vervangende hulp. Zo hoef je geen schoonmaak te missen.

De voordelen

Zwarte markt

Helpling

Betrouwbare hulpen: Alle hulpen zijn getest op schoonmaakkennis hebben een publiek profiel met beoordelingen
Gemakkelijke boeken: In slechts een aantal klikken is de schoonmaak geregeld
Stem af naar jouw wensen: Boek een eenmalige, wekelijkse of tweewekelijkse schoonmaak
Bepaal je prijsklasse: Je krijgt alleen hulpen aangeboden die passen bij jouw prijsklasse
Altijd flexibel: Verplaats je boekingen of sla een keer over als het niet uitkomt
Toegewijde klantenservice: Ons team staat 6 dagen per week voor je klaar
Betaal eenvoudig online: Met iDEAL, creditcard, PayPal of automatisch incasso
Bekijk beoordelingen: Bekijk de profielen van hulpen en hoe zij gewaardeerd worden voordat je boekt
Verzekerd bij grote schade: Een verzekering tegen materiële schade voorkomend uit de schoonmaak

Veelgestelde vragen

Waarom verschillen de schoonmakers in prijs?

De schoonmaakhulpen bepalen zelf hun uurtarief. De prijs die zij instellen hangt vaak samen met de gemiddelde prijs in hun regio, de opgedane schoonmaakervaring en het feit of zij bereid zijn om speciale klusjes in huis uit te voeren. Denk bijvoorbeeld aan strijken, ramen lappen of het doen van de was. Daarnaast vragen hulpen vaak een hoger tarief voor een eenmalige boeking dan voor een boeking op regelmatige basis.

Hoe werkt de betaling?

De betaling verloopt gemakkelijk en veilig online. Na de schoonmaak ontvang je digitaal een factuur. Je kan kiezen voor iDeal, automatische afschrijving, credit card en Paypal. Mocht de hulp minder tijd nodig gehad hebben dan gepland wordt dit natuurlijk verwerkt en betaal je dit niet. Als er meer tijd nodig is dan gaat dit altijd in overleg.

Wat is de prijsrange?

Een wekelijkse of tweewekelijkse boeking begint bij €14,60 per uur en een eenmalige boeking bij €16,60 per uur. Helpling is een marktplaats dus de hulpen bepalen zelf hun uurtarief. Dit betekent eveneens dat jij ook zelf kan beslissen wat je voor een schoonmaker wilt betalen. Wanneer je een boeking maakt, kun je verschillende schoonmakers met verschillende uurtarieven selecteren. Is er niemand van hen beschikbaar? Dan zoeken wij een andere hulp met een soortgelijke prijs.

Waarom is een regelmatige boeking goedkoper?

Het doel van Helpling is om langetermijnrelaties tot stand te brengen. Het is gebleken dat de service voor zowel schoonmakers als huishoudens het makkelijkste werkt met een vaste hulp. Dit is dus iets wat we graag stimuleren. Daarnaast is de eerste boeking voor ons ook het meeste werk, omdat we dan op zoek moeten naar een hulp die matcht met jouw wensen. Na de eerste afspraak stem je dingen onderling af en kun je zelf je afspraken beheren en wijzigen.

Moet ik een eenmalige vergoeding betalen om Helpling te gebruiken?

Nee, je hoeft geen inschrijfkosten of een eenmalige vergoeding te betalen om gebruik te maken van Helpling. Ook wanneer je om welke reden dan ook van schoonmaakhulp wilt wisselen helpen we je zonder extra kosten. Om gebruik te maken van Helpling vragen wij een commissie over elke schoonmaak.

Vind schoonmakers bij jou in de buurt!