×
Zo werkt het Prijs Hilfe
Klant
Britt S.
Haarlem
24.06.2017
Klantenervaring
Marcel 5 / 5

"Nauwkeurig en snel"

De eerste kennismaking was meteen heel positief. Marcel werkt nauwkeurig en snel. Daarnaast is hij heel behulpzaam en flexibel. Ik ben blij dat hij onze vaste schoonmaker is, wat mij betreft mag hij zeker blijven!
Klant
Tamara van M.
Den Haag
16.06.2017
Klantenervaring
Shoraida 5 / 5

"Vriendelijk en netjes op tijd"

Shoraida is fantastisch en we zijn heel blij met haar. Ze is altijd vriendelijk, netjes op tijd, houdt zelf bij wat er gedaan moet worden en ons huis is weer lekker schoon. Ik kan haar absoluut aanbevelen!

Klant
Saskia van der M.
Amsterdam
18.06.2018
Klantenervaring
Whitney 5 / 5

"Fantastisch!"

Zeer netjes en fantastisch schoongemaakt. De ramen blinken weer!

Klant
Marloes T.
Den Bosch
07.05.2018
Klantenervaring
Wilma 4 / 5

"Stipt en flexibel"

Wilma is een top schoonmaker! Wilma is heel stipt en flexibel indien er bijv feestdagen zijn. Ze is zeer betrouwbaar (heeft de sleutel) en de keuken en douche zijn altijd super shiney en een plaatje! Zeker iemand om aan te raden.

Klant
Jeroen D.
Leiden
20.06.2017
Klantenervaring
Jean 4 / 5

"Erg tevreden"

Erg tevreden. Veel gedaan en vraagt duidelijk wat er van hem verwacht wordt. Heeft een briefje achter gelaten met wat hij heeft gedaan en met tips voor de volgende keer.

Klant
Anne van L.
Almere
29.01.2018
Klantenervaring
Cherryl 5 / 5

"Heel precies"

Cherryl is heel precies en maakt alles goed schoon. Ze vroeg zelfs om een trap, zodat ze de bovenkant van de kledingkast kon schoonmaken. Kortom, erg tevreden over Cherryl.

Klant
Wesley F.
Hilversum
04.06.2018
Klantenervaring
Jaqueline 5 / 5

"Prettig in de communicatie"

Altijd weer fijn thuiskomen als Jacqueline is geweest. Snel, grondig, betrouwbaar en prettig in de communicatie. Wij hebben katten met een handleiding en dat gaat altijd goed.

Klant
Bart W.
Utrecht
27.01.2018
Klantenervaring
Jeff 5 / 5

"Snelle en grondige hulp!"

Jeff is een snelle en grondige schoonmaakhulp. Hij krijgt een hoop gedaan in korte tijd en ruimt ook dingen die niet goed liggen gelijk op. Hij spreek Engels maar is verder zeer prettig in de omgang.

Klant
Bart van R.
Den Haag
05.06.2018
Klantenervaring
Matilde 5 / 5

"Vriendelijk en stipt"

Matilde is altijd vriendelijk en stipt. De kwaliteit van haar werk stelt nooit teleur en is uitstekend verzorgd.

Klant
Zoe C.
Amsterdam
02.07.2018
Klantenervaring
Sara 5 / 5

"Een vrolijke tornado"

Mijn huis moest schoongemaakt worden voor de verkoop en Sara ging als een vrolijke tornado aan de slag! Toen we na de geboekte uren nog niet klaar waren, wilde ze graag de klus afmaken en heeft ze nog 2 uur doorgewerkt. Echt een topper, dikke aanrader!

Klant
Irma D.
Utrecht
19.01.2018
Klantenervaring
Ruby 5 / 5

"Werkt geweldig door!"

Ik ben zo blij dat Ruby er nu iedere week is om ons te helpen met de schoonmaak ! Altijd op tijd , werkt geweldig door en is zeker niet te beroerd om iets extra's te doen! Ik hoop dat ze nog een hele lange tijd bij ons thuis komt!

Klant
Carlijn K.
Rotterdam
18.04.2018
Klantenervaring
Steven 5 / 5

"Grondig en precies"

Steven is een harder werker en erg prettig in de omgang. Hij werkt nauwkeurig, grondig en precies. Altijd stipt op tijd en komt zelf met initiatieven qua schoonmaken. Een aanrader!

Klant
Wendy J.
Rotterdam
06.05.2018
Klantenervaring
Majda 4 / 5

"Altijd op tijd"

Majda is een en al opgeruimdheid. Altijd op tijd, gaat gelijk aan de slag, en als ze klaar is dan is ons huis net een paleisje. Schoon en fris en helemaal aan kant.

Klant
Nicky S.
Breda
16.06.2018
Klantenervaring
Jolanda 4 / 5

"Heel fijn"

Heel fijn zo’n schoon huis! Ze ging lekker aan de slag en had alles klaar binnen de afgesproken tijd!

Meer bekijken

Zoek direct een schoonmaakhulp bij jou uit de buurt

Zo werkt het

1. Vul je postcode in
1. Enter your postcode

Vind schoonmaakhulpen bij jou in de buurt door je postcode in te vullen

Enter your postcode to find cleaners available in your area

2. Plan je afspraak
2. Choose your preferred date

Kies de gewenste frequentie, duur, datum en tijd van je schoonmaak

Select the preferred date, time and frequency of your clean

3. Vergelijk schoonmaakhulpen
3. Send your booking request

Vergelijk profielen en prijzen van de beschikbare hulpen en bevestig je aanvraag

Compare cleaner profiles and prices and select who will receive your request