×
Hoe het werkt Prijzen Help
x

Vind nu schoonmakers bij jou in de buurt!

1.
Vul je postcode in

Vind schoonmaakhulpen bij jou in de buurt door je postcode in te vullen

2.
Plan je afspraak

Kies de gewenste frequentie, duur, datum en tijd van je schoonmaak.

3.
Vergelijk schoonmaakhulpen

Vergelijk profielen en prijzen van de beschikbare hulpen en bevestig je aanvraag.

Schoonmaak
We hechten veel waarde aan transparante prijzen. Elke huishoudelijke hulp bepaalt zelf zijn eigen uurprijs voor eenmalige en regelmatige boekingen. Dit betekent dat jij als klant ook zelf kunt kiezen wat je voor een schoonmaak wilt betalen. In het boekingsproces selecteer je een persoonlijke prijsklasse, waardoor je alleen de huishoudelijke hulpen aangeboden krijgt die passen bij jouw wensen.
wekelijks/tweewekelijks
vanaf €14,75/u
  • Lagere prijs
  • Steeds dezelfde huishoudelijke hulp
  • Eenvoudig zelf beheren
Boek nu
Eenmalig
vanaf €16,75/u
  • Eenmalige schoonmaak
Boek nu

Jouw voordelen

Helpling’s marktplaats is transparant

Alle schoonmakers op ons platform hebben een persoonlijk profiel waarin zij zichzelf presenteren. In dit openbare profiel kun je beoordelingen van andere huishoudens bekijken en het uurtarief van de schoonmaker zien. Daarnaast kunnen schoonmakers in hun profiel een foto, persoonlijke tekst, Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en referenties van eerdere klanten of werkgevers toevoegen. De schoonmakers werkzaam via het platform bepalen hun eigen uurtarief, maar houden rekening met een minimum van €14,75.

Beheer je afspraken eenvoudig

Log in op de website of download de app voor een overzicht van je afspraken. Wanneer je een afspraak wilt toevoegen, verzetten of annuleren kun je dit eenvoudig zelf regelen. Via jouw account kun je ook contact opnemen met je schoonmaker. Er is onder andere een berichtenfunctie waarin je gemakkelijk berichten kan sturen die alleen zichtbaar zijn voor jou en de schoonmaker die jouw boekingsverzoeken heeft geaccepteerd.

Behulpzame klantenservice

Kom je ergens niet uit? Dan kun je terecht bij onze klantenservice. Ons team biedt graag ondersteuning bij vragen of problemen, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen als je een vraag of verzoek hebt. Je kunt onze klantenservice bereiken via contact@helpling.nl of via 085 8888 338. Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 17:30 uur. Op feestdagen kunnen de openingstijden afwijken. Aangepaste openingstijden vind je hier.

Vind schoonmakers bij jou in de buurt!