Klantenervaringen


Lees hier de ervaringen van bestaande Helpling klanten“Via Helpling regel ik eenvoudig online een hulp. Ik heb niet iedere week iemand nodig maar kan er nu van op aan dat er iemand langskomt wanneer het voor mij tijd is om op te ruimen.”

Dave (36), Den Haag

“Ons huishouden is met drie pubers soms behoorlijk chaotisch. Daarnaast werken mijn man en ik allebei doordeweeks wat het niet altijd eenvoudig maakt om alles netjes schoon te houden. Via Helpling komt er gelukkig iedere week een vaste hulp langs die helpt alles weer op orde te krijgen.”

Ria (53), Utrecht

“Ik woon nog niet zo lang in Leiden waardoor mijn netwerk niet erg groot is. Vroeger wist ik altijd wel iemand in mijn directe omgeving die mij kon helpen met schoonmaken maar hier was dat toch lastig. Na twee keer boeken via Helpling vond ik een geschikte vaste hulp die nu iedere week langskomt.”

Liza (27), Leiden

“Door beperkingen kan ik helaas zelf niet meer intensief schoonmaken. Dankzij mijn Helpling John hoef ik mijn lichaam niet meer te belasten en kan ik meer van mijn pensioen genieten.”

Frits (58), Amsterdam

“Voor mijn werk ben ik veel onderweg waardoor ik weinig tijd heb voor het huishouden. Toch kom ik graag thuis in een schoon en opgeruimd appartement en laat ik daar nou net mijn vaste Helpling Nicky voor hebben. Zo heb ik meer vrije tijd in het weekend om met familie en vrienden af te spreken.”

Mohamed (28), Rotterdam

“Mijn vriendinnen noemen mij lui omdat ik een schoonmaker heb, maar dankzij mijn Helpling Carine heb ik nu veel meer tijd om leuke dingen te doen. Kortom, laat die vriendinnen maar praten, ik lig lekker in het park!”

Daphne (32), Amsterdam

Boek een schoonmaakhulp in slechts 60 seconden!


Onze klantenervaringen

Helpling is het grootste online platform voor huishoudelijke hulp in Nederland. Wij verbinden huishoudens met gescreende hulpen uit de regio op basis van beste beoordeling en locatie. Het platform verzorgt tegelijkertijd schoonmaakwerk voor particuliere schoonmaakhulpen en de ideale uitkomst voor huishoudens om een geschikte vaste hulp te vinden. Op ons platform zijn enkel ervaren en betrouwbare hulpen aangemeld die wij persoonlijk voor je getest en gesproken hebben. Binnen onze selectieprocedure kijken wij naar ervaring in de schoonmaak en vragen wij minstens twee referenties. Verder levert iedere hulp een Verklaring Omtrent Gedrag aan.

Om ons platform scherp te houden zijn wij altijd benieuwd naar wat onze klanten prettig vonden aan de schoonmaak maar ook op welke punten het beter kon. Na ieder voltooide schoonmaak vraagt Helpling de klant om zijn of haar ervaring over de schoonmaakhulp met ons te delen. In een korte enquête stellen wij een aantal vragen om de kwaliteit van de schoonmaak te kunnen beoordelen.

Op basis van de klantervaringen doen wij er alles aan om zowel ons platform als de schoonmaakhulpen continue te verbeteren. De bovengenoemde reviews zijn van enkele tevreden klanten van Helpling. Dit is slechts een kleine greep uit ons bestand. Momenteel zijn al ruim 40.000 huishoudens in meer dan 50 Nederlandse steden gereinigd!