×
Hoe het werkt Prijzen Help

Over ons

We zijn een ambitieus jong team met uiteenlopende talenten en gezamenlijk zorgen we ervoor dat het voor ieder huishouden eenvoudig en toegankelijk is om een huishoudelijke hulp te boeken. Voor hulpen is het via Helpling mogelijk om op een snelle en eenvoudige manier nieuwe huishoudens te vinden en een vaste klantenkring op te bouwen.

Ons doel is dan ook om de huishoudens in Nederland te ontzorgen en huishoudelijke hulpen de kans te bieden om een klantenkring op te bouwen. Het Helpling platform dient niet als schoonmaakbedrijf maar is bedoeld voor particuliere schoonmakers en particuliere huishoudens. Voor zowel de huishoudens en huishoudelijke hulpen maken we het eenvoudig om een profiel aan te maken waarmee ze direct aan de slag kunnen.

Meet the team

Als ik een schoonmaakproduct was, dan was ik een schuursponsje want ik heb een ruwe en een zachte kant.

Tessa

Teamlead Cleaner Support

Als ik een schoonmaakproduct was, dan was ik een schuurspons omdat ik een zachte en minder zachte kant heb.

Brice

Senior Product Designer

Als ik een schoonmaakproduct was, dan was ik een stofzuiger: een beetje luidruchtig, maar wel efficiënt!

Michelle

Managing Director

Als ik een schoonmaakmiddel was, dan was ik de allesreiniger omdat mijn interesses breed liggen en ik graag alles goed doe.

Lisa

Marketeer

Als ik een schoonmaakmiddel was, dan was ik een kruimeldief omdat ik alle vervelende restjes verwijder!

Jamie

Teamlead Customer Support

Als ik een schoonmaakmiddel was, dan was ik schoonmaakazijn: eerst een beetje heftig maar als je mij goed benut, je beste vriend!

Roxanne

Cleaner support

Als ik een schoonmaakmiddel was, dan was ik een plumeau want ik let op de details.

Julia

Customer support

Als ik een schoonmaakmiddel was, dan was ik een stofzuiger want ik maak het iedereen makkelijk.

Daphne

Cleaner support

Als ik een schoonmaakmiddel was, dan was ik een fles zilverpoets want ik laat doffe dingen glimmen

Niek

Cleaner support

Geschiedenis

Begin 2014 maakt Helpling een start in Duitsland en een aantal maanden later vindt de uitbreiding naar Nederland plaats. De koers was ingezet en zo werd Helpling Nederland BV opgericht. Het is vanaf dan ook mogelijk voor de hulpen om zich aan te melden bij het platform in Nederland en zo aan de vraag voor huishoudelijke hulp in Nederland te voldoen. In ongeveer een jaar tijd groeide Helpling uit tot een platform waar dagelijks meer dan 3000 huishoudens gebruik van maken.

Vanaf dit moment ging het snel, we zijn inmiddels actief in meer dan 50 Nederlandse steden en meer dan 200 steden wereldwijd. Dit maakt ons de grootste online marktplaats voor huishoudelijke diensten in Europa.

Onze missie en visie

Het platform is opgezet om vraag en aanbod van huishoudelijke hulpen en huishoudens samen te brengen. Via het platform brengen we structuur en transparantie aan binnen de particuliere schoonmaakbranche.

In 2014 was onze missie dan ook vrij simpel: maak het boeken van een ervaren hulp makkelijker dan ooit tevoren. Na de start van het platform hadden we nooit durven hopen op het succes dat we tot nu toe hebben behaald. Uiteraard blijven we streven naar constante optimalisering.

Wie zijn de huishoudelijke hulpen

De huishoudelijke hulpen die werken via ons platform hebben uiteenlopende achtergronden. Een groot gedeelte heeft gewerkt in de thuiszorg of schoonmaaksector, anderen hebben hun ervaring opgedaan bij het runnen van hun gezin. Iedere huishoudelijke hulp wordt gescreend op zijn of haar identiteitsbewijs en werkvergunning. Een groot deel van de huishoudelijke hulpen is in het bezit van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). Dit wordt aangegeven in het openbare profiel van iedere huishoudelijke hulp. In de reviews kun je de beoordelingen van klanten lezen waarbij de hulp heeft schoongemaakt. Hulpen die werken via Helpling hebben een gemiddelde beoordeling van 4,8/5 sterren.

Samenwerken?

Binnen Helpling staan we altijd open voor leuke en effectieve samenwerkingen. We bekijken graag de mogelijkheden waarbij we elkaar kunnen versterken. Of je nu een grote of kleine organisatie bent, we gaan graag op zoek naar de raakvlakken. We hebben al diverse samenwerkingen opgezet met uiteenlopende organisaties. Bekijk onze partners op: www.helpling.nl/partnerships. Interesse in een samenwerking of ontvang je graag meer informatie? Stuur dan een mail naar: marketing@helpling.nl