Meteen naar de inhoud

Prijzen

Error

Kies de prijs die bij jou past

Bij Helpling bieden wij op het moment twee diensten aan. Helpling Select – ons platform -waar jij de huishoudelijke hulp selecteert die bij je past. En Helpling Premium, waar er een professionele en getrainde schoonmaker aan je wordt gekoppeld voor een vaste uurprijs. 

Bij Helpling Select bepaalt elke huishoudelijke hulp zelf zijn eigen uurprijs voor eenmalige en regelmatige boekingen. Dit betekent dat jij als klant ook zelf kunt kiezen wat je voor een schoonmaak wilt betalen. In het boekingsproces selecteer je een persoonlijke prijsklasse, waardoor je alleen de huishoudelijke hulpen aangeboden krijgt die passen bij jouw wensen. Ook kun je profielen van hulpen, met daarbij hun voorkeuren en beoordelingen van andere klanten inzien. Je betaalt €34,90 voor het vinden van een match op ons Select platform. De betaling van de hulp – het uurloon – regel je onderling met je hulp.

Bij Helpling Premium betaal je een vaste uurprijs en geen bemiddelingskosten. Met Premium brengt Helpling jou in contact met ervaren schoonmakers, voor een vast uurtarief. Er komt een professionele schoonmaker bij je thuis, welke in dienst is bij een schoonmaakbedrijf.  Ook kan je extra taken toevoegen zoals strijken of de ramen lappen. Dit zit bij de uurprijs inbegrepen. Op het moment is Helpling Premium in geselecteerde steden beschikbaar. In de toekomst zal dit uitbreiden.

Helpling Select

Vanaf 14,75 per uur

Helpling Premium

28,90 / uur

Bij meer dan

100.000

huishoudens schoongemaakt

Meer dan

90%

heeft een regelmatige afspraak

Beoordeling van

4,7/5

sterren

In meer dan

50

steden beschikbaar