Schoonmaakhulpen op online platform Helpling bepalen nu zelf hun uurtarief

Amsterdam, 29 januari 2018

Huishoudelijke hulpen op het online platform Helpling, kunnen vanaf vandaag hun eigen prijs bepalen. Vanaf de start van het platform konden de hulpen zelf al kiezen waar, wanneer en hoeveel uur zij wilden werken. Daaropvolgend hebben zij nu ook in de hand welke uurprijs de consument betaalt voor het schoonmaakwerk.

Schoonmaakhulpen zijn vrij in het kiezen van een individuele prijs die zij vinden passen bij de dienst die zij leveren, bijvoorbeeld gebaseerd op hun kwaliteiten en ervaring. Hierbij kunnen zij onderscheid maken tussen de prijs van een eenmalige schoonmaak en die van een schoonmaak die op wekelijkse of tweewekelijkse basis plaatsvindt.

Klanten die via Helpling een schoonmaakhulp boeken, hebben met deze nieuwe functie de mogelijkheid tot een meer persoonlijke keuze. Bij het plaatsen van boeking kunnen zij de beoordelingen, schoonmaakervaring en uurprijs van een schoonmaakhulp meenemen in hun overweging.

Michelle van Os, managing director van Helpling Nederland: “We zijn constant bezig met het verbeteren van ons platform en luisteren hierbij ook vooral naar wensen van de gebruikers. De mogelijkheid tot vrije prijzen is daarom een logische vervolgstap in de ontwikkeling van ons platform. We hopen op deze manier een nog aantrekkelijker platform te zijn voor beide partijen zonder af te doen aan het gebruiksgemak.”

Over Helpling

Helpling is Europa's grootste online marktplaats voor het boeken van huishoudelijke diensten. Op de website kunnen klanten binnen een paar klikken een gescreende en ervaren huishoudelijke hulp boeken. Voor de schoonmaakhulpen betekent deze innovatieve online service dat ze makkelijker dan ooit toegang hebben tot nieuwe klanten en zelf kunnen managen waar en wanneer ze willen werken.

Helpling is opgericht door Benedikt Franke, Philip Huffmann in het begin van 2014. De investeerders zijn onder andere Mangrove Capital, Lakestar, APACIG, Rocket Internet en Unilever Ventures. Helpling is actief in 9 landen: Australie, Duitsland, Italie, Frankrijk, Ierland, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Arabische Emiraten, Nederland en Singapore.

Neem voor meer informatie contact op met:

Karen van der Kruit
Head of Communications Helpling Nederland
karen.vanderkruit@helpling.com
06 36 56 38 03